![]() |
#2701 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() ![]() W tamtym zaś roku zmuszona byłam przez okoliczności życiowe do powrotu na kwartał w rodzinne strony. Mieszkałam sama w dużym domu i i miałam przerwę w pracy. Po tygodniu zaczęłam rozmawiać z innymi gatunkami. Po dwóch tygodniach zaczęło mi być ŹLE. Po miesiącu - BARDZO ŹLE. Po trzech miesiącach wróciłam do pracy i do 5x mniejszego lokum (i to ze współlokatorem) i wreszcie mogłam sobie ponarzekać ![]() Bo co to za przyjemność z narzekania, kiedy słucha cię jedynie materia nieożywiona i kot? Cytat:
![]() Kiedyś dziadek się uzewnętrznił, że ma uraz. Mianowicie w czasach jego dzieciństwa sobotnie mycie było traktowane jako kara/straszak. Kąpiel odbywała się w zimnej wodzie i jej elementem było szorowanie szczotką ryżową. Zimą woda była grzana, ale kąpało się wg starszeństwa i dziadek miał już nie dość, że brudną, to jeszcze zimną. No i się chłopak zraził. Co dziwne, zawsze był ogolony (aż do krwi), wypachniony (!) i z ułożoną fryzurą.
![]() |
#2702 |
Nindżopesz
|
Porzeczki, hm, to nie brzmi zachęcająco, ja pewnie miałabym schizy jak w Antychryście. Wielkich pustych domów też się boję (za dużo horrorów o psychopacie z nożem ganiającym kobity po piętrach). Ale mimo to nadal marzę o zadupiu.
Maju, posłuchałam ale jednak nie - wokal :/ A propos muzyki to obecnie zasłuchuję się w tym (tylko trzeba odczekać pierwsze 30 sek): http://www.youtube.com/watch?v=knMrQ...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna jest. Też się jakiś czas temu zawiesiłam na tej pani... Zauważyłaś, że na scenie występuje zawsze boso? ![]() Cudna pogoda. Rzeczywiście taka północna. ![]() A z horrorów ostatnio japońska wersja Darkwater mnie wciągnęła - mnie to tylko dzieci-demony są w stanie wystraszyć - taki fajnie przytłaczający klimat miała... The Fourth Kind - rozczarował... Więcej emocji mam przy szkrablach z kiepskim przeciwnikiem... ![]()
![]() |
#2704 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Zauważyłam i zastanawiam się czemu boso? Widać taki stajl. Mnie również, niby nic a ciarki chodziły mi po plecach. Później próbowałam obejrzeć wersję hamerykańską i nie mogę przeżyć, że tak ją spitolili... Kałuża jako odwieczne zło! I jeszcze ta umęczona, bezmyślna mina głównej bohaterki, brr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak mieszkam ![]() ![]() ale wciąż narzekam, a inne gatunki to dobrzy słuchacze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mąż będzie wymieniał okno w kuchni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||||
BAN stały
|
Na grach i niszowej muzie też się nie znam
![]() Idę założyć torbę na głowę i schować się w piwnicy ![]() A tam faktycznie coś o brush jest, ale mi się to z myciem zębów zawsze kojarzyło (że niby ten chłopak ich nie myje) ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzieś czytałem o olejku pomarańczowym, że niby koty nie znoszą jego zapachu ![]() O tym samym pomyślałem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Przyszło Absolu Rochas'a i kilogram próbek od Chezy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() i weekend! ![]() ![]() Cytat:
W domu, aucie i pracy leci tylko roxy - tylko mąż się czasem buntuje. Moim zdaniem najlepsza stacja ever ![]() Cytat:
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Widze ze dziś na tapecie: horrory (bardzo lubię) i niemyjący sie osobnicy (bardzo nie lubię). Dobrego horroru juz od lat nie oglądałam ale to dlatego ze mało filmów oglądałam sumarycznie. Ci do osób nie myjących sie do tej pory wszelkie rekordy bije 2 moich znajomych: 1- potrafiła się nie myć i nie przebierać po kilka dni ale zęby mył co 15-20 minut 2 - nie lubił się myć kostkę mydła kupował raz na 2-3 miesiące. Zamiast mycia sie preferował wietrzenie w przeciągu co robił czesto zwłaszcza po jezdzie na rowerze. Na szczęście zostali sprowadzeni do "pionu" przez kobiety. A teraz idę się odszorować od stóp do głów bo zarosłam brudem i smrodem.
#2710 | |
Nindżopesz
|
Wstyd!
![]() Cytat:
Agnes ![]() Florens, może jednak spytaj o ceny działki. A zwierzaki jakieś ciekawe macie w okolicy? Tymczasem koło mojej nowej chaty rozmnożyły się szczury wodne, są słodziutkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie ładowarka (bo to koparka nie jest, pomyliłam się) na ekipę przy takiej maszynie to nawet uwagi nie zwróciłam
![]() przedmiot mojego zachwytu ![]()
![]() |
#2713 |
Nindżopesz
|
Noooo
![]() Lecę do kina się odchamić. Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Flo: maszyna świetna, dosłownie "kopara" mi opadła na jej widok.
I widać nawet w tle "SPA" z algami.
#2715 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oł jesss
![]() ![]() Zaczęłam urlop,życie jest piękne ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Florens ,nie chciałabyś mnie przypadkiem adoptować ?
![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2721 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale w piwnicy mam tylko sterty szkolnych podręczników i gazety typu "Twój Styl", więc jakoś tego nie widzę ![]() Wydało się! Florens jest chłopcem i ma 10 lat ![]() Pięknie tam u Ciebie, a jaki taras duży! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym jak to na wsi krowy, kozy, świnki, drób i multum zimnokrwistych koni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-20 o 18:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te bose stopy, to podobno taki jej znak rozpoznawczy. Może tak jej wygodniej... ![]() Cytat:
Za to ten thriller USA prześladował mnie latami. Jak leciał w tv i nie obejrzałam do końca, to mi się później śnił. I rzeczywiście trzymał w napięciu. Tak wogóle to zazwyczaj dobre dreszczowce robiły na mnie większe wrażenie niż horrory... ![]() Cytat:
A tak to ze słuchawkami w uszach i swoją muzyką biegam. Florens piękny dom i otoczenie ![]() Niezła fadroma ![]() Mój niedoszły teść na podobnej pracuje... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
o, i co jeszcze jest w radiu towarzyszącym - konkursiczki i pieniążki i idiotycik prowadzącorek! ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
A tak trochę w temacie kaparkowym to zawsze chciałam sie przejechac walcem drogowym
![]() Jestem już wymyta i pachnąca i lekko wqur.... ![]() ![]() Co do kina to ostatnio byłam rok temu.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-20 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Eenax, zdradzisz, co to za peeling?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
no i już wszyscy wiedzą
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() dooobra, najszłam ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-20 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo-nie dam rady na dłużej,bo 31 sierpnia męża trzeba pakować
![]() ![]() Gryx-to jak,wpadniesz do nas? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3347618
Właśnie buszuje w KWC szukam zastępca i nic nie znajduję wrrrrrrr....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.