|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
Przypomniałaś mi, dzisiaj strzyżenie TŻa.
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio mowie do tz-a hmmm prawie 2 lata mieszkamy razem co ty mi kupiles ( tak specjalnie go chcialam podpuscic czy pamieta i wogole co powie) a ten ,, jak to co aparat " ( to z takich ostatnich wiekszych wydatkow na urodziny ) i dodal ,, co bys chciala zebym Ci pierscionek kupil i co nawet go nie bedziesz mogla nosic bo w tej glupiej pracy niemozesz nosic nic takiego ... kelpie a wy mieszkacie w tym samym miescie gdzie mieszkanko babci? i tam tez studiujecie? kochana sama bym chciala miec mieszkanie w wieku 23 lat ba nawet 30 . nawet jeden pokoj wrzucam fotki paru bluzek odrazu powiem tak te dzinsowe spodenki sa fajniejsze jak sie je podwinie i maja pasek ale gdzies go posialam jak fotki robilam ![]() taki pleciony brazowy wszystko nie poprasowane wiec przepraszam co do bokserek to z takich samych jeszcze mam zielona ,granatowa ,kremowa jasna, leginsy te + granatowe |
||
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka- super zakupy
![]() ja nie nawidzę remontów jeszcze jak remontowaliśmy z tatą i moim bratem całe mieszkanie przed przyjazdem mamy w dwa dni to ja dziękuję
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
oh ja uwielbiam przestawiac,odnawiac ,urzadzac ale cos bardziej swojego
jak mielismy z ex mieszkanko u tesciow nawet osobne to nam radoche sprawial remont |
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój już pojechał do kumpla na strzyżenie pewnie zanim wróci to będzie godzina i spacer od 14 dopiero![]() irenka- szarą bokserkę i granatową tuniczkę zabieram ![]() w ogóle lubię bokserki
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-17 o 11:47 |
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie kciuki dzisiaj wieczorem Studiujemy i mieszkamy w tym samym mieście. Ba nawet to nie jest daleko między jednym mieszkaniem a drugim. |
|
|
|
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() no i mam nadzieję, że jakieś fotki zobaczymy , niech ujrzę w tym roku morze chociaż na zdjęciach ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
interesuje się wróżbiarstwem i ogólnie magią (żeby nie było to moja mama znała ją już zanim się tym zainteresowała ) i mi powiedziała, że jestem w ciąży lub niedługo będę , a ja takie oczy .wtedy byłam na początku ciąży i jeszcze nie wiedzialam, a ona powiedziała, ze jest pewna, ze jestem lub będę za chwilę ![]() powiedziała mi tez jeszcze kilka rzeczy o mnie, których nie mogła wiedziec ![]() no i powiedziała, ze mam naturę podróżnika i nie będę szczęśliwa jak osiądę w jednym miejscu- nie myliła się ![]()
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Hania - to ja idę do tej koleżanki
Lili - po powrocie napewno wrzucę jakieś fotki ![]() Ja też lubie remonty, zwłaszcza efekt końcowy ![]() Irenka ładne zakupce
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno kupil cos fajnego jesli siostra jego tak Ci powiedziala ktora to rocznica? 3? a teraz razem mieszkacie ? cos wynajmujecie czy osobno jeszcze? |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście miałam na myśli koleżankę Mamy Lili
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie remonty, ale jak ktoś posprzata na koniec
![]() Punto, ta Pani twierdzi własnie ze "kwitne" i ze tak jest z córkami ja mowie ze słyszałam inaczej ze własnie odbiera urode mamie, to ona stwierdziła z moją mama ze nie prawda ze jak one córki nosiły to wyładniały nie wiem czy to miał byc komplement czy co ale ja tam im nie wierze. ja czuje na syna Anastazja jestem dzis dokładnie w 11 tygodniu 0dni ![]() zjadłam pare biszkoptów i mi troche ulzyło, ale masakra chyba bym wolała wszystko zwrócić niz takie koszmarne mdłości Ja na słoneczku siedziałam, i juz widze ze mam twarz troche spieczoną, i rece tez na obiad dziś kotlety z piersi, ziemniaczki i miała byc mizeria, ale smietane mialam przeterminowaną wiec bedzie kalafior, albo ogór kiszony |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
jak wtedy mi mówiła, że jestem w ciąży lub za chwilę będę to spojrzałam na nią jak na wariatkę, no ale kurcze, byłam w ciąży
![]() skąd ona wiedziała to ja serio nie wiem ![]() nie mam w zwyczaju wierzyć we wróżki, ale od tej pory trochę inaczej na to patrzę
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej imprezki zycze ![]() Cytat:
co do mojego okresu to zastanawia mnie to dlatego ze ostatnia tabletke wziełam w czwartek wiec juz powinien byc ![]() mnie nie dość, ze boli gardło to jeszcze mam temaperature |
||
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc to chyba indywidualne. mi Twoje objawy na córkę podpadają, no ale czas pokaże
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On poznawał niby po sposobie chodzenia
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pracowitości, to każda byłaby tak pracowita jakby za kilkanaście godzin miała deadline ![]() Co do tabletem to niekoniecznie już powinnaś dostać. Ja ostawiam w czwartek i dostaję w niedzielę. Ale skoro są to Twoje pierwsze opkaowania to organizm musi wszystko sobie poukładać Spokojna głowa
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rocznica 3. Mieszkamy rok razem w wynajmowanym mieszkaniu. A wcześniej i tak sporo czasu pomieszkiwaliśmy a to u mnie a to u niego jak też wynajmowaliśmy. |
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja nie mam objawów apetytów zadnych nie mam, jem wszystko tak jak do tej pory fakt ze czasem jak mi sie coś ubzdura - jak np wczoraj kebab to normalnie muuuusze zjesc bo umre ale to są i słone i słodkie , wiec w zasadzie wszystko.Pozatym naprawde nie widze nic innego u siebie niż jak przed ciąza ale to jest pikus przy tym co niektóre kobiety znoszą
|
|
|
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
Cytat:
ja zawsze plaster jak sciagam to mam @ za jakies 4 dni a kolezanka miala czesto na drugi dzien lub tego samego dnia |
||
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
aaa w ogole to ptak mi narobił na noge jak sie opalałam dziś
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
odpada, bo jak przyszła to siedziałam, pamiętam jak dziś
brzucha też nie było widać. podobno niektórzy po oczach poznają, bo się robią takie "błyszczace i spojrzenie jest takie dobre" ![]() ja poznaję ciążę po brzuchu u kogoś i to jak jest w 5 miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
ja też taka zmęczona w ciąży byłam, prócz mdłości nie czułam, ze jestem w ciąży ![]() tyle, że mnie odrzucało na kawę ![]() mimo senności ja byłam bardzo aktywna, do prawie 5 miesiaca pracowałam, mnóstwo chodziłam. także ciąża mnie tez nie ograniczyła ![]() dopiero przy końcu czułam się jak słonica, ledwo chodziłam no po prostu mi pasuje do Ciebie córka, o ! ![]() tak mi się wydaje, że będziesz miała córkę
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-17 o 12:29 |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe też tak pomyslałam
![]() swoją droga ja też bym już chciała tzn nie chciałabym jeszcze ślubu ale zareczyny tak ![]() Cytat:
super zakupya Twoj tż dobry z tym, że po co Ci pierscionek jak i tak go w pracy nosic nie bedziesz ja czesto cos od tża dostaje i czasem mi nawet głupio, zekase na mnie wydaje tak jak w piatek z tym błyszczykiem. ja dzis chyba spędze cały dzień w łóżku bo się cos marnie czuje... Lili ja już wybrałam konto oszczędnosciowe w polbanku, obiecalam ze sie podziele rozmysleniami na ten temat tak wiec mowie
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja tak jak Wam i sobie obiecałam zakładam 1.08 i od razu 100 zł wpłacam chyba mbank, ale jeszcze mogę zmienic decyzję
|
|
|
#2725 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Pobiegałam z psem i mam pałera od razu
Śmigam od kompa co by go nie przesiedzieć ![]() Ja tam nie myślę o pierścieniu. Nosimy obrączki od dawna a ja swoją na prawej dłoni i mi styknie ![]() Dobrego dnia Niewiasty moje
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tam mysle jak bedzie czas to kupi zreszta on widzi ze ja bizuterii za bardzo nie nosze rzadkosc |
||
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także teraz sprawdzę dokładnie polbank ;]
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zapomnialam się pochwalić, że wystawili mi rachunek za tajemniczego klijenta 135zł ![]() Cytat:
ja tez myslalam o tym w paribas ale tez szybko zorientowałam sie na czym to polega a potem ing ale to tez sciema i wybralam polbank.
|
|||
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytałam o tym polbanku i powiem tak , całkiem fajne, ale jest kilka rzeczy o których trzeba pamiętać ... ja biorę pod uwagę to, że zakładam konto mistrzowskie konto osobiste (MKO)i do tego konto mocno oszczędzające(KMO) ( chociaż w mojej obecnej sytuacji konto osobiste wystarczy ) za MKO teoretycznie jest opłata za prowadzenie 6 zł , ale łatwo da się ją obejść dokonując 5 transakcji bezgotówkowych kartą na MKO oprocentowanie do 499 zł jest O% powyżej jest "promocyjne" do końca tego roku 6 % ( do wysokości 20 000 zł ) a tak to 3% jest -- nie widziałam jaka kapitalizacja jest na KMO do końca wakacji jest promocyjne oprocentowanie 5,25% potem 4,75% ( dzienna kapitalizacja - duuży plus ) trzeba pamiętać, żeby z KMO nie robić przelewów zewnętrznych bo opłata aż 10 zł, najprościej tak jak nurek pisze robić przelew darmowy na MKO za darmo wiadomo, jak wszędzie najlepiej wszystko robić samemu za pomocą internetowego dostępu, bo za darmo jest większość rzeczy ( o zleceniach stałych nie piszę bo z tego nie korzystam ) także ogólnie rzecz biorąc polecam konto.
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie podziewa sie Snow??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

jestem nienormalna

pozniej 4 miesiace staran i proszz.
Jakas czarownica 

, niech ujrzę w tym roku morze chociaż na zdjęciach
, a ja takie oczy 

super zakupy