|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Bry
Boli mnie każdy mięsień mojego ciała, każdy. W nocy ciężko było mi się przekręcić nawet. Czy oni powinni dostać mandat to nie wiem. Niby ja miałam pierszeństwo, ale oni mnie nie widzieli ani ja ich. Ale coś musiało być na rzeczy bo nawet nie wspominali o policji. Ja byłam w szoku i za bardzo nie wiedziałam co i jak. Jutro muszę iść do lekarza po zwolnienie do pracy. TŻ pojechał do pracy, a jego tata do mieszkania remontowanego. Ja leżę sobie w łóżku i piję herbatkę. Dobrze mieć wolne, tylko szkoda, że z takiego powodu. Obiadowych planów brak. Wczoraj na kolację zrobiłam ratatuj w wersji zmodyfikowanej i zostało. Rosół też jeszcze jest to będzie pomidorówka. Miłej niedzieli |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja od rana u rodziców a siedziałam z koleżankami do 3 przy winku no ale raz w tygodniu można dłużej posiedzieć![]() na obiad robię pierogi z kapustą i grzybami zaraz właśnie będę ciasto robić i skończę farsz, lepienie długo mi nie zajmie bo robię tylko ok 50 pierogów
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na obiad też pierogi, ale kupne
z mięsem ![]() Wypogodziło się, upał się zrobił fajnie Później pewnie na spacer pójdziemy ![]()
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
ja puki co troche posprzatalam, zakupy zrobilam i do pracy zaraz
musze jeszcze kupic bagaz powrotny zeby pare rzeczy z Polski zabrac marzy mi sie dluzszy urlopik ale to dopiero mozliwe w przyszlym roku u nas od jakis 3 dni leje |
|
|
|
#2705 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
(pewnie, że powinni dostać mandat, wymusili pierwszeństwo, a jak nie widzieli to powinni się zatrzymać i popatrzeć).Jestem stargana jak bury osioł. Po trzech dniach targów mam mega foty Miałam przyjemność oglądać Mistrzostwa Aranżacji Nanoakwariów , pozostałe szkła , mnóstwo oślizgłych węży i jaszczurek ![]() Przy okazji była wystawa kotów rasowych. Prawdę mówiąc to żal mi ich bo muszą siedzieć po kilka sztuk w małych klatkach, większość śpi... Poznałam właścicielkę hodowli Sphynx Canadian i jej koty Dziwne uczucie taki łysol Jeszcze fajne były koty z klapiatymi uchami Reszta to jakieś olbrzymie i norweskie - najpopularniejsze teraz chyba bo było ich najwięcej. Na mnie wrażenia nie zrobiły, mało urokliwe, takie przysadziste ![]() Jutro do pracy ![]()
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Kawka wypita i zaraz się szykuję do lekarza.Będzie dziś chyba piękny dzień, bo już jest słonecznie ![]() Muszę coś na obiad dziś wymyślić ![]() Może dla Tż'a zrobię dziś frytki z jajkiem, bo dawno nie robiłam. Co ja zjem to jeszcze pomyślę ![]() Punto- też bym z chęcią poszła na wystawę kotów, tylko nie wiem czy moja alergia by zniosła futrzaki w takim dużym stężeniu
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-03 o 08:15 |
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punto, intensywny i ciekawy weekend, fajnie Dzień dobry, weekend i już po nim - szkoda że tak szybko My wczoraj byliśmy na jesiennym spacerze w parku. Było bardzo fajnie. Później wróciliśmy do domu, ugotowałam na szybko makaron do spaghetti, sos już miałam gotowy z rana. Zjedliśmy troszkę odsapnęliśmy i wyruszyliśmy na kawę do rodziców. Mogłabym się znów do nich wprowadzić Bo mimo, że remont jeszcze nie jest skończony to już wygląda mega ![]() Pogoda mnie coraz bardziej zadziwia, pozytywnie Bo dziś znów zapowiada się piękny dzień! Nad ranem co prawda jest dość chłodno, ale robi się coraz przyjemniej Dziś powinna przyjść maska z Kallosa. Mam nadzieję że kurier nie zostawi znów u sąsiada Jakoś tak nie mam zaufania ![]() Miłego dnia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja mam dziś i jutro wolne. Wczoraj byłam na chrzcinach i była to bardzo udana imprezka. Pyszne jedzonko i drinki , więc posiedzieliśmy trochę. ![]() Na obiad robię rosół z drobniutkim makaronem i potrawkę z kurczaka z ryżem, być może z tym sosem orzeszkowym. W planach miałam na dziś wielkie porządki, ale czuję, że wyjdzie jak zwykle, czyli sprzątanie poczeka sobie troszkę Byłam na zakupach i pogoda u mnie zwariowała. Normalnie lato w październiku. ![]() Teraz muszę ogarnąć mieszkanie, bo wczoraj cały dzień się leniłam
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze na uczelni ale dziś zajecia trwają po 15 minut i nas wypuszczają i 1,5h okienka;/
stwierdziłam, ze chyba pójdę na jakiś call center a szukac dalej czekoś innego bede?? |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
ja od rana sprzatam ,piore, farbuje ( juz po ale kolor w sumie odswiezony i tyle)
potem sie przejde po plaszczyk dla chrzesnicy jak cos znajde i do znajomej i tyle moze jakis wieczor z filmem jak sie tz-owi bedzie chcialo |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzisiaj 3 h spędziłam w urzędach wyszłam przed 7 a wróciłam po 10 ![]() dzisiaj na obiad robię kiełbaski z patelni grillowej i sałatkę grecką pogoda się u mnie spieprzyła zachmurzyło się i chyba będzie padać;/
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() M chory, marudny jak dzieciak oczywiście w sobotę mu to nie przeszkodziło jechać na ryby - miał przerwę w chorowaniu ale złapał wielkiego leszcza i dlatego muszę wszystkie prace domowe zrobić do 15 bo potem będzie "misiu posiedź ze mną misiu przytul misiu boli ..." ![]() na obiad rosół, mocno paprykowy i mocno pieprzny a na jutro grochówa piorę i sprzątam od rana, ostatni dzień słońca (- podobno), to trzeba wykorzystać Kelpie - współczuję wypadku Nurek - zazdraszczam wyjazdu i dobrze, że się udał ja się na razie pasę obrazkami karaibów w tv ale dobre i to ![]() Punto - oby dzisiejszy dzień przeminął jak najszybciej i jak najmniej boleśnie
|
#2713 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Reanimuję kompa Chyba będzie musiał iść do doktora ![]()
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Punto- wyślij lapka do doktora jak najszybciej, bo tęsknimy
![]() Ja 2 kawę piję, przespałam się 30 minut. Zaraz Tż wróci i mu fryty z jajkiem zrobię i zalegnę przed tv oglądając Pierwszą Miłość ![]() U mnie też się zachmurzyło, a było lato w pełni dziś ![]()
|
|
#2715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Znow robilam dzis nadgodziny ![]() Poszlo mi 1400 zl Tzn czekam jeszcze na dostawe butow bo musza mi sprowadzic moj rozmiar Ale nie mam absoltunie zadnych wyrzutow sumienia, praktycznie nie dosc ze nigdznie nie bylam to caly urlop przechorowalam wiec mala poprawa humoru musiala byc. Ale juz chyba mam wszystko ![]() Kelpie - szkoda roweru aleeee najwazniejsze ze Tobie sie nic powaznego nie stalo ![]() Nurek - super ze wakacje sie udaly ![]() Cytat:
Ciesze sie ze wystawa sie udala ![]() Cytat:
Az zadzwonilam do centrali jeden z tych firm i sie spytalam gdzie jest moja paczka - bo widzialam w internecie status "dostarczona". Na co pani ze pod takim i takim adresem. A ja na to - a ja tam nie mieszkam, to raz, dwa kto sie podpisal? Nie ja. Paczki nie mam, nie wiem kto tam mieszka, nie znam tych ludzi. Zazadalam dostarczenia paczki jeszcze w to samo popoludnie - inaczej zazadam odszkodowania i tyle, to jest jego praca, jak mu sie nie chce nawet zadzwonic i skontaktowac to nie moj problem. I dostarczyl, z przeprosinami. Niestety bywa tak ze zamawiam cenne rzeczy, czesto ksiazki powyzej 400 - 500 zl i ja je chce odebrac bo skad mam pewnosc ze ta obca osoba mi da znac ze je ma? Wtedy nie dala, dopiero w internecie sprawdzilam ze paczka jest gdzies tam a ja czekalam jak glupia. W wyniku czego ostatnio 2 kurierow mnie po szpitalu szukalo byle dostarczyc do moich rak |
||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Tallu- zaszalałaś
Twoje buty z serduszkiem (lub wstążką) mi po głowie chodzą i chyba sobie je wiosną kupię albo pod koniec zimy (ja bym z sercem chciała
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah ważne, że C się podobają zamówione rzeczy
![]() ja tez nie bede marudzić bo w niedziele stałam sie posiadaczką nowego czerwonego płaszczyka i czarnych rurek klasycznych bez cekinków/marszczeń itd aaa i z wysokim stanem wiec jestem happy a dziś podpisałam umowe i w nastepnym tygodniu zaczynam prace na suchawkach, nie jest to mój szczyt marzeń ale kasa się przyda na razie bede tam pracowac i w miedzyczasie bede szukała czegoś innego
|
|
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na buty czekam bo chce emu a byly za duze, mam nadzieje ze sprowadza moj rozmiar bo gdzies tam jest jedna jedyna para akurat takich jak ja chce Czekam na telefon Gratuluje udanych zakupow i pracy ![]() Lili - te gumowe? fajne te butki, kupuj, bylam w nich na spacerze w sobote i sa ok Ja mam z kokarda
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór.
Byłam dzisiaj u lekarza. L4 do piątku włącznie. Dostałam trochę leków i 60 zł nie moje. Między innymi ketonal. Kazał mi go brać 3 razy dziennie - dużo mi się wydaje. Jestem obolała, ciężko mi kłaść się i wstawać, ale daję radę. Co prawda kubek z kawą jest mega ciężki i muszę go dwiema rękami podnosić, ale nie żeby mnie bolało nie do wytrzymania. Wzięłam na razie jedną tabletkę i na noc chyba nie będę brała. Co do zakupów to mam w planach kupienia zimowych botków, takich za kostkę na niewysokim obcasie, albo oficerek. Mam kozaki kupione w zeszłym roku, ale chcę kupić jeszcze jakieś żeby nie znosić ich za szybko. a teraz do piątku będę się lenić |
|
|
|
#2720 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Naprawiłam kompa ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skuszę się na nie, ale nie w tym momencie, bo mam póki co mnóstwo wydatków nurku- super, że masz umowę Punto- brawo i znowu będziesz z nami Padam z nóg. Chyba spać pójdę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:27 |
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje informatycznych zdolności
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
kelpie wracaj do zdrowia
![]() punto gratuluje super ze komp sie wyleczyl ![]() Tulla fajne zakupy ja musze pare rzeczy kupic miedzy innymi jakies podkolanowki bo jak nosze martensy to mi lekko skore obcieraja ( kurcze ksiezniczka sie porobilam a no i rozwalily mi sie easytony... grrr dobrze ze nie dalam za nie calej ceny bo bym chyba bardzo zalowala a tak to jakos to przelkne zaraz po tym jak kolezanka co w polsce w sportowym pracuje powiedziala mi ze gumy sie przecieraja i powietrze ,,ucieka" - ja mowie ,, nieno moje w porzadku " a za tydzien zaczelo sie ... niestety wydajesie ze gwarancja jakas taka dziwna bo okolo miesiaca . no chybaze sie cos dowiem wiecej to pomaszeruje do sklepu i im rzuce tymi buciorami bo nosilam je max 3-4 miesiace i to nie ze calymi dniami tylko max 2-3 godz na dzien czasem jednak spelniamy jakies marzenia zeby zobaczyc ze nie byly warte wielu poswiecen ![]() nurek dobrze ze sie udaly wakacje |
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpie, zdrówka życzę
![]() Talu niezłe zakupce, no ale nie ma sobie czego żałować tym bardziej że nie byliście nigdzie na wakacjach. A pozatym jak to bywa u nas - wiecznie nie mamy co na siebie włożyć ![]() Ja w listopadzie planuję zakupce ubraniowe Już się nie mogę doczekać
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-10-04 o 08:17 |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny.
Dzisiaj lepiej mi trochę. Najgorszy był weekend i wczoraj. Dzisiaj mam zamiar zrobić przegląd szafy. Zaczynają się zajęcia to trzeba przejrzeć jakie skarby tam mam i pokombinować jakieś zestawienia. Prania też sporo jest. W mieszkaniu też nie za czysto. Niby mamy ustalone kto kiedy sprząta, ale mnie wkurza jak jest brudno i nie mogę czekać aż ktoś wreszcie posprząta. TŻ cały dzień poza domem dziś. Siostra TŻ ostatnio ciągle sobie coś kupuje i mnie przez to kusi. Wczoraj sobie śliczne botki kupiła. Ja się powstrzymuje, na wiosnę sobie kupię. Teraz to jakieś zimowe. Ale zakupy kuszą. Teraz muszę kupić kartę pamięci do telefonu - zastanawiam się 8 czy 16 gb i jakiś futerał. Koło od roweru czeka też na zrobienie. Mieliśmy wczoraj pojechać do sklepu zobaczyć ile i zapomnieliśmy. Zastanawiam się czy za chwilę będzie się w ogóle opłacało bo zrobi się zimno. Ehhh... Zapowiada się dzisiaj ładny dzień. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-10-04 o 08:31 |
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Dzis o 14 wizyta u dentysty...mam nadzieje ze nie bedzie boleć....serce mnie juz boli,lol,chyba za bardzo to przezywam :P Jeszcze mam powiększone węzly chlonne....czytalam ze jak jest zakazenie w zebie to moga byc powiększone....buuu
|
|
|
|
#2727 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cześć Princesska
![]() Powiedz lekarzowi o tych węzłach i nie bój się. Poproś o znieczulenie i będzie git marchewka ![]() Bry Niewiasty Coś u mnie słonko wygląda a miała być już dzisiaj plucha Niebo czyściutkie i w sumie ciepło ![]() Do tego bestia na kolanach, kawka w zasięgu ręki... żyć nie umierać ![]() Dzisiaj ogarniam chatkę Przez łikend syfek się nie chcący zrobił
|
|
#2728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno mu powiem. Znieczulenie tez chce,tylko ze to jest martwy ząb juz raz byl robiony kanałowo i sie boje ze stwierdzi ze po prostu znieczulenie konieczne nie jest.... |
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się bez kawki, bo już wypiłam
U mnie dziś słońce Na obiad dla Tż zrobię ziemniaki+fileta, mała ma rosół z wczoraj i kawałek mięska jej spróbuję dać ![]() Tylko nie wiem co zjem ja... ![]() Niedługo trzeba się ubrać i do sklepu ruszyć ![]() Wczoraj kupiłam płyn do prania- Perwoll taki jakby zielony i jestem bardzo zadowolona Pranie jest miękkie jak nigdy ![]() Tylko musiałabym mieć 3 rodzaje- do koloru, białego i czarnego ![]() Muszę promocje wyhaczać i skompletuję wszystkie w większym opakowaniu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-04 o 09:30 |
|
|
|
#2730 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

no ale raz w tygodniu można dłużej posiedzieć
z mięsem 

, mnóstwo oślizgłych węży i jaszczurek 
Dziwne uczucie taki łysol 

Jakoś tak nie mam zaufania 

Chyba będzie musiał iść do doktora
aleeee najwazniejsze ze Tobie sie nic powaznego nie stalo
Czekam na telefon