Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-07, 10:57   #2701
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
jasne, każdy medal ma dwie strony i staram sie także te argumenty brac pod uwage.. ale nadal uwazam, ze nalezy zrobic WSZYSTKO zeby pomoc ją odnalezc. oni odmówili, a dla mnie to największy gest przeciwko sprawie.. (nie gańcie mnie proszę za tę surową ocenę..)
A w jaki sposób ich występ w telewizji pomógłby sprawie?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 11:00   #2702
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość

Ja niestety nie widziałam, akurat na programach tvp mam kaszę, wszystkie inne działaja. Będę czekać na program na ich stronie.

Było coś nowego?
nowego niby nie... ale warto obejrzeć, była dosyć obszerna wypowiedź mamy Iwony na temat córki... mówiła, że zawsze wiedziała gdzie i z kim wychodzi Iwonka - niezależnie, czy na dyskotekę, czy na plażę, czy na siatkówkę... i że po zaginięciu przez pierwsze dni odebrała dużo telefonów, ale żadna informacja nie była prawdziwa - ludzie mówili np. że widzieli Iwonę w bikini na plaży, na promenadzie w Sopocie, itd... ale jak zaczynała dopytywać o szczegóły to np. okazywało się że opisywana osoba miała tatuaż na ręce, albo czarne spodnie... więc te telefony nie wynikały ze złej woli ,tylko po prostu ludzie za wszelką cenę chcieli pomóc, nawet jeśli nie byli pewni, że widzieli właśnie Iwonkę.
zdziwiło mnie, że w reportażu nie poruszyli tematu telefonu Iwony - że się rozładował, kiedy i do kogo zadzwoniła ostatni raz, że miała nocować u koleżanki. ogólnie jakoś temat tej feralnej nocy był moim zdaniem potraktowany dosyć pobieżnie, powiedziane zostało tylko, że była na dyskotece, pokłóciła się ze znajomymi i wracała sama na pieszo (Iwonki mama powiedziała, że znajomi myśleli, że idzie do postoju taksówek), że droga była uczęszczana i pokazano ostatnie monitoringi. nie było bardziej szczegółowej relacji i opowiadania o nocy jej zaginięcia. reportaż skupił się najbardziej na tym, co teraz czuje mama Iwonki, na poszukiwaniach i na tym, jaka Iwona jest, jeśli chodzi o charakter.

Edytowane przez rilla900
Czas edycji: 2010-09-07 o 11:02
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 11:00   #2703
Kimikika
BAN stały

aktaga13 ale jak ich udział w programie mógł pomóc? Wszystko co wiedzieli powiedzieli już wcześniej, na pewno mama Iwony zna ich wersję wydarzeń, to chyba bez różnicy kto to powie czy mama czy Adria. Oni mają też swoje życie.Zaginęła ich koleżanka, przykre to, ale nie dziwię się że nie chcą swojego życia poświęcać w imię tej sprawy. Nie wiadomo co się u nich dzieje. Internauci ich oczerniają, być może sąsiedzi, ludzie w szkole również.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 11:05   #2704
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
jasne, każdy medal ma dwie strony i staram sie także te argumenty brac pod uwage.. ale nadal uwazam, ze nalezy zrobic WSZYSTKO zeby pomoc ją odnalezc. oni odmówili, a dla mnie to największy gest przeciwko sprawie.. (nie gańcie mnie proszę za tę surową ocenę..)
a tak na chlopski rozum to w czym by to pomoglo? z programu "Ktokolwiek widzial" wycisnieto, ze tak powiem 100% czyli pojawil sie reportaz (ktorego cholera nie ogladalam bo tv wlaczylam o 10:32 ) w czym pomogloby pojawienie sie jej znajomych? w niczym a oni i tak juz maja biedni przechlapane bo ilosc oskarzen pojawiajaca sie na forach jest ogromna...ja na ich miejscu tez juz bym sie przed kamere nie pchala. Mama to jednak mama, na pewno powiedziala wszystko co trzeba nie naprawde nie rozumiem po co znajomi mieliby sie pojawic tam?

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 11:07   #2705
aktaga13
Zakorzenienie

tylko wyrazam swoje zdanie......
Stary 2010-09-07, 11:11   #2706
rilla900
Raczkowanie

jeju ale bym chciała, żeby dzięki temu programowi nagle ktoś zadzwonił do TVP z informacją, że wie co się dzieje z Iwonką!
to chyba mało realne, ale tak mi się to teraz marzy...
Stary 2010-09-07, 11:16   #2707
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko wyrazam swoje zdanie......
nie wiem jak reszta ale ja absolutnie tego zdania nie neguje tylko jestem ciekawa Twojej opinii, po prostu na te chwile wydaje mi sie, ze wystep znajomych by nie pomogl bo wystarczyla obecnosc i wypowiedz Mamy ale chcialam po prostu wiedziec jak to uzasadniasz, bo moze sama zmienie zdanie i uznam, ze ich obecnosc by pomogla, o to mi chodzilo

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-07, 11:21   #2708
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
nie wiem jak reszta ale ja absolutnie tego zdania nie neguje tylko jestem ciekawa Twojej opinii, po prostu na te chwile wydaje mi sie, ze wystep znajomych by nie pomogl bo wystarczyla obecnosc i wypowiedz Mamy ale chcialam po prostu wiedziec jak to uzasadniasz, bo moze sama zmienie zdanie i uznam, ze ich obecnosc by pomogla, o to mi chodzilo
ja też nie neguję waszej opinii i rozumiem, że to mógł być powód ich nieobecności. biorąc jednak na logikę.. kiedy (odpukać) zaginąłby ktoś z moich znajomych, to poszłabym do tego programu. chociażby po to, żeby siedzieć w studio/obok mamy dziewczyny i apelować razem z nią o pomoc. ja to tak widzę. nie mnie oceniać kto jest winien, a kto nie.. dla mnie takie odsuwanie się od sprawy rzuca na dane osoby cień podejrzeń większy, niż pokazywanie się i organizowanie działań. jesli ktos jest niewinny, to ma w nosie opinie obcych ludzi. one są krzywdzące i na pewno urażają ich godność, dlatego zdaję sobie sprawę, że mogą mieć tego dość.

nie powiedziałam tego, żeby dać nowy temat do dyskusji. chciałam tylko wyrazić swoją opinię
Stary 2010-09-07, 11:33   #2709
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też nie neguję waszej opinii i rozumiem, że to mógł być powód ich nieobecności. biorąc jednak na logikę.. kiedy (odpukać) zaginąłby ktoś z moich znajomych, to poszłabym do tego programu. chociażby po to, żeby siedzieć w studio/obok mamy dziewczyny i apelować razem z nią o pomoc. ja to tak widzę. nie mnie oceniać kto jest winien, a kto nie.. dla mnie takie odsuwanie się od sprawy rzuca na dane osoby cień podejrzeń większy, niż pokazywanie się i organizowanie działań. jesli ktos jest niewinny, to ma w nosie opinie obcych ludzi. one są krzywdzące i na pewno urażają ich godność, dlatego zdaję sobie sprawę, że mogą mieć tego dość.

nie powiedziałam tego, żeby dać nowy temat do dyskusji. chciałam tylko wyrazić swoją opinię
rozumiem
faktycznie wsparcie mamie przed kamera by sie przydalo, tylko myslalam, ze moze poszedl z nia mąż albo siostra, kurcze nie wiem bo nie widzialam:/ a caly tydzien o tym pamietalam a jak doszlo co do czego to zapomnialam

Filmik o zaginionej

Stary 2010-09-07, 14:57   #2710
titina
Zakorzenienie

Poseł Kozak interpeluje w sprawie Iwony Wieczorek

http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=17105

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:02   #2711
Kimikika
BAN stały

Program już jest na stronie:
http://www.tvp.pl/publicystyka/temat...0-1025/2451324

Co do znajomych jeszcze. Zobaczcie - Iwona była na imprezie z 4 znajomych- Adria i 3 chłopaków.
W tv wystąpił tylko Paweł i Adria. I to im się oberwało. To oni byli analizowani, gdzie patrzyli, jakim tonem mówili. To oni byli wymieniani z imienia jako "podejrzani", a czasem i nie tylko podejrzani bo przeciez wiele osób "wie" że to oni są winni.
Tamta 2 chłopaków którzy nie wystąpili ma spokój. Nikt z internautów i ludzi nie mających bezpośredniego dostępu do sprawy nie wie kto to, nie wie jak wyglądają. Funkcjonują pod pojęciem "znajomi"i tyle. Adrię każdy może rozpoznac, wiadomo jak wygląda, wiadomo nawet gdzie mieszka. Rozumiem ją że juz nie chciała po tym wszystkim znowu się wystawiać "na żer". Mimo wszystko takie podejrzenia nie są miłe, nie ma sensu dawać podstaw do kolejnych. Jeszcze nie daj Boże dziewczyna podrapałaby się po nosie przed kamerami, a to już byłby ewidentny dowód zbrodni dla co niektórych
Stary 2010-09-07, 15:23   #2712
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Program już jest na stronie:
http://www.tvp.pl/publicystyka/temat...0-1025/2451324

Co do znajomych jeszcze. Zobaczcie - Iwona była na imprezie z 4 znajomych- Adria i 3 chłopaków.
W tv wystąpił tylko Paweł i Adria. I to im się oberwało. To oni byli analizowani, gdzie patrzyli, jakim tonem mówili. To oni byli wymieniani z imienia jako "podejrzani", a czasem i nie tylko podejrzani bo przeciez wiele osób "wie" że to oni są winni.
Tamta 2 chłopaków którzy nie wystąpili ma spokój. Nikt z internautów i ludzi nie mających bezpośredniego dostępu do sprawy nie wie kto to, nie wie jak wyglądają. Funkcjonują pod pojęciem "znajomi"i tyle. Adrię każdy może rozpoznac, wiadomo jak wygląda, wiadomo nawet gdzie mieszka. Rozumiem ją że juz nie chciała po tym wszystkim znowu się wystawiać "na żer". Mimo wszystko takie podejrzenia nie są miłe, nie ma sensu dawać podstaw do kolejnych. Jeszcze nie daj Boże dziewczyna podrapałaby się po nosie przed kamerami, a to już byłby ewidentny dowód zbrodni dla co niektórych
W pelni sie z Toba zgadzam. Tyle, ze teraz ferowane sa kolejne wyroki - nie byli w programie, to znaczy, ze maja cos na sumieniu. Absurd! Ludzie (nie mowie o nikim konkretnym z tego forum) od razu posuwaja sie do takich wnioskow, ze sie wlos na glowie jezy, albo nawet noz w kieszeni otwiera.
Nie jestesmy w skorze znajomych Iwony, nie wiemy co moga czuc w tej chwili. Moze ich ta cala sprawa tez przerosla. To ludzie mlodzi, czesto niedojrzali, czy niedoswiadczeni, nie nalezy ich z gory osadzac.

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-07 o 15:35
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:36   #2713
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
W pelni sie z Toba zgadzam. Tyle, ze teraz ferowane sa kolejne wyroki - nie byli w programie, to znaczy, ze maja cos na sumieniu. Absurd! Ludzie (nie mowie o nikim konkretnym z tego forum) od razu posuwaja sie do takich wnioskow, ze sie wlos na glowie jezy, albo nawet noz w kieszeni otwiera.
Nie jestescie w skorze znajomych Iwony, nie wiecie co moga czuc w tej chwili. Moze ich ta cala sprawa tez przerosla. To ludzie mlodzi, czesto niedojrzali, czy niedoswiadczeni, nie nalezy ich z gory osadzac.
Wiesz i mnie to bardzo przeraża i smuci. Nastolatki to jest taki głupi wiek, gdzie bardzo pragnie się akceptacji, poczucia przynależności do grupy. Podejrzenia o morderstwo, zamieszanie w sprawę bez jakichkolwiek dowodów to cos strasznego. Bardzo łatwo przypiąć komuś łatkę, trudniej ją później odczepić. Bardzo mnie smuci, że niektórzy tak łatwo to robią, przecież w ten sposób naprawdę można zaszczuć człowieka i doprowadzić do kolejnej tragedii.
Stary 2010-09-07, 15:56   #2714
madziullah
Raczkowanie

Nowy artykuł

http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:18   #2715
masmeli
Wtajemniczenie

rzeczywiście w sprawie Iwony coraz ciszej, emocje opadają... coraz mniej osób śledzo to co się dzieje

Nie możemy zapomnieć, aż do wyjaśnienia tej zagadkowej sprawy !!!!!!!!!!!

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:45   #2716
muszynianka
Zakorzenienie

To co się dało zrobić już zostało zrobione. Czas leczy rany ale zaciera także ślady, jeśli czegoś nie znaleziono w lipcu to we wrześniu i październiku tym bardziej.
Niestety taka kolej rzeczy, być może to kolejna sprawa która trafi do archiwum i nie znajdzie nigdy rozwiązania. Na początku zainteresowanie było tak duże, że pojawiały się pretensje. Teraz gdy gaśnie, też jest problem. Taka kolej rzeczy, ludzie tracą nadzieję, znikają kolejne osoby. Póki sprawa była na dniach warto było szukać oglądać zbierać ekipy. Teraz można przesłuchiwać jeszcze raz świadków i sprawdzać czy wersje są identyczne z tymi które składali półtora miesiąca temu.
Zastanawiam się tylko co z niedokończonymi wątkami, ręcznik - podobno na ręczniku nic nie było, a co z kocem i rzekomą bielizną znalezioną w lesie :???:
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 16:49   #2717
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
rozumiem
faktycznie wsparcie mamie przed kamera by sie przydalo, tylko myslalam, ze moze poszedl z nia mąż albo siostra, kurcze nie wiem bo nie widzialam:/ a caly tydzien o tym pamietalam a jak doszlo co do czego to zapomnialam
albo coś pominęłam albo wy coś pokręciłyście, mamy iwony nie było w studio. było tylko nagranie z nią z jej domu
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:00   #2718
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Boże.
Boję się.
Szkoda mi tej dziewczyny co zaginęła, właściwie na własną prośbę uciekła z domu.
Czemu jej nie wsadzili do szpitala psychiatrycznego, przecież nikt by jej nie wypisał... Musi minąć chyba kilka dni.
Nie wiem, czy było, ale tutaj jest więcej o zaginionej Kasi: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT09/250349829

W tym momencie w sądzie znajduje się wniosek o przymusowe leczenie psychiatryczne Katarzyny. Choć prosiliśmy o tryb nagły, orzeczenie w tej sprawie wyznaczono na 13 września.

Lekarz-psychiatra który kilkakrotnie diagnozował Kasię zaznaczył, że każdy dzień zwłoki z leczeniem to zagrożenie dla jej życia. Niestety zderzyliśmy się ze ścianą biurokracji i bezduszności. Podejrzewamy, że Katarzyna nadal jest w zachodniopomorskim. Kasia wcześniej koczowała w opuszczonych budynkach, być może nadal ukrywa się w takim. Kasia cierpi na zaburzenia psychiczne i powinna poddać się leczeniu psychiatrycznemu.

Jeżeli macie Facebooka to proszę wyślijcie wszystkim http://pl-pl.facebook.com/event.php?...791928&index=1
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:01   #2719
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
albo coś pominęłam albo wy coś pokręciłyście, mamy iwony nie było w studio. było tylko nagranie z nią z jej domu
Dokładnie. Masz racje.

Mnie zastanawia natomiast jedna rzecz, mówili o męzczyźnie z ręcznikiem i o monitoringu. A nie pokazali ani nagrania, ani chociaż kadru z jego wizerunkiem a mówili o poszukiwaniach faceta. Jest to program telewizyjny, a nie wszyscy maja przeciez dostęp do internetu , by poszukac na własna rękę informacji. Oczywiście mam na mysli program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie".

Edytowane przez madziullah
Czas edycji: 2010-09-07 o 17:02
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:02   #2720
muszynianka
Zakorzenienie

aktaga13 szczerze to nie wiem czy bym poszła.

generalnie gdybym była na miejscu koleżanki najbliższej zapewne wyprowadziłabym się, zmieniła otoczenie i zaczęła życie "od nowa" trochę ze strachu, a trochę to ucieczka od problemów i myśli...
bo łatwiej jest mi pogodzić się ze śmiercią. pogrzeb to ostateczne pożegnanie. łatwiej jest znać prawdę, przecierpieć ten okropny okres, pożegnać się.
niewiedza, nieświadomość i oczekiwanie są najgorsze.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Dziwne, no tak był link był...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:07   #2721
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziullah Pokaż wiadomość
Dokładnie. Masz racje.

Mnie zastanawia natomiast jedna rzecz, mówili o męzczyźnie z ręcznikiem i o monitoringu. A nie pokazali ani nagrania, ani chociaż kadru z jego wizerunkiem a mówili o poszukiwaniach faceta. Jest to program telewizyjny, a nie wszyscy maja przeciez dostęp do internetu , by poszukac na własna rękę informacji. Oczywiście mam na mysli program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie".
Bo to Polska właśnie...

Ostatnio w tvp przy okazji marszu mówili o Ręczniku, że jest poszukiwany jako ważny świadek, pokazali go nawet, tyle że z dodatkowo rozmazaną twarzą, jakby ta co jest z monitoringu była zbyt mało zamazana
Stary 2010-09-07, 17:17   #2722
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Dokładnie. Masz racje.

Dokładnie, mnie też to wkurzyło, co innego mówili a co innego w tle leciało.. bardzo mylące dla osób które dowiedzą się o tej sprawie pierwszy raz ;/

edit
dla mnie to po poprstu był kolejny źle dopracowany materiał. tak jak ten co leciał na tvn 24 :O tam to nie dość , że nic nowego nie powiedzieli to głownie była straszna głośna muzyczka i w sumie nic poza tym.... nie mam jakiegoś wykształcenia filmowego czy cuś, ale obawiam się, że większość z nas zrobiłaby lepszy materiał

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-07 o 17:19
Stary 2010-09-07, 17:24   #2723
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
znajomi nie zgodzili sie na udział w programie.. dla mnie nie do pomyslenia
Cytat:
Dla mnie jak najbardziej zrozumiałe. Wystąpili w interwencji, w tvp gdańsk, ale jak potem ludzie zaczęli analizować ton ich głosu, wzrok, wszędzie doszukując się ich winy to ja się nie dziwię. Też bym po takim czymś nie chciała występować w tv i dawać ludziom kolejnych pretekstów do obwiniania mnie. Za Adrią jeszcze stoją rodzice, jest niepełnoletnia, pozwoliłabyś na miejscu jej matki na takie coś? Bo ja nie.
Nie rozumiem całego zamieszania ze znajomymi. Nie chcieli wystąpić w programie, to ich sprawa. Byli w innych programach, nie mają obowiązku biegać po telewizjach. Poza tym pewnie poczytali w necie co się o nich pisze i mają dość występów. Znowu by było analizowanie, kombinowanie kto kłamie a kto nie.
Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
zdziwiło mnie, że w reportażu nie poruszyli tematu telefonu Iwony - że się rozładował, kiedy i do kogo zadzwoniła ostatni raz, że miała nocować u koleżanki. ogólnie jakoś temat tej feralnej nocy był moim zdaniem potraktowany dosyć pobieżnie, powiedziane zostało tylko, że była na dyskotece, pokłóciła się ze znajomymi i wracała sama na pieszo (Iwonki mama powiedziała, że znajomi myśleli, że idzie do postoju taksówek), że droga była uczęszczana i pokazano ostatnie monitoringi. nie było bardziej szczegółowej relacji i opowiadania o nocy jej zaginięcia. reportaż skupił się najbardziej na tym, co teraz czuje mama Iwonki, na poszukiwaniach i na tym, jaka Iwona jest, jeśli chodzi o charakter.
Gdyby mieli mówić wszystko, to by ta sprawa zajęła cały program. A takie szczegóły sa ważne dla policji a nie dla telewidzów. Najważniejsze jest pokazanie zdjęć i krótki opis okoliczności zaginięcia. Jak ktoś Iwony nie widział, to mu szczegóły i tak nie pomogą.
Cytat:
Dokładnie. Masz racje.

Przecież pokazali nagrania z monitoringu... Był pokazywany i Ręcznik i ci 2 faceci z dziewczyną. Rzeczywiście mogliby Ręcznika pokazać jeszcze raz w przybliżeniu, bo takie "mignięcie" to trochę za mało by faceta rozpoznać.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:42   #2724
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
dobrze, że portale co jakiś czas odświeżają temat...
Stary 2010-09-07, 17:54   #2725
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość

Przecież pokazali nagrania z monitoringu... Był pokazywany i Ręcznik i ci 2 faceci z dziewczyną. Rzeczywiście mogliby Ręcznika pokazać jeszcze raz w przybliżeniu, bo takie "mignięcie" to trochę za mało by faceta rozpoznać.

No tak tak, ale oni to wszystko pokazawyli z opóźnieniem, tzn. była mowa o Ręczniku a filmik z nim pojawił się później i jak człowiek zamotany to nie skapnie się, że ten z filmiku to właśnie ten poszukiwany Ręcznik.
Stary 2010-09-07, 19:09   #2726
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
No tak tak, ale oni to wszystko pokazawyli z opóźnieniem, tzn. była mowa o Ręczniku a filmik z nim pojawił się później i jak człowiek zamotany to nie skapnie się, że ten z filmiku to właśnie ten poszukiwany Ręcznik.
Zgodze się z Tobą. Ktoś , kto sprawę zna wie o co chodzi i od razu na Ręcznika zwraca uwagę. Ale jeśli ktoś widzi te nagranie pierwszy raz , to nawet nie zdąży się przyjrzeć facetowi... Powinni na koniec jeszcze raz pokazac tego gościa...

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 19:35   #2727
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
jeju ale bym chciała, żeby dzięki temu programowi nagle ktoś zadzwonił do TVP z informacją, że wie co się dzieje z Iwonką!
to chyba mało realne, ale tak mi się to teraz marzy...
Też mam taką nadzieję,zapewne nie tylko ja.

Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego sprawy niektórych zaginięć w programie są sprzed 10 lat...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Dokładnie. Masz racje.

Były pokazane nagrania z obu monitoringów.
Ale to fakt, Pan Ręcznik został pokazany nie tak jak trzeba.

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-07 o 19:39
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:29   #2728
ammmm
Wtajemniczenie

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...SWIAT/54925873

nie wiem czy bylo...znowu opinia rutkowskiego ze iwona nie zyje
Stary 2010-09-07, 20:47   #2729
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Poseł Kozak interpeluje w sprawie Iwony Wieczorek

http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=17105
Jedyne, co zwróciło moją uwagę w tym tekście, to to.

"5. Czy jest w planach przeprowadzenie regulacji prawnych, które umożliwiały by rodzinom zaginionych lepszą ochronę w sytuacji, w jakiej się znaleźli czyli np. jeśli zaginie mąż i ojciec rodziny, żona nie może sprzedać jego samochodu, wyrobić dzieciom paszportu, nie ma dostępu do jego konta bankowego?"

Moim zdaniem bardzo ważna kwestia, dotąd chyba nieporuszana.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 21:03   #2730
paula-zla
Zakorzenienie

Z kolei według Krzysztofa Rutkowskiego, jego biura (doradcze i detektywistyczne) mają już konkretne podejrzenia co do sprawców porwania. – Iwona została wywieziona i zamordowana. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości.

i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości