![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ej nie nie róbcie ze wszystkich facetów bałaganiarzy
![]() moj nie brudzi (żadnych ubrań, po domu, porozstawianej zastawy stołowej, umyje naczynia sam z siebie jak widzi że górują w zlewie, przysłowiowa klapa od sedesu zawsze zamknięta, wanna spłukana ![]() ![]() więc wiecie bilans w przyrodzie musi być wyrównany ![]() a co do dziecka i ram czasowych to jak się mam gdzieś wybrać na czas, to masakra zawsze mi M coś urządzi, ostatnio kasztana zapodał ,jak mieliśmy juz buty i kurtkę zakładać, albo nie daje sie ubierać, dziecko mnie w tej kwestii ogranicza, bo nic nie można przewidzieć ile to czasu nam zajmie, a ja z takich punktualnych do bólu ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-03 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
z cycków sie przerzuciły na iscie sexowny temat - sprzatanie
![]() ![]() kiedys jak mieszkałam w 2 pokojowym mieszkaniu, jak byłam panną jeszcze, to odkurzałam i mopowałam codziennie całe mieszkanie i zajmowało mi to 15 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania cudny brzuszek ![]()
#2703 |
Zakorzenienie
|
Ania - mam podobnie
![]() ![]() ![]() ![]() tż też nie syfi mi po chacie, ciuchów nie rozwala ale już naczyń nigdy po sobie nie umyje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z lapem do kibla chodzi? ![]() ![]()
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Baby przyszlam sie rpzywitac i juz lece, chce pochwalic brzusio Anki, jaki super!!!
normalnie wszystkie moje kolezanki, szwagierka w ciazy, ze az samej mi sie chce ![]() dzis telefon sie urywa, babeczki, cos sie zaczelo ruszac w tej mojej dzialalnsoci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
To gratki Marti!
Do mnie zas przyszlo awizo. Mysle, ze to znow ZUS sie o mnie upomina. |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
anka
mi Karolek też bardzo często woła kasztana przed samym wyjściem ja mu kurtkę zakładam a on na wc chce ![]() a z trójką //ee gdzie tam z trójką z czwórką // się wybrać to istny koszmar czasem nawet godzina schodzi na samo wybieranie Mała ![]() ![]() Takuśna ja też mam manię wszędzie gdzie wejdę i widze firankę nie dosuniętą to i idę poprawiać ![]() ![]() marticia oo to super że rusza wszystko do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
mój TZ do kibla zawsze chodzi z komórką, musi sobie pograc
![]() Marti gratulacje, trzymam kciuki zeby ruszyło na całego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- no to ja mojego muszę pochwalic ze zmywa bardzo często ![]() ![]()
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- co do dzisiejszej rozmowy, to wlasnie zjadlam obiad ![]() dziecko wykapalam, oglada wieczorynke, zje platki, mycie zabkow i do spania. a ja musze poczytac moja prace mgr. bo jutro do promotorki ![]() mial byc brzuch, wiec jest. to ja po ogarnieciu przed chwila mieszkania i przed spaniem dziecka Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-03 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
o Veronka Twój brzuszek tylko ciut większy od mojego
![]() ![]() ja prasuję wszystko jak zdejmuję z suszarki ![]() ![]() wczesniej to składałam jak było mi coś potrzeba to prasowałam, a teraz wszystko prasuję za jednym razem, bo i tak do pracy nie chodzę wiec nie martwię sie ze będzie sie kisić na półkach, a lubię jak ciut gładko ciuchy wyglądają, bo po pralce to mam mega wymiętoszone ![]() ![]() ręka mi chyba odpadnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
jes
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Veronka - ale masz brzusia ![]() ![]() Anka - z tego dzisiejszego stresu zapomniałam Twój brzuś pochwalić ![]() ![]() ![]() niefajnie z tą ręką...maści końskie widzę nie pomogły, przeciwzapalne to pewnie jakiś naproxen lub ketonal ![]() http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...k-zel-50g.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ja Cię kręce!!!Ver_onka cudowny masz brzuchalec i jaki wielgachny
![]() ![]() ![]() Marti super ![]()
#2714 |
Zakorzenienie
|
moj tż też po próżnicy nie barykaduje sie w łazience na posiedzeniu
![]() wtedy ma czas na spokojne przeczytanie gazet ![]() ![]() ![]() zupełnie nie pojmuję takiego męskiego punktu widzenia znam dogodniejsze miejsca na przegląd prasy , bynajmniej nie muszla sedesowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, ja dobrze pamiętam, jak wstawałam o 6, żeby z mamą na przystanek lecieć, a potem do przyzakładowego przedszkola... ![]() Brzuchy apetyczne ![]() Dużo Wasze potomstwo ogląda tv?? bo ja staram się nie przesadać, ale czasem mam wyrzuty, że zbyt dużo tych bajek ogląda... ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
veronko śliczny masz brzuszek
i widać Borysek przylepa mamusi Mała 30 min. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Sosno moj teraz wiecej tv ogląda na wieczór, bo nie mam siły żeby sie nim zajmować, wstyd sie do tego przyznać, ale zawsze jakieś dolegliwości ciązowe zwalają mnie z nóg
a w toalecie spędzam dosłownie chwilkę ![]() ![]() ![]() ![]() nawet kąpieli w pianie nie uskuteczniam bo po 5 minutach już mi sie nudzi i woda dla mnie już chłodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Sosna co do tv to jak Iga siedzi cały dzień w domu to na bank zbiorą się 2h w ciągu dnia,bo rano ogląda, koło obiadu i wieczorem
![]() odkąd chodzi do przedszkola to na pewno mniej,no i ja mam mniej wyrzutów ![]() w ogóle uwielbiam jak ona mi się teraz w domu zgłasza ![]() ![]() Veronka kobieto niech cię uściskam. tak się męczyć z taaaaaakim brzuchem ![]() dziecko usypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez siebie podziwiam, jak ja z takim bebnem chodze i w sumie normalnie funkcjonuje, obsluguje dziecko itp.... ostatnio tylko twardnieje mi coraz czesciej brzuch ![]() a wiecie, ze sobie wlasnie znow uswiadomilam, ze za miesiac-poltora moge rodzic? niezle....czesto sie mowi,ze niby 2 porod moze byc wczesniejszy, ciekawe jak to bedzie? kristi jak to bylo z Toba? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-03 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Jowisz
![]() ![]() ja czekam na dostawę piwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
przyznam wam się,że ja prasuję raz na 3 tyg.
![]() ![]() i tak np. dziś wyjęłam z szafy Igi ostatnią bluzę na jutro do przedszkola co znaczy,że w weekend prasuję stertę ![]() Małż prasuje się sam jak ma potrzebę,a ma ją rzadko ![]() Mała tak trzymaj! nikt od gotowego kuraka, pierogów z tacki czy np. pulpecików z Pudliszek nie umarł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale takie słoje wekowane z pudliszek jak pulpety.gołąbki.. mnie to smakuje. bo sama lepiej nie zrobię i nie doprawię ![]() czasem jak kompletnie weny nie miałam to gotowałam makaron, rozdrabniałam dwa pulpeciki z sosem i Iga się zajadała tym PRAWIE spaghetti ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Veronko moim zdaniem powinnaś więcej na siebie uważać bo twardniejący przed czasem brzuch nie wróży nic dobrego//wcześniejszy poród albo tabsy// w ogóle to ostatnio byłam w szoku jak mówiłaś że musiałaś nieś Boryska bo zasnął w aucie -- przecież on już taki ciężki co do porodu to pierwsze rodziłam 2 tyg przed terminem, drugie rodziłam tydzień przed terminem //ale czułam już wcześniej zbliżający poród i nawet miałam rozwarcie i niby skurcze których nie czułam / i jakiś tydzień leżakowałam, bo nie mogłam jeszcze rodzić bo tz nie miał czasu ze mną na porodówce kiblować. a 3 poród też 2 tyg wcześniej, ale to już byłam przeszło połowę ciąży na podtrzymujących i jak tylko je odłożyłam to jechałam na porodówkę //a z powodu remontu porodówki brałam tabsy o tydzień dłużej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja B rodzilam niby 6dni po terminie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Veronka to sie nazywa brzuchol
![]() ![]() mój ja zasiądzie na kibelku to godzinka zleci ![]() ![]() ja nieznoszę prasowania i ograniczyłam do minimum, czyli praktycznie tylko koszulki i bluzy TZta. I tak sie zbiera i zbiera , jak juz nie ma w czym chodzic to z krwawiącym sercem sie biorę za to. Ale ostatnio spotkała mnie miła niespodzianka ![]() ja dzis tez obiad gotowcem załatwiłam ![]() ![]()
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zlituj się ![]() mnie się "iga" od 14stego roku życia podobała ![]() ![]() ![]() dla chłopa mi się Adam podoba. ale pewnie jeszcze bym coś innego znalazła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
czasem zachodzą takie sytuacje że nie myślimy za dużo tylko robimy
Jak to się mówi samo się nie zrobi dziecko śpiące samo nie pofrunie do łóżka ale gdyby np. go nakryć i pozwolić mu z 15 min.. podrzemać to nic by się nie stało wiem głupie gadanie, my matki polki jesteśmy zdania że trzeba to zrobić i nie ma nic do gadania o konsekwencjach pomyślimy potem niestety też taka jestem co do porodu veronko raczej się nie nastawiaj na wcześniejszy poród choć rzeczy przygotowane możesz mieć, drugi poród idzie raczej szybciej ale terminowo bardzo podobnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.