![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
iza, jamaica, macie zamiar w czerwcu urodzić czy na lipiec się przepisałyście?
![]() Oczywiście żartuję, wiem, jakie to wnerwiające... takie czekanie... dlatego przesylam mega całuski- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20352283]iza, jamaica, macie zamiar w czerwcu urodzić czy na lipiec się przepisałyście?
![]() Oczywiście żartuję, wiem, jakie to wnerwiające... takie czekanie... dlatego przesylam mega całuski- ![]() ![]() ![]() no coś czuję,że będę lipcowa ![]() ![]()
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Oooo nie! Ja nie pozwalam
![]() Masz jeszcze 27 godzin na poród w czerwcu ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny fluidki ode mnie coby się ruszyło
![]() ![]() ![]() Siala to faktycznie udana teściowa,nie ma co ... ![]() ![]() ![]() Napisz jak po wizycie,bom ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Zyjemy
![]() ![]() obeszło się bez ekscesów.. co prawda nie wiem po co przylazła bo zeżarła mi obiad, deser i polazła. Kochany tż się zwolnił z pracy bym nie siedziała sama z nią i jej fagasem ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
Gratulaski dla Kumkury i Kasi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tu pusto... Pewnie iza i jamaica poszły rodzić, i po drodze zgarnęły Sialę ![]() Jeśli nie - przesyłam ![]() Bandziorka - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1277706361 - Twój Mikołaj nie dość że przystojniak, to już poważny gość ![]() Siala - z tymi wynikami - dobrze że lekarz Cie uspokoił - głupie babsko.... Wiesz, ile razy piszesz o dzieciństwie męża, to aż łzy w oczach stają,że dzieci tyle musiały przecierpieć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Ejjjjjj dziewczyny, Iza, jamaica - rodzicie?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
No ja mam nadzieję, że rodzą bo to ja tu jestem "porządkowa" i nie pozwalam się im wepchnąć na lipiec
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
No dziewczyny,która dziś rodzi ![]() Trzymam kciuki aby cos się ruszyło ![]() Ja dziś robiłam przegląd w szafie i wszystkie ciążowe ciuchy idą na ebaya/allegro. W ciuchy sprzed ciaży jeszcze się nie dopinam ale za miesiąc już będzie lepiej. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-06-30 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
heloooł
ja nadal 2 w 1 5 dni po terminie...... ja na pewno ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20363230]Ejjjjjj dziewczyny, Iza, jamaica - rodzicie?????[/QUOTE] ![]() ![]() dzieki za wsparcie ![]() dzis pozno tu zagladam bo niespodziewanie z rana mama zadzwonila ze ma wolny dzien i przyjezdza ![]() pogadalysmy, obrala mi ziemniaki do obiadu ![]() wiec wlasnie ja odprowadzialam i jestem ![]() jutro rano znowu jedziemy na ktg... jesli beda mnie chcieli zostawic w szpitalu to zgodze sie tylko pod warunkiem natychmiastowego wywolania. nie chce lezec i czekac bezczynnie w szpitalu skoro moge w domciu.. no ale zobaczymy.... wogole dzis nic mnie nie boli, nawet bole @ sie nie odezwaly.. aaaaaa wogole dzis w nocy obudzilam sie z wrazeniem ze mam lekko mokro w majtasach.... w kibelku okazalo sie ze cala wkladka mokra... ale niewiem czy to byly wody... czy sie zsiusialam przez sen.?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20363230]Ejjjjjj dziewczyny, Iza, jamaica - rodzicie?????[/QUOTE]
nie rodzicie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny ,
spóznione gratulacje dla mamusiek które rodziły przedemną i po mnie ![]() iza i jamajka trzymam kciuki żeby to było już ![]() nie zagladałam tu ostatnio bo jakos nie moge sie zorganizowac , choc mała nie jest bardzo absorbująca to jednak brakuje mi czasu na wszystko do tego jeszcze nie wróciłam do kondycji ,jeszcze nie przywykłam do nowej sytuacji i musze sie niezle przeorganizowc i zapamietac że teraz mam mam miec duzo czasu dla dziecka i siebie zeby nie zwariowac a inne sprawy mogą poczekac . Do tego łapie mnie nad wyraz czesto tz, baby blues ![]() Czas też juz przejśc na odchowalnie ![]() ![]()
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2714 |
Konto usunięte
|
no ładnie mamuśki, nie ma to jak się obijać
![]() Iza, Jamaica... trzymam kciuki, pewnie już macie dość tego dwupaku... powodzenia, w każdej chwili coś może ruszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
O nie, nie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
Laseczki jeszcze Godzinka i troszke.....i bedzie Lipciec...wiec spieszyc sie z Porodzikami!! Trzymam Kciuki za Porody"
![]() kto ma Nr. do Gringo?? napisalaby do Niej ta dziewczyna co u niej?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Konto usunięte
|
Siala, zapraszaj dziewczyny na swój wątek
![]() A poważnie - mam szczerą nadzieję, że w nocy was ruszyło, bidulki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
No ja myślę, że już rozpakowane..
![]() Jednak jakby jednak nie to zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442488 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Rozeznanie
|
heloł
![]() melduje sie w dwupaku ![]() wlasnie wrocilam ze szpitala z ktg, zapis jak zwykle czyli skurczy brak, szyjka troche miększa...ale ogolnie nic konkretnego, poza tym ze lekarz przyszedl ze studentami wiec zostalam zbadana podwojnie ![]() z nowosci: doktorek zaproponowal mi dzis pozostanie na oddziale lub zgloszenie sie jutro i pozostanie. wybralam to drugie. z tego co mowil i tak cokolwiek mieliby ze mna robic dopiero jutro wiec bez sensu siedziec w szpitalu skoro moge w domku ![]() jakby cos sie dzialo to do szpitala mam 15 minut. wogole zapowiedzial mi, ze prawdopodobnie bede miala cewnik Foleya, czyli balonik ktory stopniowo wypelnia sie sola fizjologiczna i on powiekszajac sie rozwiera szyjke..... brrrr oj... chyba czeka mnie dlugi porod... ale trudno, najwazniejsze zeby maluszek przyszedl na swiat zdrowy i silny ![]() wiec kochane moje, jedno jest pewne-do konca tygodnia urodze! ![]() snilo mi sie dzis ze przewijalam nasze malenstwo, a mezowi snilo sie ze urodzialm chlopczyka ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- jejciu dziewczyny dziekuje wam za milusie slowa... ![]() szaja dzieku za zaproszenie, zajrzę, ale i tak czuje sie majowo-czerwcowa wiec raczej tu sie bede udzielac ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-07-01 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Rozeznanie
|
nie ma z kim podagac wiec pogadam w pustkę
![]() dzis za chcwilkę za momencik zrobie sobie na obiad placuszki ziemniaczane bo całe wieki nie jadłam i do tego fasolkę szparagową ostatnia szansa na takie ciężkie jedzonko skoro jutro obiad zjem ze szpitalnej kuchni.... dżizas... troche sie cykam.... nawet nie tyle o siebie i o bol jaki mnie czeka ale zeby wszystko bylo w porzadasiu z dzidkiem... trzymcie kciukaski.... pliiissss |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
jamaica-wierz mi,że nawet jeśli momentami nie będzie przyjemnie to jednak szybko się o tym zapomina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2724 |
Rozeznanie
|
Witam po długaśnej przerwie
![]() Od wtorku jestesmy w domku, swiat się zmienil!!! Mam problemy z kroczem...tak cholernie boli, ze nie jestem w stanie usiasc nawet na kole...leze i troche chodze..dobrze, ze malz wzial wolne/// odezwe sie potem, bo adas mruczy... ![]()
![]() |
![]() |
#2725 | |
Zadomowienie
|
a ja nadal 2 w 1
![]() strasznie się boję porodu............ale z drugiej strony chce mieć to za sobą ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
z tej okazjii obrzarłam sie dzis truskawek i arbuza ![]()
![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!
WODY MI ODESZŁY!!!!!!!! najpierw malusio tyle co na wkładkę, poszlam, zmienilam, usiadlam i PYK chlusnęło i tak chlusta co chwilę, dzwonilam domeza juz jedzie o jacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
ale niespodziewanie sie to stalo, przeciez rano bylam w szpitalu hehehe
chyba wizja wywolywania zadzialala!!!!!! i ciesze sie i boje i wogole ![]() zmykam pod prysznic! Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-07-01 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
jamaica - do boju kobieto!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Konto usunięte
|
gringoo jest jeszcze z malutka w szpitalu, bo malutka ma jakąś infekcję, ale jutro lub w sobotę już wyjdą do domu. poza tym malutka ma problemy brzuszkowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.