|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
#2702 |
Zakorzenienie
|
winko w tym przypadku to czysty egozim, bo w calym towarzystwie tylko ja je pijam
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy takich rodzinnych spotkaniach jęczenia nie ma bo wódka jest na stole, albo chociaż jest proponowana, tj inne trunki. Na szczęście Wszystkie imprezy (oprócz moich ostatnich urodzin ![]() Tylko właśnie takie podejście "Ja nie, ja nie, bo ja się chcę napić" jest najgorsze ![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
ja jestem troche inaczej wychowana, bo u mnie w domu nigdy nie bylo alkoholu na stole...
#2705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eeee tam , sie nie przejmuj , ja w towarzystwie jako jednyna pijam wode i to tylko moja ulubiona SPA niebieska , i nie podciagam tego pod egoizm ![]() no chyba ze cos mnie ominelo [mysli] hmm
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-09 o 12:59 Powód: sklerozukas leczykas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko prosze się nie przerażać ilością pisanych postów i Nas nie opuszczać. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jeśli takie masz życzenie, to nie częstuj alkoholem ![]() W końcu to Ty jesteś Panią domu i do Twoich zasad powinni się dostosować goście ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
motylku, to tak mojemu mężowi kiedyś wbił się opiłek w oko. To dobrze, że po wypłukaniu Twemu mężowi opiłek wyleciał. Jak przeczytałam, że nie możesz się wbić to moja mina była taka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
OK, ja uciekam
![]() ![]() ![]()
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczną pić i nie znają umiaru (moj mąż tylko przy nim sie upija). Potem gadaja głupoty, ja zostaje sama ze sprzątaniem i jestem zła po poprostu ![]() Cytat:
nie umiem sie wbic ostatnio, a jak cos napisze, czasami jakos dalej leci... napisze co planuje - poradzie obiad: 2 rodzaje miesa + surówki (to chce kupic u sąsiadów bo maja firme i produkuja) kawa plus słodkie placek z truskawkami, ciasto z colą, galaretka z brzoskiwniami kolacja: skrzydełka z woreczka, parówki w cieście, frytki, salatka z zupek chińskich (ostatnio miala powodzenie) + ewentulanie jak cos z obiadu zostanie starczy?????
![]() |
#2711 | |
Raczkowanie
|
Aniołku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]()
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-09 o 13:26 Powód: maniaaana literonamia |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
już wyjasniam: na obiad devolay i karkówka.
robie wiecej, bo daje im do domu dla tesciów wyprawke (ze wszystkiego co bylo na stole po trochu, ale zeby sie najedli) ostatnio sie zachwycali parowkami w cieście, dlatego myślalam zeby zrobic znowu (szybko sie robi ha). osob 4 - ja z męzem i oni, ale "na drogę" musze dac dla 3 osob salatka z zupek chinskich: bierzesz makaron z zeupek, kruszysz. Do suchego makaronu dodajesz pomidorka, ogórka, kukuryczę i kurczaka usmażonego w gryrosie. Troche majonezu i jest git ![]()
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
mowie Wam, ze jeszcze "na droge" dla 3 osob musze dac, dlatego tyle robie. W piatek w nocy pewnie bede załowac i sie nie wyrobie
![]() do jedzenia nigdy nie zmuszam nikogo, bo nie musi komus moja kuchnia smakować, ale ostatnio jak byli to salatka z zupek chińskich i parówki w ciescie to bylo cos. Za to gyros wcale )bo kapusta chrupała) wiec juz go nie robie. Tych gosci widzialam w maju- bylam na ich slubie - przyjezdzają z fotkami
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm ja bym podala tak: obiad: devolay + mlode ziemniaczki + jakis zestaw surowek (wg unania) Karkowke bym zapeklowala potem obsmazyla w ziolach a potem w rekawie upiekla. Na koniec podalabym jako zimne miesiwo z chrzanem. Tez dobrze sie sparwdzi w pojdzie chleba wiejskiego na droge ![]() potem ciasto kawa, herbata, galaretka i dwa ciasta to robi sie taki misz masz juz ![]() Parowa i moze szybko, ale hmm jakos do mnie nie przemawia. Mysle ze fryty i pierze z salatka tym bardziej taka nietypowa powinno wystarczyc ![]() ![]() Pamietaj IM MNIEJ TYM WIECEJ ![]() No ale to kwestia gustu, jak masz parcie postaw sie i jak sie to tam dalej mowi to Twoja sparwa ![]() ![]() I zawsze WILK SYTY I OWCA CALA ![]() Ale zadna ilosc dan nie da ci satysfakcji z miecia Gosci, jak na starcie juz wiesz ze bedziesz zla . Wiec moze w tym przypadku minimalizm jak najbardziej wskazany. Bedziesz mniej zla na to ze tyle czasu poswiecilas ![]() Ja trzymam kciuki i napisz koniecznie co wkoncu zaserwowalas ![]()
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-09 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
a jak podam za mało jedzenia to co im dam do domu? zakładając ze mi po drodze wszystko wyjdzie :P
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
motylku kochany dla 4 osob + podroż 9 szt devolay, 2kg karkowe jak upieczesz to i Wam jeszcze zostanie i Gosci na drogę wyprawisz dwa ciasta jak smarniesz to hohohoho dalej po jakies 3-4 skrzydla na glowe + podroz to jakies 1,5-2 kg Fryty zakladam ze tylko na miejscu + misa salatki ktora przedstawilaś MOja Droga masz tyle zarcia tak po uszy jakbym Ci miala to pokazac ![]() UFFFFF ja myslu ze spoko loko , zaufaj mnie mam doswiadczenie ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Dobrze dziewczynki , musze zmykac mezus dzisiaj wraca i musze sie juz gotowac do drogi na lotnisko, a potem to nie obiecuje bo wiecie ![]() ![]() ![]() ![]() roznie to moze byc Buziole dla was , az sie boje czy dam rade nadrobic jak wroce...
![]() |
#2719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do wodki jak nie chcesz to nie podawaj ja tam rodzinie meza nie podalabym alkoholu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
arnama, kasiu do potem
![]() ![]() A ad alkoholu na imprezach. ![]() ![]() Ja jestem anty alkohol, więc u mnie się % nie uraczy ![]() Wyjątkiem jest likierek, który pewnie mi starczy na kupeee czasu ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-09 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie przy rodzinnych odwiedzinach tez nikt sie nie napije ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
No jestem zrobiłam obiad, zjadłam i jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No, wyobrażam sobie, jak Twój mężny byl zadowolony ![]() To rodzina męża ma tzw pecha. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj byl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ma ![]() a u mnie dzis obiad je maz sam bo mi niedobrze ![]() ![]() nie wiecie gdzie dostane kapelusz przepasany szarfa wiazana na kokarde jak to: http://allegro.pl/letni-kapelusz-z-k...657659543.html http://allegro.pl/eelise-nowosc-piek...640165133.html ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musiałaś mieć niezłą faze ![]() ![]() ![]() ![]() Urocze te kapelusze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda bo marzy mi sie taki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak będe tu u mnie gdzieś takie kapelusze widzieć, to dam Ci znać. Wtedy nie sądze by przesyłka była droga, bo kapelusz jest lekki. ![]() Nawet pare dni temu wysyłałam paczke do Polski i zapłaciłam jedynie 3 funty z groszami. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-09 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Wypiłam naraz prawie trzy kubki koktajlu. Pychota. Pierwszy raz w tym roku robiłam, coś się zatraciłam. Postaram się dziennie robić. Sezon truskawkowy jest taki krótki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Koło naszego bloku motor jechał. Tak pierdział, że spytałam się męża (jest bliżej okna): grzmi czy mi się wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.