Krzywe nogi - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-06, 17:26   #2701
micheljordan
Przyczajenie

Dot.: Krzywe nogi

no mojej żonie do tego wieku brakuje 3 lat wiec mam nadzieje ze jakos przetrwam, nie chcialbym zeby robila sobie operacje.poniewaz boje sie roznych powikłań i blizn które moga na prawde oszpecić jej nogi a tego by nie zniosła, i ja zresztą też. Wiem że zda sobie z tego sprawe że ja ją kocham całą jaką ją Pan Bóg stworzył, ale mi pewnie troche wierzy skoro za mnie wyszła Moonrosa z chęcią bym Jej coś kupił ale niestety nie mam gustu "zakupowego" i jak mowie że mi sie coś podoba to Jej sie to z reguł nie podoba heh ale postaram się dzieki za rady!
micheljordan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:00   #2702
milli2
Przyczajenie

Poppaulina.. operację taką można zrobić w każdym wieku u dzieci jak i dorosłych ale to oczywiście lekarz decyduje czy są wskazania.Piszesz że nie poddalabyś sie takiej operacji więc wygląd Twoich nóg nie przeszkadza Ci aż tak bardzo dlatego od razu odradzami operację.Potrzeba naprawdę dużej motywacji żeby dać się połamac na stole operacyjnym a potem wsadzić w gips na 6 tygodni, potem jeszcze 6 tygodni ćwiczeń, nie chodzisz w sumie 3 miesiące-to są jedyne wady tej operacji.Blizny sa cieniutkie i prawie niewidoczne w kształcie 2 kilkucentymetrowych linijek po obu stronach kolan

www.youtube.com/watch?v=yblaOhg6c8Q

Edytowane przez milli2
Czas edycji: 2008-06-06 o 20:15
milli2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 18:42   #2703
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Raczkowanie

milli2 a masz moze jakies zdjeccia przed i po operacji nog ? jasli tak to bardzo prosze o wklejenir ich poniewaz ja tez sie zastanawiam nad operacją ..
-a to nie...
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 13:25   #2704
madzia93
Przyczajenie

hej!
przegladalam watek i postanawiam sie dolaczyc do niego :P
tak jak wy mam problem z krzywymi nogami, ale naprawde duuuuzy.....jak ogladalam te zdjecia dodane na forum, to nogi tych dziewczyn wogole nie sa krzywe....prawde mowie. Nie mam pojecia jaki mam rodzaj skrzywienia, ale wiem ze w zadnym miejscu sie nie lacza, a kolana sa skierowane do srodka(z przodu mi to nie przeszkadza , ale z tylu to masakra. najgorzej jak chodze)
podstaram sie niedlugo zaloczyc zdjecia moich krzywusow. pzdr.
madzia93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 19:51   #2705
monis24065
Przyczajenie

Ehh no ja tez ja wiele dziewczyn na tym forum nie mam prosciutkich nozek sa baardzo dalekie od idealu wstawiam fotke to popatrzcie sobie na moje krzywusy, okropne sa!!!
monis24065 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 20:09   #2706
tulipanek17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monis24065 Pokaż wiadomość
Ehh no ja tez ja wiele dziewczyn na tym forum nie mam prosciutkich nozek sa baardzo dalekie od idealu wstawiam fotke to popatrzcie sobie na moje krzywusy, okropne sa!!!
Dziewczyno! Ty wskakuj w miniówe z takimi nogami!

tulipanek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 20:18   #2707
pulynka
Przyczajenie

Tulipanek17 ma rację! Wskakuj w spódniczkę masz ładne opalone nogi Ostatnio przeczytałam w jakimś damskim pisemku, że jednym ze sposobów zakrycia krzywizny nóżek jest opalenizna, bo wtedy nogi wydają się zgrabniejsze, powabniejsze, po prostu piękniejsze! Także wymarsz na słonko! Pozdrawiam dziewczęta
pulynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 20:25   #2708
monis24065
Przyczajenie

No nie wiem mnie sie wydaje ze sa okropnie krzywe ale dziekuje za slowa otuchy
monis24065 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 20:35   #2709
pulynka
Przyczajenie

Monis24065 więcej wiary! Trzymam za Was wszystkie kciuki! Nie dajmy się zwariować naprawdę:cmok :
Stary 2008-06-10, 20:38   #2710
Martitka1!
Przyczajenie

Witam
Ja równiez mam problem z nóżkami Mi wydaje się że są strasznie krzywe, chociaż rodzinka i narzeczony próbują mi to z głowy wybić. Bardzo podobają się mini i strasznie mam ochote w nich chodzic, ale tylko czasami sie na to decyduje i to zazwyczaj w domku. Wstawię kilka zdęć i bardzo proszę o szczerą ocenę. Nie boję się złych słów byle tylko były naprawdę szczere. Aha i jeśli ktoś może to prosze o podanie linku do jakisjś stronki z prostymi i krzywymi nóżkami.Chcialabym zobaczyć jak to wygląda
Pozdrawiam
Martitka1! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 21:20   #2711
poppaulina
Przyczajenie

masz proste nogi!!
poppaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-10, 21:39   #2712
madzia93
Przyczajenie

obydwie (monis24065 i Martitka1!) macie prosciutkie nóżki, nie wiem dlaczego widzicie w nich cos krzywego :P . Jutro postaram sie zalaczyc swoje fotki
Stary 2008-06-11, 14:24   #2713
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monis24065 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez pulynka Pokaż wiadomość
Monis24065 więcej wiary! Trzymam za Was wszystkie kciuki! Nie dajmy się zwariować naprawdę:cmok :
Dziewczyny,ja was prosze,przestancie uzalac sie nad swoimi krzywymi nogami,ktore sa proste w rzeczywistosci i nie ma sie nad czym uzalac.
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 15:00   #2714
madzia93
Przyczajenie

dolaczam moje nogi . z tylu probowalam ale nie udalo mi sie zrobic. <nie umiem sie tam wykrecic :P :P>
Stary 2008-06-11, 15:40   #2715
milli2
Przyczajenie

Sonda: Co sądzicie o nogach J.Lo są krzywe czy nie?
Stary 2008-06-11, 15:41   #2716
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia93 Pokaż wiadomość
dolaczam moje nogi . z tylu probowalam ale nie udalo mi sie zrobic. <nie umiem sie tam wykrecic :P :P>

Jak dla mnie to ty masz zwyczajnie szczuple lydki,wystarczy zbudowac miesien i nogi beda pierwsza klasa.Zamiast sie uzalac-do pracy nad nozkami.Moje lydki byly jeszcze szczuplejsze i w dodatku przy koslawych kolanach wygladaly brzydko.teraz miesien troche wzmocniony i wyglada lepiej.

EDIT:nozki J.Lo bardzo zgrabne.Juz nie doszukujmy sie krzywizny tam gdzie jej nie ma.
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 16:37   #2717
Martitka1!
Przyczajenie

monis 24065 i madzia93 według mnie macie boskie nóżki. Naprawdę pozazdrościć. A co do JLo to według mnie są proste chociaż w kolankach trochę przypominają moje. Tak samo wystają. Więć teraz to juz nie wiem czy ona ma krzywe, a mi wydają się proste bo to gwiazda, czy moje są proste a mi wydają się krzywe bo tak jakos źle się oceniam. Masakra
Martitka1! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 17:58   #2718
milli2
Przyczajenie

Martika1 masz proste nogi! J.Lo ma krzywe , mało tego ona ma jeszcze grubiutkie uda!Ale jej nogi są po "tuningu" czyli opalenizna, nabłyszczacze, wyrzeźbione mięśnie, odpowiednie buty no i do tego trzeba jeszcze umieć chodzić ;-) i nogi jak malina! J.Lo to dla mnie przykład seksownej kobiety mimo krzywych nóg
Stary 2008-06-11, 18:07   #2719
poppaulina
Przyczajenie

milli2 Ty pisałaś o tej operacji.....masz jakieś zdjęcia żeby porównac co taka operacja może zdziałać??
poppaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 18:39   #2720
justkaaa
Raczkowanie

madzia93 wydaje mi sie ze masz podobne nogi do moich ( str 85), tylko ze twoje sa ładniejsze
justkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 19:50   #2721
milli2
Przyczajenie

Poppaulina niestety nie mam zdjęcia po op.bo nogi sa jeszcze w gipsie.Widzialam przy zmianie opatrunku ze sa zdecydowanie zgrabniejsze niz przed Ale czy idealne to będę mogła ocenić dopiero jak stane na nogi i je złącze razem wtedy mogę wysłać
Ci zdjęcie ale na maila nie na forum.Ciężko będzie znaleźć jakies fotki sprzed operacji bo zawsze unikalam ich uwieczniania ale może coś się znajdzie
Stary 2008-06-11, 20:04   #2722
zielka
Raczkowanie

jejku przepraszam baardzo jeśli się powtórzę,ale niestety nie jestem w stanie przejżeć wszystkich wypowiedzi. Otóż też mam łydki wygięte na zewnątrz,ale głównym problemem są brzydkie kolana- nie podobają mi się,bo są tak jakby podwójne x/ pod rzepką jest takie drugie wybrzuszenie-sama skóra;p da się tego jakoś pozbyć?
zielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 20:44   #2723
milli2
Przyczajenie

Podwójne kolana?? Nie moge sobie wobrazić... a może coś sobie uroiłaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 22:00   #2724
madzia93
Przyczajenie

dzieki dziewczyny za mile slowka , ale nadal mam kompleksy. juz nawet sie kolezanki w szkole pytalam jak to wyglada z tylu i powiedziala mi ze troche kolana ida do srodka jak chodze , na tym zdjeciu nie widac
Stary 2008-06-12, 19:01   #2725
pulynka
Przyczajenie

Madzia93 nie słuchaj koleżanek one nie zawsze mają rację, czasami przemawia przez nie zazdrość A tak w ogóle to masz ładne szczupłe nóżki, jak dla mnie są w porządku i nie widzę tu żadnej nieprawidłowości Dlatego głowa do góry! Odsłaniamy nóżki!
Stary 2008-06-12, 19:09   #2726
pulynka
Przyczajenie

A tak jeszcze dodam, że jest wiele innych kompleksów, na które cierpią dziewczyny i, wierzcie mi, spośród tych "innych" ja już wolę mieć troszkę krzywe nogi ( bo to jeszcze można jakoś zatuszować, choćby ubiorem albo po prostu ładną buziuchną), ale np. duży i krzywy nos, albo odstające uszy czy po prostu duże zniekształcenie gałki ocznej (czytaj: zez) to już raczej ciężko zakryć dlatego odsłaniajmy to co mamy najlepsze! Nóżki też jakie by nie były hehe
Stary 2008-06-14, 14:34   #2727
madzia93
Przyczajenie

dzieki pulynka ......na wakacjach napewno bede chodzic w krotkich spodenkach, spodniczkach i zgadzam sie - ODSLANIAJMY NOGI
Stary 2008-06-16, 16:22   #2728
kejterzyna19
Przyczajenie

Cześć dziewczynki jak patrzę na te fotki Waszych nóżek to myślę, że mam pecha, bo moje nogi pobijają wszystkie. mam okropne nogi i X i O i kolana beznadziejne i wstydziłabym się iść do lekarza i mu je pokazać. w spódniczkach i spodenkach nie chodzę. staram się o tym nie myśleć i pocieszam się, że są przecież ludzie, którzy nie mogą chodzić, a ja mam nogi są jakie są ale są ale nakręciłam... w każdym razie: dziewuszki macie super nóżki;> pozdrawiam
kejterzyna19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 16:50   #2729
moonrosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejterzyna19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki jak patrzę na te fotki Waszych nóżek to myślę, że mam pecha, bo moje nogi pobijają wszystkie. mam okropne nogi i X i O i kolana beznadziejne i wstydziłabym się iść do lekarza i mu je pokazać. w spódniczkach i spodenkach nie chodzę. staram się o tym nie myśleć i pocieszam się, że są przecież ludzie, którzy nie mogą chodzić, a ja mam nogi są jakie są ale są ale nakręciłam... w każdym razie: dziewuszki macie super nóżki;> pozdrawiam
Nie wiem czy wiesz ale w spódnicach do lub za kolana takich rozszerzanych nie widać aż tak bardzo tej krzywizny dopóki nóg nie złączysz

pisendlof!

moonrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:41   #2730
kejterzyna19
Przyczajenie

Dzięki
kejterzyna19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości