![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
O Dudi wpadła do nas... dobrze że tylko poczytać... ja p[o biopsji i boli mnie szyja a wyniki w piątek... teraz mykam się uczyc... mój rozmówca z randek się do mnie nie odzywa... wczoraj napissałam mu, że mam dziecko... i od wczoraj zero wiadomości... kurde on był fajny ciekawe czy się odezwie
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
No jestem dziewczyny
![]() Byłam na badaniu - wynik w piątek więc praktycznie poza tym,że udało się zrobic rtg nic nie wiem ![]() anulciak85 przejdzie mu ![]() dudipopka dzieki za życzenia ![]() maladT przepisy wysłam ![]() ![]() ![]() a co do gościa to jeśli naprawde był ok to się odezwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Lachony.
U mnie dzisiaj bardzo pracowicie, pozadki juz cala parą, mama bigos zrobiła, dywany poczepane, tylko trzeba podłogi umyć, ale pastowac wtym roku chyba nie bedziemy. Ala ma starszne doparzenie na sisi i w rowku, normalnie masakra, wczoraj jeszcze nie miala. Jutro na rehabilitacje jedziemy. A wjechałam dzisiaj w iwleką kupę swoma przednimi kolami i jeszcze wdeplam w nią, ale to było obrzydliwe fuuuujjjjj. Cytat:
![]() Cytat:
Awenturyn MaladT trzymam kiucki za wyniki
![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Kuba mial dzis taka histerie juz w domu ze nie pojdzie i panie go na sile wziely...Ale mi sie serce kraje...Ja dzis na spotkanie organizacyjne i po mazaki bo obiecalam Kubie (musze gdzie s jakies tanie upatrzec)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak wdepłaś to zagraj w totka ![]() ja chyba jutro bede cos szykowac bo moja matula "przymierza sie" do robienia pierogów - a mi sie nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
ja dzisiaj wypluta jestem masakrycznie...
jedna uczennica po prostu tak szalała dzisiaj, że normalnie myślałam, że wyjdę z siebie... głowę mam kwadratową... Ona czasem ma takie fazy, ale dziś samą siebie przeszła! A jeszcze jeden chłopiec z mojej klasy miał dzień zły, marudny był i płaczliwy, bo mu zęby idą stałe (wszystkie na raz bo mleczaki miał usuwane ) A Antek mój zero zrozumienia - łobuzuje a teraz mi jeszcze monitor wyłącza co chwilę - ledwo zdążę ręce na klawiaturze położyć kiepski dzień... Nadal czekam na wiadomość z uk co z moją sprawą o alimenty... Siedzę jak na szpilkach i stresuję się okrutnie, boję się, że do czegoś się doczepią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to faktycznie ciekawy mialas dzien twój Antek wyłącza ci monitor a u mnie szleje ....... królik ![]() ![]() mój młody też szaleje bo dostał ........tablice do rysowania i duuuuużo kredy - oj biedny mój dywanik ![]() kupiłam w poniedziałek troche kamyczków na biżyterie ,chciałam sobie zrobić czerwone korale tzn cały komplecik ale moja siostra wypatrzyła je no i baaaaaardzo jej sie spodobały więc bede robic dla niej - przynajmniej zwróci mi sie koszt materiałów ![]() jutro mam "akcje pierogi" wiec czeka mnie lepienie ok 500 pierogów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
to aventuryn miał też dzionek fajny pełny wrażen!! fajnie.
a ja jak zwykle mega dołek nienawidzie świąt przynajmniej tych... może przyszłe będą lepsze ![]() MUKAA:główka do góry będzie dobrze głęboko w to wieże że wszystko pójdzie po twojej myśli!! musi być tak!! a ja dziś byłam na zakupach i jestem strasznie padnieta.
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam mały problem, może któraś miała podobna sytuację. Czy któraś z was pisała kiedyś deklaracja do aktu urodzenia, że dziecko nie posiada ojca czy coś w tym stylu?? Muszę napisać deklarację, że chcę na akcie fikcyjnego ojca ale niewiem za bardzo jak to zrobić.
![]() |
![]() |
#2710 |
BAN stały
|
khvila ja Ci nie pomoge, nawet nie mam zielonego pojecia o tym co napisalam, nic nie zrozumialam
![]() podobaja mi się Twoje cytaty w podpisie Awenturyn z czym te pierogi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
~refleksyjna ja sama mało się w tym łapie bo pierwsze też o tym słyszę, dzisiaj byłam w konsulacie dowiedzieć sie o paszport dla dziecka, a że na islandzkim akcie ojciec nie figuruje ale jest odnośnik do tego że jest, to w polsce go uznają jako ojca a ja tego nie chce bo paszportu nie dostanę. Konsul mi powiedział, że do tego islandzkiego aktu który musze przesłać do polski, mam dodać taką właśnie deklarację o fikcyjnym ojcu hehe skomplikowane
![]() |
![]() |
#2712 |
BAN stały
|
teraz trochę rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Rozeznanie
|
~refleksyjna pierogi beda z kapusta i grzybami oraz z mięsem a 500szt to tylko na początek bo zawsze wychodzi ciut więcej
za pierogi ruskie się nie zabieram,bo.............. nawet 1000 by nie wystarczyło ![]() khvila a nie mozesz napisac "ojciec nieznany" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
BAN stały
|
ale sama bedziesz lepiła te 500 pierogow?! ja po stu jestem zmachana
![]() własnie wygralam kamizelke za 1zl ![]() ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-17 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a pewnie , zaszalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
święta są , trzeba se sprawic jakis prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
BAN stały
|
...i porozpieszczać się trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
nie ojciec dziecka jest z POrtugalii ale dziecko się urodziło na Islandii
![]() właśnie nie mogę, bo na tym akcie tutaj jest napisane, że jest zdeklarowany jako ojciec dziecka, ale po porodzie nie poświadczył tego bo już go tutaj nie ma, a w polsce uznają to jako ojca jeśli nie napiszę takiej głupiej deklaracji...kuźwa sama sie w tym gubię już
![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
J ci nie pomoge bo tam panuja inne zasady niz w Polsce!
Ja zaraz mykam na pierwsze zajecia jesli nikogo nie bedzie w domu jak wroce to sie odezwe!Ciekawa jestem do jakiej grupyz angielksim trafie bo wczoraj pisalismy test ![]() A jedna babke w grupie mam tak dziwna ze szkoda gadac! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
cześć babecje
![]() Dudi dziękujemy za zyczenia i dla Ciebie wzajemnie , równiez samych cudowności ![]() Awenturyn mam nadzieje ze wyniki będą ok i cieszę się z małemu wyszły lepiej ![]() Khvila , zazwyczaj o ile sie nie mylę wystarczy deklaracja na miejscu w usc , ale tutaj sprawa jest inna z powodu tego zadeklarowania jako ojca, zapewne chodzi o to zebys złozyła nowe oswiadczenie woli , ze jednak nie on jest ojcem dziecka i wnioskujesz o wpis fikcyjnych danych w akcie urodzenia . jesli to jest tak jak mi się wydaje , to uważaj zebys nie miała problemu pozniej z ew. alimentami . Czy tą deklaracje ojcostwa on złozył osobiscie ? Jak w ogole ma sie Twoje malenstwo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam z zajec z bezwzrokowego pisania na komputerze metoda 10-palcowa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
kurna a ja jestem zła... bałagan mam w szafach ale nie mam kiedy go ogarnąć.. miałam mieć wczoraj egzamin pojechałam z małą i co facet nie przyszedł... jadę jutro... w zasadzie to mam dość nauki ale trzeba powtórzyc... przez to całe plany legły w gruzach, jutro mialam isc do fryzjera i pojechac zrobic z mamą zakupy i co nici bo trza do piernikowa pojechac... potem jeszcze w sobote mam przeniesionego na 8 rano fryzjera( moze w tym czasie mama by mi sprzątnęła, choć wydaje mi się ze powie, że Wiktorią się zajmowała i znowu cała robota na mojej głowie)...
padam na pysk jeszcze jetro będą moje wyniki biopsji i cykam się jak nigdy.. Anulciak z zdradzisz nam trochę?? ja niby piszę większością ale czasem sobie zerknę a czasem używam tylko 6 palców
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-12-18 o 18:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
MaladT bedzie dobrze ja wogole nie czuje Śwait a na dodatek w czoraj u mnie na ulicy policja mieszkania przeszukiwala bo 7letnia dziewczynke jakis facet porwal spod szkoly i myslalei ze sie w piwnicach gdzies ukryl!!
Panicznie sie teraz boje o Kube bo to podobno ojciec tej dzioewczynki ktorej matka zabrania mu kontaktow z corka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
to była kiedys moja straszna schiza ze były porwie małego ..skad sie mi to wzięło to nie wiem , bo on nawet nie dzwoni przez tyle lat wiec czemu miałby go porywac..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
a ja jak byłam w ciaży to uciakałam przed wiśniowymi samochodami.... bałam się że M mnie przejedzie
![]() |
#2727 |
Rozeznanie
|
moze to i dzisiaj powoduje lekki usmieszek ale jednak ronie bywa
![]() ![]() słuchajcie te szczenięta...jak się którys jeszcze raz z....ra, to chyba wyjdę po zapałki i nie wrocę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj się tak wku*****&** w szkole
![]() ![]() ![]() Po 1 Wyobrazcie sobie,że dzisiaj dowiedzialam sie iz klasa mojego młodego była na wycieczce w fabryce bombek ![]() Mówiłam wychowawczyni na zebraniu,że napewno pojade z młodym bo chce aby był z klasą no i zobaczył cos ciekawego.a tu taka niespodzianka Po 2 Okazało się ,że we wtorek była wigilia w klasie młodego - i co oczywiście nikt mi nie powiedził !!!!! bo kwa mac po co!!!!! To już mnie dobiło dzisiaj.Postanowiłam,że "wygarne" wychowawczyni co o tym mysle. wiecie jakie było jej tłumaczenie ![]() Powiedziałam jej,że Mati jest zapisany w dzienniku w klasie i nie jest "duchem",że mija mnie codziennie na korytarzu i wystarczyło mi wspomniec o wigilii czy o wyjeżdzie (bo żadne ogłoszenie nie było wywieszone) Poza tym on wiedział,że bedzie wycieczka i teraz jest zawiedziony - miejsce na bombke było naszykowane.On może nie rozumie wszystkiego ale pewne rzeczy "docierają" do niego.Powiedziałam jej ,że wiem że bombka dla Mateusza była i spytałam sie co sie z nią stało - odp "widocznie zostala sprzedana" ja jej na to,że nie bo dostał ja inny Mateusz i że chce mieć ta bombke spowrotem,bo mój młody na nią czeka.Ale miałam ochote na ![]() Ale to jeszcze nic moje drogie.Na odchodne powiedziała,że ma dla Matiego ............paczke!!!!! Mało nie wybuchłam!!! Ja do niej "no tak paczka została zrobiona tylko zapomniano nas powiadomic o uroczystości!! bardzo ciekawie nie pamieta sie ,że jest dziecko aby zabrac je na wycieczke czy zaprosic na wigilie a szykuje sie dla niego paczki!!! ciekawe" Na koniec dodała ,że jutro naszykuje dla młodego bombke. Miałam ochote jej odpowiedzieć,żeby sobie tę bombke wsadziła w ![]() Tak mi się podniosło cisnienie,że już dawno tak sie nie czułam.Najbardziej dobiła mnie wiadomośc że bombke ma kto inny no i ta paczka ![]() Dobra ,musiałam się wygadać ide sprzatac wyładuje troche nerwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
Awen moze warto by sie przejsc do dyrektora szkoły ?? co to ma w ogole byc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
to jest dyskrymiacja... to co że mały jest niepelnosprawny ale to nie skreśla go z bycia uczniem i wychowawczyni powinna pomysleć o Mateuszu... ja bym zadźgała babę tym bardziej że moja mama jest nauczycielem i nie ma problemu jak są dzieci mające indywidualny tok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.