Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 19:31   #2701
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Podziwiam wszystkie PMki, które robią zaproszenia samodzielnie
Chciałabym mieć mniej drewniane łapki
Dołączam się do podziwu
Szczerze mówiąc sama chciałam robić, ale kosztowo wyszło mi tyle samo, a jakoś tak, mimo nadmiaru wolnego czasu brakuje mi charyzmy do robienia zaproszeń hand-made Tym bardziej dla wszystkich Wizażanek, które są wstanie zrobić je samemu

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:37   #2702
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
No nożyczkami to ciężko ...ja chyba kupię gotowy A5 tylko muszę znaleźć ... a taki papier np ten http://allegro.pl/papier-ozdobny-a4-...595830153.html 6 zzł za 20 arkuszy
o to coś takiego jak ja mam (ten ciemniejszy) ale niestety nie pamiętam dokładnie za ile kupiłam. Łączny koszt zaproszeń wyniósł mnie ok. 120 zł, co w przeliczeniu na jedno zaproszenie daje około 1,70 (a przecież zostało mi papieru jeszcze na winietki i menu), więc suma sumarum wyszło taniej niż gotowe zaproszenia, a przynajmniej wiem, że nikt takich nie ma Ale fakt, tak na spokojnie to ze dwa tygodnie je robiłam. Tż generalnie się nie wtrącał, wybraliśmy tylko razem czcionkę, cytat, itp. Zaś wykonanie łaskawie zostawił mi, nie no pomógł jeszcze przy cięciu papieru

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:51   #2703
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Byliście na pogotowiu? Mimo, że się tylko lekko uderzył niech go lekarz zbada, żeby wykluczyć ewentualne, możliwe w takich przypadkach lekkie wstrząśnienie mózgu.
Lepiej chuchać na zimne. Ale jak sprawdzasz jak się czuje to zauważysz jakby go zaczęło zamulać albo coś.
niestety nie dał się zaciągnąć na pogotowie. Mocno chyba nie uderzył bo szybko nie jechali a zagówki po to są miekke żeby nic się nie stało. Gorzej z kierowcą bo cały czas narzekał na głowę ale też nie dał zadzwonić po karetkę Wogóle to wyglądało tak że jeden samochód wyhamował przed pasami, drugi też trzeci (w którym był mój TŻ) też a czwarty nie i wjechał w tyłek samochodu kolegi TŻ a ten za to w samochód przed sobą.

A policja też jest za✂✂✂ista. TŻ dzwonił do mnie około 14,30. Ja zdążyłam wysuszyć włosy przebrać się pójść po samochód poprzestawiać wszystko (lusterka itp) dojechać na miejsce około 20 km a szybko nie jechałam a oni przyjechali jakieś 2-3 minuty przede mną. A ja chyba 15,10 byłam. 40 minut jechać na miejsce oddalone o około 10 km

a teraz padam na twarz. Poszłam na to bierzmowanie biskup gadał i gadał i gadał prawie 2 godziny msza trwała. Teraz mi głowa pęka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:08   #2704
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A ja mykam do TŻta na YCD, bo dziś finał

A i kiciu- całe szczęście, że nikomu się nic nie stało

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:15   #2705
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja mykam do TŻta na YCD, bo dziś finał

A i kiciu- całe szczęście, że nikomu się nic nie stało
Też zaraz oglądam Szubidubi Dance

Stary 2011-06-01, 20:15   #2706
__Paulinka__
Zakorzenienie

na kogo stawiacie YCD? ja oczywiscie na moja imienniczke
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:18   #2707
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
na kogo stawiacie YCD? ja oczywiscie na moja imienniczke
Też trzymam kciuki za dziewczynę Baby górą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 20:35   #2708
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
niestety nie dał się zaciągnąć na pogotowie. Mocno chyba nie uderzył bo szybko nie jechali a zagówki po to są miekke żeby nic się nie stało. Gorzej z kierowcą bo cały czas narzekał na głowę ale też nie dał zadzwonić po karetkę Wogóle to wyglądało tak że jeden samochód wyhamował przed pasami, drugi też trzeci (w którym był mój TŻ) też a czwarty nie i wjechał w tyłek samochodu kolegi TŻ a ten za to w samochód przed sobą.

A policja też jest za✂✂✂ista. TŻ dzwonił do mnie około 14,30. Ja zdążyłam wysuszyć włosy przebrać się pójść po samochód poprzestawiać wszystko (lusterka itp) dojechać na miejsce około 20 km a szybko nie jechałam a oni przyjechali jakieś 2-3 minuty przede mną. A ja chyba 15,10 byłam. 40 minut jechać na miejsce oddalone o około 10 km

a teraz padam na twarz. Poszłam na to bierzmowanie biskup gadał i gadał i gadał prawie 2 godziny msza trwała. Teraz mi głowa pęka
Szkoda gadać na temat policji. Gdyby nie to, że w zdarzeniu brało udział tyle samochodów, to by pewnie dłużej jechali.
Kumpel z pracy miał stłuczkę. Ruszał spokojnie na zielonym i wjechał w niego samochód, który już miał czerwone. Uparli się by zadzownić po policję. Późny wieczór, pusto, korków zero, blisko centrum miasta i policja przyjechała po 2 godzinach Paranoja...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Baby górą
Oczywista oczywistość
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:48   #2709
Nika0208
Rozeznanie

Dotk4 - wszystkiego naj naj naj lepszego

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Kicia ... dobrze, ze nic sie twojemu TŻ nic nie stałło, ja w tamtym roku miałam 2 takie sytułacje ... pierwsza na rondzie koło biedronki...idiota walnął w samochod mojego TŻ, i po nie całych 2 miesiącach miała "spotkanie" z sarną
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:00   #2710
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Dotk4 - wszystkiego naj naj naj lepszego

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Kicia ... dobrze, ze nic sie twojemu TŻ nic nie stałło, ja w tamtym roku miałam 2 takie sytułacje ... pierwsza na rondzie koło biedronki...idiota walnął w samochod mojego TŻ, i po nie całych 2 miesiącach miała "spotkanie" z sarną
oj te ronda w łęcznej te dwa nowe to też trochę glupie zrobili. Ludzie w lewo skręcają z prawego pasa i jeszcze pretensje mają zaprojektowali ronda z dwoma pasami pod główną drogę a o tych bocznych to nie pomyśleli że ludzie będą się przepychać po pasach. już dwa razy mi się zdarzyło że ktoś na mnie wymusił pierwszeństwo
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:01   #2711
Lubcia
Zadomowienie

Dotk4 Wszystkiego co najlepsze, zdróweczka, zawsze uśmiechniętej buzi, spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tych ślubnych
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 21:18   #2712
nena1984
Zakorzenienie

a mi to obojętne kto wygra YCD, w tej edycji moi faworyci odpadli, a Paulina i Dominik moim zdaniem nie są tak wyraziści i nie mają takiej osobowości jak finaliści poprzednich edycji, mykam spać...dobrej nocki

Stary 2011-06-01, 21:23   #2713
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ahia Wiesz? Tak na dobra sprawę, to sądzę że każdy instruktor tańca jest w stanie nauczyć jakąś chętną parę choreografii z jakiegokolwiek filmu - kwestia czasu i ceny To w sumie nic trudnego podpatrzeć o co kaman - sama w zeszłym tygodniu nauczyłam siebie i TŻa tego: http://www.youtube.com/watch?v=UH9wir3H1YM (btw uwielbiam tę parę ) Gorzej ze stajlingiem, żeby wszystko fajnie wyglądało... wtedy faktycznie super, jeśli ktoś może z boku popatrzeć, ocenić i poprawić co trzeba Także myślę, że powinniście po prostu poszukać jakiejś szkoły w Waszej okolicy i ich zapytać o zdanie na ten temat - czy jest możliwość by Was nauczyli wybranej choreografii
zazdroszczę Wam zacięcia do tańca i gratuluję wyróżnienia w szkole tańca
Cytat:

Ja mam dzisiaj okropny dzień. W ogóle od poniedziałku mamy scysje z TŻtem. Strasznie marudny się zrobił i czepialski i w ogóle mamy gorsze dni . Dzisiaj to już był szczyt wszystkiego, pokłóciliśmy się przed jego wyjściem do pracy i teraz taka zła jestem bo nie lubię niedopowiedzianych sytuacji. A za 5 dni wyjeżdżamy na wakacje do Turcji i nie wiem jak dalej tak będzie to się załamię W ogóle burza właśnie przeszła i zrobiło się okropnie, w dodatku cały czas grzmi. Nie lubię burzy, a muszę zaraz wyjść z domu i aż mnie ciarki przechodzą - brrr. Musiałam się wyżalić dziewczyny
to na pewno przejściowe...
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Podpisaliśmy wczoraj umowę z fotografem i kamerzystą Na reszcie mamy to za sobą

Cytat:

dobrze że TŻowi się nic nie stało .....
a co do policji to powiem Ci ze i tak szybko przyjechali, bo normalnie jak nie ma rannych, to potrafią nawet 2-3 godziny na miejsce jechać, bo mają zawsze pilniejsze sprawy
Cytat:
Też trzymam kciuki za dziewczynę Baby górą
ja też ten chłopak w ogóle mi się średnio podoba

Pochwalę się Wam ze dziś jesteśmy 2 rzeczy do przodu: po pierwsze mamy wreszcie zaklepaną naszą datę i godzinę w kościele (2 maja, godzina 16). Trochę niekonwencjonalnie się to odbyło bo mój tata zadzwonił do proboszcza, który jest jego znajomym bo chciał nas umówić na spotkanie z nim, ale proboszcz powiedział że nie musimy się fatygować tylko już nas od razu telefonicznie zapisał powiedział, żeby w lutym znowu zadzwonić to nam powie jakie dokumenty mamy donieść
Drugą sprawą jest to, że skończyliśmy dziś kurs tańca na poziomie podstawowym zdaliśmy "egzamin" i mamy zaświadczenia Oczywiście zamierzamy kontynuować na poziomie średnio zaawansowanym, ale to dopiero od września

Dotk4 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 22:08   #2714
__Paulinka__
Zakorzenienie

no i niestety jednak nie babka wygrala... a taką nagrodę to bym baaardzo chetnie zgarnela

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Pochwalę się Wam ze dziś jesteśmy 2 rzeczy do przodu: po pierwsze mamy wreszcie zaklepaną naszą datę i godzinę w kościele (2 maja, godzina 16). Trochę niekonwencjonalnie się to odbyło bo mój tata zadzwonił do proboszcza, który jest jego znajomym bo chciał nas umówić na spotkanie z nim, ale proboszcz powiedział że nie musimy się fatygować tylko już nas od razu telefonicznie zapisał powiedział, żeby w lutym znowu zadzwonić to nam powie jakie dokumenty mamy donieść
Drugą sprawą jest to, że skończyliśmy dziś kurs tańca na poziomie podstawowym zdaliśmy "egzamin" i mamy zaświadczenia Oczywiście zamierzamy kontynuować na poziomie średnio zaawansowanym, ale to dopiero od września

nic tylko gratulowac
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 06:33   #2715
Madziuniusia
Zakorzenienie

powiem wam, że nie oglądam YCD, jakoś castingi oglądałam i wczoraj luknęłam na jakąs solowkę. Jej i jego. I faktycznie on dużo lepiej tańczy.
Tym samym mówię wam DZIEŃ DOBRY Ja lecę się ogarnąć bo na 9 na fitnes. Dziś w planach ZUMBA
Stary 2011-06-02, 07:05   #2716
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko ok. W głowę się uderzył jedynie w zagłówek na szczęście to miekkie ale na wszelki wypadek co 5 minut sprawdzam czy wszystko ok :P samochod którym jechali przód i tyl rozwalony. A calą sytuację spowodował kierowca debil i spółka którzy jak to ktoś powiedział wygłupiali się wcześniej. ale się strachu najadłam a jak jechałam to mi się droga niesamowicie dłużyła
wiem co czułaś Kochana...dobrze, że Tż-nic poważniejszego sie nie stało

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Podpisaliśmy wczoraj umowę z fotografem i kamerzystą Na reszcie mamy to za sobą

Cytat:
Podziwiam wszystkie PMki, które robią zaproszenia samodzielnie
Chciałabym mieć mniej drewniane łapki
ja teeeż....

Kochane
loca1233
marta359

niut0
malinkowo88

za nasz ROCZEK do ŚLUBU

vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:13   #2717
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja miałam normalne a4 - kupowane w pakietach po 50 sztuk albo 100 sztuk - juz nie pamiętam ale zostało mi na winietki i menu. Pożyczyłam gilotynę od mamy z pracy i sama cięłam, bardzo ładnie to wyszło, ale nożyczkami sobie nie wyobrażam. Ogólnie mają format, że po zlożeniu wychodzi 22 x 11 cm - podłużna koperta DL

a to robiłaś te zaproszenia na swoje wesele? Pochwal sie kochana

Dziewczyny!!!!!!!! Mamy już godzinę w kościele 23.06.2012 godzina 15:00

Byliśmy, oblookałam, to jeszcze nikt na ten dzień nie rezerwował ślubu. Kolejna wizyta w parafii po nowym roku, żeby odebrać karteczkę co mamy przynieść jakie zaświadczenia itp. No i potem dopiero nauki przedślubne, dni skupienia i poradnia. Nie kazał nam ksiądz tego załatwiać w tym roku. W ogóle takiego luzaka księdza sobie wybraliśmy. Chcemy, żeby nam udzielił ślubu, a odchodzi w sierpniu 2012 więc jeszcze zdąży i sobie już zaznaczył, że to on będzie odprawiał mszę. Mam nadzieję, że nam doda otuchy podczas TEGO dnia

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:14   #2718
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny

Wczoraj miałam ostatnie zajęcia i już wakacje (wystarczy tylko zdać egzamin pod koniec czerwca)

Dzisiaj nareszcie zobaczę moje Słońce ukochane Idziemy na miasto to przy okazji wdepniemy do jubilera i zobaczymy co powie na temat zmiany kamienia w pierścionku. A po południu jedziemy do księdza zapisać się

Miłego dnia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:14   #2719
vesna84
Zakorzenienie

Brawo

my dalej nie mamy godziny...
Stary 2011-06-02, 07:19   #2720
Madziuniusia
Zakorzenienie

vesna nie przejmuj się:P ja też narazie nie mogę TŻ wyciągnąć do kościoła;P
Stary 2011-06-02, 07:42   #2721
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

Dziewczyny!!!!!!!! Mamy już godzinę w kościele 23.06.2012 godzina 15:00

Byliśmy, oblookałam, to jeszcze nikt na ten dzień nie rezerwował ślubu. Kolejna wizyta w parafii po nowym roku, żeby odebrać karteczkę co mamy przynieść jakie zaświadczenia itp. No i potem dopiero nauki przedślubne, dni skupienia i poradnia. Nie kazał nam ksiądz tego załatwiać w tym roku. W ogóle takiego luzaka księdza sobie wybraliśmy. Chcemy, żeby nam udzielił ślubu, a odchodzi w sierpniu 2012 więc jeszcze zdąży i sobie już zaznaczył, że to on będzie odprawiał mszę. Mam nadzieję, że nam doda otuchy podczas TEGO dnia
pobieracie się w dniu moich urodzin

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 07:47   #2722
nena1984
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Magdzia - gratuluję zaklepania godziny w kościele

Jamee - jak jak Ci tych wakacji zazdroszczę....u mnie to pojęcie zostało zastąpione przez urlop (oczywiście w duuuużo mniejszym wymiarze). Macie jakieś plany na wakacje??

moooonia - gratki z okazji zawartych umów

Ewusia_marchew - cieszę sie że macie już zaklepaną godzinę i gratulacje z okazji egzaminu tanecznego

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Oj już ze dwa razy tu wklejałam, ale proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2210001gtgt.jpg (83,9 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2210002.jpg (62,2 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2210003.jpg (48,9 KB, 52 załadowań)

Stary 2011-06-02, 07:52   #2723
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Magdzia - gratuluję zaklepania godziny w kościele

Jamee - jak jak Ci tych wakacji zazdroszczę....u mnie to pojęcie zostało zastąpione przez urlop (oczywiście w duuuużo mniejszym wymiarze). Macie jakieś plany na wakacje??

moooonia - gratki z okazji zawartych umów

Ewusia_marchew - cieszę sie że macie już zaklepaną godzinę i gratulacje z okazji egzaminu tanecznego

piękne zaproszenia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:00   #2724
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne
ile takie cuda od szt??
Stary 2011-06-02, 08:17   #2725
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
boziu dostalam właśnie telefon od TŻ że miał wypadek tzn tłuczkę przywalili w jakiś ssmochod a jeszcze jeden w nich. Dobrze że nie TŻ kierował nic mu się nie stało. Ale jadę po niego. ale cholernie się przestraszyłam
Dobrze , że nic mu się nie stało

Wczoraj chyba był jakiś pechowy dzień, bo mój TŻ też miał wypadek, tyle, że w pracy Był na pogotowiu (potem Wam opowiem - śmiech na sali....) i dziś ma jechać na kontrolę, ale upiera się, że wszystko ok... No nic, zaraz do niego jadę z truskawkami i czekoladą (na pocieszenie) i sprawdzę czy jest wszystko ok. może uda mi się go zaciągnąć na pogotowie.
Ehhhh

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:27   #2726
malinkowo88
Raczkowanie

Hej Wtam Was w ten piękny poranek. I spóźnione życzenia z okazji Dnia Dziecka
Zniechęcona dojazdem do pracy -jak zwykle kolej nie pozwala o sobie zapomniec i cały czas jakieś niespodzianki serwuje

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Kochane
loca1233
marta359
niut0
malinkowo88

za nasz ROCZEK do ŚLUBU

Już coraz bliżej ja jestem już taka podekscytowana że to już z każdym dniem coraz bliżej że zamiast uczyć sie do sesji j rozmyślam o ślubie

kicia - całe szczęście że tonic poważnego.

Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki mam egzamin z angielskiego. Mam stresa

Miłego dzionka Kochane
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:28   #2727
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Super podziwiam
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:32   #2728
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Przecudowne zaproszenia

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:33   #2729
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dotk4 Wszystkiego co najlepsze, zdróweczka, zawsze uśmiechniętej buzi, spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tych ślubnych
Dotk4 dołączam spóźnione ale szczere życzonka przede wszystkim spełnienia marzeń, radości i dużżooo miłości i ciepła

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć

Przecudowne zaproszenia
Zaproszenia naprawdę super
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 08:35   #2730
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Tacy są właśnie faceci, że albo twierdzą, nic im nie jest i do lekarza nie pójdą, albo przy drobnym przeziębieniu umierają i trzeba ich non stop pielęgnować...
Mój tak właśnie ma i tato też Przy poważniejszych zdażeniach- przecież nic im nie jest

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości