Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 13:20   #2701
BeforeIForget
jesterhead

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Dzieki bardzo uzywalam raz bodajze brzozowej bardzo mi sie podobal efekt. a dzisiaj mam wyjatkowo ladne wlosy, powykrzywialy sie jak spalam i odbilo je od skory a jeszcze mam takie pytanie, nie boicie sie ze jak odstawicie te wszstkie specyfiki do wlosow i bedziecie uzwac tylko szmaponu i odzwki to wlos zaczna wypadac i lamac sie i tak dalej, ja sie obawiam troche tego
O włoski trzeba dbać cały czas. Jeśli przy używaniu tylko szamponu i odżywki włosy mają się niszczyć to chyba lepiej używać tych wszystkich specyfików cały czas, żeby nie zaprzepaścić efektów jakie się uzyskało dzięki nim Tak mi się przynajmniej wydaje

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:23   #2702
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE

Cytat:
Napisane przez cyanid Pokaż wiadomość
Ja mam z natury cienkie włosy, a udało mi sie je zagęscić. Konce sa nadal cienkie, ale od nasady jest ich coraz więcej. Pisałam juz w o tym w wielu watkach, czego uzywam :P Ale zauwazylam ze moich włosów wydaje się jeszcze więcej, gdy na godzinę przed myciem nałoże maskę którą sobie sama zrobiłam: Kilka łyzek maski bingo drożdzowej, łyzka nafty, łyzka oleju rycynowego, troszkę serum Radical i do tego po kilka kropelek keratyny, pantenolu i jedwabiu z Maizideł. Wątpie, ze masz te wszystkie skladniki, wiec polecam kupic chociaz nafte i mieszac ja z roznymi maskami, wtedy mozna ja dluzej trzymac i zmywa sie juz za pierwszym razem(bo jak nakladalam kiedys nafte sama to i z 3 razy musialam myc...). A efekty u mnie sa swietne.
Po za tym oczywiscie rozne wcierki w skore glowy, woda brzozowa, kuracja wzmacniajaca z Rzepa z Joanny, i ostatnio Jantar
Piję też pokrzywę z przerwami
To tyle jeśli chodzi o porost i zagęszczenie:P (bo poza tym oczywiscie stosuje tez inne kosmetyki do wlosow np. oleje i oczywiscie zadnych silikonow, oprocz na koncowki w celu zabezpieczenia, choc tu tez czasem wole olej kokosowy:P))
Tak dbam o wlosy mniejwiecej od roku i teraz widze ze jest ich coraz wiecej od nasady, choc babyhair zaczely wyrastac od razu.
To fakt mi baby hair zaczęły wyrastać bardzo szybko jak używałam lotion niger i od nasady były wyraźnie grubsze. teraz czekam na nowe baby hair po Jantarze
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:29   #2703
Lavanja
Raczkowanie

hmmm ja mam cienkie wlosy poniewaz jestem jasna blondynka ale mialam ich baaardzo duzo, kazdy sie zachwycal ze jest ich az tak duzo.

mowicie zeby pokrzywe pic? bo ja pol roku pilam skrzyp a bylo to uciazliwe bo jest bardzo moczopedny, a nie bylo zadnych efektow tyle ze przestaly wypadac. a prawde mowiac najwieksza nadzieje pokladalam w tym.. bo przeciez to byly prawdziwe ziola, co moze pomoc lepiej niz natura? naprawde sie zawidolam choc moze mialam zaduze wyobrazenie rezultatow po tym..

od lutego jadlam rowniez tabletki tranu, uzywalam nafty, waxa (polskiego) plukalam wlosy rozmarynem duzo tego bylo a efekt byl taki ze od lutego do dnia dzisiejszego mam okolo 13 cm odrostu. po 10 miesiacach nie farbowania rowniez nie widze tez zadnych nowych malych wlosow...

jak zestaw z Nisim nie pomoze, C.P, angielski wax i wcierka z Farmony to chyba sie poddam z tymi wszystkimi kuracjami. ale ocenie to w lutym , zamierzam cala ta kuracje stosowac 3 miesiace , nie krocej.

: (

Mioduje, olejuje, nie prostuje ! Krece papiloty bo suszarka to klopoty
Lavanja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:33   #2704
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Ja mam z natury cienkie włosy, a udało mi sie je zagęscić. Konce sa nadal cienkie, ale od nasady jest ich coraz więcej. Pisałam juz w o tym w wielu watkach, czego uzywam :P Ale zauwazylam ze moich włosów wydaje się jeszcze więcej, gdy na godzinę przed myciem nałoże maskę którą sobie sama zrobiłam: Kilka łyzek maski bingo drożdzowej, łyzka nafty, łyzka oleju rycynowego, troszkę serum Radical i do tego po kilka kropelek keratyny, pantenolu i jedwabiu z Maizideł. Wątpie, ze masz te wszystkie skladniki, wiec polecam kupic chociaz nafte i mieszac ja z roznymi maskami, wtedy mozna ja dluzej trzymac i zmywa sie juz za pierwszym razem(bo jak nakladalam kiedys nafte sama to i z 3 razy musialam myc...). A efekty u mnie sa swietne.
Po za tym oczywiscie rozne wcierki w skore glowy, woda brzozowa, kuracja wzmacniajaca z Rzepa z Joanny, i ostatnio Jantar
Piję też pokrzywę z przerwami
To tyle jeśli chodzi o porost i zagęszczenie:P (bo poza tym oczywiscie stosuje tez inne kosmetyki do wlosow np. oleje i oczywiscie zadnych silikonow, oprocz na koncowki w celu zabezpieczenia, choc tu tez czasem wole olej kokosowy:P))
Tak dbam o wlosy mniejwiecej od roku i teraz widze ze jest ich coraz wiecej od nasady, choc babyhair zaczely wyrastac od razu.
mam polowe narazie wlasnie mam seboradin i psikam nim, w kolejce czek jantar mieszalam kieds nafte z szamponami, ale strasznie glowa mnie swedziala, ale olejek rycynowy tez dawalam i mi blo dobrze nim ja pokrzywe pije juz 2 lata, ale nie daje u mnie efektu. teraz pije dla smaku a oleje to mam indjskie lubilam z winogron i ze slodkich migdalow bardzo, chyba wrooce do nich jeszcze koncowek narazie nie zabezpieczam, bo unikam silikonow, a jak zuzyje prznajmneij polowe olei co mam teraz to kupie kokosowy czysty i nim sporoboje. ogolnie mam wlosy zdrowe, od roku nie farbuje, nie prostuje czasem susze, koncowki sa okey, bo niedawno obcielam sie na boba Jeszcze mialam wax zagraniczny i mi on super pasowal, bardzo duzo babybair mialam po nim chyba wroce do niego bo po biovaxie nie mam takich efektow

Edytowane przez maneo444
Czas edycji: 2011-11-23 o 13:35
maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:43   #2705
Lavanja
Raczkowanie

Cytat:
mieszalam kieds nafte z szamponami, ale strasznie glowa mnie swedziala, ale olejek rycynowy tez dawalam i mi blo dobrze nim

a oleje to mam indjskie lubilam z winogron i ze slodkich migdalow bardzo, chyba wrooce do nich jeszcze

Jeszcze mialam wax zagraniczny i mi on super pasowal, bardzo duzo babybair mialam po nim chyba wroce do niego bo po biovaxie nie mam takich efektow
nafte dodawalas do szamponu? nie mialas potem przetluszczonych lub zle pachnacych wlosow?

moge wiedziec gdzie w kielcach kupujesz olejek ze slodkich migdalow i po ile? bo ja tez pochodze z kielc.

i jeszcze pytanie do waxa, po jakim czasie mialas babyhair?

Mioduje, olejuje, nie prostuje ! Krece papiloty bo suszarka to klopoty
Lavanja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 14:12   #2706
vouge13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taszita Pokaż wiadomość
Co myślicie o zaplataniu włosów w warkocz codziennie ?
Czy to zniszczy ich strukturę albo bardzo dobrą kondycję????????????????? ????
nie zniszczy, ale warkocz musi być dość luźny i spięty nieszkodliwą gumką
Cytat:
a jeszcze mam takie pytanie, nie boicie sie ze jak odstawicie te wszstkie specyfiki do wlosow i bedziecie uzwac tylko szmaponu i odzwki to wlos zaczna wypadac i lamac sie i tak dalej, ja sie obawiam troche tego
ja już chyba nigdy nie odstawię tych specyfików, za bardzo się wkręciłam we włosomaniactwo

Cytat:
Napisane przez Lavanja Pokaż wiadomość

mowicie zeby pokrzywe pic? bo ja pol roku pilam skrzyp a bylo to uciazliwe bo jest bardzo moczopedny, a nie bylo zadnych efektow tyle ze przestaly wypadac. a prawde mowiac najwieksza nadzieje pokladalam w tym.. bo przeciez to byly prawdziwe ziola, co moze pomoc lepiej niz natura? naprawde sie zawidolam choc moze mialam zaduze wyobrazenie rezultatow po tym..
bo skrzyp żeby działał trzeba pogotować, inaczej nie ma właściwości [no chyba że moczopędne]

Powiem wam dziewuszki, że strasznie mnie dzisiaj wkurzają te moje kłaki, jak leżą na szyi i przeszkadzają, mam ochotę opitolić się maszynką ^^
Stary 2011-11-23, 14:19   #2707
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez Lavanja Pokaż wiadomość
nafte dodawalas do szamponu? nie mialas potem przetluszczonych lub zle pachnacych wlosow?

moge wiedziec gdzie w kielcach kupujesz olejek ze slodkich migdalow i po ile? bo ja tez pochodze z kielc.

i jeszcze pytanie do waxa, po jakim czasie mialas babyhair?
do szamponu dodawalam, mieszalam wm kubku szmapon i troche nafty. w porzadku byly nic sie nie dzialo, a co do waxa to zauwazlam ze mam duzo wlosow po jakis 2-3 miesiacach od kuracji waxem,

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez vouge13 Pokaż wiadomość
ja już chyba nigdy nie odstawię tych specyfików, za bardzo się wkręciłam we włosomaniactwo

ja wlasnie troszke sie obawiam ze jak odstawie wszystko to wpadnie mi pol wlosow

Stary 2011-11-23, 14:23   #2708
cyanid
Raczkowanie

Cytat:
mam polowe narazie wlasnie mam seboradin i psikam nim, w kolejce czek jantar mieszalam kieds nafte z szamponami, ale strasznie glowa mnie swedziala, ale olejek rycynowy tez dawalam i mi blo dobrze nim ja pokrzywe pije juz 2 lata, ale nie daje u mnie efektu. teraz pije dla smaku a oleje to mam indjskie lubilam z winogron i ze slodkich migdalow bardzo, chyba wrooce do nich jeszcze koncowek narazie nie zabezpieczam, bo unikam silikonow, a jak zuzyje prznajmneij polowe olei co mam teraz to kupie kokosowy czysty i nim sporoboje. ogolnie mam wlosy zdrowe, od roku nie farbuje, nie prostuje czasem susze, koncowki sa okey, bo niedawno obcielam sie na boba Jeszcze mialam wax zagraniczny i mi on super pasowal, bardzo duzo babybair mialam po nim chyba wroce do niego bo po biovaxie nie mam takich efektow

Ja z natury mam proste, cienkie i blond. Włosy mam teraz gdzieś tak do łopatek. Najdłuższe miałam do połowy piersi, ale ostatnio ścięłam kilka cm. Ciągle dążę do tego by je zagęścić, więc muszę ścinać te cienkie końce a potem mam nadzieje ze uda mi się zapuścić jeszcze dłuższe
Nigdy ich nie farbowałam, nie prostowałam, nie suszę. Jedyne czym im szkodzę to czasem na jakieś okazje je tapiruję i pryskam lakierem, a na codzien uzywam czasem pianki, to wtedy bardziej trzymaja się kupy :P Ale w związku z tym że są delikatne to koncowki szybko się niszczą niestety.. Jedyne co kładłam na włosy to henna dla blondynek, fajnie odżywia kolor i włosy po niej wydawały się dużo grubsze, ale efekt znikał po kilkunastu myciach. Wiec teraz mysle zaczac regularnie robic wlosy henna i dłuzej ja trzymac
Co do waxa to też chce sobie kupić, ale poki co nie mieszczą mi się kosmetyki na półkach, wiec kupie jak mi się pokonczą te maski co mam

Edytowane przez cyanid
Czas edycji: 2011-11-23 o 14:25
cyanid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:01   #2709
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Ja z natury mam proste, cienkie i blond. Włosy mam teraz gdzieś tak do łopatek. Najdłuższe miałam do połowy piersi, ale ostatnio ścięłam kilka cm. Ciągle dążę do tego by je zagęścić, więc muszę ścinać te cienkie końce a potem mam nadzieje ze uda mi się zapuścić jeszcze dłuższe
Nigdy ich nie farbowałam, nie prostowałam, nie suszę. Jedyne czym im szkodzę to czasem na jakieś okazje je tapiruję i pryskam lakierem, a na codzien uzywam czasem pianki, to wtedy bardziej trzymaja się kupy :P Ale w związku z tym że są delikatne to koncowki szybko się niszczą niestety.. Jedyne co kładłam na włosy to henna dla blondynek, fajnie odżywia kolor i włosy po niej wydawały się dużo grubsze, ale efekt znikał po kilkunastu myciach. Wiec teraz mysle zaczac regularnie robic wlosy henna i dłuzej ja trzymac
Co do waxa to też chce sobie kupić, ale poki co nie mieszczą mi się kosmetyki na półkach, wiec kupie jak mi się pokonczą te maski co mam
Ja mam nadzieje ze te nowe co będą rosly to jednak troszkę grubsze i ze będę tylko stare ścinać powoli. Ja najdłuższe miałam do początku łopatek

Stary 2011-11-23, 15:28   #2710
cyanid
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam nadzieje ze te nowe co będą rosly to jednak troszkę grubsze i ze będę tylko stare ścinać powoli. Ja najdłuższe miałam do początku łopatek
No po sobie widzę że raczej nie są grubsze, ale chyba mocniejsze:P Mi się strasznie podobają długie włosy i w wakacje udało mi się osiągnac juz zadowalajaca długość, bo miałam czas dbać o nie codziennie, a potem zaczela sie szkola i scielam, bo konce coraz gorzej wygladaly
cyanid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 15:38   #2711
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe
Konto usunięte

A czy woda brzozowa w jakimś stopniu przyśpieszy porost włosów? Czy w tym celu lepiej pokrzywową wcierać?
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 16:10   #2712
AnulaPPP
Zakorzenienie

[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;30684410]A czy woda brzozowa w jakimś stopniu przyśpieszy porost włosów? Czy w tym celu lepiej pokrzywową wcierać? [/QUOTE]
myślę że jako tako różnicy nie ma i powinno coś przyspieszyć
ale to jest jak ze wszystkimi wcierkami - na kogoś działają na kogoś nie...
Mi woda brzozowa z olejkiem rozmarynowym dała 1,5 cm miesiąc przy czym zwykle rosną 1cm.

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 16:57   #2713
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
myślę że jako tako różnicy nie ma i powinno coś przyspieszyć
ale to jest jak ze wszystkimi wcierkami - na kogoś działają na kogoś nie...
Mi woda brzozowa z olejkiem rozmarynowym dała 1,5 cm miesiąc przy czym zwykle rosną 1cm.

To się skuszę na nią
Czytałam opinie na KWC i niczego sobie jest ta z Malwy
Może zniweluje też moje swędzenie głowy
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:03   #2714
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

30 listopada w sklepie internetowym z produktami bingo jest darmowa przesylka Postanwiłam wykorzystać okazję i coś zamówić. Tylko mam dylemat co wziąć. Zastanawiam się między :

http://www.snella.pl/322,kuracja-do-...-bingospa.html

a

http://www.snella.pl/117,odzywka-do-...oslinnych.html

Macie może jakieś porównanie?
I co jeszcze warto zamówić z bingo?
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:10   #2715
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
30 listopada w sklepie internetowym z produktami bingo jest darmowa przesylka Postanwiłam wykorzystać okazję i coś zamówić. Tylko mam dylemat co wziąć. Zastanawiam się między :

a

O mamo, zbankrutuję...
Stary 2011-11-23, 17:39   #2716
AnulaPPP
Zakorzenienie

[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;30686039]
To się skuszę na nią
Czytałam opinie na KWC i niczego sobie jest ta z Malwy
Może zniweluje też moje swędzenie głowy [/QUOTE]
ja używałam i używam Barwy, bo innej nie znalazłam póki co jak skończę kupię wodę Isany

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:42   #2717
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
ja używałam i używam Barwy, bo innej nie znalazłam póki co jak skończę kupię wodę Isany
Też zwróciłam uwagę na brzozową Isany i też kupię, ale następnym razem, bo nie mam nigdzie blisko rossmanna, więc kupię kiedyś przy okazji
Stary 2011-11-23, 17:50   #2718
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:

a

Ja mam tą drugą kurację, ale na twoim miejscu wzięłabym tą pierwszą...

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 17:57   #2719
necia84
Raczkowanie

a mnie kusi ta http://www.snella.pl/324,kuracja-kol...-bingospa.html
necia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 17:58   #2720
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna Pokaż wiadomość
Ja mam tą drugą kurację, ale na twoim miejscu wzięłabym tą pierwszą...
To chyba to samo tylko w mniejszym lub większym opakowaniu
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:16   #2721
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:

a

http://raan.com.pl/pl/product/browse?productName=bingo zobacz sobie tu,tez maja darmowa wysylke,a maski z bingo tansze o piataka tez sie zlapalam na ta darmowa wysylke

P.S wydaje mi sie ze jak ostatnio przegladalam to bylo tych masek wiecej

Edytowane przez maneo444
Czas edycji: 2011-11-23 o 18:19
Stary 2011-11-23, 18:34   #2722
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
To chyba to samo tylko w mniejszym lub większym opakowaniu
Chyba nie, bo w tej pierwszej jest 40 aktywnych składników, a w tej drugiej tylko 12 ziół.. Chyba dobrze myślę. Nie wiem, może się mylę

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:45   #2723
Aniamaluje
Raczkowanie

mam ziołową kurację tą litrową, i dużo innych produktów, bo dobijałam do stówy, żeby mieć darmową przesyłkę od producenta dodają jakieś próbki, długopis i jak klikniesz na stronie sklpeu bingo-spa w zakładkę "nk" dla nowych klientów, to jest zawsze jakaś fajna promocja, ja mogłam wybrać sobie gratis w cenie nie większej niż wartość zamówienia w zasadzie mało na razie potestowałam, więc nie mam co zachwalać, ale lubię ich jedwab do mycia włosów *.*
Stary 2011-11-23, 18:51   #2724
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Napisane przez Aniamaluje Pokaż wiadomość
mam ziołową kurację tą litrową, i dużo innych produktów, bo dobijałam do stówy, żeby mieć darmową przesyłkę od producenta dodają jakieś próbki, długopis i jak klikniesz na stronie sklpeu bingo-spa w zakładkę "nk" dla nowych klientów, to jest zawsze jakaś fajna promocja, ja mogłam wybrać sobie gratis w cenie nie większej niż wartość zamówienia w zasadzie mało na razie potestowałam, więc nie mam co zachwalać, ale lubię ich jedwab do mycia włosów *.*
Mogłabyś podać w wolnej chwili skład tego jedwabiu, pliss?
Stary 2011-11-23, 19:09   #2725
fortepianistka
Rozeznanie

Dziewczyny, nie widzę krzyków że JANTAR znowu dostępny na dozie !

Zaczynam sie zastanawiać czy to nie ich polityka, że praktycznie 2-3 razy w tygodniu się pojawia, dziewczyny kupują na zapas, wiecie taki rodzaj kreowania ciągłego popytu.

Ja wzięłam 3, dostałam po godzinie sms że mogę go odebrać ale jak poszłam to pani powiedziała że jednak nie przyszedł i muszę czekać do jutra ;o
Stary 2011-11-23, 19:37   #2726
trommelka
Zadomowienie

Witojcie

Pozwolę sobie dolączyć do zapuszczalskich! Czytam Was od dawna, jednak dopiero teraz zalożylam wizażowe konto (żeby podziwiać wasze włoski i się motywować )

I na wstępię dziękuję wam za uświadomienie w kwestiach jantara, seboradinu, joanny rzepy i innych wizażowych perelek Gdyby nie wy, i wasze rady, to bym chyba byla łysa
trommelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:48   #2727
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie widzę krzyków że JANTAR znowu dostępny na dozie !

Zaczynam sie zastanawiać czy to nie ich polityka, że praktycznie 2-3 razy w tygodniu się pojawia, dziewczyny kupują na zapas, wiecie taki rodzaj kreowania ciągłego popytu.

Ja wzięłam 3, dostałam po godzinie sms że mogę go odebrać ale jak poszłam to pani powiedziała że jednak nie przyszedł i muszę czekać do jutra ;o
Dzięki za informację, lecę zamówić i mam nadzieję, że specyfik tak bardzo zachwalany przez Was podziała też na mnie

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:57   #2728
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna Pokaż wiadomość
Chyba nie, bo w tej pierwszej jest 40 aktywnych składników, a w tej drugiej tylko 12 ziół.. Chyba dobrze myślę. Nie wiem, może się mylę
Też jest tylko 12
Kuracja do włosów BingoSpa zawiera 12 ekstraktów roślinnych dostarczających 40 aktywnych składników pielęgnujących twoje włosy.

Edytowane przez Czarna93
Czas edycji: 2011-11-23 o 19:59
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 19:58   #2729
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
Dzięki za informację, lecę zamówić i mam nadzieję, że specyfik tak bardzo zachwalany przez Was podziała też na mnie
A ja mam nadzieje ze nie będzie mnie po nim swedziec głowa, jak będzie to go wymienię xd

Stary 2011-11-23, 20:17   #2730
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Hej! Mam pytanie. Czy Lewitan można brać razem z tabletkami Humavit?? Jak zadziałały na wasze włoski??
Kamila_Blondi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości