SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-02, 08:46   #2701
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Bry

Boli mnie każdy mięsień mojego ciała, każdy. W nocy ciężko było mi się przekręcić nawet.

Czy oni powinni dostać mandat to nie wiem. Niby ja miałam pierszeństwo, ale oni mnie nie widzieli ani ja ich. Ale coś musiało być na rzeczy bo nawet nie wspominali o policji. Ja byłam w szoku i za bardzo nie wiedziałam co i jak.

Jutro muszę iść do lekarza po zwolnienie do pracy.

TŻ pojechał do pracy, a jego tata do mieszkania remontowanego. Ja leżę sobie w łóżku i piję herbatkę. Dobrze mieć wolne, tylko szkoda, że z takiego powodu.

Obiadowych planów brak. Wczoraj na kolację zrobiłam ratatuj w wersji zmodyfikowanej i zostało. Rosół też jeszcze jest to będzie pomidorówka.

Miłej niedzieli
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:45   #2702
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ja od rana u rodziców a siedziałam z koleżankami do 3 przy winku no ale raz w tygodniu można dłużej posiedzieć

na obiad robię pierogi z kapustą i grzybami zaraz właśnie będę ciasto robić i skończę farsz, lepienie długo mi nie zajmie bo robię tylko ok 50 pierogów
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:52   #2703
lili1987
Zakorzenienie

Ja na obiad też pierogi, ale kupne z mięsem

Wypogodziło się, upał się zrobił fajnie

Później pewnie na spacer pójdziemy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 14:25   #2704
irenkaaa
Zakorzenienie

ja puki co troche posprzatalam, zakupy zrobilam i do pracy zaraz
musze jeszcze kupic bagaz powrotny zeby pare rzeczy z Polski zabrac
marzy mi sie dluzszy urlopik ale to dopiero mozliwe w przyszlym roku
u nas od jakis 3 dni leje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 22:32   #2705
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Boli mnie każdy mięsień mojego ciała, każdy. W nocy ciężko było mi się przekręcić nawet.
Wracaj do zdrówka (pewnie, że powinni dostać mandat, wymusili pierwszeństwo, a jak nie widzieli to powinni się zatrzymać i popatrzeć).

Jestem stargana jak bury osioł. Po trzech dniach targów mam mega foty i nowe doświadczenia
Miałam przyjemność oglądać Mistrzostwa Aranżacji Nanoakwariów , pozostałe szkła , pokazy psów , mnóstwo oślizgłych węży i jaszczurek , zahaczyłam o myszki rasowe - pigmejki były przesłodkie i świnki morskie - okropne
Przy okazji była wystawa kotów rasowych. Prawdę mówiąc to żal mi ich bo muszą siedzieć po kilka sztuk w małych klatkach, większość śpi... Poznałam właścicielkę hodowli Sphynx Canadian i jej koty Dziwne uczucie taki łysol Jeszcze fajne były koty z klapiatymi uchami Reszta to jakieś olbrzymie i norweskie - najpopularniejsze teraz chyba bo było ich najwięcej. Na mnie wrażenia nie zrobiły, mało urokliwe, takie przysadziste

Jutro do pracy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:14   #2706
lili1987
Zakorzenienie

Witam się z rana Kawka wypita i zaraz się szykuję do lekarza.
Będzie dziś chyba piękny dzień, bo już jest słoneczniemimo wczesnej godziny

Muszę coś na obiad dziś wymyślić
Może dla Tż'a zrobię dziś frytki z jajkiem, bo dawno nie robiłam.
Co ja zjem to jeszcze pomyślę

Punto- też bym z chęcią poszła na wystawę kotów, tylko nie wiem czy moja alergia by zniosła futrzaki w takim dużym stężeniu

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-03 o 08:15
Stary 2011-10-03, 08:15   #2707
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ja od rana u rodziców a siedziałam z koleżankami do 3 przy winku no ale raz w tygodniu można dłużej posiedzieć

na obiad robię pierogi z kapustą i grzybami zaraz właśnie będę ciasto robić i skończę farsz, lepienie długo mi nie zajmie bo robię tylko ok 50 pierogów
Też planuję pierogi z kapustą i grzybami, może pod koniec tygodnia się za to zabiorę bo tż już jęczy

Punto, intensywny i ciekawy weekend, fajnie

Dzień dobry, weekend i już po nim - szkoda że tak szybko
My wczoraj byliśmy na jesiennym spacerze w parku. Było bardzo fajnie. Później wróciliśmy do domu, ugotowałam na szybko makaron do spaghetti, sos już miałam gotowy z rana. Zjedliśmy troszkę odsapnęliśmy i wyruszyliśmy na kawę do rodziców. Mogłabym się znów do nich wprowadzić Bo mimo, że remont jeszcze nie jest skończony to już wygląda mega

Pogoda mnie coraz bardziej zadziwia, pozytywnie Bo dziś znów zapowiada się piękny dzień! Nad ranem co prawda jest dość chłodno, ale robi się coraz przyjemniej

Dziś powinna przyjść maska z Kallosa. Mam nadzieję że kurier nie zostawi znów u sąsiada Jakoś tak nie mam zaufania Poza tym jak ma miejsce na podpis mój własny to jakim w ogóle prawem zostawia paczki gdzie popadnie ?

Miłego dnia

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:17   #2708
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Ja mam dziś i jutro wolne. Wczoraj byłam na chrzcinach i była to bardzo udana imprezka. Pyszne jedzonko i drinki , więc posiedzieliśmy trochę.
Na obiad robię rosół z drobniutkim makaronem i potrawkę z kurczaka z ryżem, być może z tym sosem orzeszkowym. W planach miałam na dziś wielkie porządki, ale czuję, że wyjdzie jak zwykle, czyli sprzątanie poczeka sobie troszkę
Byłam na zakupach i pogoda u mnie zwariowała. Normalnie lato w październiku. Później zabiorę Tż na jakiś spacer

Teraz muszę ogarnąć mieszkanie, bo wczoraj cały dzień się leniłam
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:41   #2709
nurek119
Zakorzenienie

ja siedze na uczelni ale dziś zajecia trwają po 15 minut i nas wypuszczają i 1,5h okienka;/
stwierdziłam, ze chyba pójdę na jakiś call center a szukac dalej czekoś innego bede??
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 12:25   #2710
irenkaaa
Zakorzenienie

ja od rana sprzatam ,piore, farbuje ( juz po ale kolor w sumie odswiezony i tyle)
potem sie przejde po plaszczyk dla chrzesnicy jak cos znajde i do znajomej i tyle
moze jakis wieczor z filmem jak sie tz-owi bedzie chcialo
Stary 2011-10-03, 12:37   #2711
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ja dzisiaj 3 h spędziłam w urzędach wyszłam przed 7 a wróciłam po 10

dzisiaj na obiad robię kiełbaski z patelni grillowej i sałatkę grecką

pogoda się u mnie spieprzyła zachmurzyło się i chyba będzie padać;/
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 13:11   #2712
golden_eye
Wtajemniczenie

hej
M chory, marudny jak dzieciak oczywiście w sobotę mu to nie przeszkodziło jechać na ryby - miał przerwę w chorowaniu ale złapał wielkiego leszcza a dziś jak wróci z pracy to znów go do łóżka zapakuję i dlatego muszę wszystkie prace domowe zrobić do 15 bo potem będzie "misiu posiedź ze mną misiu przytul misiu boli ..."

na obiad rosół, mocno paprykowy i mocno pieprzny a na jutro grochówa

piorę i sprzątam od rana, ostatni dzień słońca (- podobno), to trzeba wykorzystać

Kelpie - współczuję wypadku
Nurek - zazdraszczam wyjazdu i dobrze, że się udał ja się na razie pasę obrazkami karaibów w tv ale dobre i to
Punto - oby dzisiejszy dzień przeminął jak najszybciej i jak najmniej boleśnie
Stary 2011-10-03, 13:42   #2713
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Punto - oby dzisiejszy dzień przeminął jak najszybciej i jak najmniej boleśnie
Jest bezbolesny bo zostałam w domu Reanimuję kompa Chyba będzie musiał iść do doktora

Stary 2011-10-03, 16:18   #2714
lili1987
Zakorzenienie

Punto- wyślij lapka do doktora jak najszybciej, bo tęsknimy

Ja 2 kawę piję, przespałam się 30 minut.
Zaraz Tż wróci i mu fryty z jajkiem zrobię i zalegnę przed tv oglądając Pierwszą Miłość

U mnie też się zachmurzyło, a było lato w pełni dziś

Stary 2011-10-03, 16:23   #2715
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Znow robilam dzis nadgodziny Do tego w dzien na ktorym bardzo mi zalezy zeby miec wolny musze byc pod telefonem - bo znow jestem tylko ja na cale wojewodztwo A z rzeczy milych:Piekna pogoda byla w weekend - zaliczylam z TZ spacer, lody na swiezym powietrzu plus zakupy

Poszlo mi 1400 zl Tzn czekam jeszcze na dostawe butow bo musza mi sprowadzic moj rozmiar
Ale nie mam absoltunie zadnych wyrzutow sumienia, praktycznie nie dosc ze nigdznie nie bylam to caly urlop przechorowalam wiec mala poprawa humoru musiala byc. Ale juz chyba mam wszystko

Kelpie
- szkoda roweru aleeee najwazniejsze ze Tobie sie nic powaznego nie stalo mam nadzieje ze szybko przestanie bolec

Nurek - super ze wakacje sie udaly

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Jestem stargana jak bury osioł. Po trzech dniach targów mam mega foty i nowe doświadczenia
Miałam przyjemność oglądać Mistrzostwa Aranżacji Nanoakwariów , pozostałe szkła , pokazy psów , mnóstwo oślizgłych węży i jaszczurek , zahaczyłam o myszki rasowe - pigmejki były przesłodkie i świnki morskie - okropne
Przy okazji była wystawa kotów rasowych. Prawdę mówiąc to żal mi ich bo muszą siedzieć po kilka sztuk w małych klatkach, większość śpi... Poznałam właścicielkę hodowli Sphynx Canadian i jej koty Dziwne uczucie taki łysol Jeszcze fajne były koty z klapiatymi uchami Reszta to jakieś olbrzymie i norweskie - najpopularniejsze teraz chyba bo było ich najwięcej. Na mnie wrażenia nie zrobiły, mało urokliwe, takie przysadziste

Jutro do pracy
A ja nie cierpie kotow a uwielbiam gryzonie
Ciesze sie ze wystawa sie udala

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Dziś powinna przyjść maska z Kallosa. Mam nadzieję że kurier nie zostawi znów u sąsiada Jakoś tak nie mam zaufania Poza tym jak ma miejsce na podpis mój własny to jakim w ogóle prawem zostawia paczki gdzie popadnie ?
U mnie kurierzy tez tak kiedys robili.
Az zadzwonilam do centrali jeden z tych firm i sie spytalam gdzie jest moja paczka - bo widzialam w internecie status "dostarczona". Na co pani ze pod takim i takim adresem.
A ja na to - a ja tam nie mieszkam, to raz, dwa kto sie podpisal? Nie ja.
Paczki nie mam, nie wiem kto tam mieszka, nie znam tych ludzi. Zazadalam dostarczenia paczki jeszcze w to samo popoludnie - inaczej zazadam odszkodowania i tyle, to jest jego praca, jak mu sie nie chce nawet zadzwonic i skontaktowac to nie moj problem. I dostarczyl, z przeprosinami.

Niestety bywa tak ze zamawiam cenne rzeczy, czesto ksiazki powyzej 400 - 500 zl i ja je chce odebrac bo skad mam pewnosc ze ta obca osoba mi da znac ze je ma? Wtedy nie dala, dopiero w internecie sprawdzilam ze paczka jest gdzies tam a ja czekalam jak glupia.

W wyniku czego ostatnio 2 kurierow mnie po szpitalu szukalo byle dostarczyc do moich rak
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 16:38   #2716
lili1987
Zakorzenienie

Tallu- zaszalałaś Twoje buty z serduszkiem (lub wstążką) mi po głowie chodzą i chyba sobie je wiosną kupię albo pod koniec zimy (ja bym z sercem chciała )

Stary 2011-10-03, 17:41   #2717
nurek119
Zakorzenienie

Talullah ważne, że C się podobają zamówione rzeczy

ja tez nie bede marudzić bo w niedziele stałam sie posiadaczką nowego czerwonego płaszczyka i czarnych rurek klasycznych bez cekinków/marszczeń itd aaa i z wysokim stanem wiec jestem happy
a dziś podpisałam umowe i w nastepnym tygodniu zaczynam prace na suchawkach, nie jest to mój szczyt marzeń ale kasa się przyda na razie bede tam pracowac i w miedzyczasie bede szukała czegoś innego
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:49   #2718
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Talullah ważne, że C się podobają zamówione rzeczy

ja tez nie bede marudzić bo w niedziele stałam sie posiadaczką nowego czerwonego płaszczyka i czarnych rurek klasycznych bez cekinków/marszczeń itd aaa i z wysokim stanem wiec jestem happy
a dziś podpisałam umowe i w nastepnym tygodniu zaczynam prace na suchawkach, nie jest to mój szczyt marzeń ale kasa się przyda na razie bede tam pracowac i w miedzyczasie bede szukała czegoś innego
Ale ja nie zamawialam, zrobilam napad z TZ na CH
Na buty czekam bo chce emu a byly za duze, mam nadzieje ze sprowadza moj rozmiar bo gdzies tam jest jedna jedyna para akurat takich jak ja chce Czekam na telefon

Gratuluje udanych zakupow i pracy

Lili - te gumowe? fajne te butki, kupuj, bylam w nich na spacerze w sobote i sa ok Ja mam z kokarda
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 20:32   #2719
Kelpie
Zakorzenienie

Bry wieczór.

Byłam dzisiaj u lekarza. L4 do piątku włącznie. Dostałam trochę leków i 60 zł nie moje. Między innymi ketonal. Kazał mi go brać 3 razy dziennie - dużo mi się wydaje. Jestem obolała, ciężko mi kłaść się i wstawać, ale daję radę. Co prawda kubek z kawą jest mega ciężki i muszę go dwiema rękami podnosić, ale nie żeby mnie bolało nie do wytrzymania. Wzięłam na razie jedną tabletkę i na noc chyba nie będę brała.

Co do zakupów to mam w planach kupienia zimowych botków, takich za kostkę na niewysokim obcasie, albo oficerek. Mam kozaki kupione w zeszłym roku, ale chcę kupić jeszcze jakieś żeby nie znosić ich za szybko.

a teraz do piątku będę się lenić
Stary 2011-10-03, 22:25   #2720
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Między innymi ketonal. Kazał mi go brać 3 razy dziennie - dużo mi się wydaje. Jestem obolała, ciężko mi kłaść się i wstawać, ale daję radę. Co prawda kubek z kawą jest mega ciężki i muszę go dwiema rękami podnosić, ale nie żeby mnie bolało nie do wytrzymania. Wzięłam na razie jedną tabletkę i na noc chyba nie będę brała.
Ketonal jest mocny i skuteczny, nie bierz za dużo (a 100 czy 50 ??). Ja jak jestem w takim stanie jak Ty to biorę jedną na cały dzień, trzy to zdecydowanie za wiele

Naprawiłam kompa Sama -> dumna

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A ja nie cierpie kotow a uwielbiam gryzonie
Ciesze sie ze wystawa sie udala
Ja kotów też nie lubię Nawet taki kolega akwarysta - pasjonat- to zauważył. Teraz zakręciły mnie gekony

Stary 2011-10-03, 22:26   #2721
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Lili - te gumowe? fajne te butki, kupuj, bylam w nich na spacerze w sobote i sa ok Ja mam z kokarda
tak te gumowe skuszę się na nie, ale nie w tym momencie, bo mam póki co mnóstwo wydatków

nurku- super, że masz umowę

Punto- brawo i znowu będziesz z nami

Padam z nóg. Chyba spać pójdę

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-03 o 22:27
Stary 2011-10-03, 22:27   #2722
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Ketonal jest mocny i skuteczny, nie bierz za dużo (a 100 czy 50 ??). Ja jak jestem w takim stanie jak Ty to biorę jedną na cały dzień, trzy to zdecydowanie za wiele

Naprawiłam kompa Sama -> dumna

50 dostałam. Wzięłam jedną na razie i dzisiaj więcej nie biorę. I jakoś nie czuję się mega lepiej. Bolą mnie wszystkie mięśnie jakby mnie ktoś obił, ale szczerze mówiąc nie jest to najgorszy rodzaj bólu. Potrafię umierać dużo bardziej. TŻ mówi, że jak lekarz zapisał to brać, ale nie będę się truła. Dostałam też coś osłonowego na żołądek więc to od razu świadczy jakie to świństwo. Gdybym szła do pracy czy na uczelnie to co innego.

Gratuluje informatycznych zdolności
Stary 2011-10-03, 23:20   #2723
irenkaaa
Zakorzenienie

kelpie wracaj do zdrowia
punto gratuluje
super ze komp sie wyleczyl
Tulla fajne zakupy
ja musze pare rzeczy kupic miedzy innymi jakies podkolanowki bo jak nosze martensy to mi lekko skore obcieraja ( kurcze ksiezniczka sie porobilam )
a no i rozwalily mi sie easytony... grrr dobrze ze nie dalam za nie calej ceny bo bym chyba bardzo zalowala a tak to jakos to przelkne
zaraz po tym jak kolezanka co w polsce w sportowym pracuje powiedziala mi ze gumy sie przecieraja i powietrze ,,ucieka" - ja mowie ,, nieno moje w porzadku " a za tydzien zaczelo sie ... niestety wydajesie ze gwarancja jakas taka dziwna bo okolo miesiaca . no chybaze sie cos dowiem wiecej to pomaszeruje do sklepu i im rzuce tymi buciorami bo nosilam je max 3-4 miesiace i to nie ze calymi dniami tylko max 2-3 godz na dzien no nic trudno
czasem jednak spelniamy jakies marzenia zeby zobaczyc ze nie byly warte wielu poswiecen
nurek dobrze ze sie udaly wakacje
Stary 2011-10-04, 08:04   #2724
Nadia5
Zakorzenienie

Kalpie, zdrówka życzę
Talu niezłe zakupce, no ale nie ma sobie czego żałować tym bardziej że nie byliście nigdzie na wakacjach. A pozatym jak to bywa u nas - wiecznie nie mamy co na siebie włożyć
Ja w listopadzie planuję zakupce ubraniowe Już się nie mogę doczekać

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-10-04 o 08:17
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 08:26   #2725
Kelpie
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny.
Dzisiaj lepiej mi trochę. Najgorszy był weekend i wczoraj.

Dzisiaj mam zamiar zrobić przegląd szafy. Zaczynają się zajęcia to trzeba przejrzeć jakie skarby tam mam i pokombinować jakieś zestawienia.
Prania też sporo jest.
W mieszkaniu też nie za czysto. Niby mamy ustalone kto kiedy sprząta, ale mnie wkurza jak jest brudno i nie mogę czekać aż ktoś wreszcie posprząta.
TŻ cały dzień poza domem dziś.

Siostra TŻ ostatnio ciągle sobie coś kupuje i mnie przez to kusi. Wczoraj sobie śliczne botki kupiła. Ja się powstrzymuje, na wiosnę sobie kupię. Teraz to jakieś zimowe. Ale zakupy kuszą.
Teraz muszę kupić kartę pamięci do telefonu - zastanawiam się 8 czy 16 gb i jakiś futerał. Koło od roweru czeka też na zrobienie. Mieliśmy wczoraj pojechać do sklepu zobaczyć ile i zapomnieliśmy. Zastanawiam się czy za chwilę będzie się w ogóle opłacało bo zrobi się zimno. Ehhh...

Zapowiada się dzisiaj ładny dzień.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-10-04 o 08:31
Stary 2011-10-04, 08:56   #2726
Princesska22
Zadomowienie

Dzis o 14 wizyta u dentysty...mam nadzieje ze nie bedzie boleć....serce mnie juz boli,lol,chyba za bardzo to przezywam :P Jeszcze mam powiększone węzly chlonne....czytalam ze jak jest zakazenie w zebie to moga byc powiększone....buuu
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:21   #2727
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cześć Princesska
Powiedz lekarzowi o tych węzłach i nie bój się. Poproś o znieczulenie i będzie git marchewka

Bry Niewiasty
Coś u mnie słonko wygląda a miała być już dzisiaj plucha Niebo czyściutkie i w sumie ciepło

Do tego bestia na kolanach, kawka w zasięgu ręki... żyć nie umierać

Dzisiaj ogarniam chatkę Przez łikend syfek się nie chcący zrobił

Stary 2011-10-04, 09:24   #2728
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Princesska
Powiedz lekarzowi o tych węzłach i nie bój się. Poproś o znieczulenie i będzie git marchewka

Bry Niewiasty
Coś u mnie słonko wygląda a miała być już dzisiaj plucha Niebo czyściutkie i w sumie ciepło

Do tego bestia na kolanach, kawka w zasięgu ręki... żyć nie umierać

Dzisiaj ogarniam chatkę Przez łikend syfek się nie chcący zrobił

Na pewno mu powiem. Znieczulenie tez chce,tylko ze to jest martwy ząb juz raz byl robiony kanałowo i sie boje ze stwierdzi ze po prostu znieczulenie konieczne nie jest....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:28   #2729
lili1987
Zakorzenienie

Witam się bez kawki, bo już wypiłam
U mnie dziś słońce

Na obiad dla Tż zrobię ziemniaki+fileta, mała ma rosół z wczoraj i kawałek mięska jej spróbuję dać
Tylko nie wiem co zjem ja...

Niedługo trzeba się ubrać i do sklepu ruszyć

Wczoraj kupiłam płyn do prania- Perwoll taki jakby zielony i jestem bardzo zadowolona Pranie jest miękkie jak nigdy Chyba pozostanę przy płynach, bo dużo się ich nie leje, a dużo fajniejsze niż proszek
Tylko musiałabym mieć 3 rodzaje- do koloru, białego i czarnego
Muszę promocje wyhaczać i skompletuję wszystkie w większym opakowaniu

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-10-04 o 09:30
Stary 2011-10-04, 09:30   #2730
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Na pewno mu powiem. Znieczulenie tez chce,tylko ze to jest martwy ząb juz raz byl robiony kanałowo i sie boje ze stwierdzi ze po prostu znieczulenie konieczne nie jest....
To jak jest martwy to tym bardziej nic się nie bój I nie nakręcaj się teraz bo do 14 dużo czasu jeszcze

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

Wczoraj kupiłam płyn do prania- Perwoll taki jakby zielony i jestem bardzo zadowolona Pranie jest miękkie jak nigdy
Ja używam czarnego bo 99% ciuchów mamy w czerni Ale też jestem zadowolona

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości