|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Naczelny Hipster
|
Dziewczyny, właśnie się rozstałam z TŻtem. W sumie już od bardzo długiego czasu to się rozpadało, ale dzisiaj jak już przyszło co do czego to zaczął mówić takie rzeczy, że no, przykro mi się zrobiło. Wiem, że strasznie go zraniłam, ale teraz czuję się koszmarnie, bo jednak to wszystko było dla mnie ważne, a nasłuchałam się...
I teraz siedzę i sama nie wiem co myśleć. Przepraszam, że wam tu kotletuję w taki sposób, ale musiałam gdzieś się wypowiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to i dobrze, że sie rozstaliście. Lepsze to niż ranienie się siebie nawzajemnie. Utrata czegoś to zawsz szansa na uzyskanie czegoś lepszego. Jestem nienormalną optymistką więc zawsze myślę, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo. Nie martw się. Krzywa nie jesteś wiec Ci to mówie, że dlugo sama nie pobędziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nobody- tez krzywa nie jestem i co? XD wieczny singiel |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Naczelny Hipster
|
Ja już raz z nim się rozstałam, ponad pół roku temu. I wróciliśmy do siebie, moim zdaniem niepotrzebnie, takie reanimowanie czegoś co już się skończyło.
Ja w ogóle jestem osobą straszliwie niestabilną, mam stany depresyjne, a to wszystko (nie, że on, jako człowiek jest naprawdę w porządku i w sumie nic w tym nie było z jego winy, dla mnie się to po prostu wypaliło) tylko mi to pogarszało. I od dłuższego czasu było ze mną naprawdę kiepsko, a że jestem mistrzem w udawaniu, że jest świetnie, to tylko moja przyjaciółka coś podejrzewała. Nobody, kotlecie ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Wszystkie kotlety ![]() Candy, mam nadzieję, niech ci utworzą ten kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
Jak coś się wypali w związku to nic nie jest w stanie tego zmienic. Jak wypali się zainteresowanie cielesne, za nim szybciutko leci też i psychiczne. Jak miłośc się wypali, ale ciało nadal pociaga to zostaje się szybko niewolnikiem własnego porządania.
Mitsukki glowa do góry. To nie ejc, hif czy inne świństwo zeby mogło Ci odebrac szansę na coś lepszego. h2o żyje i ma się dobrze co nie? ![]() A Ty Candy to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co sie dzieje Sis? ![]() ![]() Rimmel ten długotrwały Lasting Finish(?) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Spokojnie Kochana! H200 ma racje-najlepiej sie odciac, wszystko sie ułoży. Wiem że każdy tak mowi ale zobaczysz ze tak bedzie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | ||
keep calm and contour on
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wywalenie z siebie emocjonalnego kotleta i opisanie swoich uczuć dobrze robi. Trzymaj się.
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Tak, u mnie dobrze, ale wiadomo, że pewnych rzeczy brakuje i człowiek tęskni za zwykłym przytuleniem czy buziakiem... aż mi czasem głupio.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 |
Konto usunięte
|
O kuuuurde tyyyy dzieki ze mi powiedzialas, zylabym w nieswiadomosci!
Tak szczerze wydaje mi sie ze ja po prostu jestem zbyt samodzielna. Te co maja faceta co 5 minut po prostu desperacko go potrzebuja bo bez niego by zginely a ja nie. Totez desperacko nie rzucam sie na wszystko co ma 2 nogi i 8= Potrzebuje faceta silnego, a takich juz nie robia. W ogole nie wyobrazam sobie zwiazku z mlodszym a wszystkie kolezanki maja mlodszych, bo starsi wyjechali za granice a mlodsi sa wygodni i znajduja sobie kobiety co juz pracuja i same za siebie placa. I tak kolezanki 23/24 lata maja facetow 17-20. WTF? |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Konto usunięte
|
A ja cos czuje ze od tego singlowania to zamiast isc w strone wolnego seksu (ponoc single sa singlami z wyboru zeby moc zaliczac) to ja ide w strone zgorzknienia, jeszcze chwila i mi zwyczajnie odwali. Jak widze faceta z dziewczyna to jestem zwyczajnie zla na niego ze nie jest ze mna i zla na nia, bo nie zasluguje, napewno jest glupia i przeciez ma mniejsze cycki. Nawet jak mi sie facet nie podoba. A na to juz chyba nie ma lekow XD
Donczu łisz jor girlfriend łoz hat lajk mi |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to.... mam fajnego kolegę, poznaliśmy się rok temu i rok się nie widzieliśmy, jeszcze miesiąc temu całe wieczory pisaliśmy ze sobą, a teraz prawie nic... i nie wiem czy się do niego odzywać, czy nie, nie chcę się narzucać. Nie wiem czego od niego mogę się spodziewać, ale bardzo mi się podoba, chociaż kiedyś zarzekałam się, że nie mogłabym być z takim facetem. i mnie również wpieniają zakochane pary. Edytowane przez h2o0 Czas edycji: 2011-08-10 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Chyba na to reguły nigdy nie bedzie. Ale fakt, ze faceci się boją dziewczyn samodzielnych. Widze jak moja kuzynka co z tego, że szefowa w jakies tam korporacji z trzema rehabilitacjami magistrami, piękna, wyrzeźbiona, pewna siebie i inne takie jak żaden facet nie chce się z nią umówic, bo wydaje się byc dla nich zbyt nieosiągalna.
Dont you wish ut boyfiend was gansta like snoop? Tak mi się przypomniawszy. candy wpadaj tutaj ![]() ![]() Edytowane przez nobodysperfect Czas edycji: 2011-08-10 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Mitsukki
![]() Najlepszy sposób na problemy z facetami? Zostać less ![]() ![]() ![]() ![]()
#2718 |
Konto usunięte
|
Ta i to jest wlasnie dramat ze takie piekne i wyksztalcone nie moga znalezc faceta, to wbrew ewolucji. Powinny byc pierwsze w kolejce a nie ostatnie.
Ja tyle o sobie wiem, ze nieosiagalna nie jestem, nie udaje trudnej, nie tocze gierek, naprawde do mnie wystarczy podejsc i sie ze mna umowic XD Tylko tyle a ja bede pracowac, sprzatac, gotowac i kapcie przynosic. (desperacja sie odzywa, mam nadzieje ze sie troche opamietam xD) |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
oo ja oglądam serial L word, o perypetiach grupy lesbijek mieszkających w LA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Candy teraz równouprawnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Konto usunięte
|
A w sumie troche mam kolezanek, ktore z braku faceta postanowily zostac lesbijkami. Dziewczyny w koncu u nas ladne i czyste. Juz w pewnym momencie sama sie zaczelam zastanawiac ale jakos jednak niee... Moze i bym umiala pocalowac dziewczyne ale nic wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
Po co mi kolejna para cycków jak mam swoje własne? Wole dwa jajka i zawsze tak zostanie nawet jak bede starą panna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Ta, rownouprawnienie, pic na wode, oni nie szanuja takich co same podchodza. Poza tym nie chce zwiazku, gdzie to ja sie bede musiala wysilac. Znam pare takich, kolezanka to rekordy juz bije bo facet seksu nawet nie chce sam z nia uprawiac, nawet jej nie pocaluje, ona musi zaczac, przez 5 lat zwiazku on ani razu nie zainicjowal niczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
ej, ja mam młodszego faceta i nie zamieniłabym go na starszego
![]() ![]()
#2725 |
Raczkowanie
|
Przygarniecie nowego kotleta?
Bo Wy takie sympatyczne mielonki takie mielonki krejzolki ![]() Czemu mi sie nie chce uczyc do sesji poprawkowej? WHY?? A w ogóle związki to pogmatwana sprawa kurde. Siebie zawsze pocieszam, że te samotne to dla kogoś specjalnego (tylko chyba oni jeszcze są w fazie produkcji..), tylko ile można czekać? Tym ze złamanymi sercami ślę wirtualne czekoladki coby mielonkowe tyłki troszkę podpasc zeby nie schudły ze zmartwienia. PS. tak naprawdę podczytuję Was od kilku dni ale nie miałam kurde nic ciekawego do napisania, to sie nie odzywałam.
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Mam tylko jedno pytanie: masz krzesło, fotel czy kanapę? ![]()
![]() |
#2727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie teksty to ja sobie powtarzalam 5 lat temu gdy bylam pewna, ze ON stoi tuz za rogiem. Traz to juz nie wiem co mam myslec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Blond forever!
|
Laski, uszy do góry
![]() ![]() I ja ostatnio miałam gorsiejszy czas z TŻ, bo na nim wylewałam moje głupie frustracje życiowe, a on dzielnie wszystko zniósł ![]() Ale spotkałam się wczoraj z dwiema koleżankami z uczelni (mamy po 22lata) i tak gadamy o facetach. One są w 4letnich związkach - jedna jest nawet zaręczona - no i ja mówię, że w sumie jak tak sobie myślę, to mi by się teraz nie chciało od nowa kogoś poznawać, wszystkich jego wad,zalet, budować związek...A one na to, że chętnie by kogoś nowego poznały, aby poczuć znowu te motyle w brzuchu ![]() Ja mam z TŻ dopiero, albo aż rok i 8, także może przy 4 będę się wam żalić ![]()
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
krzesło mięciuchne już wbite w siedzenie na amen. Obrotowe
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.