![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() a przeboje z kurierem masakra ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Guciu trzymam kciuki za wyjazd nad morze ![]() india fajny kurier to rzadkość, u nas zaden nie dzwoni, zawsze liczy ze ktoś będzie. zabcia miłego weekendu samba widać postępy w budowie |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba wszystkie opalają się, ze tu takie pustki, ja też chcę na słoneczko ![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
SAMBA super postępy
![]() ![]() Rosette ho ![]() ![]() ![]() india83 co to za kurier?? do nas zwykle dzwonią czy jesteśmy w domu, ale najczęściej dhl dpd i siódemka ![]() sprzątnęłam mieszkanko jeszcze tylko łazienka mi została, no ale zrobiłam gulasz, coś mi nie leży, tż jak wróci doprawi bo mi się już nie chce...
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
kurde ile razy mielismy taka sytuacje z paczkami w pracy... np zamawiam kuriera rano zeby odebral paczke a ten nie przyjechal bo mu po drodze nie bylo... normalnie zenada... a ciezka kase sie za to placi... a ile razy paczki porozwalane przywiezli, albo nam zgubili paczke... i potem trzeba sie z nimi rok dochodzic o odszkodowanie... masakra... ale na szczescie teraz przeszlam do innego dzialu i juz z kurierami nic wspolnego nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to nie wesoło.. my póki co trafiamy na fajnych ![]() a jeden z dpd to taki przystojniak.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
ja też nie znosze poczty, o ile u rodziców była poczta na ma,łe osiedle wszystkie paczki do domu poczta pusta brak kolejek to tu mamy największe osiedle jedna poczta na jego końcu - koło teściów więc mi nigdy nie pod dordze
![]() a Martadela tata na mnie mówi ![]() ![]() ![]() ![]() a Marika (też Marta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2711 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do pracy to hmmm... przez pierwsze 2 tygodnie pomagalam chlopakom wkrecic sie w moje dawne obowiazki... teraz tez jak trzeba to schodze i im pomagam, albo udzielam konsultacji telefonicznych hahahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na odpowiedz czy łaskawie bede mogła te przesyłke odbrac dzis z magazynu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
My najgorszego kolesia mielismy z UPS... taki cwaniaczek straszny... rozwalone paczki przywozil i dawal do podpisu robotnikom bo oni nie zwracali na to uwagi... a potem ja dzwonilam do goscia i sie denerwowalam az laskawie przyjechal spisac reklamacje... normalnie zenada jak dla mnie bo koles byl u nas niemal codziennie i jakos inni kurierzy jesli sie zdarzala rozwalona paczka to od progu sami informowali ze jest uszkodzona i zeby sobie sprawdzic czy wszystko jest jak nalezy... a ten to kurde taka chamowe odstawial...
noooo ogarnelam troche i jade na dzialke z jedzonkiem, ale kurcze nie wiem jak sie ubrac bo niby slonce ale jednak chlodno... Aaaa Marta pytalas czy mam czas na neta... czas moze by sie i znalazl (na razie bo poki co nie mam jakiejs swojej dzialki z ktora musze sie wyrobic) ale mamy beznadziejnie biurka rozmieszczone i kazdy kto wchodzi do pomieszczenia widzi co robie... ja to juz mam chyba szczegolnie beznadziejnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oki lece na dzialke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to miłego działkowania
![]() |
#2718 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
to fakt, wtedy to ja też jestem zła, a szczególnie jak jestem głodna, to wtedy wszystko mnie drażni i wszystkich bym tak potraktowała
![]()
#2720 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kolanko, Gucia może w garnku się dłużej nie robi, nie wiem. Dla mnie cały obiad w 30 minut w parowarze to nie jest dużo (mięsko, ziemniaki, fasolka) tym bardziej, że wrzucasz i nic z tym nie robisz. Bo tyle mniej więcej czasu mi to zajmuje. Gucia super, że jedziecie nad morze. Na tydzień?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko tak tak: wtedy robiłam piersi z kurczaka zawijane z mozarellą, bazylią i suszonym i pomidorkami i do tego ziemniaki w ziołach i warzywaka. Ale wrzuciłam, po 30 mintach sprawdziłam i było dobre. W tym czasie posprzatałam , nakryłam do stołu i tyle. A ziemniaki są boskie, ja przecież od miesiąca nie gotowałam ziemniaków w wodzie bo mąż tylko w parowarze chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
SAMBA rozumiem.. szkoda że tak biurka macie ustawione, a koleżanki z byłej pracy, szczególnie jedna
![]() india83 ehssss.. nie denerwuj się... a ja sama dziś tzn z Patem, nie lubie jak W jest w soboty w pracy buu, chociaż kasa z tego rewelacyjna... więc hmm przeżyje.. do 16 niedaleko... byliśmy na spacerku dla zabicia czasu...
![]() |
#2725 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
nalotu ciąg dalszy
![]() znacie tą piosenkę "najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak..." piekę właśnie bo kupiłam śliwki na targu, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
india spokojnie mozesz do firmy kurierskiej zlozyc zazalenie na tego pana
![]() Do mnie notoryczni eprzyjezdzal jeden pod wplywem ![]() Z siodemki nie jestem zadowolona, bo gosciu niegdy do mnie nei dzowni tylko zostawia paczke u sasiadki ![]() najbardziej lubie mojego kuriera z DPD - ktory nam duzo rzeczy do domu przywoziol, ze nawet na ulicy sobie dziendobry mowimy ![]() Ale jak widac to kwestia czlowieka ![]() A niektorzy jak wiadomo chamy jakich malo! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Wkoncu lampa w domu... ale latwo nie było....
babka z Wawy(centrala) musiała mi ustalac czy paczka dla mnie jest w Toruniu na magazynie, trwało to ok. 1,5h. w koncu się dowiedziałam, ze jest i moge po nia jechac, bo juz na mnie czeka, tylko mam wziac d.o. pojechałam do tego magazynu, tam babka wielkie oczy , ze ona nic nie wie ![]() no i wezwala kuriera(inny niz ten co byl u mnie) zeby paczke przyniosl. czekam... czekam... koles przychodzi i mowi, ze tej paczki nie ma ![]() na to ja do nich, niech sie kontaktuja z Wawa z kim ta babka ustalała, ze paczka jednak czeka. Boze co tam sie działo... zaczeły sie poszukiwania, proba kontaktu z kurierem, ktory paczke mial dostarczyc(bezskuteczna) po godzinie w koncu paczke znaleźli normalnie myslałam, ze tam zejde z tego świata, dobrze, ze TZ byl ze mna to przynjamniej zachowywałam spokój... a tak w ogole pani z recepcji poinformowała mnie, że kurier nie ma obowiazku dzwonic do mnie. wolałam nie wdawac sie w dyskusje, zeby sie nie nakrecac- TZ mnie uspokajał ![]() a teraz kolejen nerwy... nie mozemy przymocowac lampy do sufitu, ma tak mizerne mocowania, ze oboje z TZ wymiekamy i mamy ochote te lampe wyrzucic przez okno!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
India a kupiliście tę za 900 zł co pokazywałaś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.