Tatuaż!!! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 20:15   #2701
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Tatuaż!!!

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Dziś dorobiłam dalszą część mojego tatuażu Nowe fotki wkrótce, a tymczasem powtórzę poprzednią w ramach uzupełniania naszego wątku
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:58   #2702
Albertyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadziuIa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny napisze cos o sobie, w sensie iż chce miec tatuaz, nawet 2 lub 3 tylko takie nie wielkie, raczej delikatne 2 napisy i trzeci maly symbol, ale sa pewne czynnik ktore mnie od tego odwodza. Po pierwsze moj chlopak jest anty, nastepna sprawa nie wiem jakby mnie zaczeli postrzegac tesciowie i rodzina, babcia i dziadzio, napewno by nie byli zadowoleni, choc nie musieli by tych tatuazy koniecznie widziec, moglabym je zaslaniac. Ale teraz najwazniejsze, mam 22 lata i moje zycie jak zauwazylam to taka sinusoida, w sensie ze mialam okres buntu, szalenstwa, imprez, pozniej sie uspokoilam, bylam powazna itd itp, myslalam o zalozeniu rodziny bla bla, teraz sie z moim facetem nie uklada i dawny tryb zycia wrocil do lask, stad moja chec zrobienia tatuaz, poniewaz juz dawno mi sie podobaly noi jednak to juz przemyslana decyzja, nie jestem juz taka gowniara jak kiedys i jednak mam olej w glowie chodzi o to, czy z biegiem czasu nie bede zalowac ze je zrobilam, bo jednak jak sobie mysle o przyszlosci ze bede miec dzieciaczki to jak to bedzie wygladac. naprawde jestem w kropce, moze sobie pomyslicie ze jestem jakas nie halo, i pewnie napiszecie "to nie rob i juz". Ale jednak mam jakis swoj styl bycia i sadze ze tatuaze by mi fajnie pasowaly, jestem tez osoba ktora ma w du*ie zdanie innych ) liczy sie tylko dla mnie zdanie bliskich, a Ci pewnie stwierdza ze mi odwalilo. Co o tym sadzicie??
Madziulka, jak zrobisz sobie tattoo, to pozostanie Ci na całe życie niezależnie od tego, w jakim punkcie będzie jego sinusioda.
Posiadanie dzieci, prowadzenie normalnego domu nie ma nic wspólnego z posiadaniem bądź nie tatuażu.
Zatem- jezeli chcesz mieć tatuaz i jestes tego pewna wal do studio, jezeli natomiast pojawienie się rysunku na Twojej skórze jest spowodowane, "czasem buntu i imprezowania" bo nie układa Ci sie z facetem- odpuśc sobie.

Benek23 cudny- uwielbiam tatuaże rozjasniane białym. Czyja robota?

Edytowane przez Albertyna
Czas edycji: 2010-12-26 o 12:59
Albertyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:58   #2703
malutkielfik
Przyczajenie

GG do malutkielfik

Cytat:
Napisane przez Madzia915 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja bym chciala jakis napis?
skromny? na nadgarstku? lub brzuchu.

cos w stylu:
nigdy niezaluj - Never Regret (ang) 从来没有隐瞒 (chins)
を差し控えること (japon),

nigdy nie trac nadziei- Never Lose Hope (ang),

umre smiejac sie- Los Ami (hiszp),
Ridens Moriar (lac)
我死笑 (chins)
私は笑って死ぬ (japon),

na zawsze z nimi (mysle o braciach)- 们总是

lub... nie wiem...

przyjazn, milosc, seks- 友情、愛、セックス、(japon)
友谊,爱情,性 (chins),
friendship, love, sex (ang)
amicizia, amore, sesso (wlos) ...?

ktos podpowie cos?

chcialabym miec go dla sibie tylko, zeby jego oznaczenie bilo ode mnie, ale zeby z drugiej strony ladnie wygladal.
hej, zdaje sobie sprawę z tego, że pisałaś tu rok temu ale mam pytanie- widzę, że zastanawiałaś się nad "ridens moriar"- i co, zdecydowałaś się? Pytam, bo sama chcę sobie taki zrobic ale nie mam pojęcia czy jest to tatuaż też dla dziewczyny- z tego co widziałam mają go głównie goście Jak myślisz? Pozdrawiam i z góry dzięki za odp. !
Stary 2010-12-27, 23:38   #2704
Chloestic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Albertyna Pokaż wiadomość
Madziulka, jak zrobisz sobie tattoo, to pozostanie Ci na całe życie niezależnie od tego, w jakim punkcie będzie jego sinusioda.
Posiadanie dzieci, prowadzenie normalnego domu nie ma nic wspólnego z posiadaniem bądź nie tatuażu.
Zatem- jezeli chcesz mieć tatuaz i jestes tego pewna wal do studio, jezeli natomiast pojawienie się rysunku na Twojej skórze jest spowodowane, "czasem buntu i imprezowania" bo nie układa Ci sie z facetem- odpuśc sobie.
dokladnie, najlepiej robic sobie tatuaz w momencie, kiedy jest sie juz ustabilizowanym, powiedzialabym 'doroslym' psychicznie......moje myslenie dosc diametralnie zmienilo sie jako skonczylam 25 lat, to byl odpowiedni moment na pierwszy tatuaz, odpowiedni wzór to połowa sukcesu, musi byc idealnie dobrany do osobowosci, do naszego zycia, cos co sie nam nie znudzi, nie przestanie podobac, chociaz z tym jest dosc ciezko, moj ostatni tatuaz robilam w lipcu, a juz bym cos dodala, cos zmienila, pomimo, ze bardzo dlugo zastanawialam sie nad wzorem

uslyszalam kiedys bardzo madre zdanie, jesli przed zrobieniem tatuazu, myslisz, ze najwyzej go usuniesz, to znaczy, ze absolutnie nie jestes na niego gotowa

pokazuje moje dwa tatuaz, oczywiscie ten na plecach ulegnie powiekszeniu. zrobiony 3 lata temu, oraz nadgarstek, robiony w lipcu, oba projekty sa moje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg album_pic.php.jpg (60,1 KB, 328 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plecy.jpg (103,4 KB, 327 załadowań)

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2010-12-27 o 23:41
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:40   #2705
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Albertyna Pokaż wiadomość

Benek23 cudny- uwielbiam tatuaże rozjasniane białym. Czyja robota?
Dziękuję Ja również jestem fanką takowych Robił Borman.
Załączam ciąg dalszy-jeszcze świeżutki, więc i kolor się różni. Jak się zagoi wszystko, to wstawię kolejne zdjęcia
Ale to jeszcze nie koniec, jeszcze będzie noga Ale to za jakiś czas.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01993.jpg (64,0 KB, 267 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 04:53   #2706
Chaos_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
dokladnie, najlepiej robic sobie tatuaz w momencie, kiedy jest sie juz ustabilizowanym, powiedzialabym 'doroslym' psychicznie......moje myslenie dosc diametralnie zmienilo sie jako skonczylam 25 lat, to byl odpowiedni moment na pierwszy tatuaz, odpowiedni wzór to połowa sukcesu, musi byc idealnie dobrany do osobowosci, do naszego zycia, cos co sie nam nie znudzi, nie przestanie podobac, chociaz z tym jest dosc ciezko, moj ostatni tatuaz robilam w lipcu, a juz bym cos dodala, cos zmienila, pomimo, ze bardzo dlugo zastanawialam sie nad wzorem

uslyszalam kiedys bardzo madre zdanie, jesli przed zrobieniem tatuazu, myslisz, ze najwyzej go usuniesz, to znaczy, ze absolutnie nie jestes na niego gotowa

pokazuje moje dwa tatuaz, oczywiscie ten na plecach ulegnie powiekszeniu. zrobiony 3 lata temu, oraz nadgarstek, robiony w lipcu, oba projekty sa moje
Bla bla bla
Ty dojrzalas w wieku 25 lat. a ktos inny zrobi tatuaz bez 'dojrzewania' i dorabiania do niego zbednych filozofii. Myslalam, ze jak pstrykne Twoje fotki, to zobazce cos, co pozwoli mi sie zastanowic nad, jak to okreslilas, osobowoscia itd itp. Jednak nie wiem, co mialaby wyrazac gwiadka i te zawijasy, poza tym, ze lubisz delikatne wzorki. Projekty to tez troche za duze slowo.
Chaos_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:09   #2707
tristen
Raczkowanie

Ja też juz mam jeden robiony w marcu tego roku a już myśle nad nastepnym ale chyba ostatnim )))) :P
tym razem cos małego na obojczykach po obu stronach

Etorebeczkowy kod zniżkowy !
8aaea585
tristen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 11:12   #2708
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tristen Pokaż wiadomość
Ja też juz mam jeden robiony w marcu tego roku a już myśle nad nastepnym ale chyba ostatnim )))) :P
tym razem cos małego na obojczykach po obu stronach
Z wyrazem "ostatni" jeśli chodzi o tatuaż to bym mocno uważała

Stary 2010-12-28, 13:53   #2709
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Załączam ciąg dalszy-jeszcze świeżutki, więc i kolor się różni. Jak się zagoi wszystko, to wstawię kolejne zdjęcia
super

Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 00:17   #2710
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
super
Dzięuje bardzo

Stary 2010-12-29, 00:42   #2711
Chloestic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaos_Girl Pokaż wiadomość
Bla bla bla
Ty dojrzalas w wieku 25 lat. a ktos inny zrobi tatuaz bez 'dojrzewania' i dorabiania do niego zbednych filozofii. Myslalam, ze jak pstrykne Twoje fotki, to zobazce cos, co pozwoli mi sie zastanowic nad, jak to okreslilas, osobowoscia itd itp. Jednak nie wiem, co mialaby wyrazac gwiadka i te zawijasy, poza tym, ze lubisz delikatne wzorki. Projekty to tez troche za duze slowo.

blablabla, moze po prostu wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem, bedzie nam latwiej, dziekuje

napisalam, ze JA dojrzalam w tym wieku, wiec w czym problem? narzucilam komus granice wiekowe? nie, to raz

dwa, lubie delikatne wzory, bo takie wlasnie wyrazaja moja osobowosc,
dla Ciebie to moga byc zawijasy i gwiazdki, dla mnie jeden z nich przedstawia pewien okres w moim zyciu, a te zawijasy, czyli polaczone motyle, sa DLA MNIE symbolem, czegos co jest mi bardzo bliskie

nie lubie typowych wzorów, lubie abstrakcje, skomplikowanie i wielkosc nie sa wyznacznikiem, niczego...

tatuaz robisz dla siebie z jakiegos powodu, nie chce myslec płasko i tatuowac sobie jaszczurke wybrana z katalogu, psie łapki, gwiazdki, bo akurat taka moda nastala, czy wyraznego motyla, aby ktos nie odczytal tego jako 'zawijasy', nie mam tez zamiaru tatuowac sobie wielkiego skomplikowanego wzoru, zeby bylo fajnie i kazdy mogl go podziwiac i do niego wzdychac, robie to dla siebie

oczywiscie moge zaprojektowac sobie cos bardziej skomplikowanego i wiekszego, jednak nie bede tego robila wbrew sobie, aby sie komus mniej, lub bardziej podobalo

aha, aby byla jasnosc, nie uwazam, ze ktorakolwiek z tych metod jest zla, kazdy robi cos wg. swoich uznan i odczuc, tyle

trzy, to ze cos jest prostsze, nie oznacza, ze nie jest projektem, mozesz w jeden dzien zaprojektowac za***istą technicznie wielką małpe, a przez kilka miesiecy zastanawiac sie, jak przedstawic pewne uczucia w sposób graficzny, bez słow, czy liter

mozesz wytatuowac kropke i bedzie ona dla kogos miala wieksze znaczenie, niz rekawy u innej osoby

kwestia 'znaczenie', a kwestia 'na pokaz', czy 'ozdoba', to zupelnie dwie inne rzeczy

ps, powiadasz, ze pstrykasz zdjecia? fajnie, jednak wole jesli na nie po prostu klikniesz

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2010-12-29 o 00:59
Stary 2010-12-30, 19:26   #2712
Chaos_Girl
Zadomowienie

Wyluzuj, a co jestem spieta?

Moze i te tatuaze wyrazaja Ciebie, ale jak juz wspomnialam wczesniej, tylko Ty to rozumiesz, wiec nie wiem, po co to cale dopisywanie filozofii do zrobionych wzorkow.

Jedni chca udokumentowac jakies wazne dla siebie wydarzenia, a inni wlasnie wybieraja wzorek z katalogu, bo im sie po prostu podoba. Nie wazne duzy, czy maly, czy jaszczurka, skorpion, czy tez inna oklepana roza.

A ja pstrykam, bo tak wole, a jak Ty wolisz klikac, to klikaj.

Co do kropek, to tzreba akurat na nie uwazac, bo w pewnych kregach to ma znaczenie, w ktorym miejscu jest umieszczona kropka
Stary 2010-12-31, 00:45   #2713
Chloestic
Zakorzenienie

czytajac powyzszy post, uwazam, iz dalsza dyskusja jest zbedna

mysle, ze sie zrozumialysmy, jesli nie......trudno
Stary 2011-01-01, 16:28   #2714
mandarynkka86
Rozeznanie

hejka, a wiecie dziewczynki co ja sobie wytatuowałam?
W grudniu 2009 r wytatuowalam sobie na ramieniu mojego yorka, który zginal pod kołami samochodu:-(
I w lipcu 2010 r.zajęlam drugie miejsce w plebiscycie kobiet na najlepszy tatuaz lata 2010 w woj.pomorskim, wiec mysle ze byl /jest niezły
Nagrodą był drugi tatuaz w renomowanym studio i na łopatce wytatuowalam sobie drugiego mojego psiaka, ten na ramieniu to zwyczajna dziara, ale ten an łopatce to tatuaz 3D, ale jeszcze nieskonczony
Myślę, ze są na tyle wyjatkowe i oryginalne ze raczej z drugim takim się snie spotkam
Oba wykonane z zdjęcia moich dwoch psiaczków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie065.jpg (23,9 KB, 372 załadowań)

Edytowane przez mandarynkka86
Czas edycji: 2011-01-01 o 16:30
mandarynkka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:28   #2715
miss venflon
Zakorzenienie

co to za określenie tatuaz 3d??? poprostu normalny cieniowany tatuaż
rozumiem natomiast,że widzisz różnicę w porównaniu do pierwszego
Stary 2011-01-02, 14:21   #2716
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny! Dziś dorobiłam dalszą część mojego tatuażu Nowe fotki wkrótce, a tymczasem powtórzę poprzednią w ramach uzupełniania naszego wątku
Cytat:
bardzo mi się podoba
generalnie to ja bym sobie kwiatków nie wytatuowała ale wiadomo co kto lubie - za to samo wykonanie, detale a zwłaszcza ten cień - świetne

Cytat:
Napisane przez mandarynkka86 Pokaż wiadomość
hejka, a wiecie dziewczynki co ja sobie wytatuowałam?
W grudniu 2009 r wytatuowalam sobie na ramieniu mojego yorka, który zginal pod kołami samochodu:-(
I w lipcu 2010 r.zajęlam drugie miejsce w plebiscycie kobiet na najlepszy tatuaz lata 2010 w woj.pomorskim, wiec mysle ze byl /jest niezły
Nagrodą był drugi tatuaz w renomowanym studio i na łopatce wytatuowalam sobie drugiego mojego psiaka, ten na ramieniu to zwyczajna dziara, ale ten an łopatce to tatuaz 3D, ale jeszcze nieskonczony
Myślę, ze są na tyle wyjatkowe i oryginalne ze raczej z drugim takim się snie spotkam
Oba wykonane z zdjęcia moich dwoch psiaczków
o tyle o ile ten na łopatce całkiem fajnie wyszedł to ten na ramieniu.. dla mnie koszmarek
może by to "lepiej" wyglądało gdyby zaraz koło tego na ramieniu nie było widać dużo lepiej wykonanego na łapatce ale tak.. aż razi w oczy (mnie)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:00   #2717
Ashira
Wtajemniczenie

mój, już całkiem wygojony
wciąż napatrzeć się na niego nie mogę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mojjjj.jpg (28,6 KB, 275 załadowań)

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 17:11   #2718
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
mój, już całkiem wygojony
wciąż napatrzeć się na niego nie mogę
Mi się szczerze mówiąc nie podoba tatuaż.
Stary 2011-01-02, 17:15   #2719
ANETT76
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moniskas-c Pokaż wiadomość
Witam. Jestem ciekawa jakie macie zdanie na temat tatuażu. Czy uważacie że to ciekawy element naszego ciała?? Czy według was jest w modzie?? A moze uważażacie że to zbędnę i szpecące?? Mnie osobiście podobają sie tatuaże profesjonalnie zrobione. Poniżej załączam zdjecie .
Pzdr.
Witaj
Ja też chcę tatuaż.Jestem z pod znaku byczka także na podbrzuszu chce takiego pięknego zrobić)
pozdrawiam.
ANETT76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 17:24   #2720
Ashira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KariVirgin Pokaż wiadomość
Mi się szczerze mówiąc nie podoba tatuaż.
technicznie?

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 18:02   #2721
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
bardzo mi się podoba
generalnie to ja bym sobie kwiatków nie wytatuowała ale wiadomo co kto lubie - za to samo wykonanie, detale a zwłaszcza ten cień - świetne
Dzięki Już sie podgoił i kolory się wyrównały. Jak porobię fotki to wstawię dla porównania.

Stary 2011-01-02, 18:22   #2722
Diva1
Zadomowienie

Cytat:

O kurcze ja zamierzam coś podobnego zrobić, ale projekt nieco się różni. Twój jest świetny. JAk zrobię swój to wkleję.

Don't forget to love yourself!
Diva1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 18:48   #2723
Chaos_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
A myslalam, ze tylko ja nie wiem o co chodzi z tym 3D, ze to jakas glupota.

Ogladalam raz taka galerie tatuazy 3D. Spodziewalam sie jakiejs rewelacji, a to zwykle tatuaze.
Stary 2011-01-02, 19:58   #2724
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
technicznie?
Tak, nie podoba mi się wykonanie. Nie znam się na tatuowaniu, więc być może tatuaż jest zrobiony dobrze, ale nie podoba mi się kwiat i wąż zresztą też.
Może to kwestia gustu Najważniejsze, że podoba się Tobie
Stary 2011-01-02, 23:46   #2725
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diva1 Pokaż wiadomość
O kurcze ja zamierzam coś podobnego zrobić, ale projekt nieco się różni. Twój jest świetny. JAk zrobię swój to wkleję.
Koniecznie wklej! Ja nie miałam projektu. Pokazałam koledze, który mnie tatuuje różne zdjęcia, żeby wiedział co mi sie ogólnie podoba. On bierze flamastry i po prostu rysuje po mnie. A potem tatuuje

Stary 2011-01-02, 23:48   #2726
mandarynkka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
Miałam na mysli ze jest taki "bardziej zywy"
Zreszta jak w googlach czy na yt wpisze się "tatuaż 3d" to wyskakuja rozne. Chodzi o to , że (ponoc) 3 d wyglada ja zywy, np pająk tak jest wycieniowany ze z daleka wyglada jakby faktycznie byl zywy i centralnie stał na skorze, a tyle te zwyczajne tatuaze ktore "leżą" na skórze nie oddaja takiego wrazenia, tylko widac ze sa po prostu jakby namalowane na skorze zapodaję linka:
http://www.youtube.com/watch?v=tHZY8AJpJkE
Ja bynajmniej widzę zdecydowaną roznice miedzy tymi tzw 3d, a tymi zwyklymi.
Np w linku na 0.52, albo 0.18,
wiem ze to kwestia cieniowania, ale efekt 3 d jest Bynajmniej ja tak to widze i koleś , co mnie tatuował tez.
Luknijcie na to:
http://chmurak.pl/pic/5169/tatuaz-3d/
A tu nawet jest podkategoria 3d, wiec coś w tym jest , z nikąd się to nie wzięło
http://tatuaze.us/
Ps- ten pierwszy tez wydaje mi się gorszy od drugiegi, ale zobaczymy jaki ten drugi bedzie po skonczeniue, bo na razie bylam dwa razy , jeeszcze raz. Ja robilam w newage tatoo w Lęborku i jestem bardzo zadowolona z tego drugiegi poko ci-zobaczymy jak bedzie dalej tu stronka wykonawcy :
http://www.newagetattoo.pl/
heh i nawet mój psiak tam jest swiezo po robocie, wiec teraz widac dokladniej, bo na tym moim zdjęciu wyzej taki wyszedl zamazany i malo widoczny .

Edytowane przez mandarynkka86
Czas edycji: 2011-01-02 o 23:59 Powód: dopisek
mandarynkka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 01:55   #2727
Chaos_Girl
Zadomowienie

A juz myslalam, ze tzreba bedzie do takich tatuazy specjalne okulary nakladac
Stary 2011-01-03, 08:18   #2728
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaos_Girl Pokaż wiadomość
A juz myslalam, ze tzreba bedzie do takich tatuazy specjalne okulary nakladac
Hehehehehe

Stary 2011-01-03, 09:41   #2729
miss venflon
Zakorzenienie

przepraszam ale jak dla mnie tatuaż realistyczny nie potrzebuje dodatkowego mianowania
od lat niektórzy artsyści robią "tatuaże jak żywe" i jakoś w branży nikt tego 3d nie tytuuje-i raczej nie będzie-jak się na poważnej konwencji doczekam kategorii 3d to chyba padnę
widziałam coprawda tatuaże"3d"-zrytą przez pseudodziargatorów skórę tak,że piekne przestrzenne blizny zostają do konca życia-przestrzennośc uzyskana
Stary 2011-01-03, 10:37   #2730
Diva1
Zadomowienie

Cytat:
Koniecznie wklej! Ja nie miałam projektu. Pokazałam koledze, który mnie tatuuje różne zdjęcia, żeby wiedział co mi sie ogólnie podoba. On bierze flamastry i po prostu rysuje po mnie. A potem tatuuje
Ja mam projekt, ale też tylko po to żeby mniej więcej zobrazować o co mi chodzi no i chcę żeby dopasował tatuaż do ciała żeby dobrze wyglądał.

Don't forget to love yourself!
Diva1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości