|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was..
Red, o teściowej się nie wypowiem, ale super Ci w tym odcieniu zieleni Ju, piękniaste zdjęcia koni, najpiękniejsze zwierzę świata. I szukałam zdjęcia Twoich fuksjowych butów, nie znalazłam, ale na pewno są piękne Polly, buty świetne, a z tunik które wklejałaś bier drugą, bo chyba nawet cena fajna. Maja, no co jak co ale na figurę to Ty teraz już narzekać nie możesz. Bombastycznie ![]() Flo, trzymam kciuki za remotna i pozdrów ode mnie Wiewióra ![]() Gryx, masz jeszcze wolne miejsce w tej ekipie od tańcowania na rurze? Może bym dołączyła Podobno fajna sprawa i świetnie sylwetkę kształtuje
|
|
|
|
#2703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() a ja mam za dużo pomysłów i każdy taki se więc nie wiem, który wybrać Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-19 o 20:48 |
|||
|
|
|
#2704 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- taaa, bar dla mnie jest jeden tak miało być - gratuluję - są RE-WE-LA-CYJ-NE odjazdowe i piękne aileen - garnitur biały ) Polly - druga tunika swietna - Redsik byłby w niej tyż ładny |
||
|
|
|
#2706 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a wiesz ze sie w tamtą niedziele zastanawialam nad tym własnie ...bo w sumie jak panny młode przed otłarz idą wpół gołe, to czemu matka dziecka chrzcielnego ma sie szczelnie zasnuwać ....no i w sumie jak to jest z tymi strojami do kościoła ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- jest tu ktos kto sie zna na zebach mlecznych? ktory to jest zomp -D ???
|
|
|
#2707 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie ja mam centymetr... hmm ![]() Ale się chyba mięłaby by bałdzo, so? Cytat:
Nieładne? ![]() Cytat:
Cytat:
iRozwalasz mnie z tymi chuopami ![]() Cytat:
![]() No czy raz i uciekłaś i nie wróciłaś? Czy raz i Ci się tak spodobało, że zostałaś? ![]() No so, no so, a tu toilet nie ma? Zaplecze jest to i tojlet się znajdzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-19 o 20:57 |
|||||
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest taki hmmm "zwyczaj" ? że w miejscach swiętych, wypada miec przykryte ramiona - tak było w Rzymie we Francji we Włoszech nie wiem czy to tylko tyczy sie wyznania katolickiego, bo się nie znam do kościoła nie chodzę - ale jeśli chodzę na chrzciny, śluby, pogrzeby to szanuję ich zwyczaje Na ostatnim ślubie - WSZYSCY goście mieli ramiona przykryte - zwróciłam uwagę bo z nudów obserwowałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-19 o 21:01 |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dobrze - wujek ze szwagrem robią (mi) kolację
Dziś robiłam ze szwagrem, wyszło nawet jadalne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2710 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 21:05 |
||
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- a co było ? co upichciliscie - fogle macie tam an czym? kufnia cała? |
|
|
|
|
#2712 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2714 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u nas nie chodzą zakryte zazwyczaj to yglada tak: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=786 co wiecej-byłam na pogrzebie gdzie pani głównodowodząca ceremonią była w topie na ramiączkach na msze ludzie przychodzą w bluzkach na ramiaczkach, mini i japonkach... i np mnie to dziwi troche..ale równie sie zdziwiłam ze np w Chorwacji do kościoła cie nie wpuszczą w szortach i ramionami na wierzchu-nawet 2letniego dziecka no i dlatego sie zastanawiam..bo niby wiem ze powinno sie zakrywac, ale nikt tego nie przestrzega, sama zreszta szłam do slubu z gołymi ramionami i nikomu nie przyszło do głowy ze powinnam cos zarzucic
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-19 o 21:13 |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
ja raczej obstawiam wodzenie na pokuszeni braci kleryków - choć znóf polecę ignorancją - gdyż albowiem nie orientuje sie czy celibat jest zarezerwowany wyłącznie dla katolików - rzymskokatoliccy mają żony chyba - dobrze czaję ?
|
|
|
|
#2716 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast czasem chciałam, żeby W gdzieś czekał w pobliżu.. Cytat:
Przeżyłam taką sytuację i wiem, i powiem Ci, że cudem wróciłam do domu- jak ślepy koń, na pamięć i baaaardzo potrzebowałam kogoś natychmiast po tym badaniu Cytat:
Cytat:
co do obiektów pod spacją- godne smakosza, powiedziałabym, u mnie chyba tylko byłaby sierść i kurz- jak wszędzie Cytat:
Betty, ewidentnie był niepoinformowany- przypisywanie mu intencji, że zawsze oczekuje szczebiotu nie musi być prawdą- ale skoro, z drugiej strony, masz ochotę na lepszy model, to sprawdź tamten, czy działa ale nie zaprzestawaj poszukiwań Cytat:
A koniki jeszcze dziś będą ![]() Noooo! Polly- w tej drugiej tunice- świetnie wyglądasz! Jeszcze Wam powiem, że W się nie odezwał, a i ja milczę. ciekawe, czy to coś da, bo na razie u mnie jest tylko rosnąca irytacja
|
|
#2717 |
|
Panaroja
|
się pomyliłam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-06-19 o 21:14 |
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chodzisz tak jak akurat masz ochotę - skoro wszyscy to luz, nie spafonisz no za granicą mają to poryte ostro |
|
|
|
|
#2719 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wiesz..mam podejrzenie ze w chorwacji to o biznes chodzi , bo w drzwiach stoi pan przyzwoitek i nie wpuszcza, a zaraz obok jest stoisko z wielkimi chustami w ktore sie mozna zamotac i wejsc ha!
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męska duma, - co jest dla mnie kpiną - rośnie jak na drożdżach - cięzko mu ja schować znam to ehh znam ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- bardzo możliwe - ale za czasów kiedy byłam po raz pierwszy - z 17 lat temu - nie było chustów na podorędziu - a zakaz był siermiężny |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie osobiście razi jak baba włazi do kościoła w gaciach krótkich jak majciochy i w plażowych japonkach to miejsce modlitwy i skupienia i nalezy to uszanować i się ubrać stosownie do miejsca. Chuopy jakoś potrafią, jeszcze nie widziałam w kościele faceta bez koszuli albo w kapeluszu, a tylko baby takie idiotki ochydne roznegliżowane łażo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-19 o 21:25 |
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to że jesli ktos nie ma ochoty się okrywać iw jego kościele sie nie okrywają to moze zrobić jak mu wygodnie - zgodnie z jego poczuciem komfortu i fizycznego i psychicznego ja jestem daleka od radykalnych ocen - spływa to po mnie |
|
|
|
|
#2723 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
To tak samo, jakbym zabierała chuopa każdorazowo, jak latam do zębologa, bo może mi jakiegoś raczora w japie znaleźć. Mnie się wydaje, że albo kobiecina, która popełniła tamtego posta chciała pokazać wszystkim "jakiegoś za✂✂✂istego chuopa to ja mam, lata ze mną nawet do kibla" albo po prostu straszliwa z niej hetera i prowadzi małżowy zamordyzm ![]() Buty boskie będą zdjęcia na własnych kończynach? A odnośnie W. - bądź twarda, niech się chuop wykaże i pierwszy wyciągnie łapiszcze na zgodę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-19 o 21:32 |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
O ile się orientuję, to celibat nie jest obowiązkowy u szeregowych duchownych u prawosławnych i w wyznaniach protestanckich, gdzieś były jakieś ograniczenia w zawieraniu małżeństw dotyczące duchownych wyższych szarżą - bodajże od "stopnia" biskupa. Co do kleryków - nie sądzę "Zwykłych" księży (w sensie nie-zakonników) obowiązuje przecież tylko celibat (czyli bezżenność), a nie śluby czystości.Ju, trzymam kciuki za dobre (dla Was obojga, ale zwłaszcza dla Ciebie) wyklarowanie się sytuacji. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-19 o 21:45 |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, buty jak myślałam piękniaste som.
Ja ostatnio dołączyłam do wielbicielek szpilek Stopy cierpią, ale może w końcu naumię się chodzić na szpilorach![]() A co do ubioruw kościele, to w większości wyznań obowiązuje strój wyrażający szacunek, czyli niezbyt odkryty. W wielu kościołach rzymskokatolickich - szczególnie tych znanych, często odwiedzanych przez pielgrzymów czy zwiedzających obowiązuje nakaz spódnic za kolano, zakrytych ramion, u mężczyzn długich spodni, zakrytych butów. |
|
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pytaj To co było w lodówce i zamrażarce i nadawało się do szybkiego zrobienia, bo zapomnieliśmy kurczaczka wcześniej wyjąć Tzn dla mnie to looz, jak zawsze, a dla nich...jeszcze większy looz Ja wymyśliłam, że zrobimy warzywa na patelnię, a szwagier, że do tego (nie trzeba będzie iść do sklepu ) kiełbasę z cebulą i ziemniaki Mamy kuchnię podłączoną i wodę ![]() Ale dlaczemu? Żałujesz czy co? ![]() Hej Florku, jak Dziecię? ![]() Otóż to Bo to jest Wasze dziecko a nie tylko Twoje ![]() Cytat:
![]() Wcześnie kobiety rodziły bez znieczulenia, a teraz jest możliwość ze znieczuleniem i co mają z tego rezygnować, bo te wcześniej rodziły bez? (wcześniej ludzie chodzili do dentysty i im zęby rwano bez znieczulenia i co Ci wszyscy ludzie teraz mają z tego zrezygnować, bo wcześniej tego nie było ![]() Ja rodziłam bez znieczulenia, a z mężem byłam razem zawsze na każdej wizycie Nie dlatego, że go strasznie namawiałam ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-19 o 21:40 |
||
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie brzydzi golizna A w kościele, to już fogóle ohydaIdę się pomodlić i skupić, a nie oglądać czyjeś gołe uda i półodkryte cycki, bleh, brak szacunku dla miejsca i odczuć innych
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-19 o 21:35 |
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mają takich slubóf? to po czemu sie ich wytyka palcami i banuje jak se z panną ten teges ? to kurczę nazwę pomyliłam, kościół Narodowy u nas jest, to jaki to odłam nie wiem - pan ksiądz ma rodzinę - tyle wiem bo tez bywam ino na ślubach |
|
|
|
|
#2730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co podziwiać Rudy jest tak rozkoszny, że to czysta przyjemność ad2. Cytat:
wogle przeczytałam bi-esy jako biesy i trochę się zastanawiałam o co chodzi Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Podobno fajna sprawa i świetnie sylwetkę kształtuje

i każdy taki se więc nie wiem, który wybrać
Raz?
- taaa, bar dla mnie jest jeden
) 
i
i przepadłam