|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
Blue Gangsta ryje mi picze
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
tu gadam i tam, tylko tam teraz zamula, ludu
![]() a tu jeszcze o piczach ![]() juz wole wacki
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Kat!! Popodniecaj się ze mną Śmierdzielem
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zassam!
tylko wyjme z lodowki kabanosa i wlacze poczte A ja nie mam jutro zajęć Weeeeeeeeeeekend ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Kama, a Ty masz jakieś w tyki u Złosia? Bo jako jedyna masz av ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- aaaaaaaaaaaaaaa
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej...ja myślałam, ze widzę mój av ino dlatego, ze jest mój...wy swoich nie widzicie ![]() To najwidoczniej Złoś mnie lubi ![]() Złosiu kocham Cię ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Tu macie Monstera kawałek... http://www.youtube.com/watch?v=ptdWXLEMvUA No ale lepiej skupmy swoją uwage na Blue Gangsta
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wlasnie tylko twoj widac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Krakowie w ogóle już nie ma pracy innej niż account menager, sales menages, shit menager?
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pewnie w całym kraju ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Lepiej się przyznajcie, która już lizała grudniowy sutecek
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
i co bangla?
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
mam dość
![]() ja już nie wiem co mam robić no nie wytrzasnę kasy z kosmosu albo kredyt musimy wziąć albo nie wiem sama... mamy zainteresowana osobę na łózko do masazu to jakby wzieła to wpadnie trochę kasy, jeden miesiąc byłby z głowy głowa mi pęka od myślenia i kombinowania
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Jusia i jak ci pomoc
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- jak piszesz o tym lozku, to zaraz mi sie moja bizuteria przypomina , jak sie kiedys wyzbylam, to co nie nosilam ze zlota, ale balam sie ze zacznie spadac cena, a teraz wzrosla, ale coz tak jak na gieldzie, cos tam jeszcze zostawilam i tez zawsze mowie, ze na czarna godzine bede miec ![]() ale, zebyscie sie potem w kredyt nie wkopali, jakis maly ci chodzi tak? ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
bo to moj Majkus ![]() zapomnialam odwrocic , ale sie wstydze
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:40 |
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Ubrałam się chyba dośc ciepło...mam nadzieję, że nie przyarzne
Miałam włąściwie sobei dziś zrobić wolne...ale stwierdizłam, że je sobie zostawię na później...jak sie bedzie trzeba sprężyć z pisaniem rozdziału albo jakies zkaupy świąteczne ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Lecę I specjalny tulasek dla Jusi
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
ale na SW mam wielki o
![]() te foty edytuje, poniewaz, mialo byc o u kobiety
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-01 o 15:09 |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja pitolę, ale zamieć!
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie cos glowa zaczyna mulic
![]() niedlugo ide, w cieplku kawke wypije, to moze sie uspokoi, ale potem wroce tu po pake z P. i chyba kolezanka, bo moze z nami sie zabierze, to ja do domu podrzucimy jak bedzie chciala
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas nie pada, ale mróz okropny...
tylko Kama ma av?
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, widzę, że się tu przytrafiła jakaś Big Awaria.
Chciałam wczoraj tu wejść i zonk. ![]() No i zapeertoliło mi avatar. ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ej, zapłaciłam za kalendarz.
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sobie possałam.
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tez jeszcze nie bangla jak nalezy, a zgodnie z info, musza przekopiowac 10mln plików, co potrwa kilkadziesiat godzin ![]() ja tez zaplacilam juz za kalendarz ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- i jak bylo?
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dlaczego u mnie nie ma śnieguuu kama masz juz kalendarz adwentowy ja juz wczoraj kupilam ![]() groszak, a adres mam ci wyslac na pw czy przy przelewie
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tak, żeby opłaty pokryć chyba musimy wziąć a potem jeśli mam nadzieje, on zapłaci rzeczywiście to spłacimy ![]() chyba nie mam wyjścia, może jak to łózka by poszło to będzie na opłaty na jeden miesiąc, może cos pokombinują z rodziną, nie wiem jeszcze
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamusia mi wczoraj kupiła Czeeeekoladkiiii
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się zalogować...
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Cipendejlsy z Was...dobra zmykam, bo ino kumpela przyłazi
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
nikt mnie nie kocha. nikt mi nie kupił kalendarzyka
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
jakiego kalendarzyka bloo
![]() tego naszego czy co? i jak mozesz tak mowic, a rok temu to juz nie pamietasz ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- a takiego czekoladowego ![]() a tam to nie zalezy od kochania ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
dacie rade , trzymam , moze cos dadza ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a na dworze taki ziab, ze makabra ![]() jeszcze kolezanka mnie dzis wnerwiala, bidulka, clay dzien w monitor sie wgapiala i w ogole, seriale ble, komp ble, jak mozna jeszcze po pracy zagladac, tv ble, tylko silownia a teksty, jak dobrze, ze nie mam samochodu, nie mam problemow, bo akurat sie okazalo, ze jakis odpowietrzac u nas zamarzl i olej wyciekl, to brzmialo : i po co wam to ![]() w poniedzialek cos glupiego o Mj powiedziala a dzis nie szlo wytrzymac , zimno, wole deszcz, to mowie, ze deszcz przy takiej temp. nie pada, i dobrze , ze sucho, bo nie slisko, to niepewnie osral, ona nie ma samochodu , o nikogo sie nie martwi, to ma byc jak ona chce ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- a co ma moja sis powiedziec, zatoki ma zawalone, glowa jej napitala, na 12 h chodzi od 18 do 6 i dziecmi sie zajac, domem i nie narzeka a tu ciepelko, w biurze, 8h, w domu nic nie trzeba, i jeszcze źle
||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Witaj Wizażu ![]() Widzę,że pliki się jeszcze muszą im wgrać,a to jest roboty z tym w sensie czasowym - masakra...Ale damy radę,ważne,że działa ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Pogoda jest masakryczna - dzisiaj mi tylko było oczy widać i włosy jak wracałam z pracy. Dobrze,że mam buty za kolano przynajmniej tam było ciepło i skarpetki dziś do kolan ubrałam ![]() A co tu takie pustki w sumie ?
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
no takiego z czedkoladkami
buuuuu ![]() szkoda, bo chciałam. w końcu dziecko jstem niiiiee
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

, moze cos dadza