|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
Hej
była mowa o kontach. Powiem Wam ze mam od 2004 chyba mbank i jestem bardzo zadowolona. Mam tez drugie w wbk i dla mnie gówno jakich mało.. Tz mial pko i uciekliśmy bo tylko oplaty za wszystko. Ja za moje w mbanku nie zaplaciłam złotówki![]() Za to wbk ciagle mi jakies oplaty nalicza bezprawnie i pozniej musze latac cofac np ostatnio 5zł za karte której nie mam ![]() Tz kazał mi napisać list do gwiazdora a ja nie wiem co chce :-D ustalilismy prezenty do 100zl zeby nie szalec skoro odkładamy, a ja chyba chciałabym zegarek..hm..
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj wieczorem po upieczeniu pierników odpaliłam płytę Ewki ale nie spojrzałam którą, a killer i turbo mają podobną rozgrzewkę i ucieszyłam się jak okazało się, że to petarda tzn. po tym też byłam mokra, ale chyba nie dała bym rady tyle skakać przy Killerze.mój przeszkadzacz kładzie mi się na kocyku który rozkładam do ćwiczeń i śpi drugi koci przychodzi i patrzy co ja tak szuram i wyzywam
|
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to odwrotnie - miałam konto w mbanku i mnie wkurzało, bo ciągle płaciłam opłatę za kartę. A w wbk wystarczy jedna transakcja w miesiącu (nawet na kilka złotych) i opłaty nie mam, a w mbanku bodajże 3 musiały być i na minimum 100zł. Zdecydowanie wolę WBK, jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#2704 |
|
Przyczajenie
|
matko boska, dziewczyny, sto lat mnie tu nie było
mam nadzieję, że ktoś tu mnie jeszcze pamięta i że dam radę nadrobić zaległości
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Laski ja sądzę że po Świętach i Sylwku to obowiązkowo jakiś zlocik, mamy zaległości Kochane
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Tigerish, a ty w ogóle to kto jesteś
tajemnicza osoba![]() co do spotkania, to nie wiem czy w tym roku jeszcze coś wypali zaraz święta, potem ten tydzień między sylwkiem takie nie wiadomo co. Mnie się zaczynają zaliczenia i nerwicę taką mam, że wszystkich na około wyzywam. jeszcze ludzie z roku co chwila zbierają się na picie, a ja ostatnio siedzę na tych spotkaniach jak taka pipa, bo na razie nie mogę pić alkoholu ![]() niech się ten rok skończy, bo końcówka , to same katastrofy
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
Kto ma ten ma
![]() A Maryche ciagle zapraszam na browara i zamiast ze mna pic to piecze pierniki poprawic mi sie prosze!
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Merry ja miałam na myśli spotkanie w Nowym Roku
![]() Mala ale ja tu miałam na myśli pub etc. imprezki fajno ale ja autem nie lubię jeździć bo wtedy balet na trzeźwo ;p
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż mam też problem czytanie ze zrozumieniem
w nowy rok, to na tańce przydało by się wybrać Maryśka i tak na razie do środy browara pić nie może Ta i od rana usiłuję zabrać się do pracy za miast tego 101 rzeczy zrobiłam m.in. już 3 seria ćwiczenia zwanego Burpee (ponoć dobre na boczki) |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.crossfit.com/mt-archive2/2005_02.html -- burpe - nawet zaczynam, to lubić, a najbardziej jak po 20 powtórzeniach czuję jak moje serducho wali
![]() dzisiaj kolejny dzień męczenia prac na zaliczenia i już się dowiedziałam, że 20 zaczynają się przeglądy w pracowniach i jeszcze to moje kudłate wiecznie pcha mi się na kolana, nieważna czy siadam do komputera czy sztalugi przyłazi i mędzi, ja się lituję sadzam na kolana, a to jak się wtuli całą sobą, to nie mogę nic zrobić, więc czekam aż zaśnie i odkładam w poduchy , to i tak wystarczy, że do kuchni po kawę pójdę, to zaraz się budzi i od nowa zabawa ![]() i muszę tyłek ruszyć bo mi się węgiel do szkicowania skończył, bryyy na to zimno |
|
|
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
I mamy weekend. Po 3 dniach spędzonych 11 h w pracy czuć ulge..
Ale teraz trzeba przemoc sie i otworzyc ksiazke z ekonomiki Bo 2 dni na uczelni czekaja... i pierwsze koło sie zbliza :/ Jeny, czy tylko ja mam takie trudnosci z tym ?Malo tego,jakie chore sny mialam . Moj byly... i jego obecna (prawdopodobnie)... ukazali mi sie w tych samych miejscach co ja z nim bylam... A to juz na poczatku lutego strzeli rok jak z nim nie jestem tez macie takie chore wizje , nawet po tak dlugim czasie ? ? ? EWIDENTNIE musze sie odstresowac w ten weekend... i to porzadnie . A jakie wasze plany dziewczyny ? Ja mam tez chec na male tance, ale ja sie pytam jak...?! Gdy w niedziele na 8 na uczelnie... no ewentualnie na 10.50 ale i tak bede nie do zycia... byc czy nie byc,normalnie ^^ mery82 Ale masz urocza mopsie ! (jesli dobrze napisalam) ! Nie mialam jeszcze okazji dluzej przebywac z taka psiną, a jakie miny fajne miala, jak chciala z zimna do domu uciekac Rozbawila mnie no Ja mam w domu rodzinnym jamnika szorstkowłosego, tesknie za nia okrutnie, no ale juz nie dlugo swieta, wiec 4 dni spedze w domu. a propo roweru, musze na wiosne sprowadzic do Poznania koniecznie sobie
Edytowane przez alex171 Czas edycji: 2012-12-14 o 09:29 |
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() odebrałam wyniki badań się poprawiły i od razu humor lepszy alex - też bym chciała iść się odstresować, ale też mam zaliczenia i mimo, że nie mam tego dużo, to ja mam jakąś schizę, że nie wyrobię i w ogóle, co chwila się zastanawiam, po co starej babie zachciało się kończyć studia wiem nie ja pierwsza i nie ostatnia co snów z byłymi, nie wiem mnie jakoś nie męczą w snach, czasem się przewinie jakiś skurczybyk. Choć jest jeden taki, który nie daje o o sobie zapomnieć, ale to dłuższa i zawiła historia. I widzę, że ktoś był u mnie na blogu, który mi się ostatnimi czasy rozleniwił, muszę go jakoś rozruszać ![]() ludzi na rowerach widzę całkiem sporo, niestety widać, że niektórych nie stać na bilet na mpk i pewnie od stycznia ludzi na rowerach będzie jeszcze więcej. ale ja chcę na rower po śniegu i po lesie - nie jest łatwo, bo zimno, bo ciężko się pedałuje, ale ja to lubię a psia tak Mopsia, kochany stworek, ale mi się serce kraja bo jak ubieram ją na spacer, to widzę, że ona jest smutna. I mimo, że ma ciepłe ubranko, to szybko marznie i trzęsie się jej dupka z zimna a jamniki szorstkowłose , są super takie rozrabiaki kochane ![]() dobra wracam do pracy
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jutro szkoła
|
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
A ja jutro do pracy a dostalam litrowe martini i nie moge sie powstrzymac
jeszcze TZ mnie zabiera na kolacje a moja komoda wyglada jak jakis kwietnik od rana obudzil mnie torcik ze swieczkami i bukiet 30stu roz do tego kwiatki od chlopakow z pracy i moja gwiazdka betlejemska ktora sobie postawilam kilka dni temu. Patrze na nie i sie ciesze jak glupia
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie znajdę taką imprezę/bal sylwestrowy:
- z jedzeniem ciepłym - z fajną muzyką - nie w stylu weselnym - ale też nie zwykłą imprezę heh... może któraś pomoże? )
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
po wczorajszym treningu ledwo się ruszam, kolejne buty się rozkleiły, ale za to widok co raz bardziej umięśnionego brzuszka wynagradza wszystko
![]() mala - szalone urodzinki jaszcze raz najlepszego!p.s tylko pamiętaj jak ćwiczysz, to nie pij, alkoholu oczywiście ![]() dobra spadówa na zajęcia, ale mi się nie chce i jak zwykle nie wiem/ nie mam w co się ubrać ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- nie chcę nikogo martwić ale teraz szukanie fajnego balu/imprezy sylwestrowej, to trochę późno, na te lepsze miejsc już ni ma....
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was !
![]() mnie tez dawno nie było, ostatnio jakos nie mam w ogole czasu usiąść i tak po prostu sie ponudzić, szał świąteczny mnie ogarnął (nawet lampki wczoraj zawiesiłam w mieszkaniu ) został mi tylko prezent dla brata i wszystko mam. U nas w domu nie szalejemy z kwotami przeznaczanymi na prezenty, ale każdy kupuje każdemu więc pod choinką miejsca brak ![]() co do kont to mam dwa w WBK i jestem mega zadowolona - nic jak dotąd nie płaciłam (moze to przez to, ze płacę w wiekszosci karta :?: ) i jedno nowe w Millenium, ale tam nie mam karty, bo oplata wynosiłaby 3 zł na miesiac, niby nic, ale 3x12 daje 36 a to juz .. dobry podkład takze rozumiecie mnie
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() A ja jestem za PKO BP Wszystko przed nami, jutro jedziemy z listą do centrum handlowego
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam kiecke na sylwestra
I nie mam w ogole prezentow Moj dostanie kino domowe, miauczy o tym od pol roku, bedzie zaskoczony bo sie nie wydalam nic a nic tylko ja sie totalnie nie znam na takich sprzetach, mial ze mna jechac brat do sklepu i nigdy nie ma czasu. A zostal tydzien
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() sylwek u mnie w domu, więc się nie stroje, ale za to mam już dwa zaproszenia na bale karnawałowe. Kiecka jest, ale ja mam wrażenie, że jestem jeszcze za gruba tak więc czeka mnie porządne odchudzanie oczywiście idealny czas na odchudzanie, bo po drodze będą święta, będzie nie zła jazda, święta bez słodyczy i alkoholu co do prezentów, to ograniczone fundusze sprawiły, że większość prezentów sama robię, ale patrząc na, to co powstaje myślę, że nie jest źle ![]() co co konta, to ja mam w ING jest spoko, bo co potrzebuje, to zwykle dostaję, fakt opłata 5 złotych za kartę, ale mogę wypłacać z każdego bankomatu, bez dodatkowych opłat (no chyba, że wprowadzą opłatę za korzystanie z bankomatu )
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
a ja jednak wzielam pko. Ale tez m bank. Dzwonili do mnie i tylko skusili jedna promocja, a mianowicie w styczniu i chyba lutym, za kwote wydanych pieniedzy dodaja 10 procent. I w lutym daja 50 zł gratis...musze tylko dokladnie poznac warunki tego, czy np. nie trzeba trzymac konta X czasu...
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() katia - a możesz robić debet? nie lubię narzekać na pogodę, ale dzisiejsze szare niebo mnie dobija, wypiłam już 3 mocniejsze kawy, a i tak głowa opada. No nic wracam do roboty ale i tak się cieszę, że przeglądy w pracowniach udało się poprzekładać na nowy rok |
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
No to sie zaczal fajny okres :-D :-D :-D
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ano jutro zaczyna sie hardkor domowy
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Dzis ostatni dzien pracy i wracam dopiero 3 stycznia
Tydzien nie cwiczylam i jadlam jakies swinstwa, do tego wigilia firmowa gdzie sie opchalam, ze ledwo siedzialam i juz widze, ze mi brzuch wywalilo teraz musze sie pokatowac zeby sie wcisnac w ta kiecke na sylwestra.U nas na szczescie przygotowan nie ma na 2 wigilie idziemy do rodzicow 1 swieto u dziadkow, dostaniemy pelno zarcia do domu wiec nie robimy nic poza sprzataniem.. lalalala
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam właśnie ze względu na ten debet, który kiedyś może się przydać
|
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
Po pierwsze to wszystkiego najlepszego z okazji świąt, a po drugie to w jakich klubach najbardziej lubicie się bawić? Była któraś z was w 'HAH', czy to jest naprawdę jakaś dolina rozpusty?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

była mowa o kontach. Powiem Wam ze mam od 2004 chyba mbank i jestem bardzo zadowolona. Mam tez drugie w wbk i dla mnie gówno jakich mało.. Tz mial pko i uciekliśmy bo tylko oplaty za wszystko. Ja za moje w mbanku nie zaplaciłam złotówki
np ostatnio 5zł za karte której nie mam 

tzn. po tym też byłam mokra, ale chyba nie dała bym rady tyle skakać przy Killerze.
Nasz ślub 16.08.2014
mam nadzieję, że ktoś tu mnie jeszcze pamięta
i że dam radę nadrobić zaległości

zaraz święta, potem ten tydzień między sylwkiem takie nie wiadomo co. 

w nowy rok, to na tańce przydało by się wybrać
i jeszcze to moje kudłate wiecznie pcha mi się na kolana, nieważna czy siadam do komputera czy sztalugi przyłazi i mędzi, ja się lituję sadzam na kolana, a to jak się wtuli całą sobą, to nie mogę nic zrobić, więc czekam aż zaśnie i odkładam w poduchy , to i tak wystarczy, że do kuchni po kawę pójdę, to zaraz się budzi i od nowa zabawa
wiem nie ja pierwsza i nie ostatnia