![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-)
jej dziewczyny... wstawałam i taki ból mnie załapał na dole brzucha ze mnie zgieło....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie mnie lapaly takie bole rowniez w pachwinach, boli mnie kosc ogonowa, ale to jak mowia lekarze- normalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mdłości nadal nie mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę dzisiaj na badania krwi i kazali być naczczo ... ja bez kawy nie wstaje z łóżka- nigdy ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Juz sie cieszylam, ze mi mdlosci przechodza a tu o 4 nad ranem mnie obudzily. Nici ze spania
![]() Jestem obecnie na fazie pomidorej ![]() ![]() Wczoraj zrobilam golabki,oczywiscie w sosie...pomidorowym ![]() ![]() W niedziele wrocilismy z Krakowa i spodobala mi sie reakcja moich kotow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Sanderinka, spokojnie, wszystko się tam rozciąga, przemieszcza, to normalne, że przy jakimś gwałtowniejszym ruchu może naprawdę mocno zaboleć. Niepokoić powinny Cię jedynie długo trwające skurcze. Jeśli ból był jednorazowy, to na pewno wszystko jest OK
![]() ![]() ![]() U mnie się pojawiły jakoś w 5tc już, a teraz idzie mi 10tc i powoli przechodzą (tzn. przez ok.3 tygodnie miałam praktycznie codziennie, a od jakiegoś tygodnia już nie i są delikatniejsze na ogół). Nie wymiotowałam ani razu i się nie spodziewam ![]() ![]()
#2707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
co do picia herbaty czarnej, coli i kawy to chyba chodzi o to że podnoszą ciśnienie a kobiety w ciązy i tak maja wyższe, ja akurat mam niskie. Piję rano łyużeczkę rozpuszczalnej z cappucinno, jedną herbatę czarną (ale raczej nie codziennie , tak 2 razy w tyg), zieloną 1-2 razy dziennie i owocowe, napoje gazowane uwielbiam i nie zrezygnuję z nich, tak samo mam z colą. Idę dziś do gina to się zapytam. Jak macie jakieś watpliwości to piszcie a ja dzisiaj się go wypytam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Ja piję heratę czarną (pewnie powinnam ograniczyć), ziołowe herbatki, kawę zbozową. Alkoholu, kawy nie piję. Colę dostałam w takiej paczce dla kobiet w ciąży, ale była to bezkofeinowa i bez cukru.
Ja chcę w tej ciązy jakoś bardziej uważ, bo w zeszłej miałam zatrucie ciążowe i w tej chciałabym go uniknąć.
#2710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
Melabn
![]() ![]() a tak wogóle to dzień dobry i miłego dnia,mimo tego ,że u nas nadal leje ![]() Edytowane przez jastinada Czas edycji: 2010-05-05 o 08:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() W piątek byłam u gina, moje maleństwo rośnie. Ma już 45mm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mnie dzisiaj coś brzuch w dole boli... Wczoraj wzięłam jedną tabletkę cholinexu bo tak mnie bolało gardło, że myślałam że nie wyrobię... już mi przeszło a ta jedna tabletka mi chyba nie zaszkodzi? Już mi się zaczął 12 tc (11tc i 3d) a mdłości i wymioty dalej mnie męczą strasznie, już z 6 tyg wymiotuję co rano, jak mnie coś obudzi to w nocy też się zdarza... Masakra nie mogę się doczekać II trymestru, mam nadzieję że mdłości i wymioty sie skończą. Po jutrze idę do lekarza na Usg, z wynikami. Nie mogę się doczekać już, mam mieć dowcipne usg, a w 8/9 tc miałam przez brzuch... Ja jeszcze wogóle brzucha nie mam, wygląda jakby był trochę wzdęty, no i jak się najem to troszeczkę widać zaokrąglony, ale jakby ktoś nie wiedział że jestem w ciąży to by się nie domyślił. Ciekawe kiedy konkretnie będę miała brzuch ciążowy ![]()
#2714 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane czy i ja mogę dołączyc do mamus listopadowych... ?
![]() Termin porodu mamy na 25 listopada ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kotów ... moja kotka od zawsze spała mi na głowie, nie na poduszce, na głowie !! Czy koty mogą czuć ciążę właścicielki? Bo moja nie odchodzi ode mnie na krok, gdy tylko siądę ona jest u mnie, kiedyś tak nie było, jak ja się położę to ona na mnie (czywiście najlepiej we włosach na głowie). Chodzi za mną krok w krok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Biejatka, jestem pewna, że mogą. Koty mają wiele niezwykłych właściwości. Potrafią wyczuć zbliżające się trzęsienie ziemi, chorobę, żyły wodne, a nawet śmierć. Myślę więc, że ciążę też. Ciało pod wpływem hormonów ciążowych zapewne ma jakiś inny zapach lub coś w tym rodzaju...
Witaj Donuś ![]()
#2717 |
Rozeznanie
|
A !! Zapomniałam !!
Byłam oddać dzisiaj krew. Mam mieć robione jakieś 6 badań z tej krwi, cukier, leukocyty?, hormon HCS?, grupa krwi i coś tam jeszcze, bo oczywiście nie umiałam odczytać na skierowaniu. Wszystko za darmo, łącznie z grupą krwi, więc nie wiem skąd się u was biora te opłaty za grupę krwi :/ Chociaż ja prosiłam żeby grupy krwi nie robili, bo mam wbitą w książeczce dawcy krwi, jeśli jest jakiś dokument z grupą krwi to nie trzeba robić. PS. Mam strasznie suche sutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
witam
Donuś witaj ![]() aj a u mnie dzisiaj leje bleeee a ja siedzę jak na szpilkach miałam okropny sen i jakas taka poddenerwowana jestem ![]() piszecie o grupie krwi i mi sie przypomniało ze ginka kazała mi przynieść na następna wizytę i szukałam jej od rana ale nareszcie mam. kupujcie juz cos dla dzidzioli ja postanowiłam sobie ze zaczne dopiero jak płeć poznam i juz doczekać się nie mogę,choć czuje że to chłopak. no i z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Korzystając z okazji, że mam chwilowy dostęp do lustra, zrobiłam fotkę swojego brzuszka. To jest 16tc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
bjejatka kriodawcow badania sa za darmo. reszta musi placic.
piekne brzusie! ps. klikniecie w banerek lub link ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno nie zaszkodzi,ale dla swojego świętego spokoju kupsobie tantum verde i trzymaj w razie "W" Cytat:
no pewnie,super ,witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja już kupiłam parę sztuk bodziaczków i pajacyków ![]() ![]() a ruchy w pierwszej ciązy to gdzieś dopiero w połowie,ok 20tc,to jeszcze chwilę ![]() Cytat:
![]() klikniemy ![]() a gdzie Weronisia?? ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
no ale przecież to by było bez sensu,bo po co wydawac duplikat skoro jest nieważny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() napisalam reklamacje bo mni zdenerwowali, nawet nikt mnie nie przeprosil. Rozumiem, gdyby to byla panstwowa przychodnia - bylabym w stanie wybaczyc, ale nie prywatnej ,ktorej za to place 100 %. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Bela, ja na razie nawet dla siebie nic nie kupiłam, oprócz kremu przeciw rozstępom i witamin dla ciężarnych
![]() Jakoś nie mam presji, może dlatego, że ja w ogóle nie lubię robić zakupów. Może za wyprawkę się weźmiemy powoli nie za długo, ale z ciuszkami to chyba zaczekam, aż poznam płeć (choć też czuję, że będzie chłopak ![]()
#2725 |
Zadomowienie
|
LUTIEN- przebiłaś mój, tylko ja mam taki tłusty...Mąż mnie wczoraj nazwał maciorką- chodzę po domu w legginsach i obcisłej bluzce...aż się popłakałam, przeprosił mnie i powiedział że to normalne że tak wyglądam ale mimo wszystko przykro, nie akceptuje swojego wyglądu, wyglądam jak kupa tłuszczu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie zmienila figura, mam szersze biodra, wieksze piersi i chyba tylek ![]() No,ale trudno- po ciazy ziore sie w kupe i bedzie lepiej ![]() I za ta "maciorke" to ma ode mnie kopa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochane a jakie witaminki bierzecie ? Ja kupiłam sobie Prenatal Complex ale jakos sie źle czuje jak je łykam, mam zgage i cały czas mi sie odbija samą chemią ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Ja łykam Feminatal N, dobrze go toleruję.
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
myślisz?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
donus ja na razie nie lykam witamin. dopoki bede miala dobre wyniki nie bede lykac chemii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.