![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. IV
Ostatnia i koronkowa, piękne i wyglądasz najlepiej
![]()
#2702 |
Raczkowanie
|
#2703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1327285192 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1327285192 - ten dekolt wygląda jakby był wprost stworzony dla Ciebie! Życzę powodzenia w wyborze ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te ostatnie są brzydkie ![]()
![]() |
#2705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostatnia jest cudna i przepieknie w niej wygladasz ![]() sama szukam czegos podobnego ![]() zdradzisz cene tej ostatniej?
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
dziewczyno ale Ty masz figurę!!!!!! We wszystkich wyglądasz super!! jak dla mnie 5 zdjęcie- wspaniale Ci się dekolt układa i talia jak osa- bomba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
agusik wszystkie suknie są piękne i we wszystkich wygklądasz super, ale jak dla mnie najpiękniejsza jest ta koronkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() figure mam po mamie, wiec to jej zasługa :P niestety idealna to ona nie jest bo mam niestety duży biust i z tego względu, nie chciałabym sukienki z gorsetem, wolałabym na ramiączkach...aczkolwiek te co przymierzałam bez ramiaczek nie byly takie złe, tylko ze jestem osoba, która uwielbia tanczyc i zalezy mi zeby wszytko sie dobrze trzymało ![]() co do tej osttaniej sukienki, to przyznam sie Wam ze praktycznie nie brałam jej pod uwagę, bo z boku nie wygląda juz tak dobrze, kolezanki, które byly ze mną powiedziały, że jak w ciąży ![]() poniżej zamieszczam zdjecie tej ostatniej sukienki widzianej z boku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Druga i ostatnia, najbardziej pasują do Twojej figury i urody. Muślinowym worom mówię nie. I wyglądasz lepiej w gładkich niz w koronce. Masz wyrazista urodę, ozdobniki nie są potrzebne.
#2714 |
Zakorzenienie
|
ostatnia- wcale nie wygladasz jak w ciazy
![]() co to za model? bo jest sliczny |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
hej! ślub za pasem(07.07.2012), a ja niem ma nic wybrane
![]() http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=1 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Baaardzo mi się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Suknia ładna, ale w nieładnym salonie
![]()
#2718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mówisz o Tylko Ona czy Bakandi? I czemu nieładny? Ja tam planuję kupić swoją suknię (w Tylko Ona)
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
agusik a mi najbardziej jednak w tej koronkowej się podobasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem zdecydowanie najlepiej wyglądasz w sukni drugiej i trzeciej (3 i 4 zdjecie). Prześlicznie ![]() ![]() Powodzenia w wyborze, pamiętaj, że to Tobie ma się najbardziej dana suknia podobać, nie innym ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-01-24 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znalazłam ją w Warszawie w Centrum Ślubne Maggio Ramatii www.katrin.com.pl, to jest model Elixir, kosztuje 2850 zł tak wygląda na modelce, tylko ze kolor czerwony i ja nie miałam tych kwiatków, ale za to dostałam paseczek z koronki i kamyczków w talii ( bo mi czegos tam brakowało i sie upominałam ![]() ![]() dziewczyny bardzo Wam dziekuje za Wasze opinie, wiem za każda z nas jest inna i ma swój gust, dlatego rozumiem, że podobają sie Wam rózne suknie ![]() ![]() ![]() ![]() sukienki, które tu Wam pokazalam tak naprawde to byly moje pierwsze w życu jakie przymierzyłam, wiec jeszcze bede szukac mojej wymarzonej, teraz najbardziej podoba mi sie sukienka na ramiączkach z koralikami w talii (ostatnie zdjecie poniżej ) i na nią bym sie zdecydowała jak juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Wtajemniczenie
|
rry
Cytat:
Dla mnie to jedno i to samo. Historie opowiadane przez dziewczyny - suknia za długa, krzywo skrócona, za ciasna (łącznie z haftką wystrzelonej świadkowej w oko, jak p.m. wzięła oddech), majtająca się halka (halki mają beznadziejne, może by wreszcie wypadało je zmienić?) itd sprawiają, że traktuję to miejsce jak Imperium Zła ![]() ![]() Np. taka Madonna fabryką jest też, ale Madonna ma mimo wszystko lepsze krawcowe od poprawek, i w miarę kumate dziewczyny w salonie. Więc nie pieję jak poniektórzy ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Z gustem nie ma to nic wspólnego, szkoda dziewczyny o takiej figurze na workowaty styl empire.
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2012-01-24 o 15:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() agusia2569 bardzo ładna - nie masz zdjęcia na sobie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Milady_21 ciekawa jestem jaką Ty masz suknie do ślubu, bardzo chętnie ją obejrze na Tobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybyś uważniej czytała moje posty, lub była tu trochę dłużej, wiedziałabyś, że nie patrze na suknie z Waszej perspektywy. ![]() Kupuj co chcesz. To tak jakby móc jeździć Bugatti lub Rolsem a wybrać Fiata, ale czy na świecie nie brakuje zwariowanych milionerów? :P Suknie empire przejadły mi się definitywnie przez ostatnie lata, jeszcze raz powtórzę, że wyglądają workowato, są oklepane, przez ostatnie 3 lata na co 3 weselu, a P.M. wygląda jak gość (albo w ogóle gdzieś znika). Żeby nie było - uwielbiam proste gładkie suknie bez ozdób, sama jestem autorką wątku o nich, ale ! nie mogę już patrzeć na muślin. Zresztą moje stwierdzenia są natury ogólnej bardziej, niż w Twoim kierunku. (właśnie w tej chwili znalazłam zresztą swoja wypowiedź z 2009, z której wynika, że empire przeraża mnie już dłużej niż 3 lata).
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2012-01-24 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki!
nie zamierzam tutaj sie spierać i nie to bylo celem mojej wczesniejszej wypowiedzi, jesli któraś z Was poczuła sie urażona to przepraszam, chciałam Was zapytać o opinie na temat sukienek, nad którymi sie zastanawiam i biore pod uwagę, ( co tez uczyniłam :P ) na żadną z nich nie zdecydowałam się jeszcze... poszukiwania trwają także dziękuję za uwagę i opinie! i powodzenia życzę tym, które tak jak ja stoją jeszcze przed tym wyborem i nie mogą sie zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.