ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 16:09   #2701
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Cześć Paskudy
My z Gwiazdą siedzimy u mnie, ostatni egzamin był dziś, chyba zdany A wieczorem imprezka
Wczoraj nawet Was nie odwiedziłam Ale miałam powód
Wpadł do mnie kolega z którym poznałam się w czasie kryzysu z [buką], i został do rana Więcej grzechów nie pamiętam
Całujemy z Gwiazdą
(siebie )
i bez tego dopisku bym sie domyslila ee no to zdradzasz gwiazdeczke
tetrix witam
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:32   #2702
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

hej tetrix
ale to ja tu byłam pierwsza z zaburzeniami i histeriami!
a tak poważnie... zaniepokoiło mnie to, że skoro przedstawiasz się i od razu o tym piszesz, to prawdopodobnie definiujesz się jakoś przez te zachowania
ja...właśnie się z nich leczę. Nie lekami, nie psychologami...długo byłam w marazmie pt "jestem nieszczęśliwa, mam zaburzenia osobowości, histerię i jestem zazdrosna". Ale powoli wychodzę z tego, bo wszystko tak naprawdę zależy ode mnie
Stary 2010-05-24, 17:27   #2703
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Tetrix Pokaż wiadomość
Podczytuję Was od jakiegoś czasu... I tak się zastanawiam - czy znalazło by się tu miejsce na moje zaburzenia psychiczne, histerie, ataki szału i paniki, spowodowane moim burzliwym związkiem?
witaj

paprif uroczy avek

Honey_Girl wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Mandik co tam u Ciebie dziś?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Wilczyco jak tam pisanie pracy?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:56   #2704
Honey_Girl
Zakorzenienie

E.J - dziękuję

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:38   #2705
charisse
Raczkowanie

hej wszystkim
co u was? dzisiaj obyło sie bez wybuchów zazdrości?
charisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:44   #2706
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

E.J. Nie pytaj nawet
ale wczoraj napisałam jednostronicowy abstrakt a dzisiaj tłumaczę ten abstrakt na angielski nie mam czasu, spałam wczoraj do 15 po poważnej rozmowie z płaczem aż do 7 rano...
nic się nie stało, ale zachodzą we mnie zmiany, pozbywam się nienawiści do tż-a, żalu za to co było...z drugiej strony ciągnie mnie do tego, czego w normalnym związku być nie powinno (flirty itp) więc albo mi przejdzie albo będę musiała się rozstać
Stary 2010-05-24, 18:50   #2707
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
witaj

paprif uroczy avek

Honey_Girl wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Mandik co tam u Ciebie dziś?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Wilczyco jak tam pisanie pracy?

Ja się uczę dziś TŻ kosi trawę, tak tak kosi, choc wczoraj mówił, że dziś się widzimy. Niby jestesmy umówieni na jutro, ale no nie wiem sama, czy się z nim widzę - za dużo mam zajęć w tym tygodniu i spraw do załatwienia ;O
Stary 2010-05-24, 19:02   #2708
Tetrix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej tetrix
ale to ja tu byłam pierwsza z zaburzeniami i histeriami!
a tak poważnie... zaniepokoiło mnie to, że skoro przedstawiasz się i od razu o tym piszesz, to prawdopodobnie definiujesz się jakoś przez te zachowania
ja...właśnie się z nich leczę. Nie lekami, nie psychologami...długo byłam w marazmie pt "jestem nieszczęśliwa, mam zaburzenia osobowości, histerię i jestem zazdrosna". Ale powoli wychodzę z tego, bo wszystko tak naprawdę zależy ode mnie
Przechodzę coś podobnego, tzn uświadamiam sobie, że nie warto robić z siebie cierpiętnika.
Muszę uczciwie stwierdzić, że mój M. raczej nie daje mi powodów do zazdrości. Ale jestem mistrzem w czytaniu między wierszami, domyślaniu się i wyobrażaniu sobie rzeczy niestworzonych. Z tego co zauważyłam, ten wątek pełni niejako funkcję terapeutyczną także liczę na to, że uda mi się zredukować moje histeryczne reakcje.

W każdym razie evelineau, wilczyca, E.J. dziękuję za przyjęcie

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 19:26   #2709
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

cześć Babole

godzinę temu wróciłam z uczelni.Teraz się kawkuję, ale zaraz siadam do notatek.. wczoraj nie skończyłam bo musiałam się tŻ zająć.. miałam cholerną ochotę się do niego przytulić i takie tam

ja chce wakacje!

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 19:35   #2710
Atka87
Zadomowienie

Hej
Podczytywałam Was już od jakiegoś czasu, bo temat zazdrości nie jest mi obcy... całe szczęście, że mój TŻ przebywa na codzień w towarzystwie prawie całkowicie męskim z racji wykonywanego zawodu, więc nie muszę się zmagać z tym uczuciem zbyt często ale potrafię być zazdrosna o taaaaakie głupoty, a jakichkolwiek koleżanek, cóż, nie trawię raczej
Więc czy kolejna wariatka... może się dołączyć?

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:22   #2711
Cocaine essence
Zakorzenienie

WITAM ŚWIEŻĄ KREW NASZEGO WĄTKU

A tak poważnie hello wszystkim

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:28   #2712
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja tez witam nowe kolezanki

Probuje sie uczyc, a jak Wy spedzacie "wieczor"? (mozna tak powiedziec skoro jeszcze jasno jest? )

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:33   #2713
hoppipolla
Zakorzenienie

ja przed chwilą widziałam się za chwilę z tż, poszlismy na króciutki spacer do lasu .

a tak to cały dzień męczę notatki z Samorządu Terytorialnego.

+ witam nowe dziewczyny.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:44   #2714
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tez witam nowe kolezanki

Probuje sie uczyc, a jak Wy spedzacie "wieczor"? (mozna tak powiedziec skoro jeszcze jasno jest? )
Ja powtarzałam słownictwo z angielskiego, zaraz jeszcze spróbuję ogarnąć biologię, kumpel dał mi odpowiedzi ze sprawdzianu, więc mam nadzieję, że jakoś to zaliczę, co najmniej na 3
Stary 2010-05-24, 20:46   #2715
Tetrix
Rozeznanie

U mnie też naukowo - jutro mam 4 koła Jak sobie czytam o tym czego wy się uczycie, wszystko wydaje mi się bardziej interesujące niż moje literaturoznawstwo.
Mój M zasugerował, że chciałby do mnie dziś wpaść, a ja, mimo że powinnam się uczyć, od razu nakazałam mu przyjechać Inaczej cały dzień myślałabym o tym, że moglibyśmy być razem, a nie jesteśmy. On jak ma naukę to pisze 'dziś nie dam rady'. Czemu ja tak nie potrafię

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:47   #2716
charisse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Ja powtarzałam słownictwo z angielskiego, zaraz jeszcze spróbuję ogarnąć biologię, kumpel dał mi odpowiedzi ze sprawdzianu, więc mam nadzieję, że jakoś to zaliczę, co najmniej na 3
biologia na podstawie jest prosta z czego masz sprawdzian?

ja sie uczyłam fizyki, myślałam że umrę z przemęczenia no i dzisiaj spędziłam cudowne popołudnie z TŻ

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Terix ja potrafię odmówić mojemu TŻ spotkania bo wolę mieć dzień dla siebie i poleżeć w łóżku z lapkiem, pomalować paznokcie i poczytać odmóżdżające książki no, chyba że jest ładna pogoda, to długo na wyjście mnie nie trzeba namawiać
charisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 20:50   #2717
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charisse Pokaż wiadomość
biologia na podstawie jest prosta z czego masz sprawdzian?

ja sie uczyłam fizyki, myślałam że umrę z przemęczenia no i dzisiaj spędziłam cudowne popołudnie z TŻ

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Terix ja potrafię odmówić mojemu TŻ spotkania bo wolę mieć dzień dla siebie i poleżeć w łóżku z lapkiem, pomalować paznokcie i poczytać odmóżdżające książki no, chyba że jest ładna pogoda, to długo na wyjście mnie nie trzeba namawiać
Wiem, że jest prosta, kiedyś uwielbiałam biologię, ale teraz... masakra, zniechęciła mnie do tego moja nauczycielka, która nam strasznie rozszerza materiał i zanudza.
Sprawdzian mamy z bakterii, Protista, wirusów, grzybów, wszystkich roślin (okrytonasienne, nagonasienne), ssaki, gady, płazy, ryby, ptaki.

Ja fizyki nie znoszę
Stary 2010-05-24, 20:52   #2718
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tetrix Pokaż wiadomość
U mnie też naukowo - jutro mam 4 koła Jak sobie czytam o tym czego wy się uczycie, wszystko wydaje mi się bardziej interesujące niż moje literaturoznawstwo.
Mój M zasugerował, że chciałby do mnie dziś wpaść, a ja, mimo że powinnam się uczyć, od razu nakazałam mu przyjechać Inaczej cały dzień myślałabym o tym, że moglibyśmy być razem, a nie jesteśmy. On jak ma naukę to pisze 'dziś nie dam rady'. Czemu ja tak nie potrafię
ja też dłuuugo nie potrafiłam odmówić, nawet uczyłam się 'pod niego', żeby mieć czas, gdy on go ma. ale teraz nie daje cały czas sobie tak 'wchodzić na głowę' i szukamy kompromisów. staramy się uczyć mniej więcej w tym samym czasie, a jak ja mam więcej, to mówię mu, że dziś albo się nie widzimy albo tylko na chwilkę. jednak nie zawsze mi wychodzi to odmawianie, to chyba kwestia jakiejś wprawy.
Stary 2010-05-24, 20:52   #2719
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
E.J. Nie pytaj nawet
ale wczoraj napisałam jednostronicowy abstrakt a dzisiaj tłumaczę ten abstrakt na angielski nie mam czasu, spałam wczoraj do 15 po poważnej rozmowie z płaczem aż do 7 rano...
nic się nie stało, ale zachodzą we mnie zmiany, pozbywam się nienawiści do tż-a, żalu za to co było...z drugiej strony ciągnie mnie do tego, czego w normalnym związku być nie powinno (flirty itp) więc albo mi przejdzie albo będę musiała się rozstać
współczuję CI, obyś dobrze wybrała

Atka87 witaj

TŻ mi napisał, że lekarka u której była z mamą, była miła i kompetentna, a ja od razu "ładna była?"

Stary 2010-05-24, 20:56   #2720
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
ja też dłuuugo nie potrafiłam odmówić, nawet uczyłam się 'pod niego', żeby mieć czas, gdy on go ma. ale teraz nie daje cały czas sobie tak 'wchodzić na głowę' i szukamy kompromisów. staramy się uczyć mniej więcej w tym samym czasie, a jak ja mam więcej, to mówię mu, że dziś albo się nie widzimy albo tylko na chwilkę. jednak nie zawsze mi wychodzi to odmawianie, to chyba kwestia jakiejś wprawy.
właśnie, ja też się dostosowuję do niego, baaa - nawet na prawko idę na wykłady weekendowe (w soboty i niedziele od 9-12), a ja jestem śpiochem... chyba zrezygnuję, będę chodzić 3 razy w tygodniu po popołudniu, on by się dla mnie tak nie poświęcił... i tak codziennie wstaję przed 6.
Stary 2010-05-24, 20:59   #2721
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie, ja też się dostosowuję do niego, baaa - nawet na prawko idę na wykłady weekendowe (w soboty i niedziele od 9-12), a ja jestem śpiochem... chyba zrezygnuję, będę chodzić 3 razy w tygodniu po popołudniu, on by się dla mnie tak nie poświęcił... i tak codziennie wstaję przed 6.
idź na te popołudniowe! facet też powinien widzieć, że jego dziewczyna ma SWOJE plany, chce dłużej pospać, zrobić coś dla siebie, etc. Niech nie myślą, że zawsze i wszędzie będziemy na każde ich zawołanie, bo to chyba nic dobrego. oni też powinni czasem się poświęcić / dostosować do nas.

Edytowane przez hoppipolla
Czas edycji: 2010-05-24 o 21:04
Stary 2010-05-24, 21:01   #2722
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
idź na te popołudniowe! facet też powinien widzieć, że jego dziewczyna ma SWOJE plany, chce dłużej pospać, zrobić coś dla siebie, etc. Niech nie myślą, że zawsze i wszędzie będziemy na każde ich zawołanie, bo to chyba nic dobrego. oni też powinni czas się poświęcić / dostosować do nas.
: ehem: zgadzam się : ehem:

Stary 2010-05-24, 21:04   #2723
kamila2006
Zakorzenienie

wrocialm z aquaparku wymoczylam sie z tż. uwielbiam pływac

co tam u was laseczki?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 21:05   #2724
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

U mnie nudy zaś czekam na spotkanie z TŻ....a to może długo potrwać heh

Stary 2010-05-24, 21:08   #2725
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
idź na te popołudniowe! facet też powinien widzieć, że jego dziewczyna ma SWOJE plany, chce dłużej pospać, zrobić coś dla siebie, etc. Niech nie myślą, że zawsze i wszędzie będziemy na każde ich zawołanie, bo to chyba nic dobrego. oni też powinni czasem się poświęcić / dostosować do nas.
właśnie sobie dziś na ten temat myślałam.. ale by się ułożyło, 3 razy w tygodniu wykłady + jeszcze nauka
kumpel mnie namawiał, żebym z nim poszła na prawko (bo razem raźniej ), już sobie wyobrażam te awantury
Stary 2010-05-24, 21:08   #2726
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Ech...mnie też zdarza się dostosowywać do mojego. Niby to nie jest takie kurczowe trzymanie się jego itp, po prostu mam ochotę. Zresztą on też stara się ułożyć plan dnia uwzględniając mnie. Więc to nie jest tak, że on mówi nie, a ja zawsze tak.
Mandy, koniecznie na prawko idź popołudniami! Weekendy są od tego, że odsypiać. A jak pójdziesz na imprezkę, to co, zajęcia będą albo opuszczone, albo "przespane". Nie pozwól sobie wejść TŻtowi na głowę, bo może się okazać, że będziesz miała miłego, młodego instruktora i co wtedy? TŻ karze Ci go zmienić?
A ja wyprodukowałam długaaaaaśny esej . Jutro muszę zrobić jeszcze 2 i przygotować się na kolokwium. Ale to już nie dziś, bo mnie okres męczy i ledwo żyję.
Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
wrocialm z aquaparku wymoczylam sie z tż. uwielbiam pływac

co tam u was laseczki?
Zazdroszczę . Szkoda, że nie umiem pływać

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-05-24 o 21:10
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 21:10   #2727
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie sobie dziś na ten temat myślałam.. ale by się ułożyło, 3 razy w tygodniu wykłady + jeszcze nauka
kumpel mnie namawiał, żebym z nim poszła na prawko (bo razem raźniej ), już sobie wyobrażam te awantury
a zna tego kolegę? jak nie, to niech go pozna i zobaczy, że nie ma być o co zazdrosny.
Stary 2010-05-24, 21:11   #2728
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
a zna tego kolegę? jak nie, to niech go pozna i zobaczy, że nie ma być o co zazdrosny.
nie, nie znają się
TŻ chodził z Grubaśką, też mi się to nie podobalo, ale wtedy nie byłam aż tak zazdrosna jak teraz
Stary 2010-05-24, 21:12   #2729
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mandik zazdrość TŻ nie zaszkodzi

Miłego wieczorku

Stary 2010-05-24, 21:14   #2730
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie znają się
TŻ chodził z Grubaśką, też mi się to nie podobalo, ale wtedy nie byłam aż tak zazdrosna jak teraz
trochę zazdrości mu nie zaszkodzi, tym bardziej, że on też sam nie chodził.

E.J. - nawzajem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości