|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Cytat:
i może też poproszę o dwa guziczki :P tak na wszelki wypadek :P a agrafki faktycznie na wszelki wypadek dam mamie żeby miała w gotowości :P
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja nie mam jeszcze sukienki ani wyobrazenia o niej ???
|
|
|
|
#2703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) , ale jakoś dwa miesiące przed slubem już pójdziemy na indywidualny jak wybierzemy konkretny typ tańca
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
ja też nie miałam wyobrażenia
tzn podobały mi się różne modele na zdjęciach, i kiedy pierwszy raz poszłam mierzyć sukienki większość odrzuciłam, bo niestety modelką nie jestem a i magia fotoszopa na zdjęciach jest wielka:P i zakochałam się w 15 sukience choć zupełnie o innym modelu myślałam oglądając zdjęcia, ale niestety wyglądałam w takim.... powiem krótko: źle ![]() dużo już mierzyłaś sukienek?
|
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=JennyAniolek;244126 08]ja też mam tren
tzn. do I przymiarki mogę zmienić zdanie, ale chyba zostanie ![]() /QUOTE] Zostaw zostaw ladnie wyglada jak się idzie do ołtarza ![]() później dopniesz
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w kilku salonach we wrześniu ale jak powiedziałam kiedy mam ślub to tylko w jednym małym salonie Pani dała mi do zmierzenia 2 sukienki,,,a tak odesłałay mnie na styczen luty,,,
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zdecydowałam się jeszcze w grudniu, na sukieneczkę z wyprzedaży kolekcji ![]() a z rozmowy z panią wywnioskowałam, że dziewczyny na sierpniowe terminy i rok wczesniej wybrały kreacje ![]() natomiast dziewczyna która mierzyła przede mną wybierała suknię na ślub w sylwestra 2011 ![]() a w jednym salonie kobietka była zdziwiona, że jeszcze nic nie mierzyłam, a było to 27 grudnia, czyli dokładnie 8 miesiecy do mojego ślubu ale to pewnie też od miasta zależy, ja w niezbyt dużym podkarpackim wybrałam sukienkę i tu pewnie panie dbają bardzo o klientki, bo większość jedzie szukać do większych miast
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie jakieś kryteria co do sukinki świadkowej
?i czy chcecie aby świadkowa miala bukiet? bo widziałam ostatnio coś takiego na rękę że świadkowa ma kwiatuszka w formie bransoletki zeby miala wolne rece wrazie gdyby pomoc PM.
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a poza tym pełna dowolność ![]() zdecydowanie bukiet, jak już tu kiedyś pisałam, u mnie poźniej ten bukiet świadkowej PM składa na ołtarzu Matki Bożej
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma nie byc za krotka i nie biała ani ecru ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- wlasnie sie dowiedziałam, ze P nie ma nauk przedmałżeńskich ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
bylam w kilku salonach i w ostatnim znalazłam ta jedyna ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- a co tutaj taka cisza??
|
||
|
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe dziewczyny własnie ogladam z moim ukochanym najabardziej popaprany program na świecie na polsacie ! jest tak zalosny ze nie wiem czy plakac czy sie smiac |
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobacze jeszcze, jakie buty dorwę to takie będę mieć ![]() Cytat:
a kwiatki-bransoletki u nas raczej nie występują.i mi sie kiczowato kojarzą
|
||
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki,
Coś mnie chyba rozbiera. Mam goraczkę i w ogóle czuję się jakaś taka podłamana, a jutro zaczynamy załatwianie formalności z mieszkaniem idt ![]() Poza tym mam doła, bo dzisiaj gadałam z koleżanką i Ona zaczęła, że ja chyba za szybko biorę ten ślub, że po co mi to, że przeciez jeszcze dobrze nie znam mojego Narzeczonego (znamy się dwa lata, a jesteśmy ze sobą od września tego roku). wiem, ze to wszystko się bardzo szybko u mnie potoczyło, ale ja jestem pewna, ze to z Nim chcę być do końca życia. A Ona swoje, że przecież możemy pomieszkać ze sobą, poznać się, a ślub wziąść za rok, dwa jak Nasza sytuacja będzie już unormowana, z pracą i ze wszystkim I ja już totalnie zgłupiałam i nie wiem sama co miałam Jej powiedzieć... A co do podziękowań dla rodziców, to ja też tradycyjnie : cudownych rodziców mam i kosze z prezentami ![]() A prezenty, też chcemy w zaproszeniach napisać o pieniądzach i coś zamiast kwiatów, jeszcze nie wiem czy totek to będzie, czy może jakiś winko czy coś innego zobaczymy...uciekam spać, bo jestem dzisiaj jakaś podłamana tym wszystkim
|
|
|
|
#2716 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dostanie wypłatę i zamawiam Cytat:
![]() Cytat:
Mam dużą piwniczkę![]() Cytat:
![]() Nie jesteś jedyna ![]() Cytat:
Nie może wyglądać lepiej niż ja No i oczywiście będzie mieć bukiet kwiatów Te stroiki na rękę mi się nie podobajaWróciłam z zakupów Uwielbiam wyprzedaże Kupiłam 2 białe koszulki w cropie, jedna 14,99 a druga 19,99 ![]() No i olejek do kąpieli więc już sie nie mogę doczekać wanny
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie wzielam sie za sprzatanie lazienki chyba ta wysoka temperatura zle mi na glowke podziałała i chyba zrobie sobie goraca kapiel to moze troche wyciagnie temp ![]() tez uwielbiam wyprzedaze ale niestety w tym roku ich nie zasmakuje Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2011-01-16 o 18:47 |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehehe wlasnie widziałam pare takich lasek i beznadziejnie wyglądało to... A mi się podoba np że panna młoda miala fioletowe buciki i jej druhna miala fioletową sukienkę, bardzo mi się to spodobało , gdzieś na necie to widziałam, fajna sprawa
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak narazie żyję twoimi przepisami więc nie moge alko ![]() Ja to się dziś w ogóle źle czuję, nie wiem czy to ta aura
|
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to całe życie powinnam być na diecie przez moje brzuszysko
![]() Jak na razie minął tydzień bergrzesznie ![]() Oby starczyło sił
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz wytrwam wiem, ze mi sie uda kurde chcialabym byc juz zdrowa to bym sobie na basen poszla bo mialam chodzic od nowego roku i co...rozchorowałam sie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
The rock ![]() ![]() ![]() dziś już zamawiam , jak będą nie wygodne to można w ciągu 10 dni zwrócić ![]() Nie wiem czy widziała ale te Twoje buciki są tam za 179 zł teraz na wyprzedaży http://www.lukamo.pl/buty/514-menbur-3921.html Jeszcze powlkejam wam pare bucików nad którymi sie zastanawiam , może któreś ładniejsze od tych pierwszych
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec mam biale ale za to na poprawiny z kolorem zaszaleję
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale drogie kurde ![]() ja chce pudrowe ![]() a na poprawiny wiem,ze red dodatki beda.buciki na szczescie mam |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na drugi dzień też jakiś kolor ale już inny ![]() Które Wam się najabardziej podobają <wow> , ja się zastanawiam nad 1,2 i ostatnimi hmm
Edytowane przez ewelka1234 Czas edycji: 2011-01-16 o 19:47 |
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
działo się coś przez weekend?? bo niestety nie mam czasu nadrabiać
|
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękne są
i to tego bransoletka Cytat:
![]() Cytat:
ale jak któryś z nauczycieli chciał to sam płacił 70zł za os. towarzyszącą![]() Cześć, nadrobiłam jednym okiem
|
||
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

i bede miala go podpiety na dwa guziki na kosci ogonowej
wiesz co mi Pani w salonie doradziła-zebym zaopatrzyła się w agafki i podpięła sobie tren nimi 

a Twój nie ?
tzn podobały mi się różne modele na zdjęciach, i kiedy pierwszy raz poszłam mierzyć sukienki większość odrzuciłam, bo niestety modelką nie jestem a i magia fotoszopa na zdjęciach jest wielka:P i zakochałam się w 15 sukience 

chyba ta wysoka temperatura zle mi na glowke podziałała