![]() |
#2701 |
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
pewnie krem do rąk AC albo szampon AT
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-03-22 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny miałyscie lakier Cherry Jubilee?? jest on podobny do red wine??
widziałam zdj na katalogowym ale słabo widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Co za wstrętne babsko!!!
Powiem Wam, że wpisałam ostatnio do siebie dziewuszkę 18 lat ma, młodziutka... Dałam jej katalogi na start.. Po dwóch dniach przychodzi do mnie i sie pyta: Pani Jolu, a o co chodzi z rabatami? Bo jedna klientka mówi, ze zamówi, ale jaki rabacik dla niej... Az mi sie jej szkoda zrobiło... To babsko też, zamiast pomóc młodej, zeby troszke dorobiła, to takie texty... Normalnie ![]() I jeszcze jedno... Ten nasz wizaż nie tylko na nas ma wpływ... Dzisiaj mój luby wychodząc skoro świt z domu ucałował mnie i powiedział śpij smacznie moja TŻ-KO ![]() Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-03-22 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
Jak sprzedajecie te zapachy ,które nie mają próbek? Bo nie uśmiecha mi się kupowanie wód , testowanie na dłoniach klientek i potem zwracanie.[/QUOTE]
No cóż pozostają tylko strony zapachowe w kat. do dyspozycji ![]() Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-03-22 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was pytanie, bo nie jestem w temacie, a nurtuje mnie pare spraw, mianowicie:
czy z danego katalogu muszę zamówić kosmetyki za określoną kwotę? Czy mogę zamawiać tylko dla siebie i znajomych w razie potrzeby, bez żadnych konsekwencji? Nie dostanę jakiś kosmetyków, które potem będę musiała za wszelką cenę sprzedać?
#2708 |
w krainie snu i marzeń
|
mam pytanie - na jaką kwotę trzeba zrobić zamówien, żeby zamówić tę torebkę batycki bez rekomendacji- poleceń, tylko tak 'normalnie'?? nie bijcie ale mi umknęło...
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-03-22 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musisz mieć określonej kwoty. Jedynie przy zamówieniu poniżej 150zł przez internet płacisz 10zł(opłata za male zamówienie) ale przy zakupach w COK nie masz takiej opłaty. ![]() "Nie dostanę jakiś kosmetyków, które potem będę musiała za wszelką cenę sprzedać?" - nie rozumiem pytania. Nie masz przymusu zakupu danego kosmetyku, zamawiasz to co potrzebujesz, jesli Ci nei odpowiada to zwracasz ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Każda konsultantka ma inny próg wylicza się to ze sredniej, min 1600. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "informujemy, że gwarancja Avon dotyczy wszystkich oferowanych produktów Avon i jest ważna w przeciągu 3 miesięcy od daty zakupu. Zużycie produktu nie powinno przekraczać 25%. Do zwrotu reklamowanych towarów powinna być dołączona odpowiednia dokumentacja czyli Formularz Przesyłki Zwrotnej" |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Właśnie zastanawiam się nad dwoma firmami kosmetycznymi i nie ukrywam, że bardziej pasują mi kosmetyki z Avonu. Nie liczę na jakieś kokosy, ale myślę, że w każdym miesiącu złożyłabym jakieś zamówienie.
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
Wybacz, ale takie testowanie zapachów moje klientki nie zadawała. Już kiedyś stwierdziły,że te zapachy w katalogu nie całkiem pachną tak jak te ze szkła. No i dochodzi do tego indywidualny zapach skory. Nie wspomnę ocenie trwałości. U mnie kobitki są wybredne, a wkoło pełno innych konsultantek.
#2716 |
Raczkowanie
|
Hejka mam pytanko w avon magazyne podczas trwania katalogu 4 napisali że są nowe próbki produktów clearskin professional 3 kroki do czystej cery, czy ktoś zna może kod na te próbki bo ja prubowałam znaleźć kod w katalogu 4 i 5 ale bez rezultatu.
Dodatkowo chciałam się dowiedzieć czy kobiecie 40 letniej polecacie korektor zmarszczek wokół oczu ( dost. W ofercie netto katalog 5).? |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
wiesz wlasnie ci odpowiedzialam na twoje pytanie na forum ori i tu to samo pytanie pada..... jestem konsultantka tu i tu i tylko napisze ci to ze zeby miec darmowa przesylke w avonie musisz miec zamowienie na 150zl a w ori na min300 do 350zl a jesli nie nazbierasz tego to w avonie placisz 10zl za przesylke w ori 10 plus 5 za cos tam jeszcze czyli 15 i przeczytaj jeszcze to co ci tam napisalam bo nie bede dublowac
#2718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście , że klientki najbardziej lubią testować wodę toalet. czy perfum. na skórze , wtedy mają pełne odzwierciedlenie zapachu , który się wówczas rozwija. Dlatego zawsze staram się dawać klientkom próbki , jeśli to możliwe. Niestety firma nie rozpieszcza nas pod tym względem i wielu zapachów brak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Mam pytanie :d Mam nadzieję, że mnie nie zbijecie za nie :P
Zrobili w moim mieście paczkomat i zastanawiam się nad tym, aby z niego skorzystać. Czy, któraś z was może wie ile trwa przesyłka do paczkomaty ? Krócej niż w przypadku regularnej dostawy ? Bo potrzebuje trochę wcześniej kosmetyków i zastanawiam się czy warto ![]()
#2722 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam problem ![]() Wczoraj wieczorem złożyłam sobie zamówienie z 5, dzisiaj wchodzę sprawdzić czy mi już zafakturowali i na którego mam dostawę, a tu moje zamówienie "zniknęło" ponieważ kasa za poprzednią fakturę nie doszły jeszcze na konto Avonu. Przed chwilą weszłam jeszcze raz na stronkę, moja wymagana płatność jest już 0 zł, a więc chcę jeszcze raz złożyć tamto zamówienie... Czy oni mi go nie zdublują? |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja swoim klientkom, a mam ich sporo w tym przedziale wiekowym, nie polecam tego korektora. Jest nieskuteczny.Nie daje żadnych widocznych efektów nawet po długim stosowaniu.Źle się go wyciska.Wg mnie szkoda kasy, lepszy krem pod oczy z serii dla cery dojrzalej. Cytat:
Tak, paczkomaty to fajny sposób na odbiór paczki w krótszym terminie. Bardzo zachęcam do korzystania . Przesyłka trwa max. 48 godz od nadania,
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam święto paczki
![]() ![]() Wiecie co do mnie jedzie, bo kiedyś wypisałam dokładnie, co zamówiłam, więc nie będę Wam dziś relacjonować ![]() Napiszę tylko jakiego cudaka dostałam na przeprosiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
w krainie snu i marzeń
|
zobaczcie na str 6-7 żywa kopia cieni avon
http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale opakowanie faktycznie prawie, że identyczne .... pewnie avon też skąś ściągnął ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-22 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co mogę zrobić jeśli pieniążki nie doszły jeszcze na konto AVONU a ja chciałam jeszcze złożyć zamówienie z K4 a jutro juz ostatni termin;/ da się z tego jakos wybrnąć czy nie bardzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.