|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Które kremy polecacie dla cery unaczynionej?
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
ciekawe czy będzie ulotka
mogliby coś dać jak nie dzisiaj to pewnie tak jak ostatnio było
|
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj raczej nie, zazwyczaj w poniedziałki dają z tego co pamiętam
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Chociaż ostatnia była w środe... No nie wiem, niech dawają jak najszybciej
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
to będzie chyba dopiero drugi tydzień katalogu, a ulotki dają w trzecim
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio wykorzystałam kupon na 10 próbek perfum. Niektore są wypelnione tylko do połowy
. Tak ma być czy to jakies braki?Do tego wiekszosc z nich to męskie zapachy, a klientki to same kobiety
|
|
|
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
Te próbki są tak do połowy wypełnione, a z tymi męskimi zapachami to miałaś pecha
Ja w zeszlym miesiącu realizowałam te kupony i miałam może 3 męskie.
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
Używacie Kart Stałego Klienta?
Jeśli tak, to ile % na nich wpisujecie?
|
|
|
|
#2708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
Ja nigdy tego nie uzywalam, ale chyba zamowie przy skladaniu kolejnego zamowienia
a sluchajcie, czy tam jest cos a propos tego,ze dopiero od jakiejs tam kwoty jest rabat? czy moze chodzi o produkt, ktory sie dajcie gratis w zamian za zlozenie zamowienia o danej kwocie?
|
|
|
|
#2710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy klient wpisze już te 10 produktów oddaje konsultantowi i my wyliczamy ile zł to jest 10% i kupujemy gratis. Chyba to niezrozumiale napisałam ;/
|
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
wiecie może jaki kod miała torba damska? czarna, taka większa.. i czy nadal można ją kupić?
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- [1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1818503 1]Ostatnio wykorzystałam kupon na 10 próbek perfum. Niektore są wypelnione tylko do połowy . Tak ma być czy to jakies braki?Do tego wiekszosc z nich to męskie zapachy, a klientki to same kobiety [/QUOTE]to proponuj im męskie.. u mnie nie jedna jak zaproponowałam kupiła dla męża brata czy chłopaka... |
|
|
|
#2712 |
|
Rozeznanie
|
Torba damska mi dużo nie mówi
Ale może chodzi ci o overnight z katalogu 5? ona ma kod 18563
|
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedź ale nie ma tam zdjęcia więc nie moge określić.. najwyżej że bym mogła umieścić link z allegro na tym forum..
już rozszyfrowałam.. to ta ma może ją ktoś z Was?? fajna jest czy tylko tak ładnie na obrazku wygląda? i w katalogu 6 ona jest już po 99 czy tak jak w katalogu 5 po 39,9?
Edytowane przez kargulec2 Czas edycji: 2010-03-28 o 13:05 |
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
W 6 już jest po normalnej cenie 99, dziewczyny już pisały że fajna chyba nawet na wątku zdjęciowych (link w pierwszym poście) są 'realne' zdjęcia
|
|
|
#2715 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Dziewczyny bardzo potrzebuje olejku, preparatu i kremu do pielęgnacji paznokci z serii G.G.(18251,18252,18253) będę bardzo wdzieczna jeśli któraś z was ma może na zbyciu!!!
![]() :p rosi:![]() :prosi :![]() ![]() :pr osi:![]() ![]() konsultantka z Inowrocławia 12% |
|
|
|
#2716 |
|
BAN stały
|
O proszę pozdrowienia dla Ina :P
|
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Ale chodzi o zakupione 10 przedmiotów na raz? Czy na przykład po 5 przedmiotów w 2 katalogach?
|
|
|
|
#2718 |
|
Nie depcze krokusów
|
Rozumiem, że masz na myśli naczynkową. Szczerze mówiąc, nie polecam z Ori żadnego na naczynka.
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
czy jeśli np. w katalogu 5 zamówiłam coś w promocyjnej cenie i bedzie w brakach to w katalogu 6 będę miała to nadal po cenie promocyjnej czy już nie?
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jest dowolność i Ty ustalasz zasady, karta ma być tylko takim narzędziem pomocniczym. Możesz nawet sama takie zrobić, jeśli masz ochotę lub inny pomysł na zorganizowanie całej tej procedury, ale te oryginalne są bardzo ładne - bo ostatnio zmienili wzór na takie fioletowe, poprzednie były okropne i na dodatek z literówką
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
18253 do skórek jest beznadziejny, lepiej kupić ten z OB
|
#2722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- ma ktoś z Was albo miał wodę toaletową joy ride ? do jakiego zapachu byście porównały?
|
|
#2723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak samo z tymi karnetami. Uważam że 10% to za dużo, bez względu na łączną kwotę. Co innego jak klientka na raz weźmie 10 produktów za co najmniej 100 - wtedy może liczyć u mnie np. na krem do rąk. Ale my mamy 23% na tym. Odejmując 10 i jeszcze te wszystkie koszty, to powiedzmy 10% zostanie dla nas. Żeby sprzedać na 100 zł muszę się nieźle przy klientce naskakać, a dla 10 zł mi się nie opłaca... A jeśli za mniej robi zakupy, to tym bardziej mi się nie opłaca, bo nic na tym nie zarobię. Ja sobie ustaliłam mniej więcej progi 3% za zakupy 100-150zł (czyli zazwyczaj mydełko lub krem do rąk), 5% za 150-200zł (żel pod prysznic, szampon, balsam do ciała) i 10% powyżej 200 (pomadka, krem do ciała z tych do perfum, tania woda toaletowa, krem do twarzy) - może to być też rabat, ale wolę dać prezent, bo bardziej się z niego cieszą. Dokonując zakupu klienci przeważnie zdają sobie sprawę z tego, ile będą musieli zapłacić i są na to przygotowani. Jeśli klientka dostaje rabat, to oznacza że produkty nie kosztują tyle ile wynosi ich cena w katalogu (czyt. nie są tyle warte), a zaoszczędzone kilka groszy w portfelu nie przynosi takiej radochy jak fizyczny prezent w rękach. Przez to gratis ma większą wartość niż udzielony rabat. Ale to też zależy od klienta. U mnie na szczęście nikt się nie targuje. Nawet klientka, która zawsze zalega z płatnościami, ale mamy taką umowę, że płaci kiedy ma. Nie wiem czy cokolwiek z tego zrozumiecie ![]() Podsumowując, każdy dopasowuje swoje "programy lojalnościowe" do swoich klientów. Nie raz do każdego klientka trzeba stosować inny PL ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Do żadnego z ori. Jest świeża, cytrusowa i ma bardzo dobrze dopasowaną nazwę
|
|
#2724 |
|
Konto usunięte
|
A czy któraś z Was ma Miss O?
Wczoraj je zamowilam, mam nadzieje, że będę zadowolona. Słyszałam pozytywne opinie .Szukam jeszcze jakiegoś lekkiego owocowego zapachu. Co polecacie? ![]() Niedawno sprawiłam sobie Fire. Pierwsze wrazenie-super,ale po dłuższym czasie cos w tym zapachu zaczelo strasznie mnie meczyc i podraznilo sluzowke- przez 2 dni mialam lekki problem z zatokami ![]() . Może to dziwne,ale juz raz w zyciu miałam taka sytuacje. Musze szukac czegos lzejszego![]() Szkoda ze w Ori nie ma czegos dobrego do cery naczynkowej. Ja tez szukam takich kosmetyków ![]() |
|
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
mam Miss O niebieską - absolutnie cudowna
![]() różowa też mi się podoba, ale za dużo pieniędzy ostatnio wydałam, więc wstrzymuję się do następnej promocji.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
#2726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Fire oddałam mamie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1819393 0]A czy któraś z Was ma Miss O?
Wczoraj je zamowilam, mam nadzieje, że będę zadowolona. Słyszałam pozytywne opinie .[/QUOTE] miałam kiedyś Miss O różow,ą i bardzo mi się podobała
|
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1819393 0]A czy któraś z Was ma Miss O?[/QUOTE]
Ja mam różową i niebieską. Różowej używam w sumie z musu Kupiłam, to chcę zużyć, bo flakonik potrzebuję na Divine Sensuale (wersja bez atomizera, z przeznaczeniem do przelania ). Próbka mi się podobała, ale jak się popsikałam oryginałem, to już mi się przestały podobać tak bardzo. W sumie kwestia gustu. Niebieskie należą do moich ulubionych, ale różowych więcej nie kupię. Mam też Enigmę, Dancing Lady i Joy Ride. Miałam Diamonod Musk, ale podobnie jak różowe nie leżały mi i oddałam mamie. Podobają mi się jeszcze Volare, GG Shine i Chiffon, które mam nadzieję niebawem zagoszczą na mojej toaletce Inne też mi się podobają, ale szału nie ma (czyt. zwyczajnie ładnie pachną, a nie śmierdzą), więc nie ma o czym mówić ![]() Bardzo żałuję tylko, że wycofali After Hours Kojarzyły mi się z wakacjami, wieczorami w klubie ze znajomymi i szaloną młodością Teraz to już tylko herbatka, papucie i kocyk
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2010-03-28 o 18:31 |
|
|
|
#2729 |
|
Pani Buka
|
Parę miesięcy temu i teraz dawałam koleżankom z uczelni wszystkie próbki jakie mam, żeby sobie wybrały jakiś zapach - wszystkie trzy wzięły różowe Miss O
dla mnie osobiście zbyt słodki.
|
#2730 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1819393 0]A czy któraś z Was ma Miss O?
Wczoraj je zamowilam, mam nadzieje, że będę zadowolona. Słyszałam pozytywne opinie [/QUOTE]Miałam różową, ale puściłam ją w świat, jest strasznie nietrwała.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

mogliby coś dać
jak nie dzisiaj to pewnie tak jak ostatnio było

Kupiłam, to chcę zużyć, bo flakonik potrzebuję na Divine Sensuale (wersja bez atomizera, z przeznaczeniem do przelania
Kojarzyły mi się z wakacjami, wieczorami w klubie ze znajomymi i szaloną młodością