Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 09:39   #2701
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

A co za psyhol ma co drugą niedzielę zjazdową wolną?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 09:42   #2702
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jest telefon do przyjaciela albo publiczność?!

Obiecuje, że dzisiaj dokończę prezentację maturalną razem z bibliografią! Inaczej proszę mnie tu NIE WPUSZCZAĆ.

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 09:50   #2703
alexis77
Zadomowienie

Hej
Okres spóźnił mi się 5 dni i zajadałam stresa Nawet nie chce pamiętac ile zjadłam
Do świąt został niecały miesiąc więc od jutra znów biorę się w obroty Kto ze mną ?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 10:06   #2704
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jest telefon do przyjaciela albo publiczność?!

Obiecuje, że dzisiaj dokończę prezentację maturalną razem z bibliografią! Inaczej proszę mnie tu NIE WPUSZCZAĆ.
Hahaha nieee, ale jest pół na pół
a) psyhe666
b) psyhola babcia
c) biskup odwiedzający psyhola babcię
d) przyjaciółeczka psyhola siostry

Pół na pół:
a) psyhe666

c) biskup odwiedzający psyhola babcię

Spoko Loriette, ja oddałam bibliografię ostatniego dnia
so trójka maybe.

Stary 2012-03-11, 10:06   #2705
aniabaniaa
Zakorzenienie

Wita Was szczęśliwa, kipiąca satysfakcją i seksapilem Ania cmok cmok misiaczki.
a wiecie, że dzisiaj jest dzień sołtysa? wiedziała która, hę? no, ciekawe, czy interesujecie się życiem i imprezami polskich wsi. A polska wieś to nie tylko dożynki, czy odpust w kościele! jest i dzień soltysa faken, jak to przeczytałam na wikipedii to az sie oblalam kawa xD

W dzień dobry tvn jest dowód na to, że Kinga Rusin była w Ameryce. chyba muszę ją obezwładnić, zamknąć w piwnicy i się za nią przebrać, może to da mi szansę wyjazdu. o tak. taka jest moja misja na dziś!
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
cholerka przy tych nowych ćwiczeniach, tylko niedziele mam wolne. Ale mimo to daje radę ćwiczyć przez 6 dni
dzisiaj będę miała okazję wypróbować moją gumę do ćwiczeń i ciężarki już czuję,że na ramionach będa zakwasy....
hehe wiesz co, mi brakował ćwiczeń, na tym etapie są 3 dni wolnego . obawiałam się, ze nie bedzie mi sie chcialo kontynuowac cwiczen w kolejnym tygodniu, a ja.. nie mogę się doczekać! ćwiczenia daly mi powera, choć nie widzę efektów ;p za to TŻ który chce mnie dodatkowo zmotywować wkręca mi ze, "ooo jakie Ty masz pieknie umiesnione nogi kochanie! ale masz boski tyłek, mrau" jest taaaki kochany.
i wlaściwie to rano, na czczo, wydaje mi się, ze jest widać zarysy mięśni brzucha! dużo kręce hh, skupiam się na brzuchu podczas TJ więc kto wie?

no tak. teraz czekam na kolejny tydzień ćwiczeń, bo są lajtowe, ciekawe jak to będzie, jak będą dużo trudniejsze i trzeba będzie je wykonywać 6/7 dni
Tobie Agnes należą się brawa, będę to powtarzala przy każdej okazji!

A o jakiej gumie do ćwiczeń piszesz? nie o taki typowym ekspanderze, tylko o pojedynczej lince z uchwytami po obu stronach, hm? bo ekspander rozciagne na yyy 5 cm
Cytat:
pfffff.
Koło niego to ja mam przychodnię
to dlatego chcaialas miec tam staz xD
Cytat:
Bańka - ja nigdy nie kupuje kolorowych butów, nie cierpię takich

oto moje buciory!
co Ty?! ja Cie z takimi utozsamiałam! zrujnowalas moja wizje Ciebie ! zupelnie inaczej wyobrazalam sobie te buty heheh! fajne, bardzo zachowawcze i uniwersalne, bedziesz zadowolona

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Dziewuszki daję Wam zdjęcia moich łupów
bardzo fajne rzeczy, ale totalnie nie w moim stylu oto dowod, ze w lumpie kazdy znajdzie cos dla siebie
Spodnice wyobrazalam sobie zupelnie inaczej, myslalam ze jest krotsza i ma motyw miasta w stylu NY, jaki czesto jest na plakatach do pokoju, czarno-bialy, i tak sobie pomyslalam, ze tez musze taka miec
takze ta jest inna niz myslalam, ale podejrzewam, ze tez ja sobie fajnie wylansujesz, jak najbardziej na plus
Cytat:
Nie zapomnijcie dzisiaj wycałować swoich chłopów!
o kurde, zapomnialam ;p ale to dziwne, faceci wymyslili sobie kilka terminow i ja juz sie nie lapie ktory obowiazuje ;p

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bo powiedziałam,że zgubiłam pędzel do pudru,ale potem znalazłam go w samochodzie między siedzeniem,a drzwiami a że nie słucha co do niego mówię i nie zarejestrował tego,że go odnalazłam to kupił mi nowy a że była promocja 2+1 to dokupił pędzelki do cieni,dał się naciągnąć. Ku mojemu zadowoleniu :P
noo należą mu sie brawa, nie znam chyba faceta ktory kupuje swojej lasce pedzle do makijazu! super
Cytat:

Wstałam o 11:00, pojechałam na miasto,załatwiłam wszystko, zajechałam na solarium i odwiedziłam sh Kupiłam 4 bluzki,jak się wypiorą to pokażę

A i stanęłam na wagę: +1.5kg., a w centymetrach spadki o 1-2cm. W ogóle przestałam kumać o co chodzi chyba wyciągnę starą wagę bo elektroniczna wariuje

Pamiętacie jak mówiłam,że zaczęłam uzywać Ziai rebuild żelu rozgrzewającego Więc ... zużyłam pół opakowania, używam go codziennie i widzę że skóra stała się napięta, cellulit się zmniejsza
1. Koniecznie! uwielbiam łupy z lumpow, 2 dychy i można się ubrac na kazda impreze inaczej
moje jeszcze gdzies schna ;p
2.dziwne faktycznie, moze cos nie tak z waga? tak czy inaczej, miarka nie klamie, a przeciez wymiary sa najwazniejsze!

u mnie na wadze dzis bylo 57,3; a wczoraj zarlam jak opetana! bylismy z tzem na pizzy (BOZE jak mi sie chcialo tej pizzy, a zjadlam tylko 2 kawalki i mialam dosc)
pozniej bylismy ze znajomymi na piwie, wypilam 4 PO wlaczyl mi sie odkurzacz, wszyscy poszlismy do mnie, zjadlam duuuzo chrupek kukurydzianych jako alternatywa dla czipsow ktore jedli oni. oczywiscie jak zjadlam swoja porcje, to ich czipsy nadal byly na stole i w sumie zjadlam je im :P
pozniej jeszcze wpadl kumpel i wisial mi piwo, zamiast niego przywiozl mi milke duza, z herbatnikiem w srodku i zjadlam chyba polowe. jestem dnem nei wiem jak to sie stalo, ze dzisiaj waze 57,3 ;p

3. przekonalas mnie, kupuje!
Cytat:
a ja jestem na siebie zła, bo znowu zaczynam sobie pozwalać na za wiele... jem wszystko jak leży
ja tez

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 10:15   #2706
MalaPikanteria
Zadomowienie

Agniesikk mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia i bedziesz tryskac energią

Laski zazdroszcze Wam zakupów

Alexis zgubisz to co zjadłas w stresie, nie przejmuj sie tak

Aniabania fajnie widzieć Twoje mega optymistyczne posty. A co do "świąt" na wsi to chyba muszę Cię przeszkolić :P

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 10:20   #2707
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, staż chciałam w sądzie

A co do dnia sołtysa......... Mój ex jest sołtysem na swojej wsi hahahaha! Nawet pisali o nim w gazecie, że został najmłodszym sołtysem w historii tejże wsi

Aaaa i nie wiem jak Ty, ale ja oglądam Anioł Pański........
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-03-11 o 11:06

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 10:31   #2708
agniesikk
Zakorzenienie

Oesu, Loriette, nie dobijaj mnie Wyliczyłam, że do końca szkoły zostało 7 tygodni, na dodatek w przyszłym tygodniu codziennie mam jakiś spr./klasówkę, także korzystam z wizażu póki mogę Też oddajecie bibliografię do Wielkanocy? Ja muszę swoją sporządzić, grunt, że czytam już ostatnią książkę Ale nie powiem, zaczynam się już tak na serio przejmować maturą

na dodatek mam w środę klasówkę z fizyki, facet wysłał przykładowe zadania. myślę sobie "o luzik, to rozpykam i dostanę 3" :P ale nie umiem zrobić ani jednego zadania

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-03-11 o 10:33
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 11:12   #2709
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Oesu, Loriette, nie dobijaj mnie Wyliczyłam, że do końca szkoły zostało 7 tygodni, na dodatek w przyszłym tygodniu codziennie mam jakiś spr./klasówkę, także korzystam z wizażu póki mogę Też oddajecie bibliografię do Wielkanocy? Ja muszę swoją sporządzić, grunt, że czytam już ostatnią książkę Ale nie powiem, zaczynam się już tak na serio przejmować maturą

na dodatek mam w środę klasówkę z fizyki, facet wysłał przykładowe zadania. myślę sobie "o luzik, to rozpykam i dostanę 3" :P ale nie umiem zrobić ani jednego zadania
U nas bibliografię trzeba oddać 3. kwietnia, a 20. marca mamy oddać wychowawczyni, która sprawdzi czy są ok i czy nasz plan ramowy nadaje się do przedstawienia komisji.
Na szczęście moja prezentacja to wiersze, więc nie mam dużo czytania, ale temat taki, że chyba obleję się rumieńcem tj. Zanik fałszywego wstydu czy moralne dowartościowanie erotyki. Przedstaw na wybranych przykładach XX i XIX wieku
Do matury 54 dni

Ja mam ten tydzień taki beznadziejny.. fizykę piszę w środę - na szczęście będzie tylko jedno zadanie, ale już widzę czym dowali

No i nadal rozbraja mnie stoper na ustnej z angola

Stary 2012-03-11, 12:02   #2710
agniesikk
Zakorzenienie

Ja mam "Choroba jako jedno z doświadczeń w życiu człowieka. Omów na wybranych przykładach literackich" i jeśli mam być szczera, to już mi się chce rzygać od czytania o raku, umieraniu itp. Ja po tej maturze ustnej wpadnę w jakąś depresję... Co najgorsze, to najciekawszą książką była pozycja z literatury przedmiotu, którą raczej szczątkowo wykorzystuje się w prezentacji Także powodzenia, Agnieszko.

Matura z angielskiego jest fajna Nam babka na lekcjach mierzy czas stoperem, jak omawiamy te zestawy pytań. W sumie nawet nie wiem czego mam się uczyć na ustny angielski, pewnie nic nie zrobię w tym kierunku.
Stary 2012-03-11, 12:48   #2711
Loriette
Zakorzenienie

Ty wyjedziesz z depresją, a ja z chcicą Czego to ludzie nie wymyślą!

Angielski ustny przeboleję, bo lubię mówić, ale martwi mnie egzamin pisemny.. bo słowotwórstwo jest OKROPNE! Napiszesz dobrze, ale bez słówka, które oni wymagają i danke sehr, po wszystkim!

Jeszcze plan ramowy, nie dam się!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 12:49   #2712
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
2h malowania za mną - nie czuję nóg ani rąk..
Poka potem efekt

Cytat:
Monia, czemu lekomani? Bo ostatnio przydarzył mi się okres częstego chorowania? A skąd wiesz takie informacje o moim TŻ, to nie wiem, ale niech Ci będzie
Wszystko zaczęło się od Krakowa,który nie służył Waszemu zdrowiu

Cytat:
a ja jestem na siebie zła, bo znowu zaczynam sobie pozwalać na za wiele... jem wszystko jak leży
Kto jak kto,ale Ty akurat możesz

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Wita Was szczęśliwa, kipiąca satysfakcją i seksapilem Ania cmok cmok misiaczki.
a wiecie, że dzisiaj jest dzień sołtysa? wiedziała która, hę? no, ciekawe, czy interesujecie się życiem i imprezami polskich wsi. A polska wieś to nie tylko dożynki, czy odpust w kościele! jest i dzień soltysa faken, jak to przeczytałam na wikipedii to az sie oblalam kawa xD
O jaaa pracuje na wiosce,a nie wiem takich rzeczy, wstyd mi

Cytat:
U nas bibliografię trzeba oddać 3. kwietnia, a 20. marca mamy oddać wychowawczyni, która sprawdzi czy są ok i czy nasz plan ramowy nadaje się do przedstawienia komisji.
Na szczęście moja prezentacja to wiersze, więc nie mam dużo czytania, ale temat taki, że chyba obleję się rumieńcem tj. Zanik fałszywego wstydu czy moralne dowartościowanie erotyki. Przedstaw na wybranych przykładach XX i XIX wieku
Do matury 54 dni
No i nadal rozbraja mnie stoper na ustnej z angola
Boże spaliłabym się ze wstydu jakbym miała gadać przed komisją o erotyce skąd taki temat wytrzasnęłaś?

U mnie na ustnych nie było stopera czuję się stara

Rozgryzłam moją wagę. Cała rodzina stwierdziła,że zawyża wynik o 2kg., ha! Wracam do łask starej zwykłej poczciwej wagi :P

Poza tym napełniłam hh i już dzisiaj kręciłam pół godziny Doszłam do wniosku,że:
- bieganiu nie sprzyja pogoda
- nie włączam codziennie kompa,więc wszelkie 8min itp. na dłuższa metę odpadają
A że hulanie mam opanowane i mogę jednocześnie coś oglądać albo czytać książkę to będę kręciła

Bańka Ty też kręcisz,co? ile czasu dziennie bo ja na poczatek chciałam 30min, a co tydzień dorzucać 10min albo w miarę możliwości czasowych kręcić tyle ile mam czasu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 12:53   #2713
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, właśnie mój TŻ już się przyzwyczaił do powietrza Ja mam nadzieję, że mi też to długo nie zajmie. Uwierz mi, jak się mieszka całe życie w miejscowości uzdrowiskowej, w otulinie parku krajobrazowego, to spaliny w powietrzu potrafią powalić Jestem tego żywym przykładem. Na dodatek chyba praca w kamienicy mi nie służyła (tak mi się wydaje, bo jak zrezygnowałam z niej, to przestałam chorować). U TŻ w mieszkaniu- tj. w kamienicy- też jestem chora I nie wiem, czy to alergia na kota czy faktycznie w kamienicach jest coś dziwnego w powietrzu.

Ja mam za mały pokój na hh :P Chciałabym mieć orbitreka, o tak, to byłoby coś dla mnie. Nawet kiedyś myślałam czy by na studiach nie kupić sobie takiego, ale jak pomyślę, że po skończonych studiach miałabym go wozić, albo nawet przewozić go ze stancji na stancję, to mi się odechciewa
Stary 2012-03-11, 12:58   #2714
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, właśnie mój TŻ już się przyzwyczaił do powietrza Ja mam nadzieję, że mi też to długo nie zajmie. Uwierz mi, jak się mieszka całe życie w miejscowości uzdrowiskowej, w otulinie parku krajobrazowego, to spaliny w powietrzu potrafią powalić Jestem tego żywym przykładem. Na dodatek chyba praca w kamienicy mi nie służyła (tak mi się wydaje, bo jak zrezygnowałam z niej, to przestałam chorować). U TŻ w mieszkaniu- tj. w kamienicy- też jestem chora I nie wiem, czy to alergia na kota czy faktycznie w kamienicach jest coś dziwnego w powietrzu.

Ja mam za mały pokój na hh :P Chciałabym mieć orbitreka, o tak, to byłoby coś dla mnie. Nawet kiedyś myślałam czy by na studiach nie kupić sobie takiego, ale jak pomyślę, że po skończonych studiach miałabym go wozić, albo nawet przewozić go ze stancji na stancję, to mi się odechciewa
Kamienice kojarzą mi się z wilgocią,sama nie wiem dlaczego

Ja też mam mały pokój,ale z hh się wcisnę kiedyś nawet rowerek zmieściłam
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 13:24   #2715
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Boże spaliłabym się ze wstydu jakbym miała gadać przed komisją o erotyce skąd taki temat wytrzasnęłaś?

U mnie na ustnych nie było stopera czuję się stara
Daj spokój, do odważnych świat należy A temat mam ze szkolnej listy - BOŻE, GDZIE JA SIĘ UCZĘ! Przy mojej szkole Dzień Sołtysa się chowa.

Jesteśmy pierwszym rocznikiem, który ma stoper

A co do Twojej wagi to ładnie leciała z Tobą w kulki, a Ty duża dziewczynka dałaś się nabrać
Cytat:
Dlatego warto mieć dom kilkanaście metrów od kopalni Rano przewoźnicy jadą pod domem z górnikami, wszędzie spaliny.. Czasami tąpnięcia mają taką siłę, że kieliszki, które wiszą w kuchni - grają, uderzając o siebie. Latem jak jest mega susza i auto przejedzie drogą to pył podnosi się do góry i jest masakra..
Dlatego akurat nie choruję z takich przyczyn Chociaż marzy mi się wyjazd nad morze.. co rok jadę przeczyścić płucka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 14:47   #2716
psyhe666
Zakorzenienie

A kto jest mega nietaktowny i zamiast ugryźć się w język powiedział rozjuszonej babci 'babcia ty się nie bój o aborcje tylko o eutanazje?'
so trójka maybe.

Stary 2012-03-11, 14:52   #2717
Sunday Rose
Zakorzenienie

jeszcze tylko wtorek, piątek, poniedziałek i wtorek w kolejnym tygodniu! I będę miała wolne na tydzień, bo będą święta a po świętach w zasadzie zaraz się sesja zacznie wrócę do Was na 3 roku XDD
Stary 2012-03-11, 16:19   #2718
agniesikk
Zakorzenienie

Loriette, ja bym umarła w takim klimacie Musiałabym się długo przyzwyczajać Ja może nie mieszkam nad samym morzem, ale na pewno mam trochę jodu w powietrzu tutaj i w ogóle jest czysto. Tąpnięcia są straszne, ja bym się bała, że świat się kończy

Monia, mi też się tak kamienice kojarzą. W ogóle takie mieszkania (mimo, że duże i fajne), to mają mnóstwo wad- strasznie zimna podłoga, zimny korytarz, zimna łazienka. Moja siostra mieszka w kamienicy i jest tak samo. Chociaż mój komunistyczny blok nie lepszy
Stary 2012-03-11, 17:12   #2719
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
jeszcze tylko wtorek, piątek, poniedziałek i wtorek w kolejnym tygodniu! I będę miała wolne na tydzień, bo będą święta a po świętach w zasadzie zaraz się sesja zacznie wrócę do Was na 3 roku XDD

Tak tak NA PEWNO na 3. roku
Cytat:
A kto jest mega nietaktowny i zamiast ugryźć się w język powiedział rozjuszonej babci 'babcia ty się nie bój o aborcje tylko o eutanazje?'
Czasami powinnam tak powiedzieć dziadkowi. Ostatnio nie byłam u Niego tydzień, bo miałam sporo roboty [co z tego, że mieszkają domek wyżej].. No i idę tam, a On rzuca tekstem: "Pewnie! Dziadek umiera, a Ty dalej nie przychodź... Nie dowiesz się co przepisałem Ci w testamencie"
Cytat:
Loriette, ja bym umarła w takim klimacie Musiałabym się długo przyzwyczajać Ja może nie mieszkam nad samym morzem, ale na pewno mam trochę jodu w powietrzu tutaj i w ogóle jest czysto. Tąpnięcia są straszne, ja bym się bała, że świat się kończy
Ja czasami też umieram, ale co zrobić! Zauważyłam, że jak jestem nad morzem to moja cera jest idealna.. nie mam nawet przetłuszczającej się strefy T - wtf?!
A tąpnięcia są fajne - ostatnio zaczęłam się martwić, bo nie było ich już jakieś dwa tygodnie. Niestety po jednej takiej akcji pękła nam kafelka w łazience..

Czy to dobry pomysł, żebym kupiła sobie na komunię Młodego super ekstra szpilki, żebym miała te 10 cm więcej?!

Stary 2012-03-11, 18:22   #2720
agniesikk
Zakorzenienie

A wiecie, że moja babcia jest w kółku różańcowym? I kiedyś powiedziała "A ja to nie wiem czy Bóg jest, czy go nie ma. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę". A mój ojciec "To po cholerę klepiesz i klepiesz ten różaniec?" Niemiły jest dla własnej mamy

Loriette, tak, to dobry pomysł
Stary 2012-03-11, 20:46   #2721
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio jak byliśmy na piwie w niedziele, to powiedziałam, że chciałabym, żeby po niedzieli był piątek, na to oburzyl sie kumpel studiujacy zaocznie ;p
Cytat:
A co do dnia sołtysa......... Mój ex jest sołtysem na swojej wsi hahahaha! Nawet pisali o nim w gazecie, że został najmłodszym sołtysem w historii tejże wsi

Aaaa i nie wiem jak Ty, ale ja oglądam Anioł Pański........
ŻARTUJESZ! padłam!

niee ja wtedy nie ogladalam AP! robiłam bezwstydne i malo religijne rzeczy, bo w momencie kiedy dodałam posta , usłyszałam, ze TŻ juz wstaje, poszlam do niego, i nie raz wymowilam imie pana Boga na daremno

Cytat:
Ja mam "Choroba jako jedno z doświadczeń w życiu człowieka. Omów na wybranych przykładach literackich" i jeśli mam być szczera, to już mi się chce rzygać od czytania o raku, umieraniu itp. Ja po tej maturze ustnej wpadnę w jakąś depresję... Co najgorsze, to najciekawszą książką była pozycja z literatury przedmiotu, którą raczej szczątkowo wykorzystuje się w prezentacji Także powodzenia, Agnieszko.
.
heheheeheh Monia sie ucieszy jak przeczyta Twoj temat (w nawiazaniu do waszej dyskusji o lekomanstwie;p)
Cytat:
Bańka Ty też kręcisz,co? ile czasu dziennie bo ja na poczatek chciałam 30min, a co tydzień dorzucać 10min albo w miarę możliwości czasowych kręcić tyle ile mam czasu
wiesz co, ja generalnie mam mało czasu, i przewaznie lacze ze soba dwie albo i trzy rzeczy takze hh krece kiedy np. nie wiem, cwicze fonetyke, czy ogladam tv, tak jak piszesz- zawsze gdy mam chwile. rzeczywiscie mozna to polaczyc z innymi czynnosciami, dlatego nie jest ciezko poswiecic na to krecenie jakiegos tam okreslonego czasu w ciagu dnia. wychodzi mi tak ok. 30/40 minut. tylko ja jeszcze na chwile wskakuje na twister, wg mnie to troche ciezsze i duzo bardziej meczace niz hh.
Cytat:
co Ty, w orbitreki sie bawic ;p na studiach, to tylko majtki, indeks i szczoteczka w torebke i heja w swiat ;p
Cytat:
o qrwa xD
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
haaaaalooooooooooo
Cytat:
Czy to dobry pomysł, żebym kupiła sobie na komunię Młodego super ekstra szpilki, żebym miała te 10 cm więcej?!
a masz wysoka rodzine lub chociaz rodzicow

Stary 2012-03-11, 20:58   #2722
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
a masz wysoka rodzine lub chociaz rodzicow
Najniższa jest moja mama, ale też idzie w szpilach.
ZRESZTĄ - kto mi zabroni już nie mam przed czym się bronić (tak w końcu to pojęłam i zrobiłam to, co radziła Ewelka - napisałam sms, żeby się fakał i już nie pisał, bo będę teraz wiodła świetne życie).
WIĘC SOBIE KUPIĘ I BĘDĘ KOKIETOWAĆ NASZEGO PROBOSZCZA!

Stary 2012-03-11, 21:19   #2723
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ZRESZTĄ - kto mi zabroni już nie mam przed czym się bronić (tak w końcu to pojęłam i zrobiłam to, co radziła Ewelka - napisałam sms, żeby się fakał i już nie pisał, bo będę teraz wiodła świetne życie).
pewnie kurde kocham szpilki ale czasami miewam obawy jak zostane w nich odebrana. takze Cie rozumiem :P wiesz, a o rodzicow pytam, bo ja bez szpilek jestem wzrostu mojego taty, wiec chyba nie zdecydowalabym sie na nie podczas imprezy rodzinnej ale ogolnie - czemu nie. dzieki nim na pewno swietnie sie poczujesz skoro myslisz juz o butach, to moze masz juz pomysl na kiecke

brawo za smsa teraz juz finito.

jak Ci idzie Turbo jam, sciagnelas sobie?

jak wam minal dzien, weekend?
mi mega wczoraj bylo super, a dzis TZ zabral mnie na saune, basen, i rozne inne fajostwa hehe. na saunie siedzielismy lacznie chyba z 40 minut, wiec jestem juz niezle umeczona :P

aaa! i mialam sie Was pytac, czy stosowalyscie BB cream garniera ja mialam wybrac jakis BB na asian store, ale w naturze akurat mieli promocje na garnierowy BB, wiec z niej skorzystalam, chcialam poznac w o gole ta formule. jestem bardzo zadowolona! mimo ze mam problematyczna skore, ten krem w miare sobie z nia radzi. (jak na te 15 zl to naprawde ekstra). niestety odcienie są lipne. jaśnieszy jest dla mnie zbyt ciemny :P ale teraz tym chetniej siegne po bb a AS

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 21:50   #2724
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
nie pamietam zebym cos takiego pisala, ale dobrze zrobilas, trzymaj sie tego naprawde.

Cytat:

aaa! i mialam sie Was pytac, czy stosowalyscie BB cream garniera ja mialam wybrac jakis BB na asian store, ale w naturze akurat mieli promocje na garnierowy BB, wiec z niej skorzystalam, chcialam poznac w o gole ta formule. jestem bardzo zadowolona! mimo ze mam problematyczna skore, ten krem w miare sobie z nia radzi. (jak na te 15 zl to naprawde ekstra). niestety odcienie są lipne. jaśnieszy jest dla mnie zbyt ciemny :P ale teraz tym chetniej siegne po bb a AS
czytalam że to szit. Ze za ciemny i w ogole nie ma wlasciwosci pielegnacyjnych. Ja teraz mam dr jarta detox i jest ok. Wydaje mi sie ze wszytskie są za ciezkie a ostatnio bylam w douglasie i sciemnialam ze chce cos kupic bo tak naprawde chcialam wysepic probki, chodzilo mi o podklad Este Lauder double wear. No i jest mega trwaly, tak mi na gebie zastyga ze sciaga mi fejs, ale go widac i jest ciemny! beeeeee

ja zabalowałam wczoraj. Wyszlismy z TZ do znajomych i niedawno wrocilismy. Jak zwykle spontan, zostalismy tam na noc ale nie mialam kaca i na jeszcze wiekszym spontanie poszlismy na mecz Slaska Wrocław, na nowym stadionie. Tam troche podarłam pyska i ide spac

jutro poniedzialek, ciezki tydzien sie u mnie zapowiada
Stary 2012-03-11, 22:18   #2725
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

czytalam że to szit. Ze za ciemny i w ogole nie ma wlasciwosci pielegnacyjnych. Ja teraz mam dr jarta detox i jest ok. Wydaje mi sie ze wszytskie są za ciezkie a ostatnio bylam w douglasie i sciemnialam ze chce cos kupic bo tak naprawde chcialam wysepic probki, chodzilo mi o podklad Este Lauder double wear. No i jest mega trwaly, tak mi na gebie zastyga ze sciaga mi fejs, ale go widac i jest ciemny! beeeeee

ja zabalowałam wczoraj. Wyszlismy z TZ do znajomych i niedawno wrocilismy. Jak zwykle spontan, zostalismy tam na noc ale nie mialam kaca i na jeszcze wiekszym spontanie poszlismy na mecz Slaska Wrocław, na nowym stadionie. Tam troche podarłam pyska i ide spac

1. no ja tez tak czytalam i spodziewalam sie wiekszego szitu :P takze jestem mile zaskoczona; no i chyba lepsze to niz uzywanie podkladu, sama nie wiem. chcialabm bardzo dobry BB, ale nie mam teraz kasy na tego typu inwestycje. a bawic sie w probki... hm, nie wiem. chyba wroce do boujoris bio detox, bardzo go sobie chwale, jest lekki i daje naturalny efekt. nienawidze tapety
a w douglasie nie bylam chyba wieki! a tam nie ma juz tych przezroczystych pudeleczek, ze jak sie chce, to naklada sie kapke jakiegos tam kosmetyku?:< kiedys chodzilam z kolezanka na takie lowy i w ten sposob udalo nam sie dobierac podklady nie umiem dopasowac sobie podkladu sugerujac sie firma i kolorem odcienia . musze miec probke, zeby obserwowac jak zachowuje sie w ciagu dnia. chyba bym sie pociela jakbym kupila podklad za stowe i okazaloby sie, ze robi sie pomaranczowy albo ciemnieje po kilku godzinach, tak jak to bylo w przypadku estee lauder o ktorym pisalas (czego bym sie nie spodziewala)

2. spontany sa przenajlepsze! i uwielbiam zostawac u kogos na noc, dziwny nawyk z mlodosci
a ja nigdy nie bylam na takim meczu zazdrocha!

3. no u mnie tez. nienawidze poniedzialkow!

Stary 2012-03-12, 09:51   #2726
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam
chciałam sie Wam pochwalić,że Moja kochana niunia ma już pierwszego ząbka na wierzchu

nie odzywałam się wczoraj cały dzień, bo mamy problemy... Babka od której wynajmujemy mieszkanie zaczyna fisiować ma jakieś bóle, żale, pretensje... nie wiem o co, bo o mieszkanie dbamy, sprzątamy, a ta problemy będzie robić nagle nie podoba jej się,że będziemy płacic co miesiąc, tylko chcę od razu za pół roku z góry, bo ona chcę kupić synowi auto!! no myślałam,że padnę!
z racji,że nie mamy zamiaru się z nią dłużej użerać, 1.04 przeprowadzamy się do nowego mieszkania. o!

nowy tydzień, więc będzie grzeczniej!

śniadanie : 3 kromki pełnoziarnistego chleba z wędzoną makrelą, serkiem topionym i szynką.
IIśniadanie : jabłko.
obiad: kurczak z cukinia i marchewką.
podwieczorek: kostka czekolady.
kolacja: wieśniak + kromka chleba.

ćwiczenia : 50minut!! cardio party 3.

zaczynam II tydzień dżemowania yeah!

Cytat:
A o jakiej gumie do ćwiczeń piszesz? nie o taki typowym ekspanderze, tylko o pojedynczej lince z uchwytami po obu stronach, hm? bo ekspander rozciagne na yyy 5 cm

co Ty?! ja Cie z takimi utozsamiałam! zrujnowalas moja wizje Ciebie ! zupelnie inaczej wyobrazalam sobie te buty heheh! fajne, bardzo zachowawcze i uniwersalne, bedziesz zadowolona
chodzi mi o taką gumę http://fitbay.pl/1604-gumy-fitness-81290.html
zobacz sobie filmik lower body jam, tam mają takie na nogach
ekspandera nie mam, bo zamiast tego będę używać ciężarków
ciesze się,że ćwiczenia Ci się podobają i ,że się w nie wkręciłaś
z butów już jestem zadowolona! na obsacach mam takie długie i chude nogi

Cytat:
Kamienice kojarzą mi się z wilgocią,sama nie wiem dlaczego
myślałam,że tylko ja mam takie skojarzenia

Cytat:
no pewnie,że tak

Cytat:
jak wam minal dzien, weekend?
mi mega wczoraj bylo super, a dzis TZ zabral mnie na saune, basen, i rozne inne fajostwa hehe. na saunie siedzielismy lacznie chyba z 40 minut, wiec jestem juz niezle umeczona :P
o jaaaaaaaaaaa, ja też chcę na saune i basen
ale masz kochanego tża

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

spontany rządzą
na mecz ślaśka? o jaaaaaaa z Naszym największym wrogiem hahaha
dasz radę!

Bańka - jak to nie byłaś nigdy na takim meczu? mieszkasz tak blisko ZL i nie byłaś na meczu? osz TY

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 10:31   #2727
karola_plm
Rozeznanie

Laskiiiiiii jak ja nie mam na nic czasu! Nie nadrobie tych dwoch tygodni, nie ma opcji.

Chcialam tylko sie zameldować że żyję, walczę z pracą mgr (wzięłam wolne w pracy), dalej dżemuję i staram się nie obżerać siedząc przed kompem ale lekko nie jest (wiecie, że lody Manhattan wanilia-truskawka mają tylko 86 kcal na 100g? Serio serio, więc wpieprzam bez przeogromnych wyrzutów sumienia :P)

Wyliczyłam, że od dziś do moich urodzin jest 90 dni. Idealny czas na przedsięwzięcie planu. Przestałam liczyć na spadek wagi, bo mimo że dżemuję jak szalona, waga ani rusz (taki już jest ten mój organizm, że mięśnie ważą chyba tonę). Drobna i szczuplutka też nigdy nie będę, taka budowa (i nie, to nie kwestia wymówek, jestem szeroka i nic na to nie poradzę...). Ale będę latem wyglądać, tak jak zawsze marzyłam. O!

W sobotę poszłam na zakupy i wpadłam w zakupowy szał. Nawet nie sprawdzam konta, bo za wydanie tylu pieniędzy w jeden dzień powinni karać chłostą, ale nic to. Kupiłam przepiękne, kolorowe, żywe ciuszki. Cuuuuudne

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 11:18   #2728
agnesuk
Wtajemniczenie

pokaz te ciuszki przyznaj sie, ile wydałas

dzisiaj sie chyba wybiore po te lody

Stary 2012-03-12, 11:58   #2729
karola_plm
Rozeznanie

A wrzuciłam do albumu!

Wszystkie uczulone na bezwstydną zakupową radochę - niech ominą to zdjęcie!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-12, 12:43   #2730
agnesuk
Wtajemniczenie

podobają mi się

znowu wychlałam energetyka

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości