|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-11-27 o 21:59 |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia
żeby to tylko jednego dnia...
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
to już swoją drogą !
![]() a myślałam, że to ja mam takiego wielkiego lenia !
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ale jakiś tydzień między tym by się przydał, nie zaprzeczam
|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Dominika popieram
Weekendy zdecydowanie szybko mijają. Ja jutro mam II zaminy, więc mnie nie będzie. Napiszcie tutaj trochę, żebym miała co czytać ![]() Sylwia udana fota ![]() Ja jak chodziłam do szkoły. To marzyłam by między sobotą a niedzielą był jeszcze jeden dzień. W końcu po weekendowej nauce powinien być dzień wolny ![]() A tutaj masz kochana te spodnie z górą co Ci mówiłam ![]() Nazywa się kombinezon http://allegro.pl/ms-extra-kombinezo...956738767.html Zobacz i powiedz co o nich myślisz
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
spodnie są świetne, ale trzeba mieć do nich idealną figurę !
![]() ale mają coś z ogrodniczek
|
|
#2707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mają różne rozmiary. Wiesz jeśli wybierzesz dobry rozmiar to na pewno będą ładnie wyglądać. I tu chyba nie chodzi o figurę tlyko o to by je dopasować do swojej figury ![]() Jak pokazałam je dzisiaj Radkowi to powiedział, żebym kupiła skoro mi się podobają. Powiedział, że jak zrobię sobie dodatkowo dwa warkoczyki to będę wyglądać słodko i niewinnie Przy tym zdaniu padłam ze śmiechu Miałam kiedyś ogrodniczki Były wygodne ale niestety wyrosłam z nich i nigdy więcej nie kupiłam nowych
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30764026]No mi też się podobają
Mają różne rozmiary. Wiesz jeśli wybierzesz dobry rozmiar to na pewno będą ładnie wyglądać. I tu chyba nie chodzi o figurę tlyko o to by je dopasować do swojej figury ![]() Jak pokazałam je dzisiaj Radkowi to powiedział, żebym kupiła skoro mi się podobają. Powiedział, że jak zrobię sobie dodatkowo dwa warkoczyki to będę wyglądać słodko i niewinnie Przy tym zdaniu padłam ze śmiechu Miałam kiedyś ogrodniczki Były wygodne ale niestety wyrosłam z nich i nigdy więcej nie kupiłam nowych [/QUOTE]ale nawet dopasowane na niektórych kobietach ładnie po prostu leżeć nie będą i wcięcie wtalii ładnie wygląda w nich haha ![]() ejj kiedy nam się pokażesz?
|
|
#2709 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc i kolorowych snów
![]() Sylwia nie wiem czy się odważę ![]() Aparat mnie nie lubi;/ Wszyscy mnie przekonują , że bardzo ładnie wychodzę , ale ja wiem swoje. Jak mam dać swoje zdjęcie albo iść dopiero zrobić do fotografa to już wiem, że nie będzie dobrze ![]() Nawet jak się ustawię i uśmiechnę to wiem, że będzie koszmarnie ![]() Ponoć sobie to wmawiam według rodziców i Radka. Ale ja wiem swoje. Lepiej wyglądam na żywo ![]() Ale jak coś w miarę znajdę to wam pokażę
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-27 o 22:50 |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Czekamy na fotkę
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30764250]Dobranoc i kolorowych snów
![]() Sylwia nie wiem czy się odważę ![]() Aparat mnie nie lubi;/ Wszyscy mnie przekonują , że bardzo ładnie wychodzę , ale ja wiem swoje. Jak mam dać swoje zdjęcie albo iść dopiero zrobić do fotografa to już wiem, że nie będzie dobrze ![]() Nawet jak się ustawię i uśmiechnę to wiem, że będzie koszmarnie ![]() Ponoć sobie to wmawiam według rodziców i Radka. Ale ja wiem swoje. Lepiej wyglądam na żywo ![]() Ale jak coś w miarę znajdę to wam pokażę [/QUOTE]ja Ci prawdę powiem ![]() bo wiesz, jeśli chodzi o zdjęcia to słuzę radą jak stanąć, jak otworzyć paszczę no dawaj , dawaj Dzień dobry!
życzę mega miłego dnia! ja uciekam na uczelnię , później mam wewnętrzny z prawka buziaki
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słońca!
Jak to dobrze wziąć sobie czasem urlop w poniedziałek i o 9.00 zamiast myśleć nad kolejną sprawą w pracy poprostu sobie siedziec z filiżanką kawy, z laptopem na kolanach i buszować po wizażu Patrycja - cieszę sie Twoim szczęściem. TŻ-przyjaciel to bardzo ważna sprawa w związku, ja z moim też mogę powiedzieć zę sie przyjaźnię, mówimy sobie o wszystkim, służymy sobie radą jak przyjaciele, a przy okazji darzymy się miłością. Tylko wiesz chodziło mi o to, że nie dalej niż parę tygodni temu zapewniałaś, że Ty i Radek, nie nie nie, na pewno nigdy nie będziecie razem, że prędzej byście się pozabijali niż byli parą, a tu co... od początku coś mi tu śmierdziało, a raczej pachniało.... miłością ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-11-28 o 09:19 |
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam się i uciekam ![]() Miłego dzionka!
|
#2715 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Dzisiaj u mnie słoneczko świeci ![]() W końcu! Mam dość już szarość ![]() W nocy strasznie wiał wiatr a dzisiaj piękna pogoda. Na dworze nawet w miarę ciepło ![]() Cytat:
My z Radkiem mamy inne charaktery. Jesteśmy jak ogień i woda i chyba to nas do siebie przyciąga. Wiadomo , że kłócić i tak się będziemy. Taki nasz urok i dobrze bo jakby było cukierkowo cały czas to długo byśmy nie pociągnęli. Ma być normalnie tylko inaczej Najważniejsze, że jesteśmy szczęśliwi W sumie tak patrzę na te spodnie. Zobaczę jak będę wyglądać w nich. Wezmę ze sobą Radka to mi powie czy jest dobrze czy nie ![]() On zawsze jest szczery do bólu i to mi sie w nim też podoba bo ja też lubię szczerość ![]() A masz dzisiaj wolne tak? ![]() Będziesz sobie leniuchować? I dobrze ![]() Odpoczniesz sobie. A ja w tym tygodniu mam II zmiany, więc mnie nie będzie popołudniami . Rano wszystko nadrobię ![]() Sylwia jak otworzyć paszczę? Szkoda, że nie mieszkasz bliżej zrobiłabyś mi zdjęcie ![]() Jak znajdę coś ładnego to może wrzucę ![]() Jeśli się odważę ![]() Miłego dnia Kochane |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30768856]Cześć
![]() Dzisiaj u mnie słoneczko świeci ![]() W końcu! Mam dość już szarość ![]() W nocy strasznie wiał wiatr a dzisiaj piękna pogoda. Na dworze nawet w miarę ciepło ![]() Sylwia jak otworzyć paszczę? Szkoda, że nie mieszkasz bliżej zrobiłabyś mi zdjęcie ![]() Jak znajdę coś ładnego to może wrzucę ![]() Jeśli się odważę ![]() Miłego dnia Kochane u mnie też słonecznie, ale meeega wietrznie! ![]() zdałam ten wewnętrzny za drugim razem ![]() za bardzo chyba lajtowo do niego podeszłam ![]() zerwałam się z wykładów z państwa i prawa na rzecz egzaminu a teraz powinnam siedzieć na wykładach z krytycznego myślenia, ale siła wyższa kazała mi jechać i odpoczywać do domu ![]() lubię ją! ![]() chętnie bym Ci porobiła zdjęcia. uwielbiam portrety ! przecież Ty odważna jesteś .
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhh jeszcze gegra i z głowy
![]() świetnie przeczytałam tekst w Dziadach: Na ścianie wiszą wysoko. Tak wysoko, o ZIEMNIAKI, Była wasza pierś i oko! Dobre tam się nauczycielka śmiała ![]()
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
ziemianki a ziemniaki
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie!
Ja takie wtf, Boże z czego ona się tak śmieje, dopiero później kapnęłam się co ja przeczytałam ![]() Przynajmniej było troche śmiechu
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
często tak jest
tak jak na ang jak czytają Who you? ![]() dziewczyny, jednak proszę o jeszcze kilkanaście klików, bo lecę okrutnie
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
"Oh tea who you yeah bunny" rozwala mnie to za każdym razem
zgadnijcie co teraz w radiu? IM SEXY AND I KNOW IT na nana na na ana na ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Hej Jak tam?
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
a może być, poleniłam się troszkę przez dzień, poszłam sobie na chwilkę na solarkę a teraz pichcę obiadzik, a co u Ciebie?
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak przebudzić się rano, uświadomić sobie, że jednak dalej możesz spać
![]() A u mnie w porządku, za moment spadam ogarnąć tą geografię
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do galerii popatrzeć za jakimś prezentem dla TŻa ( mam koncepcję już
)
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Owocnych zakupów
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście związana ze zdjęciami
![]() ale właśnie nie jestem pewna ! ![]() dziękuję, póki co się porozglądam !
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cicho
![]() ochrzaniła mnie znowu nauczycielka od gegry, że się nie uczę nic NIENAWIDZĘ przedmiotów w których trzeba kuć na pamięć, którym właśnie jest gegra... grr!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.