Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 09:09   #2701
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale się wku.... na kuriera
maz mi dzis wyciagnal ze skrzynki awizo (od mojej lampy) dzwonie na nr z awizo do kuriera (zreszta bardzo nieprzyjemnego) i pytam czemu wczoraj najpierw do mnie nie zadzwonił zanim przyjechał, bo przeciez o godz 15.00 to zawzyczaj wiekszosc osób jest jeszcze w pracy. a on do mnie, że dzwonil kilka razy a ja nie odbierałam!!a poza tym mam sie cieszyc, ze był o 15, bo zazwyczaj jest szybciej i teraz mam sama sobie odebrac przesyłke z magazynu.
mówie mu , ze to dosc dziwne, bo na komórce zadnych połaczen nie mam- tym bardziej, ze czekałam na jego tel, poza tym pierwszy raz spotykam sie z tym,zeby kurier sprawe sobie tak zlekcewazył, ze nawet nie podjał próby skontaktowania się z klientem, a paczaki sama nie bede odbierac, bo jest mi to nie na reke, a by u nich na magazynie wszystko sprawdzac... a pozniej wracac do domu z duzym kartonem jeszcze rozbebeszonym po sprawdxaniu.... i maja mi ja dostarczyc po 16.30.
a ten do mnie, że w poniedziałek przekaze koledze, ale nie wie o ktorej tamte mi ja dostarczy pewnie znowu bedzie to szybciej

no i teraz chcialam do niego zadzwonic czy ten magazyn dzis czynny to maz by pojechal. ale juz nie odbiera. i nie mam mojej lampy ze tez z siodemka i DHLem nie ma takich problemów

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

samba w przyszlym roku bedzieciie juz sobie mieszkac
mam nadzieję na razie idzie wszystko tak jak sobie zaplanowalismy... dzisiaj chlopaki maja zamiar skonczyc mury i zalac nadproza, potem bedziemy sie umawiac z grucha zeby wylala nam podloge i belki pod dach i na wrzesien planujemy dach ale do dachu to chcemy wziac ta ekipe co nam strop robila bo boje sie zeby tz znowu nie zlecial... poza tym dla mnie to jest skomplikowana robota, a tz mowi ze wg niego polozenie więźby jest prostsze niz fundamenty... mam nadzieje ze zima przyjdzie pozno w tym roku

a przeboje z kurierem masakra ;/
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:10   #2702
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Guciu trzymam kciuki za wyjazd nad morze

india fajny kurier to rzadkość, u nas zaden nie dzwoni, zawsze liczy ze ktoś będzie.

zabcia miłego weekendu

samba widać postępy w budowie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:19   #2703
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale się wku.... na kuriera
maz mi dzis wyciagnal ze skrzynki awizo (od mojej lampy) dzwonie na nr z awizo do kuriera (zreszta bardzo nieprzyjemnego) i pytam czemu wczoraj najpierw do mnie nie zadzwonił zanim przyjechał, bo przeciez o godz 15.00 to zawzyczaj wiekszosc osób jest jeszcze w pracy. a on do mnie, że dzwonil kilka razy a ja nie odbierałam!!a poza tym mam sie cieszyc, ze był o 15, bo zazwyczaj jest szybciej i teraz mam sama sobie odebrac przesyłke z magazynu.
mówie mu , ze to dosc dziwne, bo na komórce zadnych połaczen nie mam- tym bardziej, ze czekałam na jego tel, poza tym pierwszy raz spotykam sie z tym,zeby kurier sprawe sobie tak zlekcewazył, ze nawet nie podjał próby skontaktowania się z klientem, a paczaki sama nie bede odbierac, bo jest mi to nie na reke, a by u nich na magazynie wszystko sprawdzac... a pozniej wracac do domu z duzym kartonem jeszcze rozbebeszonym po sprawdxaniu.... i maja mi ja dostarczyc po 16.30.
a ten do mnie, że w poniedziałek przekaze koledze, ale nie wie o ktorej tamte mi ja dostarczy pewnie znowu bedzie to szybciej

no i teraz chcialam do niego zadzwonic czy ten magazyn dzis czynny to maz by pojechal. ale juz nie odbiera. i nie mam mojej lampy ze tez z siodemka i DHLem nie ma takich problemów

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

samba w przyszlym roku bedzieciie juz sobie mieszkac
widać, ze kurier ewidentnie sobie olał i nie raczył nawet zadzwonić. Wszystko niestety zależy od człowieka jakim jest dany kurier. My w pracy współpracujemy z róznymi i w zależności od regionów klienci skarżą sie na każdą firmę. Obyś szybko dostał swoją lampę

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mam nadzieję na razie idzie wszystko tak jak sobie zaplanowalismy... dzisiaj chlopaki maja zamiar skonczyc mury i zalac nadproza, potem bedziemy sie umawiac z grucha zeby wylala nam podloge i belki pod dach i na wrzesien planujemy dach ale do dachu to chcemy wziac ta ekipe co nam strop robila bo boje sie zeby tz znowu nie zlecial... poza tym dla mnie to jest skomplikowana robota, a tz mowi ze wg niego polozenie więźby jest prostsze niz fundamenty... mam nadzieje ze zima przyjdzie pozno w tym roku

a przeboje z kurierem masakra ;/
fajnie ten wasz domek wygląda, pnie się do góry. To trzymam kciuki za puźną zimę, żebyście ze wszystkim zdążyli

Chyba wszystkie opalają się, ze tu takie pustki, ja też chcę na słoneczko

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:22   #2704
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA super postępy

Rosette ho

india83 co to za kurier?? do nas zwykle dzwonią czy jesteśmy w domu, ale najczęściej dhl dpd i siódemka

sprzątnęłam mieszkanko jeszcze tylko łazienka mi została, no ale zrobiłam gulasz, coś mi nie leży, tż jak wróci doprawi bo mi się już nie chce...
Stary 2011-08-20, 09:26   #2705
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA super postępy

Rosette ho

india83 co to za kurier?? do nas zwykle dzwonią czy jesteśmy w domu, ale najczęściej dhl dpd i siódemka

sprzątnęłam mieszkanko jeszcze tylko łazienka mi została, no ale zrobiłam gulasz, coś mi nie leży, tż jak wróci doprawi bo mi się już nie chce...
kurde ale ty pracowita jestes... mnie sie nic nie chce i tak leze i ogladam sobie rozne rzeczy w necie... a powinnam sie brac za jakas robote bo chlopaki tam ciezko pracuja... ehhh za chwile sie zabiore

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
widać, ze kurier ewidentnie sobie olał i nie raczył nawet zadzwonić. Wszystko niestety zależy od człowieka jakim jest dany kurier. My w pracy współpracujemy z róznymi i w zależności od regionów klienci skarżą sie na każdą firmę. Obyś szybko dostał swoją lampę

fajnie ten wasz domek wygląda, pnie się do góry. To trzymam kciuki za puźną zimę, żebyście ze wszystkim zdążyli

Chyba wszystkie opalają się, ze tu takie pustki, ja też chcę na słoneczko
mnie to sie nawet na sloneczko nie chce... chociaz pogoda jakas taka niewyrazna u nas... duuuuzo chmur... rano bylo piekne slonce ale nie chcialo mi sie wstawac
Stary 2011-08-20, 09:30   #2706
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:37   #2707
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
kurde ile razy mielismy taka sytuacje z paczkami w pracy... np zamawiam kuriera rano zeby odebral paczke a ten nie przyjechal bo mu po drodze nie bylo... normalnie zenada... a ciezka kase sie za to placi... a ile razy paczki porozwalane przywiezli, albo nam zgubili paczke... i potem trzeba sie z nimi rok dochodzic o odszkodowanie... masakra... ale na szczescie teraz przeszlam do innego dzialu i juz z kurierami nic wspolnego nie mam no ale niestety robota ktora teraz robie jest meeeega nudna... masakra
Stary 2011-08-20, 09:38   #2708
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kurde ale ty pracowita jestes... mnie sie nic nie chce i tak leze i ogladam sobie rozne rzeczy w necie... a powinnam sie brac za jakas robote bo chlopaki tam ciezko pracuja... ehhh za chwile sie zabiore
to tak z przyzwyczajenia wszystko robie rano bo potem jak Pat wstanie to nie bardzo mam jak

Cytat:
Treść usunięta
no to nie wesoło.. my póki co trafiamy na fajnych
a jeden z dpd to taki przystojniak.. przeważnie jak dpd to on jest bo ma nasz rewir... fajny chopok

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
kurde ile razy mielismy taka sytuacje z paczkami w pracy... np zamawiam kuriera rano zeby odebral paczke a ten nie przyjechal bo mu po drodze nie bylo... normalnie zenada... a ciezka kase sie za to placi... a ile razy paczki porozwalane przywiezli, albo nam zgubili paczke... i potem trzeba sie z nimi rok dochodzic o odszkodowanie... masakra... ale na szczescie teraz przeszlam do innego dzialu i juz z kurierami nic wspolnego nie mam no ale niestety robota ktora teraz robie jest meeeega nudna... masakra
a wałśnie już macie podział obowiązków, co teraz robisz? masz czas na neta?
Stary 2011-08-20, 09:48   #2709
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-20, 09:56   #2710
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja też nie znosze poczty, o ile u rodziców była poczta na ma,łe osiedle wszystkie paczki do domu poczta pusta brak kolejek to tu mamy największe osiedle jedna poczta na jego końcu - koło teściów więc mi nigdy nie pod dordze no i nie przynoszą paczek bo im się do skrzynki nie mieszczą więc nie muszą.. bo jakby nas nie było to by musieli cały dzień nosić, zawsze awizo, a ludzi na poczcie cholernie dużo..... buu

a Martadela tata na mnie mówi je ale mi się ciepło na serduchu zrobiło a dziadzio mówił Marcik - ale dzidzio już nie żyje i już tego nie słyszałam dawno...
a Marika (też Marta sesese) jest o 18
Stary 2011-08-20, 10:00   #2711
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 10:18   #2712
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
to tak z przyzwyczajenia wszystko robie rano bo potem jak Pat wstanie to nie bardzo mam jak

no to nie wesoło.. my póki co trafiamy na fajnych
a jeden z dpd to taki przystojniak.. przeważnie jak dpd to on jest bo ma nasz rewir... fajny chopok

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

a wałśnie już macie podział obowiązków, co teraz robisz? masz czas na neta?
podziwiam Cie za dobra organizacje pracy Ja to sobie siebie w ogole nie wyobrazam w roli mamy... ja lubie sobie wstac o 9, do 11 lezec... i tak mi jakos dni przelatuja sama nie wiem kiedy... oczywiscie nie zawsze tak jest bo czasem wstane o 8 z takim powerem ze caly dom przewracam a nie raz to mam takiego lenia ze szok dzis np mam lenia a juz jak moj len wlaczy internet to w ogole jest porazka no chyba ze kiedys dzidzia zmieni moje przyzwyczajenia

co do pracy to hmmm... przez pierwsze 2 tygodnie pomagalam chlopakom wkrecic sie w moje dawne obowiazki... teraz tez jak trzeba to schodze i im pomagam, albo udzielam konsultacji telefonicznych hahahaha bo siedze w kompletnie innej czesci firmy wiec najczesciej do mnie dzwonia i jak nie umiem im czegos przez tel wyjasnic to wtedy schodze... a sama od tego tygodnia jestem w dziale handlowym... wklepuje do kompa zamowienia na artykuly standardowe (sa jeszcze niestandardowe ale to juz wyzsza szkola jazdy wiec na razie tego nie robie) ale to jest baaaardzo nudna i monotonna praca... to co robilam wczesniej to byla brudna robota bo jak mi sie cos nie zgadzalo w narzedziach to musialam w nich kopac i sobie sprawdzac, przed wysylka musialam te narzedzia policzyc czy wszystko sie zgadza, mialam na glowie kurierow i naszych wlasnych kierowcow, ale jakos tak czas mega szybko zapieprzal ze ani sie obejrzalam to byla 12, potem 14 i zaraz 16... a tu to kuzwa klepie klepie i klepie a czas nie plynie... masakra :/
Stary 2011-08-20, 10:20   #2713
india83
Zakorzenienie

Cytat:
SAMBA super postępy

Rosette ho

no wlansie to jest firma DPD!! laski trzymajcie mnie, bo zaraz ich rozniose!!!!
czekam na odpowiedz czy łaskawie bede mogła te przesyłke odbrac dzis z magazynu
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:21   #2714
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

My najgorszego kolesia mielismy z UPS... taki cwaniaczek straszny... rozwalone paczki przywozil i dawal do podpisu robotnikom bo oni nie zwracali na to uwagi... a potem ja dzwonilam do goscia i sie denerwowalam az laskawie przyjechal spisac reklamacje... normalnie zenada jak dla mnie bo koles byl u nas niemal codziennie i jakos inni kurierzy jesli sie zdarzala rozwalona paczka to od progu sami informowali ze jest uszkodzona i zeby sobie sprawdzic czy wszystko jest jak nalezy... a ten to kurde taka chamowe odstawial...

noooo ogarnelam troche i jade na dzialke z jedzonkiem, ale kurcze nie wiem jak sie ubrac bo niby slonce ale jednak chlodno...

Aaaa Marta pytalas czy mam czas na neta... czas moze by sie i znalazl (na razie bo poki co nie mam jakiejs swojej dzialki z ktora musze sie wyrobic) ale mamy beznadziejnie biurka rozmieszczone i kazdy kto wchodzi do pomieszczenia widzi co robie... ja to juz mam chyba szczegolnie beznadziejnie takze net raczej odpada... szczegolnie ze do nas czesto prezes zaglada wiec juz w ogole lipa...
Stary 2011-08-20, 11:26   #2715
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
My najgorszego kolesia mielismy z UPS... taki cwaniaczek straszny... rozwalone paczki przywozil i dawal do podpisu robotnikom bo oni nie zwracali na to uwagi... a potem ja dzwonilam do goscia i sie denerwowalam az laskawie przyjechal spisac reklamacje... normalnie zenada jak dla mnie bo koles byl u nas niemal codziennie i jakos inni kurierzy jesli sie zdarzala rozwalona paczka to od progu sami informowali ze jest uszkodzona i zeby sobie sprawdzic czy wszystko jest jak nalezy... a ten to kurde taka chamowe odstawial...

noooo ogarnelam troche i jade na dzialke z jedzonkiem, ale kurcze nie wiem jak sie ubrac bo niby slonce ale jednak chlodno...

Aaaa Marta pytalas czy mam czas na neta... czas moze by sie i znalazl (na razie bo poki co nie mam jakiejs swojej dzialki z ktora musze sie wyrobic) ale mamy beznadziejnie biurka rozmieszczone i kazdy kto wchodzi do pomieszczenia widzi co robie... ja to juz mam chyba szczegolnie beznadziejnie takze net raczej odpada... szczegolnie ze do nas czesto prezes zaglada wiec juz w ogole lipa...
ja mam podobnie z biurkiem tylko jak wiem, że nie ma nikogo to moge na chwilę zajżeć a tak to nie da rady bo za duży stres czy ktoś zobaczy ale mam koleżankę w pracy która siedzi nagminnie i każdy o tym wie bo widać, że nic nie robi

Łukaszek
Stary 2011-08-20, 11:31   #2716
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja mam podobnie z biurkiem tylko jak wiem, że nie ma nikogo to moge na chwilę zajżeć a tak to nie da rady bo za duży stres czy ktoś zobaczy ale mam koleżankę w pracy która siedzi nagminnie i każdy o tym wie bo widać, że nic nie robi
no u mnie ciezko z tym by nikogo nie bylo bo w pokoju jest nas 6, oprocz tego w pokoju obok sa 2 osoby (jedna z nich to moja nowa kierowniczka), a w pokoju dalej prezes... takze ciezko o chwile bym byla kompletnie sama a nawet jakby sie znalazla to pewnie by sie tyle dzialo (w sensie telefony od klientow) ze bym nie miala czasu siedziec... na razie wole nie ryzykowac

oki lece na dzialke
Stary 2011-08-20, 11:38   #2717
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie ciezko z tym by nikogo nie bylo bo w pokoju jest nas 6, oprocz tego w pokoju obok sa 2 osoby (jedna z nich to moja nowa kierowniczka), a w pokoju dalej prezes... takze ciezko o chwile bym byla kompletnie sama a nawet jakby sie znalazla to pewnie by sie tyle dzialo (w sensie telefony od klientow) ze bym nie miala czasu siedziec... na razie wole nie ryzykowac

oki lece na dzialke
pewnie lepiej nie ryzykować, zawsze można na chwilę w domu posiedzieć na necie, niż żeby wszyscy w pracy wiedzieli, że tylko ściemniasz i na naecie siedzisz. Ja lubię jak się w pracy dużo dzieje i jak jest cały czas co robić i jak telefony sie urywają
to miłego działkowania

Łukaszek
Stary 2011-08-20, 11:45   #2718
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-20, 11:51   #2719
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
to fakt, wtedy to ja też jestem zła, a szczególnie jak jestem głodna, to wtedy wszystko mnie drażni i wszystkich bym tak potraktowała a jak już zjem to można dalej pracować. U mnie jest o tyle dobrze bo jest nas więcej więc zawsze ktoś może mnie zastąpić a ty chyba sama jestes z tego co kojażę

Łukaszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 11:54   #2720
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Kolanko, Gucia
może w garnku się dłużej nie robi, nie wiem. Dla mnie cały obiad w 30 minut w parowarze to nie jest dużo (mięsko, ziemniaki, fasolka) tym bardziej, że wrzucasz i nic z tym nie robisz. Bo tyle mniej więcej czasu mi to zajmuje.

Gucia super, że jedziecie nad morze. Na tydzień??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:57   #2721
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Kolanko, Gucia
może w garnku się dłużej nie robi, nie wiem. Dla mnie cały obiad w 30 minut w parowarze to nie jest dużo (mięsko, ziemniaki, fasolka) tym bardziej, że wrzucasz i nic z tym nie robisz. Bo tyle mniej więcej czasu mi to zajmuje.

Gucia super, że jedziecie nad morze. Na tydzień??
30minut cały obiad? łała super czas, też zaczynam się zastanawiać nad parowarem. A w roku szkolnym zapisujecie się znowu na obiady czy będziecie gotowac w domu?

Łukaszek
Stary 2011-08-20, 12:01   #2722
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Stokrotko tak tak: wtedy robiłam piersi z kurczaka zawijane z mozarellą, bazylią i suszonym i pomidorkami i do tego ziemniaki w ziołach i warzywaka. Ale wrzuciłam, po 30 mintach sprawdziłam i było dobre. W tym czasie posprzatałam , nakryłam do stołu i tyle. A ziemniaki są boskie, ja przecież od miesiąca nie gotowałam ziemniaków w wodzie bo mąż tylko w parowarze chce (ale obowiązkowe w ziołach). Tak, na obiadki się zapisujemy, ale dopiero od października bo jakiś remont jest na stołówce i kuchnia nie czynna we wrześniu.

Stary 2011-08-20, 12:02   #2723
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 13:39   #2724
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA rozumiem.. szkoda że tak biurka macie ustawione, a koleżanki z byłej pracy, szczególnie jedna jest z tobą czy gdzieś indziej? jak atmosfera w nowym miejscu?

india83 ehssss.. nie denerwuj się...

a ja sama dziś tzn z Patem, nie lubie jak W jest w soboty w pracy buu, chociaż kasa z tego rewelacyjna... więc hmm przeżyje.. do 16 niedaleko...
byliśmy na spacerku dla zabicia czasu...
Stary 2011-08-20, 13:43   #2725
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-20, 13:52   #2726
bzyczka1
Zakorzenienie

nalotu ciąg dalszy

znacie tą piosenkę "najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak..." piekę właśnie bo kupiłam śliwki na targu, zobaczymy co z tego wyjdzie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 14:24   #2727
kliwia
Zakorzenienie

india spokojnie mozesz do firmy kurierskiej zlozyc zazalenie na tego pana
Do mnie notoryczni eprzyjezdzal jeden pod wplywem

Z siodemki nie jestem zadowolona, bo gosciu niegdy do mnie nei dzowni tylko zostawia paczke u sasiadki
najbardziej lubie mojego kuriera z DPD - ktory nam duzo rzeczy do domu przywoziol, ze nawet na ulicy sobie dziendobry mowimy
Ale jak widac to kwestia czlowieka
A niektorzy jak wiadomo chamy jakich malo!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 14:47   #2728
india83
Zakorzenienie

Wkoncu lampa w domu... ale latwo nie było....
babka z Wawy(centrala) musiała mi ustalac czy paczka dla mnie jest w Toruniu na magazynie, trwało to ok. 1,5h. w koncu się dowiedziałam, ze jest i moge po nia jechac, bo juz na mnie czeka, tylko mam wziac d.o.
pojechałam do tego magazynu, tam babka wielkie oczy , ze ona nic nie wie i dopiero przed minuta doatala maila, ze przyjade
no i wezwala kuriera(inny niz ten co byl u mnie) zeby paczke przyniosl. czekam... czekam... koles przychodzi i mowi, ze tej paczki nie ma
na to ja do nich, niech sie kontaktuja z Wawa z kim ta babka ustalała, ze paczka jednak czeka. Boze co tam sie działo... zaczeły sie poszukiwania, proba kontaktu z kurierem, ktory paczke mial dostarczyc(bezskuteczna) po godzinie w koncu paczke znaleźli
normalnie myslałam, ze tam zejde z tego świata, dobrze, ze TZ byl ze mna to przynjamniej zachowywałam spokój...
a tak w ogole pani z recepcji poinformowała mnie, że kurier nie ma obowiazku dzwonic do mnie. wolałam nie wdawac sie w dyskusje, zeby sie nie nakrecac- TZ mnie uspokajał

a teraz kolejen nerwy... nie mozemy przymocowac lampy do sufitu, ma tak mizerne mocowania, ze oboje z TZ wymiekamy i mamy ochote te lampe wyrzucic przez okno!!!!!!!!!!!!!
Stary 2011-08-20, 15:42   #2729
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India a kupiliście tę za 900 zł co pokazywałaś??

Stary 2011-08-20, 15:54   #2730
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India a kupiliście tę za 900 zł co pokazywałaś??
tak, ale dostałam znizke na 750 bo to była ostatnia sztuka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości