Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 12:30   #2701
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Sylvi to cię P. wymęczył
a mi zostało jakies 5 godzinek i pare minut jeszcze w pracy...oby dotrwac do konca , a taki upal jest, że nie wiem. , na szczęście mam wiatraczek pod biurkiem
ehh jak ja bym chciala miec prace buuu. wykonczy mnie to siedzenie w domu
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:35   #2702
jlys
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

natasia chętnie Ci oddam , nienawidze gnić tu jak ładna pogoda jest ale podobno ma sie zepsuć dziś burze itd..
sylvi jak tylko uda mi sie znalexc cos nowego to z chęcia oddam ci moje stnaowisko , ale watpie zebys za taka kase chciala marna . no i za daleko od pana P.
postawiłam sobie na cel do konca roku zmienić prace..zobaczymy czy sie uda
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:40   #2703
sylvi_86
Zakorzenienie

ja chcialabym do konca wrzesnia pracowac. mam nadzieje ze mi sie uda
Stary 2011-08-07, 12:40   #2704
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
natasia chętnie Ci oddam , nienawidze gnić tu jak ładna pogoda jest ale podobno ma sie zepsuć dziś burze itd..
sylvi jak tylko uda mi sie znalexc cos nowego to z chęcia oddam ci moje stnaowisko , ale watpie zebys za taka kase chciala marna . no i za daleko od pana P.
postawiłam sobie na cel do konca roku zmienić prace..zobaczymy czy sie uda
Ja bym chciała dziś ciepełko ale nie ma
i weekend się kończy od jutra znowu praca ja chcę już 13 sierpnia
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:03   #2705
jlys
Zakorzenienie

a ja jutro mam wolne

zjadłam sobie wlasnie pyszne ciastko fornetti słone ser szynka uwielbiam
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:04   #2706
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jutro mam wolne

zjadłam sobie wlasnie pyszne ciastko fornetti słone ser szynka uwielbiam
zazdroszczę
ja mam ochotę na coś słodkiego
Stary 2011-08-07, 13:07   #2707
sylvi_86
Zakorzenienie

ja zjadlam dwa ciastka z milka mniaaaaaami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 13:08   #2708
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja zjadlam dwa ciastka z milka mniaaaaaami
I sie nie podzieliłaś nie lubię Cię
Stary 2011-08-07, 13:12   #2709
aQ01
Zadomowienie

Zakochana para! Zakochana para! Sylvi i pan Pe-e!

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:12   #2710
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
I sie nie podzieliłaś nie lubię Cię
ostatnie dwa złowiłam
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Zakochana para! Zakochana para! Sylvi i pan Pe-e!
Stary 2011-08-07, 13:14   #2711
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnie dwa złowiłam

nie tłumacz się tylko winny się tłumaczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 13:15   #2712
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
nie tłumacz się tylko winny się tłumaczy
ide na obiad
Stary 2011-08-07, 13:16   #2713
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
ide na obiad
dobra nie lubie Cię ale smacznego
Stary 2011-08-07, 13:24   #2714
sylvi_86
Zakorzenienie

o zesz ale sie opchalam, 5 duzych klusek slaskich to zdecydowanie za duzoooo
Stary 2011-08-07, 13:26   #2715
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
o zesz ale sie opchalam, 5 duzych klusek slaskich to zdecydowanie za duzoooo
Lubię kluski sląskie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 13:27   #2716
sylvi_86
Zakorzenienie

ja uwieeeelbiam i buraczki do tego mniaaami
Stary 2011-08-07, 13:30   #2717
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Posprzatalam,popralam,obi ad ugotowala i chetnie bym sie poopalala,ale jak zawsze mam cien na balkonie,poszlabym do tz sie poopalac,ale go nie ma ,gdzies o 15 wroci,praca mu sie przedluzyla na budowie ,a tesciowa by mnie do plewienia ogrodka zagonila
no to w takim razie lepiej nie ryzykować
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
A w ogole jaka akcja dzisiaj. T. poszedl na spotkanie z tym trenerem, ja sobie pochodzilam po sklepach siadlam sobie na kanapie, przysiada sie jakis koles, dzwonil gdzies, z kims cos wyjasnial, skonczyl gadac i do mnie tekst: przepraszam, moge cos powiedziec? Ja: no jasne, a on: ładny masz kolor bluzki, super w nim wyglądasz, milego dnia - i poszedl
hehe dobre!
Cytat:
Napisane przez Truskaweczka07 Pokaż wiadomość
Troszkę go znam i wiem że raczej teraz mnie nie zaskoczy
Po pierwsze, to udanych wakacji Wiem, że przeczytasz to dopiero po powrocie, ale.. cóż
Po drugie, nigdy nie mów nigdy Ja przed sylwestrem też mówiłam,że nie ma opcji, żeby wtedy mi się oświadczył, a jednak już od dawna to planował i skutecznie mydlił mi oczy Ale przez to było jeszcze bardziej magicznie
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Jlys, Mutny, dojechałyście jakoś do siebie? Bo ja zmokłam jak kurczak Kieca przecudna! Jak tylko przymierzysz i będzie dobra to bierz koniecznie
Taak, dojechałam bezpiecznie nawet kropelka mnie nie dotknęła

Ala, firanka fajna ten kolor na obrzeżach ładnie sie komponuje z tą kalią Ale ja musze przyznać, że wolę jednak takie zwyczajne proste
Cytat:
Co do zlotu , w pociągu przyczepił się do mnie jakiś pijany natręt, podobna sytuacja była gdy czekałyśmy z Mutny na Gaje pod rotunda, a jakby tego było mało jak wracałam to w metrze jakiś typ sie do mnie przywalilno kur* a już chciało mi się płakać, wychodząc z metra poszłam tak okrężną drogą , że ledwo na pociąg zdążyłam...ale na szczęście cała i zdrowa dotarłam do domu, tż po mnie wyszedł na stację - i troche zmokliśmy, bo akumulator mu sie rozladował w aucie i musieliśmy iść.
Aż kurcze, no to faktycznie jakiś pechowy dzien miałaś wczoraj z tymi pijaczkami...Ja to bym ich wszystkich powystrzelała
Cytat:
no wiec. wiem ze jesrescie żądne moich przygod wczorajaszych z panem P. wiiiiec moze zaczne od poczatku...
goscie wyszli o 19 wiec napisalam P. ze o 20 bede gotowa. przyjechal punktuaaaaalnie, pojechalismy do Gołuchowa na plaze posiedziec, nie mielismy zadnego kocyka dlatego tez mialam spodnie pelne piasku.. ale powiedzial ze jak bedzie w sierpniu cieplo to przyjedziemy, wezmie sie kocyk i spedzimy sobie tam noc, tak wiec siedzielismy na plazy od hmm 20:20 do az 1 w nocy,ogolnie za duzo zadne z nas nie mowilo, wyprzytulalismy sie, poogladalismy z daleka pijane nastolaki(chlopakow i dziewczyny), tamci sie kapali, jeden chlopak pozowal do zdjec hehe, wyginal sie jak laska, jak sie cieszej zrobilo to mase kaczuszek podplynelo blisko nas, no ogolnie szaaaaaaleeeeeeenstwooooo , zrobilo sie ok 1 chlodnawo wieeeeec do mnie pojechalismy a tam hihi, ajjj jak on caluje, mam troche brode poobcierana bo mnie swoja broda podrapal:P, no i obudzilismy sie przed 5, grzecznie go wyprosilam no bo niestety jakby nie patrzec pierwszy raz u mnie byl, no i chyba oficjalnie moge na niego mowic :P
jaaa ale randewu Super! GRATULACJE!!!
Cytat:
A ja się pochwalę mój TŻ powiedział że może się zaręczymy za 1,5 roku a miało być za 2
Ale czy nie mówił tego przypadkiem pół roku wczesniej? Ale jeśli nawet to i tak byłby dobry znak, ze faktycznie odlicza, a nie że przez rok mówi, że za dwa lata

Hejhej

potwierdzam, spotkanie warszawskie było bardzo fajne Nagadałam sie za wszystkie czasy, a potem pojechałam do TŻ
Noo a teraz siedzę w sklepie

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:33   #2718
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Ale czy nie mówił tego przypadkiem pół roku wczesniej? Ale jeśli nawet to i tak byłby dobry znak, ze faktycznie odlicza, a nie że przez rok mówi, że za dwa lata

Hejhej

potwierdzam, spotkanie warszawskie było bardzo fajne Nagadałam sie za wszystkie czasy, a potem pojechałam do TŻ
Noo a teraz siedzę w sklepie
Nie nie mówił cłąy czas mówi że 2013 ale za 1,5 roku to styczeń a tak poważnie to chyba specjalnie mi oczy mydli coś czuję i się na pewnoi zrobi inaczej znając jego
Stary 2011-08-07, 13:37   #2719
aQ01
Zadomowienie

Edytowane przez aQ01
Czas edycji: 2011-08-07 o 13:55
aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 13:55   #2720
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Nie smutaj też Cie to będzie czekać

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:12   #2721
adela50
Wtajemniczenie

generalnie mam słaność do starszych facetów o parę lat ode mnie i mój tż właśnie o parę lat starszy ode mnie jest.. cóż on jest już po 30stych urodzinach, ja natomiast mam jeszcze parę lat do 30-stki, dziś z nim gadałam i sobie myślę ... cholercia jak mi go strasnie brakuje... jestem sama.. co prawda mam znajomych,ale oni wszyscy pohajtani,albo w Wawie
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:30   #2722
sylvi_86
Zakorzenienie

samotnosc jest ciezka. trzeba miec twarda dupke zeby na łepek nie dostac
Stary 2011-08-07, 15:03   #2723
adela50
Wtajemniczenie

oj tak,jest pare znajomych moich rodziców,ktorzy są samotnikami i przez nich przemawia egoizm, mądrzą się... dlatego nie chce być sama
Stary 2011-08-07, 15:05   #2724
sylvi_86
Zakorzenienie

nie musisz byc sama
Stary 2011-08-07, 15:16   #2725
netali
Zadomowienie

hej Kochane
widzę że spotkanie się udało szkoda, że ja mieszkam tak daleko
Sylvi - co za randka gratuluję!! coś czuję, że teraz wszystko już u Ciebie będzie kolorowo
netali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 15:19   #2726
adela50
Wtajemniczenie

nie chce być sama, ale hmm te rozmyślania,że on musi wyjeżdżać..okrutne, z drugiej strony takich pieniędzy u nas w Polsce nie da się zarobić, chyba że ktoś jest prezesem firmy, w zasadzie przez pół roku był tu....Szukać faceta chyba nie będę, bo moje ostatnie poszukiwania skończyły się na tym,że facet zaczął sie robić na geja byle by mnie nie widzieć i jeszcze od internetu był uzależniony, fuu
Stary 2011-08-07, 15:30   #2727
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Co do zlotu , w pociągu przyczepił się do mnie jakiś pijany natręt, podobna sytuacja była gdy czekałyśmy z Mutny na Gaje pod rotunda, a jakby tego było mało jak wracałam to w metrze jakiś typ sie do mnie przywalilno kur* a już chciało mi się płakać, wychodząc z metra poszłam tak okrężną drogą , że ledwo na pociąg zdążyłam...ale na szczęście cała i zdrowa dotarłam do domu, tż po mnie wyszedł na stację - i troche zmokliśmy, bo akumulator mu sie rozladował w aucie i musieliśmy iść.
Gaja cieszę się, że sie podoba suknia, już nie mogę się jutra doczekać , trzymajcie kciuki żeby była dobra
Ala widze, że w końcu udało się dorwać frugo , firanka elegancka
kinia co ty chciałaś się na bóstwo zrobić, jak ty już jesteś bóstwo nad bóstwami pięknoto jedna
Santom ja rocznice rrr pamiętma tż też bo u nas wszystkie ''ważne''daty działy się 9 (tylko innych miesięcy ) no oprócz dnia gdy mi wyznał miłość
Ciekawe jak tam Sylvi..wracaj i opowiadaj !!!

a ta suknia Popielewicz..hm..dupy mi nie urwało , ale może być

a tera siedze w pracy i usypiam
Jlys współczuję z tym zaczepianiem. Strasznie tego nienawidzę i mnie to stresuje..

A co do sukni to na prawdę śliczna i cena fajna. Na pewno bęziesz wyglądać bosko tak delikatnie i zwiewnie

Cytat:
wiadomo że pierścionek lepszy ale u nas się narazie nie zanosi więc bardzo bym chciała takie obrączki
Mój tż też nie dał się przekonać do srebrnych obrączek ale ja nie wiem czy sama bym takie chciała... ale powiedział że ślubną będzie nosić więc to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Witam

Zaszalałam dzisiaj znowu ze spaniem T obiad gotuje, wiem, że to nie to samo, co śniadanie, ale zawsze coś

Żałuję, że nie bierzemy ślubu za rok, bo 19 maja (nasza 5 rocznica) wypada w sobotę
Kamea jeszcze szansa jest jak twój tż taki tradycyjny to może wierzy też że ślub max rok po zaręczynach bo inaczej są nie ważne ale sierpień mi się podoba na miesiąc ślubu

Cytat:
no wiec. wiem ze jesrescie żądne moich przygod wczorajaszych z panem P. wiiiiec moze zaczne od poczatku...
goscie wyszli o 19 wiec napisalam P. ze o 20 bede gotowa. przyjechal punktuaaaaalnie, pojechalismy do Gołuchowa na plaze posiedziec, nie mielismy zadnego kocyka dlatego tez mialam spodnie pelne piasku.. ale powiedzial ze jak bedzie w sierpniu cieplo to przyjedziemy, wezmie sie kocyk i spedzimy sobie tam noc, tak wiec siedzielismy na plazy od hmm 20:20 do az 1 w nocy,ogolnie za duzo zadne z nas nie mowilo, wyprzytulalismy sie, poogladalismy z daleka pijane nastolaki(chlopakow i dziewczyny), tamci sie kapali, jeden chlopak pozowal do zdjec hehe, wyginal sie jak laska, jak sie cieszej zrobilo to mase kaczuszek podplynelo blisko nas, no ogolnie szaaaaaaleeeeeeenstwooooo , zrobilo sie ok 1 chlodnawo wieeeeec do mnie pojechalismy a tam hihi, ajjj jak on caluje, mam troche brode poobcierana bo mnie swoja broda podrapal:P, no i obudzilismy sie przed 5, grzecznie go wyprosilam no bo niestety jakby nie patrzec pierwszy raz u mnie byl, no i chyba oficjalnie moge na niego mowic :P
superrrrr wspaniała randka cieszę się że spędziłaś tak uroczy "wieczór"
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 17:21   #2728
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
A gdzie dokładnie i ile dałaś?(jeśli można wiedzieć)
A tak właściwie gdzie mieszkasz blisko Wałcza?
teraz w sumie nie mieszkam ale jestem z Mirosławca a obraczke kupilam w orionie na polpietrze, za to grawerowalam tam kolo podkowy, gdzie sie po schodkach wchodzi no ale co do tych zareczyn, to widze, ze zawsze pol roku do przodu teraz mu sie przesunelo, a kto wie co bedzie za miesiac moze znow mu sie o pol roku do przodu przesunie no i pamietam jak takie rozmowy o zareczynach na mnie dzialaly ku pokrzepieniu serc;D

sylviii
ajajaj;D kurcze, ale to wszystko pachnie... nowoscia i musze powiedziec, ze Pan P. jest mega romantiko;D normalnie... MRRRRAAAAAŁŁŁ;d

a ja Wam wrzuce zdjecia mojej dekoratorki w galeri sa zdjecia z Wrzos: tam gdzie bedzie wesele;D http://www.bajecznedekoracje.pl/inde...&id=6&Itemid=7

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
A gdzie dokładnie i ile dałaś?(jeśli można wiedzieć)
A tak właściwie gdzie mieszkasz blisko Wałcza?
teraz w sumie nie mieszkam ale jestem z Mirosławca a obraczke kupilam w orionie na polpietrze, za to grawerowalam tam kolo podkowy, gdzie sie po schodkach wchodzi no ale co do tych zareczyn, to widze, ze zawsze pol roku do przodu teraz mu sie przesunelo, a kto wie co bedzie za miesiac moze znow mu sie o pol roku do przodu przesunie no i pamietam jak takie rozmowy o zareczynach na mnie dzialaly ku pokrzepieniu serc;D

sylviii
ajajaj;D kurcze, ale to wszystko pachnie... nowoscia i musze powiedziec, ze Pan P. jest mega romantiko;D normalnie... MRRRRAAAAAŁŁŁ;d

a ja Wam wrzuce zdjecia mojej dekoratorki w galeri sa zdjecia z Wrzos: tam gdzie bedzie wesele;D http://www.bajecznedekoracje.pl/inde...&id=6&Itemid=7

i powiedzta mi o o tym sądzita dziołchy

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 17:32   #2729
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

Ja już po teściowaniu. Było przynudnawo, bo chłopcy razem z teściową coś majstrowali przez 2h w piwnicy, a ja siedziałam i się gapiłam w brzozę zmarnowany czas. Ale część oficjalna była sympatyczna.

W czwartek jak salon się zgodzi, idę mierzyć tą kiecę co Wam wrzuciłam

Sylvi,
gratuluje niebycia singlem. świetna randka

Santom, fajne rzeczy ta dekoratorka robi

Kamea, a TŻ wie, że Ci te zaręczyny już zwisają?
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 17:58   #2730
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

i powiedzta mi o o tym sądzita dziołchy
Oprócz tego trzeciego zdjęcia gdzie jest na stole "nawalone" tego fioletowego jest fajnie mimo że nie przepadam za krzesłami ubranymi w pokrowce to tu wyglądają ładnie
A ty w jakich kolorach byś chciała dekoracje?
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości