|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Jula, dasz radę
|
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, na święta miałam problemy z oczami (zaropiałe, zaczerwienione, całe w żyłkach i piekły) Przez kilka dni nie mogło mi przejść... Do okulisty udało mi się zarejestrować dopiero na jutro... A teraz jestem ciekawa co ja mu powiem, bo wszystkie objawy same minęły... ale idę. Chociaż na badania kontrolne (tylko raz w życiu byłam u okulisty).
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka
Może miałaś jakieś zapalenie spojówek? Warto sprawdzić, zajrzy Ci w dno oka itp.
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo co miałam. Teraz mam oczka w 100% zdrowe. Okulistka dość dokładnie się w nie wpatrywała w 2 maszynach (w jednej było widać ciemność, a w drugiej balonik). Prawdopodobnie są one jedynie wyjątkowo wrażliwe. Dostałam takie specjalne krople na przyszłość (takie kosmiczne, pakowane po kropelce), że jak bym znowu miała problemy, to mam ich użyć. no i przydałyby mi się okulary do kompa, ale na nie nie potrzebuję recepty, mogę sobie poszukać coś we własnym zakresie
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Wymarzyłam, wypatrzyłam sobie extra sofę do salonu i po pomiarach okazało się, ze to wielkie monstrum i zajmie 3/4 pomieszczenia, więc muszę z niej zrezygnować
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Konto usunięte
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24126882]Jak praca?jak z urządzaniem mieszkanka?
[/QUOTE]Praca super, choć ciągle umowa na zastępstwo, a więc szukanie nowej na wszelki wypadek :P Dużo dużo roboty i czasu na nic nie ma... Mieszkanko w miarę umeblowane, na dniach w końcu mamy narożnik dostać A teraz kilka dni wolnych, bo na jutro wzięliśmy urlop i pojechaliśmy do mnie w odwiedziny
|
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja posprzątałam swój komputer
3 i pół godziny...Pousuwałam to co niepotrzebne, poukładałam wszystkie pliki, posegregowałam, skatalogowałam... i narysowałam 4 nowe obrazki ikon, które ustawiłam do paru folderów
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka, tez kiedys sprzatalam kompa... I kurna powywalalam tyle, ze sie w glowie nie miesci. Myslalam, ze pewne rzeczy nie beda mi juz nigdy potrzebne, a tu takie zaskoczenie... No ale coz. Poszlo w przestrzen
![]() Byłam dzisiaj na desce - niestety stok był tak okropny, tak duzo muld i sam lód, że zjechałam tylko 2 razy, z wielkimi kombinacjami, z wieloma glebami itp. Zreszta, jak sie spojrzalo na stok, to 90% ludzi ujechalo kawalek i bum, dupsko. Kolejny kawalek i gleba. Masakra, w zyciu nie jezdzilam w takich zlych warunkach. Dobrze, ze to tylko 30 km ode mnie, bo w przeciwnym razie bym sie wsciekla, a tak? Zjadlam żurek, frytki i wrocilam do domu ;-) |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas też bym chciała wyskoczyć na narty. Ale: byliśmy z mężem chyba ze 3,4 lata temu na "stoku" w Bytomiu i on wtedy pierwszy raz jeździł, ja mam stare narty i nawet nie wiem gdzie mam buty, a mąż w ogóle nie ma nic no i też koszt dojazdu i karnetu.
Jak będę pracować to na bank kupujemy sprzęt i w końcu będziemy jeździć na porządnie, a nie na byle czym i byle jak. Byliśmy wczoraj na parapetówie, dawno tyle wódki nie wypiłam ale nawet nie mam kaca.
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Ariena, wypozyczenie sprzetu dla dwoch osob to koszt 60 zł. Karnety dla 2 osob powiedzmy na 5 godzin to koszt 150 zł. Takze 210 zł minimum plus dojazd. Czasem mozna sobie pozwolic... Do zobaczenia na stoku ;-)
|
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dalej się bawię w malowanie i zmienianie ikonek folderów
![]() Oto 2 nowe Usta mam na pulpicie i trzymam w nich listy które piszę po angielsku (na poczcie i w interpals nie mam słownika), a w tym drugim będę trzymać wszystko co będzie już zrobione/przeczytane.Ale sobie zabawę przypomniałam ![]() ale by nie było, to nauczyłam się też dzisiejszego niemieckiego i przejrzałam oferty z pracą
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka, niezła zabawa
![]() Ja siedzę i w sumie czekam, ksiądz od 15 łazi po mojej ulicy, jak ja tych wizyt nie lubię |
|
|
|
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
haha, a ja ksiedza nie przyjmuje, wiec nawet niech mi sie nie dobija do drzwi. Choc nawet nie slyszalam, zeby chodzil... ;-)
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24227759]Ooo u mnie też dziś był. Jeszcze musiałam go od sąsiada przywieźć i na probostwo zawieźć
Ale za to pomodli się, żebym dobrego męża miała Pffff, ja bym mu na zapęd kopniaka sprzedała Nie no źle nie było u mnie, krótko i na temat, wikary się za bardzo nie rozwija Kobietki, miłego weekendu, nie będzie mnie, mam zjazd |
|
|
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię kolędy
![]() Wiecie, dałam dzisiaj radę uczyć się przez 8 godz
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2011-01-07 o 21:15 |
||
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka, mi chodziło o to że nie lubie jak ksiądz koleduje i łazi po domach.
bo same kolędy czyli pieśni to ja lubie
|
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
w moich stronach mówi się na to "chodzenie po kolędzie" dla tego nie zrozumiałam
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Kolęda = chodzenie po kolędzie - taki skrót :P
Dzisiaj cały dzień byłam w CH. Co za próżniak. Wolne miałam
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę sprawdzić czy ksiądz dziś nie będzie chodził.
Pokłóciłam się z TŻ, super początek weekendu.
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
O co się pożarliście ?
Ja się pewnie zaraz pokłócę - gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść. To się również ma do remontów. 2 facetów w pokoju i robota spierdzielona. No szlag mnie zaraz trafi. |
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Już się pogodziliśmy a poszło o sprawy łóżkowe.
Pojechałam na miasto i miałam małą stłuczkę autem. Dobrze że nic się nie stało, zamyślona byłam przez tą sprzeczkę.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-01-08 o 15:18 |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Kłocicie się o sprawy łóżkowe?
> To musi być interesujące!!Upiekłam dziś muffinki - trochę przesadziłam z czekoladą i część niej mi się spaliła Ale ogólnie są zjadliwe i sycące - myślę, ze 2-3 mają tyle kalorii co cały obiad!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic ostatnio nie pieke i niewiele gotuje. Nie mam weny.
Wczoraj była impreza, dzisiaj wstałam calkiem o normalnej porze, ale dzien był - jest beznadziejny. Nie wnikam w szczegoly, ale jestem wsciekla. |
|
|
|
|
#2725 |
|
Strażnik Wizażu
|
Co tu taka cisza? Nie ma czego nadrabiać
miałam długi weekend, więc odpoczywałam od komputera...powrót do rzeczywistości jest naprawdę okrutny...przywitała mnie w pracy temperatura rzędu 16,7 stopnia elegancko...jak się czujecie dziewczyny?
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się odchudzam
![]() I zrobiłam pierwszą wtopę w związku z tym. Kupiłam złą wodę, w ogóle nie pomyślałam, zamiast czystą naturalną to o smaku cytrynowym. Głupia ja. Ogółem to nie mam żadnej diety restrykcyjnej, ale codziennie ćwiczę i tylko ograniczam jedzenie. A tak to zmęczona jestem, bo remont mamy w kuchni, dzisiaj zrywałam stare płytki ze ściany
|
|
|
|
|
#2727 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana
|
|
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka, wg mnie kupiłaś lepszą wodę, bo smaczniejszą
![]() A do mnie dziś przyszła @ i ledwo wytrzymuję z bólu I nie wychodzi mi 8g/d (nauka po 8 godz dziennie), bo za późno wstaję Tak mi się czas przestawił po Sylwku, że nawet o 11-tej jest mi ciężko wstać...
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą wodę kupił mi TŻ, ja tylko wybierałam i kierowałam się chyba właśnie tym, że smaczniejsza oddałam rodzince, mama da mi kasiorę i jutro kupię sobie czystą wodę yhh ![]() O popatrz, mnie też dzisiaj odwiedziła @, a oczekiwałam jej jutro. To rzeczywiście długo sypiasz leniuchu, ja wstaje najpóźniej po 9 Byłam z mamą w PUPy bo miała spotkanie z pośrednikiem, zahaczyłyśmy o lumpeksy, mama znalazła dla siebie tuniczkę za 5 zł z New Look'a, a ja znalazłam kurtkę z Reeboka za 15 zł (była za 30 zł, ale była obniżka o 50%) ![]() Zawsze się dziwuję jakie łupy znajdują niektóre laski, a ja zawsze nie mogę, dlatego za dzisiaj się cieszę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

> To musi być interesujące!!
miałam długi weekend, więc odpoczywałam od komputera...powrót do rzeczywistości jest naprawdę okrutny...przywitała mnie w pracy temperatura rzędu 16,7 stopnia