![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
mmm3m ja rozumiem Twoja postawe, a tak jak mowisz jak ktos chce to poszpera dzis albo jutro na innych forach i na pewno cos znajdzie, nawet na tym forum na ktorym Cie cytuja wypowiadal sie uczestnik poszukiwan i wedlug niego nic waznego nie znaleziono, sa dwie opcje albo rzeczywiscie tak uwaza, albo przyjal taka postawe jak Ty i woli uniknac dociekliwych pytan. Rozumiem Cie bo pewnie mialabym tak samo, przeciez to nie film, tu chodzi o zywa osobe, tez balabym sie, ze palnę za duzo,
fajnie, ze opowiedzialas nam chociaz takie ogolne sprawy i swoje odczucia, przynajmniej wiemy mniej wiecej co tam sie dzialo ![]()
#2702 |
Rozeznanie
|
Chciałam jeszcze tylko nadmienić,że Towarzystwo Wzajemnej Adoracji mam nadzieje,że na wizażu NIGDY i na żaden temat już się wypowiadać nie będą,w końcu na wizażu są prostaki i niski poziom do którego one się zniżać nie chcą-więc apeluje by dotrzymały słowa
![]()
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaaaa no to nieźle, ale fakt w takiej sytuacji to sie poejrzliwie na kazdego patrzy.
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
mmm3m będziemy dzielne i cierpliwe i poczekamy na publiczne wystąpienie w sprawie poszukiwań Rutkowskiego
![]()
#2705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam że to duża niesprawiedliwość , że walczymy o to samo a mamy większą lub mniejszą wiedzę. Rozumiem - policja , rodzina, ale osoba która z nami rozmawia na forum - nie rozumiem. Cytat:
Tak , napisałam to ja. Dyskrecję zapewniałam gdybyś coś powiedziała, ale ty wolisz zachowywać się jak ktoś lepszy i ok. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ja tam wolę dmuchać na zimne i żyje z zasadą ostrożności nigdy nie za wiele. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
BAN stały
|
Lekko przesadziłam? W zasadzie powinnam nazwać ją złodziejką. Nie spytała o zgodę ani autora tekstu, ani autora muzyki. Po prostu ukradła czyjąś pracę bez jego zgody. Wstyd. Powinna za to zapłacić wielomilinonową karę. Nie spytała sie nawet czy może przekopiować tekst z oficjalnej strony Iwony. Dobre chęci dobrymi chęciami, ale kradzież czyjejś pracy umotywowana dobrymi chęciami - jest na poziomie przedszkola. Ale do was nic nie dociera. Więc życzę powodzenia, a autorce "teledysku" z plansz radzę przygotować się na proces z wytwórnią, która ma prawa do nagrania. Nie dlatego, ze ja jestem wredna i złośliwa, ale dlatego, ze takie jest prawo. pozdrawiam i życzę na przyszłość więcej zdrowego rozsądku. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
.Na TVP Gdańsk mówili, że znaleziono też jakieś spodnie i bieliznę w lesie oliwskim, ale nie określili, czy damską czy męską.
to ta wielka tajemnica ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
czytam i nie mogę się nadziwić chodzi o odnalezienie dziewczyny a te się kłócą o kopiowanie tekstu, i muzyczkę a co z tego ,że ogląda to wiele osób i może pomóc, co z tego, trzeba się uczepić i pojazgotać no bo jakby to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja nie uważam sie za kogo lepszego, dlaczego zacynasz wprowadzać kłótnię. Taka jest moja postawa, niektórzy rozumieją inni nie, ale kto powiedział, że wszystko co będę czynić w życiu będzie zrozumiałe dla każdego? I tu nie chodzi o to, że coś ukrywam, przed wizażankami, które lubię, to forum czyta mnóstwo osób niezalogowanych, kto wie co zrąbią ze szczegółami jakie mogłyby się tu pojawić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie ładnie zrobiłaś,że na tamtym forum napisałaś,że mmm3m nie chce się podzielić z Tobą wiadomościami skoro zrobiłaś to nie uzyskując,żadnych info zrobiłabyś to pewnie gdybyś wiadomości jakieś uzyskała ![]()
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorka zrobila cos w dobrej wierze i napewno nie dla siebie ani nie dla zabawy ... pani legalna ....
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moge zapytac ile Ty masz lat? to wlasnie Twoj post teraz jest na poziomie przedszkola... ja nigdy nie robilam podzialow na lepsze badz gorsze forum, udzielalam sie czasami zarowno tu na wizazu, jak i na waszym "iwonowym" forum. Ale to co teraz piszesz, to jak krzyk mojego 2,5 letniego dziecka, kiedy cos mu sie nie podoba, bierze swoje zabawki, nakrzyczy na wszsytkich dookola i zmywa sie z piaskownicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() od dzisiaj, gwiazda, to pani legalna, ma się rozumieć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
poniekad rozumiem, zeby bylo sprawiedliwie dziewczyna musialaby kazdemu z osobna na priw odpwiedziec bo kazdy jest ciekawy ...
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak daje słowo to daje. Więc nie mów skoro nie jesteś pewna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wam tak zależy aby ją odnaleźć olejcie forum i ruszcie w teren aby coś znaleźć, no ale łatwiej przekrzykiwać się na forum niż wychylić nos z mieszkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tamtym forum napisał ktoś o znalezionej bieliźnie i rzeczach tak więc sądzę że wielka tajemnica się wydała . Chociaż kto wie- jak wydam 60 zł i pojadę z namiotem na plażę na nastepne poszukiwania to się może dowiem. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-08-14 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
Dam spokój bo nie potrzebne są tutaj kłótnie-ubodło mnie,ze napisałaś iż mmm3m czuje się lepsza od nas i to na tamtym forum-gdzie :"pustaki na wizaż bądź z takimi teoriami to na wizaż"
Taaaaaaak i oczywiście każdy kto nagrywa swój prywatny filmik na youtub pyta o zgodę autora i wytwórnie piosenki którą chce wstawić ![]()
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro dowiedziałaś się co było na poszukiwaniach, to odpuść. Po co to ciągniesz? Nie chciała napisać - Jej sprawa. Walczysz w tym momencie nie wiadomo o co. Ma swoje życie, swoje zasady, postanowienia, więc nie rozumiem po co dalej się w to wgłębiasz.
'..This time, this place... misused, mistakes. Edytowane przez Loczek90 Czas edycji: 2010-08-14 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
powiem tak, na początku zrobiło mi się trochę przykro. wchodzę na forum i już mi się odechciewa czytać kolejnych stron, choć widzę, że mój nick się gdzies przewija.. to nie jest miłe. ale ten temat ogólnie nie jest miły i nie chodzi o to, żebyśmy się wzajemnie głaskali po głowach.
pierwsze primo - dla mnie najważniejsze jest w tym momencie odnalezienie tej dziewczyny. po co mi prawa autorskie do filmiku? żeby sławić "te kilka plansz" moim nazwiskiem? nie, to była wspólna inicjatywa wizażanek. skromne wykonanie, ale prosty przekaz. i tą przykrość (wywołaną opinią mii) zakryła spora ilość pozytywnych komentarzy na wizazu, yt i innych forach. filmik miał na celu nieść przekaz. widziałam, że wiele osób wlasnie z niego dowiedzialo sie o Iwonie. a o to chodzilo. nie o efekty specjalne, ani fajerwerki. kilka osób było wzruszonych. tego już nie planowałam, ale skoro kilka plansz potrafi wywołać emocje i to w jakikolwiek sposób może przyczynić się do rozwiązania tej zagadki, to... chyba nie muszę mówić nic więcej. nigdy nie mówiłam, że jestem znawcą od robienia filmów. sama czułam się w tym zagubiona, ale chciałam wykorzystać medium jakim jest internet jak najpełniej. i nie będę komentować więcej. co o tym myślę i jaką wizytówkę wystawia sobie mia tym komentarzem zostawię dla siebie. i nie ma co "żałować" dziewczyny. każde działanie, choćby najprostsze, które może zbliżyć nas do odnalezienia Iwony (a jednocześnie nie rani uczuć innych osób) jest wg mnie dobre.. kolorowych snów ![]()
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Krótko,zwięźle i na temat ![]() Śpij dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Proponuje zignorować już temat mogłam powiedzieć nie mogłam,byłam lijalna nie byłam, napisałam tam nie napisąłm tu.....ble ble ble ![]()
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
Pozwól, iż Ci przypomnę - temat dotyczy znalezienia i zaginięcia Iwony. Zrozumiałaś przekaz? Dziękuję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.