|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Oby już taki burak się nie trafił Już piszę PW z tematem ![]() Dziękuję Wiem, że to marne pocieszenie, ale chyba cierpimy na to samo Mam doła. Psychicznego i fizycznego. Pracowego, uczelnianego i osobistego. Dobrze, że między mną a Ł. jest dobrze. I dobrze, że mam Was i kilka bliskich osób Zabieram się za mgr. Nie nie, nie zabieram się jeszcze na pisanie - pokopiuję sobie spisy treści książek, które w tej chwili mam wypożyczone, i poszukam potrzebnych mi definicji, bo chcę je w sobotę oddać, że wypożyczyć inne, bardziej przydatne. Kiedyś w końcu muszę to ruszyć, a w sobotę idę do promotorki i chciałabym, żeby zobaczyła, że robię cokolwiek - zwłaszcza, że rozdział mieliśmy jej wysłać do soboty ![]() A Ł. jeszcze nie ma wyniku ![]() Czekamy i się relaksujemy przy winku i Jack'u. Dobrze, że chociaż kilka butelek alko mamy. W razie gości nie będzie dylematu, skąd wziąć $. Miłego wieczorku!
|
|
#2702 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
http://allegro.pl/babydream-mama-pie...925396007.html - dobra do włosów, do ciała, do masażu, różne oleje ma, a w promocji w ross kosztuje tylko 9,99 ![]() http://allegro.pl/olej-kokosowy-200m...913136563.html http://allegro.pl/olej-arganowy-bio-...924727588.html Olejuje też np olejem z pestek winogrom z biedronki. poza olejami to np: http://allegro.pl/beauty-formulas-wa...894172639.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mlecznymi.html (na all nie było) Produkty natur vital Na all ich nie ma, do dostania są w naturze.---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Na szczęście kupuje głównie w małych sklepach(bo na duże nie mam siły ptawie nigdy)- simply, lidl, biedronka i tam tak nie szaleją. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
-znienawidzę większość ludzi ![]() -koleżanki pobiorą śluby, wyjadą za granicę, albo nie będę miała z nimi o czym pogadać -będę wolała pracować i mieć pełny portfel niż pić za pieniądze rodziny i mieć pusty Czasami to żałuję, że zachciało mi się szybko dorosnąć. Część moich koleżanek w sumie zasmakowała życia na swój rachunek, a potem wróciła grzecznie do rodziców, bo się z facetem rozstała albo jednak kasy nie stykało itd. Drażni mnie to w mojej rodzinie, że chociaż jeśli chodzi o moje pokolenie to jako jedyna umiem się utrzymać, wszystkie kuzynki do 24-25 roku życia były na garnuszku rodziców. A jedna nadal sobie nie radzi (a taka była przemądrzała, dobrze jej tak ) to by woleli, żebym była sobei cichą i grzeczną dzienna studentką. A widzą, że same studia mało dają Ale nie, to źle sobie radzić w życiu Najgorsze, że nie powiedzą wprost tylko muszę się dowiadywać od brata, babcia najgorsza. No sorry, ale co ona może wiedzieć co zrobić żeby zarabiać, nigdy nie podjęła pracy zawodowej, a nawet gdyby kiedyś podjęła to czasy są nieco inne. Narzekała, że dziadek słabo zarabiał. Ale z jednej pensji się dało utrzymać 5 osób, bez luksusów, ale dało się te 5 osób ubrać, wyżywić i jeszcze dom budować. Teraz to nie wiem ile by tej pensji trzeba mieć ![]() Ale pewnie chodzi o to, że babcia ma ciężki charakter i chciałaby wszystkich kontrolować. A tu psikus Nie oczekuje, że będą klaskać, ale wsparcie byłoby miłe Tzn niby słyszę, że fajnie, że sama się utrzymuje, bo jest lżej, no ale i tak czarnowidztwo, że zaraz mi przestanie wychodzić itd - oficjalnie tego nie słyszę, ale to wiem.Akurat tutaj wierzę w swoje możliwości i raczej jestem optymistyczna, bo jak nie jedno to drugie. Jak nie uczciwie, to mniej uczciwie w razie wu.No to się wyżaliłam
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Sytuacja z dziś. Kumpel, który mnie podwoził, nie chciał mi za nic uwierzyć, że mieszkam z rodzicami od dwóch lat, pracuje i staram się utrzymywać sama. Cały czas myślał, że żartuje
|
|
|
|
#2704 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tulę mocno i głęboko wierzę że te czarne chmury szybko zostaną rozpędzone przez M.Cytat:
TUTAJ są internetowe katalogi książek i czasopism w bibliotece uczelnianej, przejrzyj, a jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać. xernę i wyślę![]() z jakiego powodu te zaszklone oczy kochana? Cytat:
btw, myślę że w moim przypadku przygotowNia sprawią mi większą frajdę niż sama impreza ![]() Cytat:
współczuję kłopotów w pracy. kurcze nie wiem jak to się dzieje że ludzie sa tacy niemyślący. zrezygnowałaś z innej pracy, a oni zamiast to docenić patrzą krzywym wzrokiem... wytrwałości Ci życzę i ciekawych ofert pracy, co by się udało w cholerę to rzucićCytat:
nurku współczuję. marzy mi się żeby takich nieuczciwych pracodawców dopadła sprawiedliwość. zastanawiam się czy nie ma na to paragrafu, bo normalnie to jest wyzysk;/;/Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby docenili jak wartościowym pracownikiem jesteś i żeby to przełożyło się na pieniążki Cytat:
co do reszty postu to tulę mocno![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- to teraz co u mnie- tydzień jest szalony. terminy standów, projektów w szkole, obowiązków pracowych się ponakładały tak że nie mam kompletnie na nic czasu i siedzę po nocach (dziś czeka mnie obróbka biznesplanu na piątek plus przygotowanie prezentacji). oprócz zajęć chodzę na konsultację z matmy bo jej nie ogarniam (dodajka wiem co czujesz) a w weekend mam kurs po 10 godzin dziennie. ale z drugiej strony muszę przyznać ze wszystko to ma swoje dobre strony. brak czasu sprawia, że nie myślę o naszych problemach (okazało się że praca tż będzie tylko do grudnia i musze przyznać się że panicznie się boję kolejnych miesięcy poszukiwań. mamy jednak miesiać żeby znaleźć coś zastępczego) w pracy czuję się doceniona i mam poczucie że robię coś ważnego (z mniejszymi i większymi sukcesami i porażkami). na uczelni gdyby nie ta mata to byłoby bajecznie (przykro mi to mówić, ale większość mojej grupy to kłąki bez podstawowej wiedzy i kultury więc przy nich wraz z dwiema kumpelami wyrastamy na liderów), zapisałam się też do koła naukowego i organizujemy konferencję w maju co mnie bardzo rajcuje i po prostu nie mogę się doczekać (dziwna jestem że cieszą mnie takie rzeczy?). naoglądałam się glee i wbiłam sobie do mojego mózgu (uwaga będzie cytat z kash) że kurcze jest dobrze! no musi być! a i też wygrałam gadżet w konkursie dobrowianki dzięki kash, bo generalnie gdyby nie Twoje zachęcenie to chyba bym nie wzięła udziału
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||||||||
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście przejrzę i jeśli coś, to chętnie skorzystam Oczy zeszklone przez sytuację, w jakiej jesteśmy. W ostatnich dniach napływają do nas coraz gorsze informacje nt. pracy Ł., prócz tego, że firma ma poważne problemy finansowe, to Ł. jest mocno wykorzystywany i przykro mi jest strasznie, że mimo lat tej firmie poświęconych i ciągłym byciu na telefon, oni nadal nie doceniają pracowników. Ale wszyscy wiemy, jak jest teraz z pracą i znalezienie nowej graniczy z cudem. Nie chcę jednak myśleć, co będzie, jeśli - odpukać - coś się stanie. Oby to jakoś pociągnąć do końca studiów, a później sama znajdę Ł. nową pracę! No i ogólnie niefajnie... Z każdym dniem w sumie gorzej ![]() No promotorka już pewnie sobie pazurki na mnie ostrzy... Ale wczoraj co nieco z książek wyłuskałam, dziś też może trochę posiedzę. Zobaczymy, o czym to szanowna pani chce podyskutować. Kochana, bardzo mi przykro z powodu pracy TŻ Kurcze, śmiałam się, że ten kryzys jest taki mocno nadmuchany i wszyscy to tak szumnie nazywają, ale ostatnie miesiące dają chyba wszystkim mocno w kość: pensje jak nie stoją w miejscu, to spadają, etaty redukują, a wzrost cen widoczny jest gołym okiem. Wierzę jednak, że szybko znajdzie coś pewnego Co do tych pozytywnych stron: cieszę się, że tak na to patrzysz I absolutnie to nie jest nienormalne, że odczuwasz przyjemność z takich zajęć. To świadczy tylko o tym, że lubisz to, co robisz, i nie marnujesz czasu i życia na bycie świstakiem. Podziwiam i poproszę przepis ![]() Btw, może też naoglądam się Glee? ![]() Gratulacje! Mnie się niestety nie udało (mówiłam, że nie jestem dobra w pisaniu ![]() Notabene zauważyłam, że ich nie polubiłam. A pewnie trzeba było ![]() Bry! Wstawało mi się bardzo ciężko, wieczorem poszłam późno spać, a nocna pobudka wcale nie pomogła. W pracy sporo pracy, ale czuję się jak świstak i naprawdę mam mocno dość. Po południu muszę iść na pocztę wysłać w końcu aktualizację NIPu, wysłać dwie kartki z kociego postcrossingu i skserować trochę stron (u nas ksero 10gr/str., na uczelni 17gr/str. ). Poranek bardzo mroźny, więc proszę się ciepło ubrać!
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak radzę porozglądać się za czymś "na wszelki wypadek", a nóż uda się tż znaleźć coś lepszego, lepiej płatnego? u nas sytuacja finansowa dzięki premii motywacyjnej wygląda lepiej niż zazwyczaj. nie ma kokosów, ale rachunki zapłacone (300 zł za prąd i gaz chyba ich popieściło ), mieszkanie też zapłacone, a na naszym koncie są jeszcze pieniądzeGlee polecam, może to łatwa rozrywka, ale dała mi takiego powera do działania jak nic innego. a kiedy robi mi się gorzej to włączam sobie TO. nawet moją kochaną suzi quatro zastąpiło to na dzwonku komórki ![]() przez ten serial sobie uświadomiłam że jest naprawdę dużo rzeczy których nigdy już więcej nie zrobię, bo czas na nie już minął, że zostało mi tak naprawdę 1,5 roku kiedy studiuję i że chcę to wykorzystać, co do minutki:d a przepisu naprawdę nie mam... strasznie bałam się tych jesiennych dni, marazmu i depresji w które zazwyczaj o tej porze roku wpadam, ale ta jesień jest jakby inna ![]() polubić trzeba a mi wstawało się nawet niezle, a przez pisanie tego biznesplanu poszłam spać o 1. zaraz go będę kończyć. co do cen xera to nawet nie che mi się myśleć i komentować. wszystkie rzeczy z czytelni wydziałowej xeruję u nas w biurze, a książki z czytelni ogólnej trzba xerować w bibliotece- 20 gr/str, kiedy obok biblioteki jest xero 7 gr/str
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dołączam się do grona dołujących ponieważ straciłam pracę firma się rozpadła ![]() nie wiem co ja teraz zrobię, rozmawiałam z tatą on pracuje na pół etatu w szkole tylko, fakt że ma emeryturę ale to są marne pieniążki ![]() szukam pracy ale tylko albo zdalnej albo na nocki;/ w dzień nie mogę iść bo przecież muszę się opiekować mamą normalnie jestem załamana ![]() z Tż o dziwo wczoraj porozmawialiśmy i jest między nami dobrze, ale przez tą pracę nie mamy żadnych perspektyw na przyszłość;/ bo ja tu coś planować nie mając pieniędzy, ani dziecko ani większe mieszkanie nie wchodzi w grę jeszcze nadchodzące święta mnie dołują, raz że mama chora i nie posiedzi z nami a dwa ten brak pieniędzy |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biednemu zawsze wiatr w oczy ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj znowu poszłam spać grubo po północy i dziś o 8 nie potrafiłam się zwlec. Takie plany pracowe miałam przed zajęciami, ale zmęczenie wygrało. Gotuję żurek przed zajęciami, żeby znowu nie napadać na niezdrowe jedzenie. Dziś przyjeżdża tata tż także miłe towarzystwo na wieczór mam zapewnione ![]() Aaa jutro albo w sobotę kupujemy piec Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę! Dziś rano zważyłam się i okazuje się, że moja waga jest ok, tylko kilogram więcej od wagi, którą trzymałam spory czas. A czuje się jak wieloryb i co najgorsze brzuch i biodra naprawdę nie wyglądają dobrze. Zbieram się w sobie żeby zacząć ćwiczenia systematyczne, które pomogą choć trochę to zmniejszyć! Dziś znowu wrócę późno z uczelni i mam zamiar poprasować, bo do szafy mi się już to nie mieści, bo w półce zagościła poducha z leżaka Zawsze to jakaś motywacja. Mam nadzieje, że mi się uda to zrobić. Jutro mam mnóstwo pracy, przede wszystkim pisanie, sprzątanie mieszkania, szykowanie obiadu dla 3 osób, potem koło 15 ma przyjść siostra i jeszcze chciałabym coś się pouczyć Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Muszę przede wszystkim położyć się dziś wcześniej i jutro wcześniej wstać. Aaa od kilku tygodniu boli mnie kolano. Do tej pory pobolewało, a teraz tak napiernicza, że nie daje rady Mamy koszmarnego i chirurga i ortopede i nie wiem co robić. Kiedyś poszłam z bolącym palcem u nogi i co zrobił? Wsadził w gips bez prześwietlenia na 2 tygodnie !!
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
dziękuję za słowa pocieszenia, dzisiaj jest już trochę lepiej plan jest taki, że do końca roku trzymamy się tego co jest a od stycznia ja zaczynam intensywnie szukać lepszej pracy bo to ostatni dzwonek na zmianę w tym temacie jeśli chce urodzić dziecko przed 30tką no i dostałam od niego wczoraj bez okazji piękny bukiet malutkich goździków jasnoróżowych i łososiowych Anastazja ogromnie mi przykro jak się wali to się wali ![]() Ssnow gratuluje wygranej ja wzięłam udział po tym jak dodałaś linka w wątku o konkursach i w sumie nie byłam przekonana a okazało się, że wygrałam i ucieszyłam się jak dziecko Dodaja cieszę się, że odzyskałaś kasę od krętacza i że kupujecie nowy piec Ijaa Kochana dostałam dzisiaj przesyłkę od Ciebie |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja- bardzo Ci współczuję
Mam jednak nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć coś nowego Trzymam kciuki!Kash- cieszę się, że już dzisiaj samopoczucie lepsze To super, że M. Cię tak wspiera. Bez wsparcia najbliższych jest bardzo ciężko... A co do angielskiego to może jakiś kurs? Wiem, że to dodatkowy koszt, ale mogą to być dobrze zainwestowane pieniądze![]() Dodaja- fajnie, że inwestujecie i kupujecie nowy piec Wiem z doświadczenia, że rzeczy kupowane do domu często bardziej cieszą niż nowy ciuch czy kosmetyk Aaby- nie daj się promotorce! Nie wiem jaki masz temat pracy, ale TŻ pisał coś o funduszach hedgingowych i mamy kilka książek nt kryzysu finansowego- może coś takiego Cię zainteresuje?![]() Dzień dobry ![]() Czas leci nieubłaganie. Obiecywałam sobie, że pouczę się wcześniej na jutrzejsze kolokwium, ale jak zwykle `nie było kiedy` Przeczytałam to raz i mam dość- taaaakie nudne.... No ale nic, trzeba dać radę ![]() Poza tym TŻ dzisiaj poszedł pierwszy dzień do pracy po 3 tyg urlopie- w końcu Zdecydowanie bardziej potrafię utrzymać porządek w domu, gdy TŻ pracuje. Dzisiaj mam wolne na uczelni, więc ogarnęłam mieszkanko, jeszcze muszę zmieść podłogi, bo Diego strasznie sierść gubi. Później obiad- Smażony Cammembert z ziemniaczkami pieczonymi . Skoczę też na pocztę, bo przyszła nasza księga gościNo a poza tym nauka... Także wiecie, proszę o kciuki jutro w godz 12-13
|
#2711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szczególnie, ze z mojego doświadczenia wynika, że pracodawcy sprawdzają na rozmowie kwalifikacyjnej znajomość języka i to jest dla nich wyrocznia a nie jakiś certyfikat- choć jasne, ze to na pewno na + mieć coś takiego w CV w każdym bądź razie M. studiował filologię angielską i sam jest z tych, którzy nie potrafią nauczyć się języka siedząc z książką więc wierzę, że coś wymyśli by w przyjemny sposób pomóc mi w opanowaniu słownictwa i przypomnieniu gramatyki ![]() u mnie dziś smaczny obiad: nietypowa tortilla z klopsikami i żółtym serem, mam nadzieję, że M. będzie smakować ![]() a co do kciuków to jasne, że będziemy 3mać! ![]() Dodaja u mnie tez ostatnio kiepsko z dietą i ruchem, ta infekcja dróg moczowych pomieszała mi chwilowo szyki z basenem, ale przywiozłam sobie z domu hula-hop i mam zamiar wrócić do kręcenia
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek,witam po przerwie
![]() Powiedzcie że tęskniłyście ![]() Jak wiecie byłam z mężem u chrześniaka,było ekstra Wybawiłam małego za wszystkie czasy,przeszłam szybki kurs gotowania papek,deserków,przebieran ia pieluch,kąpieli,usypania, jeju jakie to cudowne Mój mąż dumnie karmił małego i zgodnie stwierdziliśmy że nie poddamy się w naszej walce o fasolkę i będziemy starać się ze wszystkich sił. Macierzyństwo to na pewno najpiękniejsze przeżycie,swoją drogą ciekawe jak będę miala swojego dzidziusia dopiero się będę rozpływać w zachwytach. A na koniec dostałam wczoraj @ ![]() Anastazja bardzo mi przykro z powodu pracy,mam nadzieję że szybko uda Ci się coś znalezc. Dodaja super że sprawa z gościem się wyjaśniła i bardzo się cieszę z nowego,przyszłego pieca,wiem jak to cieszy Kashmirko widzę że humor już lepszy,bardzo się cieszę i myślę że plany na Nowy Rok super Aaby gratuluję zaliczeń. A co do pracy Ł. trzymam kciuki by do końca studiów jakoś udało się utrzymać ją. Ssnow gratuluję wygranej w konkursie. Wczoraj kupiłam sobie kozaki Jestem bardzo zadowolona. Aha w albumie fotki z wizyty u chrześniaka.
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Jestem wykończona. Nie wiem co się dzieje, ale ciągle jestem zmęczona. I oczy mnie pieką
Od razu mówie - w ciąży nie jestem.Anastazja bardzo mi przykro z powodu pracy. Jakby coś, to pisz na pw. Kash ciesze się że humor lepszy. ![]() Co do angielskiego to ja np uczyłam się całych zwrotów z tej strony http://www.isel.edu.pl/ucz-sie/index.php Martunia oczywiście że tęskniłyśmy.
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
W biedronce to jeszcze roślinne można spotkać :P
Cytat:
_________________________ Jej, ale jestem wykończona. Byłam dzisiaj w szkole, potem pojechałam po prezent dla mamy bo ma urodziny, potem do sklepu, teraz robię tort szwarcwaldzki i jeszcze zapiekanka przede mną. A jutro wstaję o 5:30. Ale już za chwilę weekend !
|
|
|
#2716 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma co... Kiepskiej jakości zdjęcia
Tzn. ode mnie z domu są bardzo ładne, z Kościoła już trochę gorzej, a z samego wesela z tańców mocno średnie... Jakby ktoś zwykły robił. Do tego nic nie było obrobione... Tak to jest, jak się wzięło znajomego kamerzystę (to akurat było super! film mamy świetny - skrócona wersja 30 minut, która nigdy się nie nudzi) i w pakiecie z nim fotografa :/Jutro się okaże, czy będę mieć dwa dni weekendu czy jeden. Kombinują nam kilka sobót w pracy. Dla chętnych, dość dobrze płatnych. Więc tylko jedna osoba się nie zapisała Trzymać kciuki - pieniążki na święta by się bardzo przydały
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ależ jestem padnięta
Wykład wyjątkowo nudny i mało ciekawy. Potem kawka i ciacho z koleżanką. Tak się zagadałyśmy, ze autobus goniłyśmy![]() Tata tż przyjechał, ale już gdzieś wybył. Chyba mu się nudziło samemu w domu Przywiózł świeże jaja, miód, ekologiczne jabłka i chyba jakieś mięsko Podobają mi się takie prezenty. A na piec ciesze się jak małe dziecko. Nawet nie wiecie ile mam przepisów do testowania!Kash ja też koniecznie muszę wrócić do hula. Tylko moją się popsuło i muszę znowu kupić. Tym razem nie bedę kładła je za kanapę, bo potem jak się ją otwiera, to hula się zgniata i powstaje jajo ![]() Marta zdjęcia cudne, widać, że dzidzia Wam mocno pasuje i czuje, że to już niedługo nastąpi ![]() ![]() Byłam dziś też w taniej aptece i kupiłam kolejny merz special na włosy, balsam do włosów (to tylko taka nazwa) i serum a+e. Niesamowite jest dla mnie to, że niektóre leki są o połowę tańsze tam! A kolejki takie, że głowa mała
|
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)A jaką chciałaś obróbkę ? Wyszczuplenie (bez urazy, ale znam takie co dla nich jest to priorytetem ) czy poprawa światła etc ?_____________________ Mam niesamowitą fazę na: http://www.youtube.com/watch?v=feDPRkW2Y4c
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam poprasować co by spełnić swój dzisiejszy plan
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam od grudnia zapisuję się na prawo jazdy
![]() Boję się jak cholera ale będzie co ma być
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja panikara, dałam radę to i Ty dasz![]() Fajnie jakbyś zdązyła przed lutym bo szykują się nie fajne zmiany. Teraz podobno szkoły mają oblężenie, także zorientuj się jak tam wyglądają jazdy itd. No teraz już ide na randkę z żelazkiem
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja ja właśnie wróciłam z randki z żelazkiem.
Wyprasowałam całą sterte ubrań i mam spokój na następny tydzień. I jeszcze w rozpędzie łazienke posprzątałam
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
Kraven Kochana ta stronka jest b.fajna, dzięki za linka, na pewno skorzystam
Marta jasne, że tęskniłyśmy! b.fajne zdjęcia, też dołączam się do opinii, że dzieciaczek Wam pasuje i tylko patrzeć a zaraz będziecie swojego oczekiwać ![]() Dodaja to zachęcam do powrotu i żebyśmy motywowały siebie nawzajem do kręcenia Danae super, ze jest szansa zebyś sobie dorobiła, kasa przed świętami potrzebna jezu Dziewczyny ale wywinęłam orła przed chwilą myślałam, ze się połamałam poślizgnęłam się i padłam jak długa na środku mieszkania, dobrze że M. był i mnie pozbierał bo nie wiem co by było boli mnie łokieć i nadgarstek poza tym chyba nic się nie stało na szczęscie, ale co się wystraszyłam to moje i ofkors tak mnie bolało, że się poryczałam a biedny M. nie wiedział co ma robić, jak mnie pocieszać, strasznie się przejął ![]() teraz bierze prysznic a za chwilę będziemy oglądać "Stowarzyszenie umarłych poetów" i dopijać winko jeszcze się chciałam pochwalić jaki piękny zegar dostałam od siostry na "nowe" mieszkanko zdjęcie nie oddaje uroku, na mojej czerwonej ścianie prezentuje się o niebo lepiej miłego wieczoru Kochane! |
|
|
|
#2724 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: w temacie tego, że ostatnio pisałaś, że nawet obiadu nie możesz na czas ugotować: za surowa chyba dla siebie jesteś
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Sama panierujesz camemberty czy kupujesz gotowe? Te camemberty to największy nałóg mojego tżta ![]() Bo raz sobie robiłam i dałam mu jeden na próbę i tak oto ja ich nie jem, albo jem od świetą, a u niego nałóg ![]() co do zegarów to podoba mi się pomysł tego: http://www.queeried.com/interior-des...ys-wall-clock/ ![]() aaby: tak to właśnie często bywa w życiu zawodowym (i nie tylko), że te najbardziej starające się osoby są niedoceniane. Tego też tż uczę, bo czasami ma zbyt miękkie serce i popuszcza ludziom :P Ja to mam stety bądź niestety serce zbyt kamienne. W związakach podobnie- te w których jedna ze stron przesadza ze staraniem dobrze nie rokują. Idę się kąpać, wypiękniać i poczytać.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-17 o 21:41 |
|
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
wyjątkowo dziś bo z łóżka witam piątek weekendu początek
![]() nie, nie ma mi czego zazdrościć bo chyba złapałam jakiegoś wirusa, wczoraj wieczorem dostałam nagle dreszczy i wysokiej gorączki, rano nie czułam się wcale lepiej więc nie poszłam do pracy ![]() tak się dzielnie trzymałam no ale weź tu się nie rozłóż jak wszyscy przychodzą do pracy chorzy ![]() zjem śniadanie i muszę iść do apteki po jakieś lekarstwa, Kraven co najlepsze bez recepty? w sumie poza gorączką i delikatnym drapaniem w gardle nie mam żadnych objawów
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co to za pustki, ja się pytam? Proszę mi tutaj pisać duzo, bo ja nie mam co nadrabiać ![]() Ala odezwij się ! Ależ się nie wyspałam. Tż z tatą gadali chyba do 1 i nie mogłam zasnąć, bo jako, że salonu nie mamy to gadali w pokoju obok sypialni W końcu ich pogoniłam bo nerwy miałam. Pobudka po 8 bo jechaliśmy oglądać piece, a tż o 11 wyjeżdżał do pracy. Wszystko na wariackich papierach. Piec stoi w salonie i czeka na podłączenie ![]() Już południe, a ja miałam tyle zrobić. Muszę brać się za zlecenie! Zapomniałabym... Kashmirka kuruj się, wygrzewaj i odpocznij
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-11-18 o 12:12 |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto dzieki wielkie
cos napewno wybiore ![]() kash zdrowiej kobieto, bo wiesz ze to po kablach sie przenosi a chyba nie chcesz ciezarnej zarazic ![]() dodaja pochwal się piecem ![]() A dzis w ogole mam dzien koszmarny rano mialam z tz awanture, co sie nakrzyczałam to moje, az mi w pewnym momencie słabo sie zrobiło ![]() Ale juz mam go dość i naprawde ciesze sie ze w niedziele jedzie do szkoły i chciaz tydzien nie bede musiała na niego patrzeć
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma mi ciasta nie przypiekać i będzie gites![]() Uuu tż ostro musiał Ci zaleźć za skórę!
|
|
|
|
|
#2729 |
|
zawsze mam racje
|
haniula: proszę bardzo i służę pomocą jeśli będę potrafiła
![]() dodaja: jaki piec wybraliście? (edit: juz doczytałam) kraven: dodałam do zakładek stronkę isel, zawsze coś przyswoję
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-18 o 12:29 |
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietaj najpierw wypalić na sucho w sensie bez zadnego jedzenia w środku na max temp.Na tz to mi słow brakuje, i w tej chwili jestem tak zła ze bym o rozwód napisała bez wahania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Bo ja sie jakos tak nie czuje w tym temacie zebym sama se umiała dobrac 
Na all ich nie ma, do dostania są w naturze.

.
Mnie się niestety nie udało (mówiłam, że nie jestem dobra w pisaniu 

plan jest taki, że do końca roku trzymamy się tego co jest a od stycznia ja zaczynam intensywnie szukać lepszej pracy bo to ostatni dzwonek na zmianę w tym temacie jeśli chce urodzić dziecko przed 30tką 
1.09.2012

A jutro wstaję o 5:30. Ale już za chwilę weekend !
myślałam, ze się połamałam
poślizgnęłam się i padłam jak długa na środku mieszkania, dobrze że M. był i mnie pozbierał bo nie wiem co by było
a biedny M. nie wiedział co ma robić, jak mnie pocieszać, strasznie się przejął
Pamietaj najpierw wypalić na sucho