Starania o dzidziusia - część II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 18:22   #2701
mindi 85
Raczkowanie

Dot.: Starania o dzidziusia - część II

Dziękuje MELABN
Liczę na to że tym razem nie dostane@

----------------------------------------------------
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!!:kciuki :

OD 12.10.2001-dziewczyna
OD 15.01.2008-narzeczona
OD 27.06.2009-żona

http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959
mindi 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:36   #2702
Camilla
Zakorzenienie

W dzisiejszym dniu nic kompletnie nie robiłam, musiałam psychicznie odpoczac po minionym tygodniu i 2 dniachw szkole. Dzisiaj na szczescie wolny dzien, ale w przyszly piatek rusza sesja a ja weny na nauke w ogole nie mam.
Cos mnie naszło i zaczełam przegladać oferty BP na to lato, nie wiem czy gdzies wyjedziemy,ale pomarzyc mozna. Ja bym chciala z jednej strony ponownie do Hiszpanii jak w zeszłym roku, ale w inny region, ale ze wiem iż mąż czuje sie najlepiej w Egipcie ze wzgledu na suche i gorace powietrze, wiec pewnie jeśli wyjedziemy to znowu zlądujemy w Egipcie. Chciałabym jeszcze raz do Sharm El Sheikh bo chciałabym zobaczyc Petre, marzyła mi sie jeszcze Góra Mojżesza, ale jak sie dowiedziałam jak hardkorowe jest wejscie na nią (w nocy idzie sie przez 5 h pod górę!) to sobie odpusciłam, bo wiem iż mąż nie dałby rady.

jesteśmy razem

Edytowane przez Camilla
Czas edycji: 2012-01-29 o 18:37
Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:00   #2703
jagoda9283
Raczkowanie

GG do jagoda9283

No dziewczyny co się dzieje z tą naszą Natalią?
Byłam przekonana, że jak wejdę o tej porze to na bank Natalia napisze co i jak...może zafasolkowała i cały dzień objeżdża całą rodzinę i ogłasza nowinę zbierając gratulacje?Oby oby...
12.05.2012. (kościelny)
mama od 23.09.2012.
jagoda9283 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:40   #2704
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

hejka dziewczyny zapisałam się do was jaki czas temu ale niestety z braku czasu na net muszę się wypisać...
Stary 2012-01-29, 20:54   #2705
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was przyłączyć?
Witam !!

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mindi 85 Pokaż wiadomość
Witam.
Przygarniecie mnie????
pewnie Witam!

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

JA dziewczyny jestem już wykończona W nocy przyjechał do nas brat TŻ z dzieciakami. Przywiózl nam meble. Jutro instalowanie i remont zakonczony jak będzie wszystko gotowe to wyślę Wam zdjęcia a co kurna muszę się pochwalić Dzieci zostają u nas całę piękne 2 tygodnie. Najmłodszy właśnie położył się z moim tŻ i stwierdził że z nim śpi a gdy zapytałąm gdzie ja mam spać to stwierdził ,, idz ciocia do tatusia" co do NAtalii mam złe przeczucia. Cały dzień wchodziłam z telefonu na neta i sprawdzałam czy już napisała wyniki i nic Natalia spać nie będę mogła przez Ciebie Odezwij się koniecznie Dobranoc maleńkie
Stary 2012-01-29, 21:14   #2706
emillia006
Zadomowienie

Czesc dziewczyny prawie nic nie naskrobalyscie Wydaje mi sie, ze Natii zrobila sobie odwyk od nas, miejmy nadzieje, ze tylko tymczasowy
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:02   #2707
Monika_uk
Rozeznanie

Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać bo mnie dzisiaj tutaj nie było

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Widze ze nikogo tutaj nie maWięc spadam do wyrka

22,03,2012 Aniołek
Monika_uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:12   #2708
Tigresse86
Raczkowanie

Dziewczynki wpadłam się pożegnać, wyjeżdżam na tydzień relaksować się z TŻ możliwe że będę mieć dostęp do internetu, ale pewnie w ograniczonym zakresie.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące i mam nadzieję że po powrocie zobaczę wiele testów z II kreseczkami. Przyszłe Mamusie serdecznie pozdrawiam, dbajcie o siebie i swoje maleństwa

Buziaki Dziewczynki i mam nadzieje że mnie nie zapomnicie przez ten tydzień
Stary 2012-01-29, 22:18   #2709
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Tygrysku miłego wypoczynku!!
Tż poszedł już spać, a miało być
Ale w tym cyklu celujemy co drugi dzień
E tam, może sie uda, może nie
Stary 2012-01-29, 22:20   #2710
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam się pożegnać, wyjeżdżam na tydzień relaksować się z TŻ możliwe że będę mieć dostęp do internetu, ale pewnie w ograniczonym zakresie.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące i mam nadzieję że po powrocie zobaczę wiele testów z II kreseczkami. Przyszłe Mamusie serdecznie pozdrawiam, dbajcie o siebie i swoje maleństwa

Kochana zyczymy Ci udanego wypoczynku abys wrocila z fasolka w brzuszku
Oczywiscie, ze nie zapomnimy o Tobie Zebys tylko Ty nie zapomniala sie zameldowac po powrocie
Przesylam caluski w imieniu wszyctkich staraczek forum
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:44   #2711
mindi 85
Raczkowanie

Ja uciekam.
Przed snem jeszcze poczytam to mnie odpręża.
Zaglądnę do Was jutro wieczorem jak wrócę z pracy
Spokojnej i owocnej nocki dla wszystkich

----------------------------------------------------
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!!:kciuki :

OD 12.10.2001-dziewczyna
OD 15.01.2008-narzeczona
OD 27.06.2009-żona

http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959
mindi 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 00:57   #2712
Anjouka
Rozeznanie

Cytat:
Witam.
Przygarniecie mnie????
Czesc

Cytat:
Pizze z biedronki też uwielbiam czasem uda mi się oszukać nią i zaspokoić ochotę na inne niezdrowe jedzenie, apropos jedzenia to dziś właśnie liczę że TŻ mnie zabierze wieczorem na coś pysznego i pewnie niezdrowego, co zrobić skoro to takie dobre
im mniej zdrowe tym pyszniejsze...ale ja to lubie:P i oby moj organizm dlugo lubial takie jedzenie chociaz..ja sie teraz troche nawet ograniczam hmm nie to co kiedys..wtedy jadalam prawie codziennie

Cytat:

Udanego pobytu! Tylko pozazdroscic Zrobcie fasolke:P

My tez planujemy na jakies 2 dni wyskoczyc w weekend do Zakopca...moze za 2 tyg sie uda

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!

Edytowane przez Anjouka
Czas edycji: 2012-01-30 o 00:59
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:20   #2713
natalia_b
Wtajemniczenie

Jestem.
Wczoraj jak zobaczyłam ten spadek, to trochę się zdołowałam. I miałam ochotę spędzić cały dzień z moim Tż Było super! Przy nim nie smucę się
Dzisiaj?! Nie mam już żadnych nadziei. To dopiero początek starań. Może dzidziuś daje nam czas żebyśmy się porządnie nacieszyli sobą

Kochane jesteście, że tak mi kibicowałyście W następnym cyklu znowu się nakręcę jak wariat Ale taki już nasz los. Dobrze, że mój Tż ma mniej nakręcone podejście i sprowadza mnie na ziemię
Stary 2012-01-30, 07:38   #2714
Promykas
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny witam porannie
Ja mam anomalie senne i od ok. 2 tygodni wybudzam się po 4:00 rano i koniec snu a w ciągu dnia jak naćpana chodzę

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:

Miłego wypoczynku i relaksu oj ja tez bym tak chciała, ale trzeba teraz przytrzymać pieniążki na ślub i potem na dzidzię

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Jestem.
Wczoraj jak zobaczyłam ten spadek, to trochę się zdołowałam. I miałam ochotę spędzić cały dzień z moim Tż Było super! Przy nim nie smucę się
Dzisiaj?! Nie mam już żadnych nadziei. To dopiero początek starań. Może dzidziuś daje nam czas żebyśmy się porządnie nacieszyli sobą

Kochane jesteście, że tak mi kibicowałyście W następnym cyklu znowu się nakręcę jak wariat Ale taki już nasz los. Dobrze, że mój Tż ma mniej nakręcone podejście i sprowadza mnie na ziemię

Natalio przytulam i cieszę się z optymizmu starania to fajna sprawa, bo to seks bez zabezpieczenia mi się to baaaardzo podobało , czułam się jak jakaś nastolatka
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:41   #2715
natalia_b
Wtajemniczenie

Też mi się to baardzo podoba, więc nie mam zamiaru się dołować Grunt to pozytywne nastawienie, reszta sama się spełni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 07:51   #2716
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Jestem.

po pierwsze to jeszcze nie wszytko stracone!
po drugie dzidzius daje ci czas NA RZUCENIE PALENIA wcale mu sie nie dziwie ze nie chce mu sie przyjsc do tego smoleniska!!!!!!:pal a:
po trzecie hm... puki nie ma @ nadzieja nas otumania...

Tygrysia- wypoczywaj kochana, wypoczywaj ile wlezie...
po powrocie jesli nie pezyjdzie @ to razem jakos testujemy...chociaz mnie juz tez dzis brzuch boli jak na @ (a mnie lubi tak z ydzien wczesniej pobolec ) brzuch mam wzdety - eh :/
no nie ten to nastepny-wiadomo!!!! ależ cholera w lutym miał być wysyp-tak!? tak!!!!

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

vajolka cholera jasna!!! ja tu zapierdzielam od rana w tych mrozacha ty sobie pewnie spisz :/ i tak bedziesz miała do czwartku...wr.... :zazdrość: !!!!

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Ja uciekam.
Przed snem jeszcze poczytam to mnie odpręża.
Zaglądnę do Was jutro wieczorem jak wrócę z pracy
Spokojnej i owocnej nocki dla wszystkich
Witaj Mindi
85-to twój rocznik?bo jesli tak to mamy ten sam )
mam nadzieje ze bezie ci z nami dobrze )
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 08:56   #2717
Monika_uk
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Wpadłam się przywitac. Ja mam dzisiaj nie planowane wolne- szef dzisiaj zadzwonil i powiedzial ze daje nam wolne. Wiec zostaje w domku, musze troszke posprzatac i zrobic obiadek ale bede miala czas zeby zagladac(mam nadzieje).U mnie nadal nie ma @, jesli nie dostane do jutra, to jutro rano robie test. Kurde ale strasznie boje sie rozczarowania, ze zobacze tylko I. Dziewczyny mi pisaly ze zielona II ujrzala dopiero po 40dcStrasznie się boję ze zobacze I.....No ale stwierdzilam ze jak zrobie jutro i zobacze I a dale nie bede miala @ to za kilka dni zrobie jeszcze jeden test. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucia ze dostane, bo czasami mnie tak brzuszek troszke pobolewa w ciagu dnia. No ale poki co nie ma @ wiec jest nadzieja. Ale boje sie strasznie jutro zatestowac....Tak bardzo chciałabym zobaczy II...

22,03,2012 Aniołek
Monika_uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:02   #2718
Szlachcianka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny.

Beznadziejnie sie czuje boli żołądek, brak apetytu, budze sie nad ranem i po spaniu a kręgosłup chce mi się rozpaść. Nie cieszy mnie taki początek ciąży...

Szlachcianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:15   #2719
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wpadłam się przywitac. Ja mam dzisiaj nie planowane wolne- szef dzisiaj zadzwonil i powiedzial ze daje nam wolne. Wiec zostaje w domku, musze troszke posprzatac i zrobic obiadek ale bede miala czas zeby zagladac(mam nadzieje).U mnie nadal nie ma @, jesli nie dostane do jutra, to jutro rano robie test. Kurde ale strasznie boje sie rozczarowania, ze zobacze tylko I. Dziewczyny mi pisaly ze zielona II ujrzala dopiero po 40dcStrasznie się boję ze zobacze I.....No ale stwierdzilam ze jak zrobie jutro i zobacze I a dale nie bede miala @ to za kilka dni zrobie jeszcze jeden test. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucia ze dostane, bo czasami mnie tak brzuszek troszke pobolewa w ciagu dnia. No ale poki co nie ma @ wiec jest nadzieja. Ale boje sie strasznie jutro zatestowac....Tak bardzo chciałabym zobaczy II...
Nie bój się tylko testuj , u mnie II krechy były w 36dc więc sama widzisz a jak nie będzie kreseczek to starania są takie mega przyjemne
Ja zaraz dzownie do lekarza umówić się na wizytę , nie wiem jak długo czeka się bo to nowa przychodnia , z której nigdy nie korzystałam, ale jak na złośc nie odbierają telefonów

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Szlachcianka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Beznadziejnie sie czuje boli żołądek, brak apetytu, budze sie nad ranem i po spaniu a kręgosłup chce mi się rozpaść. Nie cieszy mnie taki początek ciąży...

Ja z tym spaniem mam tak samo, budzę się po 4:00 i koniec !!!

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Dziewczyny padnę termin mają na 21 lutego !!!!! Pogięło ich ???? Nie chciała mnie przyjąć wcześniej, kurczę co mam teraz zrobić?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 09:28   #2720
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:

wypoczywaj Kochana i naładuj porządnie baterie (za mnie też)

a tak w ogóle to cześć Kochaniutkie
u mnie od rana baaardzoo pracowicie.. już nawet byłam na badaniu hormonów i po południu wyniki
zmykam do pracy bo mam jej sporo z tym zakichanym projektem
ale postaram się Was podczytywać bo zawsze mi humor poprawiacie
Ciaoooo
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:31   #2721
sensuall
Zadomowienie

Witam porannie Miłego dnia
Stary 2012-01-30, 09:46   #2722
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
i tak jestes wytrzymała-nie jedna by juz pewnie robiła test... ale jak już tak czekasz to poczekaj do srody-bedzie akurat 1luty.na 100% zobaczysz II wiec przynajmniej zapoczatkujesz dobra pass lutowcyh staraczek bo narazie to przegiecie jakies w tym styczniu...

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Szlachcianka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

..oj kochana, lepszy taki początek ciązy niż żaden...
Stary 2012-01-30, 09:48   #2723
_pola
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!!!

Przeszpiegowałam cały komputer - Szpiega nie ma!!!
Jestem teraz incognito - niezły haker ze mnie))

Słonecznego dzionka życzę (u nas dzisiaj -13...brrr

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 09:53   #2724
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość

Dziewczyny padnę termin mają na 21 lutego !!!!! Pogięło ich ???? Nie chciała mnie przyjąć wcześniej, kurczę co mam teraz zrobić?
jak to co? szukać gzies indziej
albo idz prywatnie... jesli to jednak sam poczatek ciazy to mozesz zrobic tak,że zrób sobie bete i czekaj do tego 21lutego. Wiem ze to 3tygodnie ale jak teraz pojdziesz to i tak lekarz bedzie ci kazał przyjsc za 3 tyg. zeby zobaczyc czy serce bije bo narzie nie bedzie tego widac. I zapewne sam lekarz wysle cie na bete...takze na jedno wyjdzie...
mozesz sobie zrobic bete np. jutro zeby zobaczyc jak jest wysoka i który to tydzien a pozniej za jakis czas zeby zobaczyc czy rosnie-jak roznie to znazy ze jest wszytko ok....
ja nuczona pierwsza ciąża tak bym własnie zrobiła...

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to cześć Kochaniutkie
u mnie od rana baaardzoo pracowicie.. już nawet byłam na badaniu hormonów i po południu wyniki
zmykam do pracy bo mam jej sporo z tym zakichanym projektem
ale postaram się Was podczytywać bo zawsze mi humor poprawiacie
Ciaoooo

... za dobre wyniki!!!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!

Przeszpiegowałam cały komputer - Szpiega nie ma!!!
Jestem teraz incognito - niezły haker ze mnie))

Słonecznego dzionka życzę (u nas dzisiaj -13...brrr
...no br.... co z tego ,ż pieknie slonecznie jak dupa marznie

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam porannie Miłego dnia
wzajemnie
Stary 2012-01-30, 09:55   #2725
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny padnę termin mają na 21 lutego !!!!! Pogięło ich ???? Nie chciała mnie przyjąć wcześniej, kurczę co mam teraz zrobić?
Promykas spróbuj powiedzieć, że chcesz zrobić cytologię "z programu". Ja kiedyś jak byłam prywatnie i miałam zrobić cytologię to gin powiedział mi żebym zapisała się normalnie na nfz (żeby znowu nie płacić drugi raz) i że oni teraz zapisują tylko na prywatne wizyty, ale jak powiem, że na tą właśnie cytologię to muszą mnie przyjąć. Nie mam pojęcia dlaczego tak, ale może to pomoże

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość

...no br.... co z tego ,ż pieknie slonecznie jak dupa marznie [COLOR="Silver"]
niestety dobrze, że mężuś siedzenie mi podgrzewa zanim z domu wyjdę

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:05   #2726
melabn
Wtajemniczenie

Dzień Dobry
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:06   #2727
Promykas
Wtajemniczenie

[QUOTE=_pola;31938469]Promykas spróbuj powiedzieć, że chcesz zrobić cytologię "z programu". Ja kiedyś jak byłam prywatnie i miałam zrobić cytologię to gin powiedział mi żebym zapisała się normalnie na nfz (żeby znowu nie płacić drugi raz) i że oni teraz zapisują tylko na prywatne wizyty, ale jak powiem, że na tą właśnie cytologię to muszą mnie przyjąć. Nie mam pojęcia dlaczego tak, ale może to pomoże

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Nic się nie dało, powiedziała,że takie terminy maja i koniec, w innej przychodni na nfz kazała mi czekać 2 miesiące, na nic wyjasnienia, Boże co za służba zdrowia. W koncu zapisałam sie na piątek do mojego gina, do którego zawsze chodziłam , ale teraz muszę 50km do niego jechać , no nic, albo pójde na pierwszą wizytę prywatnie , chce mieć zrobione usg , żeby mi powiedzieli, że wszystko ok. że zarodek jest w macicy a nie gdzie indziej.
Stary 2012-01-30, 10:12   #2728
Ewkaaa8891
Zadomowienie

A u nas data ślubu już wybrana (22.09.2012) (teraz tylko do ), goście policzeni, sala upatrzona więc wiem na czym stoje Mam nadzieje ze przy ołtarzu będziemy już we troje Pozdrawiam
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:15   #2729
natalia_b
Wtajemniczenie

Czytam Was cały czas, ale jakoś pisac nie mam o czym

Postanowiłam, że teraz wpadnę w szał planowania mieszkania- naszej sypialni, kuchni, salonu...zapomnę o dzidziusiu i staraniach. Wtedy na pewno się pojawi Musimy wziąć kredyt, trzeba rozplanować budżet Zamówić Pana od mebli na wymiar i wszystko dobrze zaplanować

Oczywiście będę z Wami cały czas, ale nie będę udzielać się na temat staranek Za Was wszystkie trzymam kciuki, żeby ten luty był szaleńczy Wierzę w Was wszystkie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Teraz siedzę na Deccoria.pl i szukam pomysłów na wystroje i urządzenie mieszkania
Stary 2012-01-30, 10:18   #2730
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
A u nas data ślubu już wybrana (22.09.2012) (teraz tylko do ), goście policzeni, sala upatrzona więc wiem na czym stoje Mam nadzieje ze przy ołtarzu będziemy już we troje Pozdrawiam

Cytat:
Czytam Was cały czas, ale jakoś pisac nie mam o czym

Postanowiłam, że teraz wpadnę w szał planowania mieszkania- naszej sypialni, kuchni, salonu...zapomnę o dzidziusiu i staraniach. Wtedy na pewno się pojawi Musimy wziąć kredyt, trzeba rozplanować budżet Zamówić Pana od mebli na wymiar i wszystko dobrze zaplanować

Oczywiście będę z Wami cały czas, ale nie będę udzielać się na temat staranek Za Was wszystkie trzymam kciuki, żeby ten luty był szaleńczy Wierzę w Was wszystkie
kochana musisz uzbroic sie w cierpliwosc, nie mozesz sie zalamywac jednym niepowodzeniem.Ja o pierwsze dziecko staralam sie ponad 2 lata. Nie zawsze jest tak ze mamy stosunek i chop II krechy. Uda sie na pewno moze warto troche spokojniej do staran podejsc. Wiem kochana ze nawet jesli nie bedziesz pisac o staraniach to myslenia nie wylaczysz. ja od 6 miesiecy mam I kreche na testach ale ide do przodu ja odpalam za nowy cykl u Ciebie
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości