Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 12:29   #2701
iza251
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który ciuch z łatkami wygląda porządnie? pomóżcie..
http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1

co sądzicie o tym?

http://allegro.pl/jesien-sweterek-z-...833043756.html

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Trzymaj się!
Mnie sie podoba jedynie to:
http://allegro.pl/marynarka-zakiet-m...853829507.html

Sweterki wyglądają tandetnie
Stary 2011-10-04, 12:32   #2702
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość

Właśnie tak patrzę...
Stary 2011-10-04, 12:33   #2703
charal
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba wolałabym kupić sobie w pasmanterii dwie łaty i przyszyć na co tam zechcę
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:06   #2704
moniuleczka
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim

Cytat:
Wczoraj miałam pierwszy wykład do kursu na prawo jazdy. Przystojny chłopak je prowadzi ;-) nie miałam też przez weekend i wczoraj za dużo czasu, a dziś oglądam wszystko na potęgę najpierw były przepisy, a teraz BIŻUTERIAAA
O fajnie ze robisz prawo jazdy
Ja musze sobie przypomniec jak sie jezdzi autem, bo 3 miesiace przerwy zrobilo swoje i znowu bede miala opory, musze TZ'ta poprosic zeby mnie zabral na jakies boczne drogi zebym sobie poprzypominala co i jak

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Widze ze chorobsko Cie dopadlo
Ja co prawda chora nie jestem, ale czuje sie zmeczona i oslabiona odkad wrocilam do Polski. Chyba jeszcze nie doszlam do siebie przez ten stres zwiazany z powrotem, zaraz na nastepny dzien powrot na uczelnie + wysluchiwanie plotek na temat TZ, co on tutaj nie robil jak mnie nie bylo, a pozniej rozmowy z nim na te tematy...

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Przepraszam
Dopsz, przepisy wkleję, chyba że zaraz uda mi się znaleźć linki bo są zaczerpnięte z blogów, jedynie ten z budyniem zmodyfikowałam troszkę, ale wkleję napewno

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

http://kraina-szczesliwosci.blogspot...-budyniem.html
Ja nie dodałam mleka kokosowego bo akurat nie miałam, natomiast zamiast czereśni dałam jagody swojej roboty ze słoiczka i dżem jeżynowy też domowy, wyszło bardzo dobrze

tego drugiego przepisu szukam
i mam http://cynamonioliwka.blogspot.com/2...wanilii-i.html
O drugi przepis nie wydaje sie trudny w wykonaniu (wiec to moze cos dla mnie), czy tylko moze mi sie wydaje ze nie jest trudny?

Cytat:

co sądzicie o tym?

http://allegro.pl/jesien-sweterek-z-...833043756.html

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Trzymaj się!
Ja zamowilam sobie marynarke z latami gladka bezowa u mosquito, otrzymali juz wplate teraz czekam na paczke
Na jakis sweterek tez mialam ochote, ale jednak balam sie ze przyjdzie jakas cienka ''szmatka'' zamiast sweterka, wiec to poszukam w sklepie, albo zrobie jak jak napisala charal tylko czy w pasmanteriach maja takie łatki?

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:10   #2705
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim

Ja musze sobie przypomniec jak sie jezdzi autem, bo 3 miesiace przerwy zrobilo swoje i znowu bede miala opory, musze TZ'ta poprosic zeby mnie zabral na jakies boczne drogi zebym sobie poprzypominala co i jak

Ja co prawda chora nie jestem, ale czuje sie zmeczona i oslabiona odkad wrocilam do Polski. Chyba jeszcze nie doszlam do siebie przez ten stres zwiazany z powrotem, zaraz na nastepny dzien powrot na uczelnie + wysluchiwanie plotek na temat TZ, co on tutaj nie robil jak mnie nie bylo, a pozniej rozmowy z nim na te tematy...

O drugi przepis nie wydaje sie trudny w wykonaniu (wiec to moze cos dla mnie), czy tylko moze mi sie wydaje ze nie jest trudny?

Ja zamowilam sobie marynarke z latami gladka bezowa u mosquito, otrzymali juz wplate teraz czekam na paczke
Na jakis sweterek tez mialam ochote, ale jednak balam sie ze przyjdzie jakas cienka ''szmatka'' zamiast sweterka, wiec to poszukam w sklepie, albo zrobie jak jak napisala charal tylko czy w pasmanteriach maja takie łatki?
Mają nawet takie mocniejsze, a'la skórzane, wiem bo kupowałam

Przepis jest banalny, naprawdę prosty, chwilę międlisz mikserem, i tyle
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:11   #2706
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry wszystkim

MONIULECZKO ,KONIECZNIE DAJ ZDJĘCIA JAK CI PRZYJDZIE TA MARYNARKA ja chcę kupić brązową
Stary 2011-10-04, 13:23   #2707
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mają nawet takie mocniejsze, a'la skórzane, wiem bo kupowałam

Przepis jest banalny, naprawdę prosty, chwilę międlisz mikserem, i tyle
O to w takim razie musze popytac w pasmanteriach i przyszyje sobie do jakiegos mojego sweterka zamiast kupowac nowy
A przepis musze wyprobowac dzisiaj moze jeszcze a jak nie to w czwartek albo piatek, bo jutro caly dzien na uczelni od rana do wieczora (przynajmniej tak jest na planie a jak bedzie to sie jutro okaze).

Cytat:
MONIULECZKO ,KONIECZNIE DAJ ZDJĘCIA JAK CI PRZYJDZIE TA MARYNARKA ja chcę kupić brązową
oki wrzuce zdjecia, mam nadzieje ze marynarka przyjdzie jeszcze w tym tygodniu, wybralam opcje dostawy kurierem ale maja napisane ze towar wysylaja do 7 dni.

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-10-04 o 13:25
Stary 2011-10-04, 13:35   #2708
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość

Roxi Jak tam samochodowe wycieczki?

Mam jeszcze małe problemy z parkowaniem, ale to dlatego, że na razie nie jeżdżę zwykłą osobówką, tylko takim dwuosobowym samochodem z niemałą paką, ale daję radę

I nie będę jeździć z tatą, bo ciągle na mnie krzyczy

Cytat:
choroba mnie coraz bardziej rozkłada ledwo siedzę a gardło mam jak tarko
Kuruj się Słońce
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:45   #2709
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dzień dobry...

moniuleczka, witamy w Polsce . rozumiem, że plotki to tylko plotki? ludzie nie mają co robić
Roxi ale fajnie, że masz prawko . moja koleżanka ma pierwszy egzamin w piątek
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 14:43   #2710
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzień dobry...

moniuleczka, witamy w Polsce . rozumiem, że plotki to tylko plotki? ludzie nie mają co robić

A Ty na razie nie planujesz się zapisać ?

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Dziewczynki, jak będziecie miały czas i ochotę to przejrzyjcie tą stronkę http://www.amberhurt.pl/ . Jak Wam się coś spodoba to wiecie gdzie mnie szukać Szczególnie naszyjniki/bransoletki i pierścionki Japan są naprawdę fajne. Bo chciałam zamówić parę rzeczy a tam wysyłają jak się zamówi za min. 100 zł Jak będziecie chętne, to mogę złożyć zamówienie

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-10-04 o 14:44
Stary 2011-10-04, 15:01   #2711
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

niiieeee, ja niiieee, boję się, że ludzi porozjeżdżam na drodze . nie ciągnie mnie do tego na razie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 15:11   #2712
fashionaddicted
Zakorzenienie

ehh pospałam troche ale dalej czuje sie fatalnie
Dziekuje za życzenia zdrowia

A może jest jakaś chętna chcąca kupić mi Ethel ??
Stary 2011-10-04, 15:15   #2713
losek78
Zakorzenienie

wróciłam

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Torebeczki które ja chce zamówić ale kaski brak
1/ Madara karmelik lub beż
2/ Jacky co do kolorku to jeszcze nie wiem najlepszy byłby karmel ale jego brak
3/ Nina (sówka) poczekam jak zamówi meggi i poogladam real zdjęcia
4/ Carla

Junie odpadła bo karmelu już brak

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

tak dziekuje muszę dorwac katalog

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

losek to ja trzymak żebys wszystko załatwiła w urzędzie i żeby się humorek nie popsuł tylko jeszcze polepszył
Cytat:
Tak w ogóle to wypróbowałam nowe przepisy, ciasta może niezbyt efektownie wyglądają, ale są pyyyyycha, placek karmelowy i ciasto z budyniem i kokosową kruszonką

dzięki , załatwiłam - 2 godz. stania w kolejce i udało się więc humor mam lepszy bo jedna sprawa odpadła , prowadzenie DG w państwie polskim to katorga
Cytat:
Charal,na diecie jestem kusicielko jedna
Wiesz jak dawno nic słodkiego nie jadłam

Cytat:
Ja jak jestem na diecie to NIC nie piekę , bo niestety nie potrafię się powstrzymać, trzeba by zamknąć lodówkę na kłódkę Za duża pokusa dla mnie.
W następnym tyg.córka ma urodziny,będzie tort,ciasteczka.... ehhh

Życie jest ciężkie

ja piekę średnio raz na 2 tygodnie - bo mój w pracy i ja sama bym tego nie zjadła , a i tak ciasto od piątku leży , upiekłam szarlotkę i z Tż nie daliśmy jej rady przez weekend teraz muszę sama ją dojadać i jak tu schudnąć?
jak nie piekę to są przecież batony w sklepach - takie smaczne mmm.
Stary 2011-10-04, 15:18   #2714
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry...

No właśnie w tych plotkach troche prawdy było, ale jednak nie wszystko, przynajmniej zdaniem TŻ'ta, ale nie pozostaje mi nic innego jak mu uwierzyć bo mnie tutaj nie było i ja nic nie widziałam na własne oczy, tylko ''ktoś coś słyszał od kogoś'' i mi o tym powiedział.

Stary 2011-10-04, 15:25   #2715
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

to dobrze, że już wróciłaś . bo jednak na odległość...to nie za dobrze

losek, jaką prowadzisz działalność? (chodzi mi o branżę )
Stary 2011-10-04, 15:31   #2716
losek78
Zakorzenienie

prowadziłam - bo dziś właśnie zasiliłam szeregi bezrobotnych
Stary 2011-10-04, 15:34   #2717
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziś zwolniłam się z dwóch lekcji żeby polatać po sklepikach no name i sh
Ale uwierzcie że NIC nie kupiłam
No dobra tylko jedną rzecz... kubek w Pepco za 3.99zł

Mój przyszły tydz to istna masakra = brak czasu.
I to wcale nie w szkole tylko po! szkole
Stary 2011-10-04, 15:53   #2718
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
ups. ale zebrałaś jakieś doświadczenie

ja ze 2 lata temu mówiłam sobie, że jak już skończe szkołe, to otworzę działalnośc biżuteryjną. i sie tym zajmę na serio i w 100%. ale tyle tego się pojawiło na rynku, poza tym ceny srebra strasznie wzrosły. naprawdę jest ciężko, bo czasu przeznacza się dużo, inwestuje się bardzo duzo, trzeba robić zdjęcia, opisywać to wszystko i tak naprawdę ma się zamrożoną kasę.
więc chyba nici z planu. ciekawe, gdzie ja będę pracowała . to jest przerażające

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

kali, a co Ty tak będziesz robila po szkole
Stary 2011-10-04, 16:10   #2719
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ehh pospałam troche ale dalej czuje sie fatalnie
Dziekuje za życzenia zdrowia

A może jest jakaś chętna chcąca kupić mi Ethel ??
Ja ci kupię A ty mi kupisz jacky

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:11   #2720
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
ja tez ostatnio na nic czasu nie mam a co do torebki codziennie zmieniam zdanie dzis mam ochote na Gine szkoda ze taka droga warto dziewczyny?
Nie mam Giny ale opinie na jej temat były często negatywne niestety Głównie przez dużą ilość laku jakim jest wykończona i przez długi pasek który jest regulowany klamerką i potrafi się odpiąć w najmniej spodziewanym momencie ...

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

dziękuje dorko za pamięć!

Było sympatycznie, ludzie są otwarci, pomocni, już powoli zaczynam wszystko ogarniać Na razie jestem bardzo zadowolona, co będzie dalej zobaczymy
To dobrze, że już się zaaklimatyzowałaś Trzymam kciuki za kolejne dni

Cytat:
Jakaś dziewczyna,która ją kupiła, na FB opisuje ja tak:
"Określiłabym ten kolor jako taki ceglasty, na pewno nie jest to czysta czerwień. To zdjęcie na stronie etorebki, gdzie modelka ma torebkę na ramieniu dość dobrze oddaje rzeczywisty odcień "

Oooo Ceglasty ? a są tam może zdjęcia do niej ? Bo ja nie mam konta na FB

Cytat:
Torebeczki które ja chce zamówić ale kaski brak
1/ Madara karmelik lub beż
2/ Jacky co do kolorku to jeszcze nie wiem najlepszy byłby karmel ale jego brak
3/ Nina (sówka) poczekam jak zamówi meggi i poogladam real zdjęcia
4/ Carla

Junie odpadła bo karmelu już brak

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

tak dziekuje muszę dorwac katalog

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

losek to ja trzymak żebys wszystko załatwiła w urzędzie i żeby się humorek nie popsuł tylko jeszcze polepszył
No właśnie nie wiem kiedy zamówię za dużo mi się rzeczy podoba i nie mogę się zdecydować czy najpierw ciuchy czy torebka Muszę to jeszcze przemyśleć
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:15   #2721
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Nie mam Giny ale opinie na jej temat były często negatywne niestety Głównie przez dużą ilość laku jakim jest wykończona i przez długi pasek który jest regulowany klamerką i potrafi się odpiąć w najmniej spodziewanym momencie ...
no właśnie . na przykład przy przystojniaku z filharmonii. a chciałam z klasą mu podać bilet
Stary 2011-10-04, 16:25   #2722
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to wypróbowałam nowe przepisy, ciasta może niezbyt efektownie wyglądają, ale są pyyyyycha, placek karmelowy i ciasto z budyniem i kokosową kruszonką
już zapisałam przepis na placek karmelowy na pewno spróbuję

Cytat:

jednak nie dam rady siedzieć;( spróbuję się przespać może to pomoże
prześpij się i odpocznij Fashion - zdrówka

Cytat:

co sądzicie o tym?

http://allegro.pl/jesien-sweterek-z-...833043756.html[COLOR="Silver"]
Niestety żadne rzeczy z łatkami mi się nie podobają ale gdybym miała coś koniecznie wybrać z łatką - to kupiłabym marynarkę - Izuś wklejała link. Te sweterki nie

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość

A Ty na razie nie planujesz się zapisać ?

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Dziewczynki, jak będziecie miały czas i ochotę to przejrzyjcie tą stronkę http://www.amberhurt.pl/ . Jak Wam się coś spodoba to wiecie gdzie mnie szukać Szczególnie naszyjniki/bransoletki i pierścionki Japan są naprawdę fajne. Bo chciałam zamówić parę rzeczy a tam wysyłają jak się zamówi za min. 100 zł Jak będziecie chętne, to mogę złożyć zamówienie
Zaraz obadam stronę Ciekawe ile przesyłka tam wychodzi ?

Cytat:
niiieeee, ja niiieee, boję się, że ludzi porozjeżdżam na drodze . nie ciągnie mnie do tego na razie
Mnie też nie ciągnie ale czas najwyższy w moim wieku bez prawa jazdy to normalnie WSTYD
Poza tym chciałabym czasami gdzieś podjechać, coś załatwić i zawsze muszę mojego męża prosić (co prawda nie protestuje ale mi go już szkoda ) Czas się usamodzielnić

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
to przykro mi a masz jakieś plany ? może jakaś inna działalność?

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś zwolniłam się z dwóch lekcji żeby polatać po sklepikach no name i sh
Ale uwierzcie że NIC nie kupiłam
No dobra tylko jedną rzecz... kubek w Pepco za 3.99zł

Mój przyszły tydz to istna masakra = brak czasu.
I to wcale nie w szkole tylko po! szkole
Ty to jesteś
Właśnie mi o Pepco przypomniałaś Lubię ten sklep ... tylko mam daleko
Stary 2011-10-04, 16:26   #2723
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że już wróciłaś . bo jednak na odległość...to nie za dobrze

losek, jaką prowadzisz działalność? (chodzi mi o branżę )
no jeśli właśnie o TZ'ta chodzi to strasznie się ciesze ze już wróciłam, to była nasza najdłuższa rozłąka, i chyba już takich nie będzie w przyszłości, albo gdzieś pojedziemy razem, albo wcale

zrobiłam dzisiaj zakupy kosmetyczne na allegro, podkład Revlon, bronzer, kredkę, eyeliner w pisaku na wypróbowanie(pierwszy raz takie cos będę miała), i dwie pomadki, tusz do rzęs i bazę pod makijaż, wszystko od jednego sprzedawcy i oprócz podkładu wszystko tanio, mam nadzieje że przynajmniej cokolwiek będą warte te rzeczy (tylko bazy jestem pewna i podkładu bo już miałam wcześniej te same)

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-10-04 o 16:29
Stary 2011-10-04, 16:29   #2724
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

dziewczyny zniechecilyscie mnie juz do Giny wiec narazie pass

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:30   #2725
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie . na przykład przy przystojniaku z filharmonii. a chciałam z klasą mu podać bilet
Wiem pamiętam Widziałaś go jeszcze kiedyś ?

Roxi - co do strony to fajne rzeczy tam są ale wiesz co piszą w regulaminie : ceny są netto czyli trzeba je powiększyć o VAT i dodatkowo trzeba mieć firmę bo osobom prywatnym nie sprzedają Miałabyś możliwość na firmę zamówić ?
Stary 2011-10-04, 16:40   #2726
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrry!

aniu,aniu,aniu jesteś? helou hm czy dzwonili do ciebie z etorebki??????:ha haha:

Cytat:
Dałam rade Reniu Ale nawet nie miałam czasu do was wczoraj zajrzeć
A jak u ciebie?

Wygląda to tak możesz napisać do nich maila i wysłać z załączonymi zdjęciami czy uznają ci reklamacje, oni zapewne odpiszą abyś wysłała im torebke wraz z paragonem i specyfikacja zamówienia i do tej paczki żebyś dołączyła też kartke z informacją co się stało i co chcesz żeby ci zrobili: naprawili torebkę, zamienili na drugą czy też oddali pieniążki.

Co do trwania całej procedury reklamacji towszystko zależy ile torebka będzie do nich szła rozpatrywanie reklamacji nie trwa długo. Ty wysyłasz na swój koszt w jedna strone ale możesz zaznaczyć ze jesli uznaja reklamację to chcesz zwrotu poniesionych kosztów wysyłki (możesz poprosic o zwrot w postaci rabatu na konto rabatowe) Ale czy oni zwróca kase to nie wiem Aha i jak uznają reklamację to oni do ciebie wyślą torebke na swój koszt Mam nadzieje że zrozumiałaś i pomogłam
dorka cześćnie chce mi się iść na str etorby ale wydaje mi się,że tam teraz stoi, ze przesyłkę reklamacyjną do nich pokrywa klient
Cytat:
to ty ich postrasz

poszukaj dobrze gdzieś znajdziesz on jest doczepiony do dużej kartki ze specyfikacja zamówienia

tylko ona jest strasznie wadliwa ale zawsze możesz ją zwrócic jeśli będzie coś nie tak bo jesli wykorzystasz na nia uzbierany rabacik to i tak go ci wzróca nowe zasady

to tylko sie cieszyć zobaczysz bedzie super

tak evy nie ma ale jeszcze wczoraj była
Junie karmelowej nie ma ale za to jacky karmelowa wróciła

tylko sie mocno nie objadaj

czekamy na zdjęcia

Izuś dziękuje musze gdzieś katalog dorwać

Moni ładne torebeczki chociaż mi siętak średnio podobaja
mnie też tylko maya
Cytat:
No właśnie w tych plotkach troche prawdy było, ale jednak nie wszystko, przynajmniej zdaniem TŻ'ta, ale nie pozostaje mi nic innego jak mu uwierzyć bo mnie tutaj nie było i ja nic nie widziałam na własne oczy, tylko ''ktoś coś słyszał od kogoś'' i mi o tym powiedział.
oj nadenerwujesz się niepotrzebnie tylko
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja ci kupię A ty mi kupisz jacky
dzińbry trróliku
Cytat:
już zapisałam przepis na placek karmelowy na pewno spróbuję

Mnie też nie ciągnie ale czas najwyższy w moim wieku bez prawa jazdy to normalnie WSTYD
Poza tym chciałabym czasami gdzieś podjechać, coś załatwić i zawsze muszę mojego męża prosić (co prawda nie protestuje ale mi go już szkoda ) Czas się usamodzielnić

cześć maggie a mnie nie wstyd nic a nic mnie się to/prowadzenie auta/ kojarzy z problemami i kompletnym brakiem ruchu
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:46   #2727
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz obadam stronę Ciekawe ile przesyłka tam wychodzi ?
Cytat:
Roxi - co do strony to fajne rzeczy tam są ale wiesz co piszą w regulaminie : ceny są netto czyli trzeba je powiększyć o VAT i dodatkowo trzeba mieć firmę bo osobom prywatnym nie sprzedają Miałabyś możliwość na firmę zamówić ?

Nie, nie wydaję mi się żeby tylko firmy mogły kupować
Moja znajoma zamawiała jako osoba prywatna Pogadam z nią jeszcze

Kali, Moni
Stary 2011-10-04, 16:49   #2728
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobrrry!

aniu,aniu,aniu jesteś? helou hm czy dzwonili do ciebie z etorebki??????:ha haha:

cześć maggie a mnie nie wstyd nic a nic mnie się to/prowadzenie auta/ kojarzy z problemami i kompletnym brakiem ruchu
Hej Monica Czyżby do Ciebie dzwonili ???

Mi to tak troszkę tylko wstyd a że brak ruchu - to się zgodzę niezdrowe to jest ale wygodne bardzo

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość

Nie, nie wydaję mi się żeby tylko firmy mogły kupować
Moja znajoma zamawiała jako osoba prywatna Pogadam z nią jeszcze

Kali, Moni

Oooo to fajnie by było Podoba mi się parę rzeczy z Japan a mojej siostrze ile się podoba
Można już dopisywać - tam ???
Stary 2011-10-04, 16:51   #2729
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
dziewczyny zniechecilyscie mnie juz do Giny wiec narazie pass
ale w sumie jest bardzo ładna . ja ją lubię

Cytat:
Wiem pamiętam Widziałaś go jeszcze kiedyś ?
nie byłam już potem w filharmonii. chociaż właśnie namawiam mamę . ale chyba nie była aż tak zachwycona, żeby znowu iść. a ja lubię poważną muzykę i bym poszła, nie tylko ze względu na Przystojnego Pracującego Tam Pana
Stary 2011-10-04, 17:05   #2730
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo to fajnie by było Podoba mi się parę rzeczy z Japan a mojej siostrze ile się podoba
Można już dopisywać - tam ???
A ja ile wybrałam

Można
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości