|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
Blue Gangsta ryje mi picze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
tu gadam i tam, tylko tam teraz zamula, ludu
![]() a tu jeszcze o piczach ![]() juz wole wacki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Kat!! Popodniecaj się ze mną Śmierdzielem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
zaraz zassam!
tylko wyjme z lodowki kabanosa i wlacze poczte ![]() A ja nie mam jutro zajęć ![]() Weeeeeeeeeeekend ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Kama, a Ty masz jakieś w tyki u Złosia? Bo jako jedyna masz av ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- aaaaaaaaaaaaaaa ![]()
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej...ja myślałam, ze widzę mój av ino dlatego, ze jest mój...wy swoich nie widzicie ![]() To najwidoczniej Złoś mnie lubi ![]() Złosiu kocham Cię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Tu macie Monstera kawałek... http://www.youtube.com/watch?v=ptdWXLEMvUA No ale lepiej skupmy swoją uwage na Blue Gangsta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
no nie wlasnie tylko twoj widac
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
czy w Krakowie w ogóle już nie ma pracy innej niż account menager, sales menages, shit menager?
![]()
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pewnie w całym kraju ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Lepiej się przyznajcie, która już lizała grudniowy sutecek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
i co bangla?
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
mam dość
![]() ja już nie wiem co mam robić ![]() no nie wytrzasnę kasy z kosmosu albo kredyt musimy wziąć albo nie wiem sama... mamy zainteresowana osobę na łózko do masazu to jakby wzieła to wpadnie trochę kasy, jeden miesiąc byłby z głowy ![]() głowa mi pęka od myślenia i kombinowania
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Jusia i jak ci pomoc
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- jak piszesz o tym lozku, to zaraz mi sie moja bizuteria przypomina , jak sie kiedys wyzbylam, to co nie nosilam ze zlota, ale balam sie ze zacznie spadac cena, a teraz wzrosla, ale coz tak jak na gieldzie, cos tam jeszcze zostawilam i tez zawsze mowie, ze na czarna godzine bede miec ![]() ale, zebyscie sie potem w kredyt nie wkopali, jakis maly ci chodzi tak? ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() bo to moj Majkus ![]() zapomnialam odwrocic , ale sie wstydze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-01 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ubrałam się chyba dośc ciepło...mam nadzieję, że nie przyarzne
![]() Miałam włąściwie sobei dziś zrobić wolne...ale stwierdizłam, że je sobie zostawię na później...jak sie bedzie trzeba sprężyć z pisaniem rozdziału albo jakies zkaupy świąteczne ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Lecę ![]() I specjalny tulasek dla Jusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
ale na SW mam wielki o
![]() te foty ![]() edytuje, poniewaz, mialo byc o u kobiety ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
![]() ja pitolę, ale zamieć! ![]()
#2716 |
Zakorzenienie
|
a mnie cos glowa zaczyna mulic
![]() niedlugo ide, w cieplku kawke wypije, to moze sie uspokoi, ale potem wroce tu po pake z P. i chyba kolezanka, bo moze z nami sie zabierze, to ja do domu podrzucimy jak bedzie chciala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
a u nas nie pada, ale mróz okropny...
![]() tylko Kama ma av? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Ej, widzę, że się tu przytrafiła jakaś Big Awaria.
![]() ![]() No i zapeertoliło mi avatar. ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ej, zapłaciłam za kalendarz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
zmykam
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sobie possałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tez jeszcze nie bangla jak nalezy, a zgodnie z info, musza przekopiowac 10mln plików, co potrwa kilkadziesiat godzin ![]() ja tez zaplacilam juz za kalendarz ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- i jak bylo? ![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() dlaczego u mnie nie ma śnieguuu ![]() kama masz juz kalendarz adwentowy ![]() ![]() groszak, a adres mam ci wyslac na pw czy przy przelewie ![]()
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tak, żeby opłaty pokryć chyba musimy wziąć a potem jeśli mam nadzieje, on zapłaci rzeczywiście to spłacimy ![]() chyba nie mam wyjścia, może jak to łózka by poszło to będzie na opłaty na jeden miesiąc, może cos pokombinują z rodziną, nie wiem jeszcze ![]()
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusia mi wczoraj kupiła ![]() Czeeeekoladkiiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się zalogować...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Cipendejlsy z Was...dobra zmykam, bo ino kumpela przyłazi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
nikt mnie nie kocha. nikt mi nie kupił kalendarzyka
![]()
#2728 | ||
Zakorzenienie
|
jakiego kalendarzyka bloo
![]() tego naszego czy co? i jak mozesz tak mowic, a rok temu to juz nie pamietasz ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- a takiego czekoladowego ![]() a tam to nie zalezy od kochania ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() dacie rade , trzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a na dworze taki ziab, ze makabra ![]() jeszcze kolezanka mnie dzis wnerwiala, bidulka, clay dzien w monitor sie wgapiala i w ogole, seriale ble, komp ble, jak mozna jeszcze po pracy zagladac, tv ble, tylko silownia a teksty, jak dobrze, ze nie mam samochodu, nie mam problemow, bo akurat sie okazalo, ze jakis odpowietrzac u nas zamarzl i olej wyciekl, to brzmialo : i po co wam to ![]() w poniedzialek cos glupiego o Mj powiedziala a dzis nie szlo wytrzymac ![]() pewnie osral, ona nie ma samochodu , o nikogo sie nie martwi, to ma byc jak ona chce ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- a co ma moja sis powiedziec, zatoki ma zawalone, glowa jej napitala, na 12 h chodzi od 18 do 6 i dziecmi sie zajac, domem i nie narzeka a tu ciepelko, w biurze, 8h, w domu nic nie trzeba, i jeszcze źle ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Witaj Wizażu ![]() Widzę,że pliki się jeszcze muszą im wgrać,a to jest roboty z tym ![]() Ale damy radę,ważne,że działa ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Pogoda jest masakryczna - dzisiaj mi tylko było oczy widać i włosy jak wracałam z pracy. Dobrze,że mam buty za kolano ![]() ![]() A co tu takie pustki w sumie ? ![]()
#2730 |
Zakorzenienie
|
no takiego z czedkoladkami
![]() ![]() szkoda, bo chciałam. w końcu dziecko jstem niiiiee ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.