|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Dziękuje MELABN
![]() Liczę na to że tym razem nie dostane@
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
W dzisiejszym dniu nic kompletnie nie robiłam, musiałam psychicznie odpoczac po minionym tygodniu i 2 dniachw szkole. Dzisiaj na szczescie wolny dzien, ale w przyszly piatek rusza sesja a ja weny na nauke w ogole nie mam.
Cos mnie naszło i zaczełam przegladać oferty BP na to lato, nie wiem czy gdzies wyjedziemy,ale pomarzyc mozna. Ja bym chciala z jednej strony ponownie do Hiszpanii jak w zeszłym roku, ale w inny region, ale ze wiem iż mąż czuje sie najlepiej w Egipcie ze wzgledu na suche i gorace powietrze, wiec pewnie jeśli wyjedziemy to znowu zlądujemy w Egipcie. Chciałabym jeszcze raz do Sharm El Sheikh bo chciałabym zobaczyc Petre, marzyła mi sie jeszcze Góra Mojżesza, ale jak sie dowiedziałam jak hardkorowe jest wejscie na nią (w nocy idzie sie przez 5 h pod górę!) to sobie odpusciłam, bo wiem iż mąż nie dałby rady. Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2012-01-29 o 18:37 |
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny co się dzieje z tą naszą Natalią?
Byłam przekonana, że jak wejdę o tej porze to na bank Natalia napisze co i jak...może zafasolkowała i cały dzień objeżdża całą rodzinę i ogłasza nowinę zbierając gratulacje? Oby oby...
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziewczyny zapisałam się do was jaki czas temu ale niestety z braku czasu na net muszę się wypisać...
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Witam !!
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- pewnie Witam!---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- JA dziewczyny jestem już wykończona W nocy przyjechał do nas brat TŻ z dzieciakami. Przywiózl nam meble. Jutro instalowanie i remont zakonczony Dzieci zostają u nas całę piękne 2 tygodnie. Najmłodszy właśnie położył się z moim tŻ i stwierdził że z nim śpi a gdy zapytałąm gdzie ja mam spać to stwierdził ,, idz ciocia do tatusia" Natalia spać nie będę mogła przez Ciebie Odezwij się koniecznie
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny prawie nic nie naskrobalyscie
Wydaje mi sie, ze Natii zrobila sobie odwyk od nas, miejmy nadzieje, ze tylko tymczasowy
|
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać bo mnie dzisiaj tutaj nie było
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Widze ze nikogo tutaj nie ma Więc spadam do wyrka
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wpadłam się pożegnać
możliwe że będę mieć dostęp do internetu, ale pewnie w ograniczonym zakresie.Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące i mam nadzieję że po powrocie zobaczę wiele testów z II kreseczkami . Przyszłe Mamusie serdecznie pozdrawiam, dbajcie o siebie i swoje maleństwaBuziaki Dziewczynki i mam nadzieje że mnie nie zapomnicie przez ten tydzień
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku miłego wypoczynku!!
![]() Tż poszedł już spać, a miało być Ale w tym cyklu celujemy co drugi dzień ![]() E tam, może sie uda, może nie
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie, ze nie zapomnimy o Tobie ![]() Przesylam caluski w imieniu wszyctkich staraczek forum |
|
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
Ja uciekam.
Przed snem jeszcze poczytam Zaglądnę do Was jutro wieczorem jak wrócę z pracy Spokojnej i owocnej nocki dla wszystkich
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
|
|
|
#2712 | ||
|
Rozeznanie
|
Czesc
![]() Cytat:
chociaz..ja sie teraz troche nawet ograniczam hmm nie to co kiedys..wtedy jadalam prawie codziennieCytat:
Zrobcie fasolke:PMy tez planujemy na jakies 2 dni wyskoczyc w weekend do Zakopca...moze za 2 tyg sie uda Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-01-30 o 00:59 |
||
|
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem.
Wczoraj jak zobaczyłam ten spadek, to trochę się zdołowałam. I miałam ochotę spędzić cały dzień z moim Tż Dzisiaj?! Nie mam już żadnych nadziei. To dopiero początek starań. Może dzidziuś daje nam czas żebyśmy się porządnie nacieszyli sobą Kochane jesteście, że tak mi kibicowałyście Ale taki już nasz los. Dobrze, że mój Tż ma mniej nakręcone podejście i sprowadza mnie na ziemię
|
#2714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny witam porannie
Ja mam anomalie senne i od ok. 2 tygodni wybudzam się po 4:00 rano i koniec snu a w ciągu dnia jak naćpana chodzę ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Miłego wypoczynku i relaksu ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Natalio przytulam i cieszę się z optymizmu starania to fajna sprawa, bo to seks bez zabezpieczenia mi się to baaaardzo podobało , czułam się jak jakaś nastolatka
|
||
|
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się to baardzo podoba, więc nie mam zamiaru się dołować
Grunt to pozytywne nastawienie, reszta sama się spełni
|
|
#2716 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po drugie dzidzius daje ci czas NA RZUCENIE PALENIA wcale mu sie nie dziwie ze nie chce mu sie przyjsc do tego smoleniska!!!!!! :pal a:po trzecie hm... puki nie ma @ nadzieja nas otumania... Tygrysia- wypoczywaj kochana, wypoczywaj ile wlezie... po powrocie jesli nie pezyjdzie @ to razem jakos testujemy...chociaz mnie juz tez dzis brzuch boli jak na @ (a mnie lubi tak z ydzien wczesniej pobolec ) brzuch mam wzdety - eh :/no nie ten to nastepny-wiadomo!!!! ależ cholera w lutym miał być wysyp-tak!? tak!!!! ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- vajolka cholera jasna!!! ja tu zapierdzielam od rana w tych mrozacha ty sobie pewnie spisz :/ i tak bedziesz miała do czwartku...wr.... :zazdrość: !!!! ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
85-to twój rocznik?bo jesli tak to mamy ten sam )mam nadzieje ze bezie ci z nami dobrze )
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Wpadłam się przywitac. Ja mam dzisiaj nie planowane wolne- szef dzisiaj zadzwonil i powiedzial ze daje nam wolne. Wiec zostaje w domku, musze troszke posprzatac i zrobic obiadek ale bede miala czas zeby zagladac
(mam nadzieje).U mnie nadal nie ma @, jesli nie dostane do jutra, to jutro rano robie test. Kurde ale strasznie boje sie rozczarowania, ze zobacze tylko I. Dziewczyny mi pisaly ze zielona II ujrzala dopiero po 40dc Strasznie się boję ze zobacze I.....No ale stwierdzilam ze jak zrobie jutro i zobacze I a dale nie bede miala @ to za kilka dni zrobie jeszcze jeden test. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucia ze dostane, bo czasami mnie tak brzuszek troszke pobolewa w ciagu dnia. No ale poki co nie ma @ wiec jest nadzieja. Ale boje sie strasznie jutro zatestowac....Tak bardzo chciałabym zobaczy II...
|
#2718 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Beznadziejnie sie czuje boli żołądek, brak apetytu, budze sie nad ranem i po spaniu a kręgosłup chce mi się rozpaść. Nie cieszy mnie taki początek ciąży...
|
#2719 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz dzownie do lekarza umówić się na wizytę , nie wiem jak długo czeka się bo to nowa przychodnia , z której nigdy nie korzystałam, ale jak na złośc nie odbierają telefonów ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Ja z tym spaniem mam tak samo, budzę się po 4:00 i koniec !!! ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dziewczyny padnę termin mają na 21 lutego !!!!! Pogięło ich ???? Nie chciała mnie przyjąć wcześniej, kurczę co mam teraz zrobić? |
||
|
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to cześć Kochaniutkie u mnie od rana baaardzoo pracowicie.. już nawet byłam na badaniu hormonów i po południu wyniki ![]() zmykam do pracy bo mam jej sporo z tym zakichanym projektem ![]() ale postaram się Was podczytywać bo zawsze mi humor poprawiacie Ciaoooo |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Witam porannie
Miłego dnia
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- ..oj kochana, lepszy taki początek ciązy niż żaden...
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!!!
Przeszpiegowałam cały komputer - Szpiega nie ma!!! ![]() Jestem teraz incognito - niezły haker ze mnie ))Słonecznego dzionka życzę (u nas dzisiaj -13...brrr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo idz prywatnie... jesli to jednak sam poczatek ciazy to mozesz zrobic tak,że zrób sobie bete i czekaj do tego 21lutego. Wiem ze to 3tygodnie ale jak teraz pojdziesz to i tak lekarz bedzie ci kazał przyjsc za 3 tyg. zeby zobaczyc czy serce bije bo narzie nie bedzie tego widac. I zapewne sam lekarz wysle cie na bete...takze na jedno wyjdzie... mozesz sobie zrobic bete np. jutro zeby zobaczyc jak jest wysoka i który to tydzien a pozniej za jakis czas zeby zobaczyc czy rosnie-jak roznie to znazy ze jest wszytko ok.... ja nuczona pierwsza ciąża tak bym własnie zrobiła... ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ... za dobre wyniki!!!---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- wzajemnie
|
|
#2725 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
dobrze, że mężuś siedzenie mi podgrzewa zanim z domu wyjdę
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=_pola;31938469]Promykas spróbuj powiedzieć, że chcesz zrobić cytologię "z programu". Ja kiedyś jak byłam prywatnie i miałam zrobić cytologię to gin powiedział mi żebym zapisała się normalnie na nfz (żeby znowu nie płacić drugi raz) i że oni teraz zapisują tylko na prywatne wizyty, ale jak powiem, że na tą właśnie cytologię to muszą mnie przyjąć. Nie mam pojęcia dlaczego tak, ale może to pomoże
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Nic się nie dało, powiedziała,że takie terminy maja i koniec, w innej przychodni na nfz kazała mi czekać 2 miesiące, na nic wyjasnienia, Boże co za służba zdrowia. W koncu zapisałam sie na piątek do mojego gina, do którego zawsze chodziłam , ale teraz muszę 50km do niego jechać , no nic, albo pójde na pierwszą wizytę prywatnie , chce mieć zrobione usg , żeby mi powiedzieli, że wszystko ok. że zarodek jest w macicy a nie gdzie indziej. |
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
A u nas data ślubu już wybrana (22.09.2012)
), goście policzeni, sala upatrzona więc wiem na czym stoje Mam nadzieje ze przy ołtarzu będziemy już we troje |
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam Was cały czas, ale jakoś pisac nie mam o czym
![]() Postanowiłam, że teraz wpadnę w szał planowania mieszkania- naszej sypialni, kuchni, salonu...zapomnę o dzidziusiu i staraniach. Wtedy na pewno się pojawi Musimy wziąć kredyt, trzeba rozplanować budżet Zamówić Pana od mebli na wymiar i wszystko dobrze zaplanować Oczywiście będę z Wami cały czas, ale nie będę udzielać się na temat staranek Za Was wszystkie trzymam kciuki, żeby ten luty był szaleńczy Wierzę w Was wszystkie ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Teraz siedzę na Deccoria.pl i szukam pomysłów na wystroje i urządzenie mieszkania
|
#2730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja odpalam za nowy cykl u Ciebie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Oby oby...

W nocy przyjechał do nas brat TŻ z dzieciakami. Przywiózl nam meble. Jutro instalowanie i remont zakonczony
Najmłodszy właśnie położył się z moim tŻ i stwierdził że z nim śpi a gdy zapytałąm gdzie ja mam spać to stwierdził ,, idz ciocia do tatusia"
Natalia spać nie będę mogła przez Ciebie
Odezwij się koniecznie
Więc spadam do wyrka

starania to fajna sprawa, bo to seks bez zabezpieczenia mi się to baaaardzo podobało , czułam się jak jakaś nastolatka
) brzuch mam wzdety - eh :/
i