|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
A co za psyhol ma co drugą niedzielę zjazdową wolną?
![]()
![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Jest telefon do przyjaciela albo publiczność?!
![]() Obiecuje, że dzisiaj dokończę prezentację maturalną razem z bibliografią! Inaczej proszę mnie tu NIE WPUSZCZAĆ.
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Okres spóźnił mi się 5 dni i zajadałam stresa ![]() ![]() Do świąt został niecały miesiąc więc od jutra znów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a) psyhe666 b) psyhola babcia c) biskup odwiedzający psyhola babcię d) przyjaciółeczka psyhola siostry ![]() Pół na pół: a) psyhe666 c) biskup odwiedzający psyhola babcię Spoko Loriette, ja oddałam bibliografię ostatniego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Wita Was szczęśliwa, kipiąca satysfakcją i seksapilem Ania ![]() a wiecie, że dzisiaj jest dzień sołtysa? ![]() ![]() W dzień dobry tvn jest dowód na to, że Kinga Rusin była w Ameryce. chyba muszę ją obezwładnić, zamknąć w piwnicy i się za nią przebrać, może to da mi szansę wyjazdu. o tak. taka jest moja misja na dziś! Cytat:
![]() ![]() i wlaściwie to rano, na czczo, wydaje mi się, ze jest widać zarysy mięśni brzucha! dużo kręce hh, skupiam się na brzuchu podczas TJ więc kto wie? no tak. teraz czekam na kolejny tydzień ćwiczeń, bo są lajtowe, ciekawe jak to będzie, jak będą dużo trudniejsze i trzeba będzie je wykonywać 6/7 dni ![]() Tobie Agnes należą się brawa, będę to powtarzala przy każdej okazji! ![]() A o jakiej gumie do ćwiczeń piszesz? nie o taki typowym ekspanderze, tylko o pojedynczej lince z uchwytami po obu stronach, hm? bo ekspander rozciagne na yyy 5 cm ![]() to dlatego chcaialas miec tam staz xD Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- bardzo fajne rzeczy, ale totalnie nie w moim stylu ![]() ![]() Spodnice wyobrazalam sobie zupelnie inaczej, myslalam ze jest krotsza i ma motyw miasta w stylu NY, jaki czesto jest na plakatach do pokoju, czarno-bialy, i tak sobie pomyslalam, ze tez musze taka miec ![]() takze ta jest inna niz myslalam, ale podejrzewam, ze tez ja sobie fajnie wylansujesz, jak najbardziej na plus ![]() o kurde, zapomnialam ;p ale to dziwne, faceci wymyslili sobie kilka terminow i ja juz sie nie lapie ktory obowiazuje ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje jeszcze gdzies schna ;p 2.dziwne ![]() u mnie na wadze dzis bylo 57,3; a wczoraj zarlam jak opetana! bylismy z tzem na pizzy (BOZE jak mi sie chcialo tej pizzy, a zjadlam tylko 2 kawalki i mialam dosc ![]() pozniej bylismy ze znajomymi na piwie, wypilam 4 ![]() pozniej jeszcze wpadl kumpel i wisial mi piwo, zamiast niego przywiozl mi milke duza, z herbatnikiem w srodku i zjadlam chyba polowe. jestem dnem ![]() 3. przekonalas mnie, kupuje! Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
Agniesikk mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia i bedziesz tryskac energią
![]() Laski zazdroszcze Wam zakupów ![]() Alexis zgubisz to co zjadłas w stresie, nie przejmuj sie tak ![]() Aniabania fajnie widzieć Twoje mega optymistyczne posty. A co do "świąt" na wsi to chyba muszę Cię przeszkolić :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Bania, staż chciałam w sądzie
![]() A co do dnia sołtysa......... Mój ex jest sołtysem na swojej wsi hahahaha! ![]() ![]() Aaaa i nie wiem jak Ty, ale ja oglądam Anioł Pański........
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-03-11 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Oesu, Loriette, nie dobijaj mnie
![]() ![]() ![]() ![]() na dodatek mam w środę klasówkę z fizyki, facet wysłał przykładowe zadania. myślę sobie "o luzik, to rozpykam i dostanę 3" :P ale nie umiem zrobić ani jednego zadania ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-11 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście moja prezentacja to wiersze, więc nie mam dużo czytania, ale temat taki, że chyba obleję się rumieńcem tj. Zanik fałszywego wstydu czy moralne dowartościowanie erotyki. Przedstaw na wybranych przykładach XX i XIX wieku ![]() Do matury 54 dni ![]() Ja mam ten tydzień taki beznadziejny.. fizykę piszę w środę - na szczęście będzie tylko jedno zadanie, ale już widzę czym dowali ![]() No i nadal rozbraja mnie stoper na ustnej z angola ![]()
![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Ja mam "Choroba jako jedno z doświadczeń w życiu człowieka. Omów na wybranych przykładach literackich" i jeśli mam być szczera, to już mi się chce rzygać od czytania o raku, umieraniu itp. Ja po tej maturze ustnej wpadnę w jakąś depresję... Co najgorsze, to najciekawszą książką była pozycja z literatury przedmiotu, którą raczej szczątkowo wykorzystuje się w prezentacji
![]() Matura z angielskiego jest fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Ty wyjedziesz z depresją, a ja z chcicą
![]() Angielski ustny przeboleję, bo lubię mówić, ale martwi mnie egzamin pisemny.. bo słowotwórstwo jest OKROPNE! Napiszesz dobrze, ale bez słówka, które oni wymagają i danke sehr, po wszystkim! ![]() Jeszcze plan ramowy, nie dam się! ![]()
![]() |
#2712 | ||||
Zakorzenienie
|
Poka potem efekt
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie na ustnych nie było stopera ![]() ![]() Rozgryzłam moją wagę. Cała rodzina stwierdziła,że zawyża wynik o 2kg., ha! Wracam do łask starej zwykłej poczciwej wagi :P Poza tym napełniłam hh i już dzisiaj kręciłam pół godziny ![]() - bieganiu nie sprzyja pogoda - nie włączam codziennie kompa,więc wszelkie 8min itp. na dłuższa metę odpadają A że hulanie mam opanowane i mogę jednocześnie coś oglądać albo czytać książkę to będę kręciła ![]() Bańka Ty też kręcisz,co? ile czasu dziennie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Monia, właśnie mój TŻ już się przyzwyczaił do powietrza
![]() ![]() ![]() Ja mam za mały pokój na hh :P Chciałabym mieć orbitreka, o tak, to byłoby coś dla mnie. Nawet kiedyś myślałam czy by na studiach nie kupić sobie takiego, ale jak pomyślę, że po skończonych studiach miałabym go wozić, albo nawet przewozić go ze stancji na stancję, to mi się odechciewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam mały pokój,ale z hh się wcisnę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy pierwszym rocznikiem, który ma stoper ![]() A co do Twojej wagi to ładnie leciała z Tobą w kulki, a Ty duża dziewczynka dałaś się nabrać ![]() Cytat:
![]() Dlatego akurat nie choruję z takich przyczyn ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
A kto jest mega nietaktowny i zamiast ugryźć się w język powiedział rozjuszonej babci 'babcia ty się nie bój o aborcje tylko o eutanazje?'
![]()
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Loriette, ja bym umarła w takim klimacie
![]() ![]() ![]() Monia, mi też się tak kamienice kojarzą. W ogóle takie mieszkania (mimo, że duże i fajne), to mają mnóstwo wad- strasznie zimna podłoga, zimny korytarz, zimna łazienka. Moja siostra mieszka w kamienicy i jest tak samo. Chociaż mój komunistyczny blok nie lepszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak tak NA PEWNO na 3. roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A tąpnięcia są fajne - ostatnio zaczęłam się martwić, bo nie było ich już jakieś dwa tygodnie. Niestety po jednej takiej akcji pękła nam kafelka w łazience.. ![]() Czy to dobry pomysł, żebym kupiła sobie na komunię Młodego super ekstra szpilki, żebym miała te 10 cm więcej?! ![]()
![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
A wiecie, że moja babcia jest w kółku różańcowym? I kiedyś powiedziała "A ja to nie wiem czy Bóg jest, czy go nie ma. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę". A mój ojciec "To po cholerę klepiesz i klepiesz ten różaniec?"
![]() ![]() Loriette, tak, to dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 | |||||||
Zakorzenienie
|
ostatnio jak byliśmy na piwie w niedziele, to powiedziałam, że chciałabym, żeby po niedzieli był piątek, na to oburzyl sie kumpel studiujacy zaocznie ;p
Cytat:
![]() niee ja wtedy nie ogladalam AP! robiłam bezwstydne i malo religijne rzeczy, bo w momencie kiedy dodałam posta , usłyszałam, ze TŻ juz wstaje, poszlam do niego, i nie raz wymowilam imie pana Boga na daremno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Najniższa jest moja mama, ale też idzie w szpilach.
ZRESZTĄ - kto mi zabroni ![]() WIĘC SOBIE KUPIĘ I BĘDĘ KOKIETOWAĆ NASZEGO PROBOSZCZA!
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() brawo za smsa ![]() ![]() jak Ci idzie Turbo jam, sciagnelas sobie? ![]() jak wam minal dzien, weekend? mi mega ![]() aaa! i mialam sie Was pytac, czy stosowalyscie BB cream garniera ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zabalowałam wczoraj. Wyszlismy z TZ do znajomych i niedawno wrocilismy. Jak zwykle spontan, zostalismy tam na noc ale nie mialam kaca ![]() ![]() jutro poniedzialek, ciezki tydzien sie u mnie zapowiada ![]()
![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w douglasie nie bylam chyba wieki! a tam nie ma juz tych przezroczystych pudeleczek, ze jak sie chce, to naklada sie kapke jakiegos tam kosmetyku?:< kiedys chodzilam z kolezanka na takie lowy i w ten sposob udalo nam sie dobierac podklady ![]() 2. spontany sa przenajlepsze! i uwielbiam zostawac u kogos na noc, dziwny nawyk z mlodosci ![]() a ja nigdy nie bylam na takim meczu ![]() 3. no u mnie tez. nienawidze poniedzialkow!
![]() |
![]() |
#2726 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() chciałam sie Wam pochwalić,że Moja kochana niunia ma już pierwszego ząbka na wierzchu ![]() ![]() nie odzywałam się wczoraj cały dzień, bo mamy problemy... Babka od której wynajmujemy mieszkanie zaczyna fisiować ![]() ![]() ![]() z racji,że nie mamy zamiaru się z nią dłużej użerać, 1.04 przeprowadzamy się do nowego mieszkania. o! nowy tydzień, więc będzie grzeczniej! ![]() śniadanie : 3 kromki pełnoziarnistego chleba z wędzoną makrelą, serkiem topionym i szynką. IIśniadanie : jabłko. obiad: kurczak z cukinia i marchewką. podwieczorek: kostka czekolady. kolacja: wieśniak + kromka chleba. ćwiczenia : 50minut!! cardio party 3. zaczynam II tydzień dżemowania ![]() Cytat:
![]() zobacz sobie filmik lower body jam, tam mają takie na nogach ![]() ekspandera nie mam, bo zamiast tego będę używać ciężarków ![]() ciesze się,że ćwiczenia Ci się podobają i ,że się w nie wkręciłaś ![]() ![]() z butów już jestem zadowolona! ![]() ![]() ![]() myślałam,że tylko ja mam takie skojarzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale masz kochanego tża ![]() Cytat:
![]() na mecz ślaśka? o jaaaaaaa z Naszym największym wrogiem hahaha ![]() ![]() dasz radę! ![]() Bańka - jak to nie byłaś nigdy na takim meczu? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2727 |
Rozeznanie
|
Laskiiiiiii
![]() Chcialam tylko sie zameldować że żyję, walczę z pracą mgr (wzięłam wolne w pracy), dalej dżemuję i staram się nie obżerać siedząc przed kompem ale lekko nie jest (wiecie, że lody Manhattan wanilia-truskawka mają tylko 86 kcal na 100g? Serio serio, więc wpieprzam bez przeogromnych wyrzutów sumienia :P) Wyliczyłam, że od dziś do moich urodzin jest 90 dni. Idealny czas na przedsięwzięcie planu. Przestałam liczyć na spadek wagi, bo mimo że dżemuję jak szalona, waga ani rusz (taki już jest ten mój organizm, że mięśnie ważą chyba tonę). Drobna i szczuplutka też nigdy nie będę, taka budowa (i nie, to nie kwestia wymówek, jestem szeroka i nic na to nie poradzę...). Ale będę latem wyglądać, tak jak zawsze marzyłam. O! W sobotę poszłam na zakupy i wpadłam w zakupowy szał. Nawet nie sprawdzam konta, bo za wydanie tylu pieniędzy w jeden dzień powinni karać chłostą, ale nic to. Kupiłam przepiękne, kolorowe, żywe ciuszki. Cuuuuudne ![]()
![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
pokaz te ciuszki
![]() ![]() dzisiaj sie chyba wybiore po te lody ![]()
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
A wrzuciłam do albumu!
![]() Wszystkie uczulone na bezwstydną zakupową radochę - niech ominą to zdjęcie! ![]()
![]() |
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się
![]() znowu wychlałam energetyka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.