|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio uciekam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry SPD
![]() wymiana fotek była ?? ![]() ![]()
#2704 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że chwalicie się zdjęciami to może też coś później wrzucę (tylko muszę zobaczyć jak to się robi bo ja nowicjuszka jestem ) ijaa i lili1987 a mogłabym zobaczyć wasze zdjęcia (wyśle wam zaproszenia jesli zechcecie to przyjmijcie mnie do waszego grona hehe ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
Jaki pochmurny, jaki szary?
![]() Ijaa, wygladasz na zdjęciach zupełnie inaczej niz w avatarze! Obeznie masz taką ognistą fryzurkę właśnie? Dziś pierwsza wolna sobota od wieeeelu dni. Mnie to w ogóle nie cieszy. ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
hello. Zrobiłam prywatny album. Na razie tylko dwa zdjęcia. Siedze jeszcze w piżamie chociarz od 6 nie spie:/ Ale mam lenia a wypadało by posprzątać. Muszę potem się przejść z małym tż po tytoń.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
oo ja też bym chciała Wasze zdjęcia zobaczyć!
![]() ![]() TŻ wczoraj padł koło 22, więc też się położyłam ![]() Co robicie na obiad? ![]() A TŻ zgubił kupon na 20 zł do Reala ![]() effie22- jaki słodki synek !! ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2010-09-11 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
kobieta za ladą
|
hej
u mnie dziś pyzy dla młodej a dla nas nie wiem może frytki ![]() i dziś nic nie robie lenie sie miłego dnia ![]()
#2711 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.. Ja dzisiaj robi e zupe grzybową tak jak juz pisałam
![]()
#2712 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() ![]() Byłam już dzisiaj w Biedronce (tak ambitnie bo wczoraj byłam popołudniu i nie załapałam sie na ser żółty który był w promocji a mój TŻ to serożerca więc- on by się ucieszył z sera a ja z oszczędności...ale lipa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam wczoraj kurteczkę taka jesienno-wiosenną z duuużym kapturem za... 25 zł ![]() ![]() ![]() Dobra, wracam na str.36 bo nigdy was nie nadgonię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Ogarnęłam troche domek. Odkurzyłam a jak mały zaśnie pomyję na mokro. Piję kawke i lece sie ubrac bo chce jechać z małym na spacer. Taka piękna pogoda u nas.
Na obiad mały ma kotlety od wczoraj, ja sobie pierś ugotuję a tz chyba kotlety |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj nie sprzątam
![]() ![]() ![]()
#2715 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też chcę!!! Cytat:
![]() ![]() też chcę Was popodglądać dziewczyny więc postaram się zaraz założyć album i Was pozapraszac, ale nie wiem czy zdaze bo mam autobus do domu o 11.45 i musze sie powoli zbierac ![]() ![]() tearz zbioeram sie za ten album i wypatrujcie zaproszen ode mnie, chyba ze ktoras z Was zechce mnie zaprosic pierwsza to jak najbardziej ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tylko pozazdrościć pogody, ja wczoraj miałam piękne słoneczko a dzisiaj wróciła jesień ![]() Ja dzisiaj planuje zupę pomidorową z kluseczkami albo z ryżem ![]() ijaa faktycznie co kolor to inaczej twoja buzia wygląda, mi bardzo się podoba ten kolorek rudy, normalnie super Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2010-09-11 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam listę obiadów na następny tydzień i przy okazji listę zakupów żywieniowych, żeby mieć z czego te obiady zrobić
![]() ![]() ![]()
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam z małym na spacerku i wstąpiłam do paru sklepów co mam na osiedlu. Kupiłam Tż tytoń 7,50 ( w ramach oszczędzania będzie sobie kręcił fajki), małemu rajstopki- 14 zl i w markecie kupiłam kapuste kiszoną, małemu mambe i grześka, 3 jabłka i gume orbit i zapłaciłam 8 zł. Kurcze widziałam fajne botki, takie ciemno szare ( ostatnio mój ulubiony kolor) z małym obcasem, wiązane z tyłu na sznurówki za 75 zł. Tak mi się podobały do leginsów i rurek wyglądały by bosko. Jak mi wpadnie jakaś kasa dodatkowa to je kupie. Ale najpierw muszę zakupic sobie coś z długim rękawem. Położe małego i ide sklecić jakiś obiad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
kobieta za ladą
|
a ja nie wiem co mam zrobić młoda właśnie poszła z teściową do wieczora jej nie będzie chyba walne sobie kawe drugą
miałam sprzątać ale nie chce mi sie przetarłam tylko podłogę i zamiotłam dywan(tż śpi po nocce więc odkurzacz odpada ![]()
#2720 |
Zakorzenienie
|
czesc moje kobiety
![]() mam nadzieje, ze kciuki trzymałyscie, bo egzamin byl koszmarny. 44 pytania -uwazam ze trudne ![]() ![]() ![]() widzialam, ze robimy albumy ze zdjeciami ![]() ![]() ![]() Tez stworze albumik, o ile bede potrafiła ![]() ![]() ![]() do później moje SPD ![]() ps: ja wam juz moja chałupe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Konto usunięte
|
Witam SPD
![]() Wczoraj dalismy ostro czadu, w cztery osoby wypilismy 6 win no i o 24 urzadzilismy sobie karaoke ![]() ![]() na grzyby oczywiscie nie pojechalismy, to bylo do przewidzenia.... dzis oszczednosci nie bedzie, jak zawsze po wiekszym piciu zamawiamy pizze, nie chce mi sie stac nad garami ![]() alez dzis piekna pogoda, piekne slonko, jak nabiore sil to musze Tz ta wyciagnac z domu ![]() ![]() Tez bym chetnie Was wszystkie zobaczyla ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-11 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
do Nadii
![]() ![]() Własnie wróciłam z pasmanterii, ale że nie wyzdrowiałam do końca to się dorobiłam dodatkowo... jak rano było koło 37 tak po powrocie mam 36,2 ![]()
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2724 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja przybywam z nowymi fotkami. Jakiś czas temu mieszkanka pokazywałyście, a ja się zbierałam zbierała i zebrać nie mogłam. Więc dzisiaj nadrabiam. ![]() Na pierwszy ognień salon. ![]() Sypialnię tez postaram się wam pokazać, ale muszę ogarnąć kupę ubrań z trzech prań z łózka czekających na poskładanie i TŻa śpiącego obok. ![]() ![]() Aporpo's, odkurzałam niedawno, a ten nic. Sypialnię mamy zaraz obok salonu - nawet się wchodzi z niego. Śpi jak zabity. Ogarnęłam tez dzisiaj kuchnię odrobinę. Mam jeszcze zapędy na łazienkę ale to może wieczorem - chociaż wyszłabym tez gdzieś chętnie, tylko nie bardzo wiem gdzie i z kim. ![]() ![]() TŻ był w pracy na 4 godzinki, więc drzemie - śpi jak zabity znaczy się. Zaraz wstępnie przygotuję obiad i chyba gdzieś wybędziemy, chociażby po mieście czy gdzieś połazić bo szkoda w tak piękna pogodę w domu siedzieć - 20 stopni jest u mnie. ![]() Planuję niedługo zmianę zasłon - te są TŻ z jego mieszkania. Drażnią mnie. ![]() ![]() ![]() Co byście doradzały? Od razu uprzedzam, że makarony odpadają, chociaż bardzo mi się podobają. Mam centralne takie na węgiel w mieszkaniu i za zasłonami idą rury do grzejników i innych pomieszczeń. Nie ładnie to wygląda jak będzie widać. Marzą mi się czarne zasłony, ale nie wiem. ![]() I apropo's jeszcze salonu. Ma ktoś czarną kanapę materiałową? Jak ją czyścicie? Ta moja mnie do szały doprowadza. Najczęściej ją odkurzaczem jadę, albo mokrą ściereczką - chociaż to strasznie pracochłonne ale i tak nie wszystko się zbiera i zawsze jakieś pułki i jasne świństwa zostają. ![]() Niektóre z Was też myślały o tej półeczce na kable co się do stołu przyczepia. Zrobiłam tez fotkę. Zobaczcie ile kabli się tam mieści. ![]() A to wszystko leżało u nas na podłodze - zabijaliśmy się o to, kopaliśmy, pies rozłączał. A teraz jest super - naprawdę bardzo polecam. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-09-11 o 12:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
ijaa ładne mieszkanko
![]() ![]() mamy chyba taki sam kolor scian ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Ijaa z ciebie też niezła laska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
ijaa- super mieszkanko
![]()
#2728 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Cytat:
No własnie daltego się zastanawiam. Chociaż muszę przyznać, że pokój, ogólnie mieszkanie jest BARDZO jasne. Okna na południe, dużo światła w wpada, bo okna są spore i centralnie umieszczone. Nie wiem sama. To jakie inne być proponowała?
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie wiem czy czarne zaslonki to dobry pomysl, napewno pasowaly by do wnetrza i fajnie wygladaly ale czy nie sprawilyby, ze pomieszczenie zrobi sie ciemne i takie 'nieprzytulne'? fajny patent z tymi kablami, my mamy wszystkie schowane za rogowka ![]() i ja rowniez mam podobny kolor scian, uwielbiam takie odcienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() daj znać jak Ci idzie doszkalanie ![]() ijaa z tymi kablami to super rozwiązanie ![]() ![]() a na ciciki to było takie cus do ubrań co nie ? taka rolka ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-11 o 12:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.