Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 02:00   #2701
madeline26
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Milkusie są takie:
jagoda i wiśnia
truskawka i kiwi
jabłko i gruszka

Niestety wszystkie z cukrem więc nie mogę sobie pozwolic na zbyt duże ilości Jakbym miała wybrać któryś to chyba jagoda z wiśnia najsmaczniejszy, ale muszę powiedzieć że wciągnęliśym ze swoim wszystkie i nie ma któregoś który by nam nie wszedł Ogólnie udana linia, jakaś mega przesłodzona nie jest, więc sobie sporadycznie pozwolę
Jeszcze jest 4 smak truskawka-banan chyba najlepszy z tych czterech smaków, bo zauważyłam, że schodzi najszybciej, bo zawsze jest go najmniej albo wcale już go nie ma Ja dzisiaj dokupiłam jagodę z wiśnią, czyli wg mnie:
1 miejsce - truskawka banan
2 miejsce - truskawka kiwi
a jagody nie próbowałam jeszcze
a gruszki nie lubię i narazie nie mam zamiaru kupować i próbować
Cytat:
No może i było ale co mnie wkur.. w biedronce, to ta najwyższa półka w lodówce, ja tam najzwyczajniej w świecie nie sięgam, jak nie ma chłopa to jak baran skacze albo staję na ten jakby "schodek" lodówki butem, ale to takie brzydkie fe
No i tak stałam przy tych Milkusiach i w tym kartonie co był z brzegu była już tlyko jagoda z wisnia, ale za nim z tyłu stał jeszcze jeden karton, pełny
Naskakałam się, spociłam jak świniak, miałam już dość, wygrzebałam jeszcze tylko te dwa smaki co pisałam
Następnym razem poskaczę więcej
Haha to normalnie jak ja też nigdy nie sięgam na najwyższą półkę, więc jak orangutan wspinam się po lodówkach
Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
pfi,ja tam się nie pierniczę-brzydkie czy nie
włażę na ten "schodek" (a jak coś wysoko jest na półce to i na regał ) i sobie ściagam

jak facetów brak na horyzoncie to trza se radzić
W zasadzie ten schodek po to jest, a raczej bym powiedziała 'rurka' przy lodówkach, żeby móc wejść, bo nawet pracownice niższego wzrostu wchodzą na tą rurkę, więc nie ma czymś się przejmować tylko trzeba sięgać po swój cel
Cytat:
Napisane przez natalcia87 Pokaż wiadomość
dziękuje

co myślicie o tych spryskiwaczach do oleju i octu ??
Są w porządku, ja i moja mama posiadamy obie wersje: szklane i metalowe, nic się nie dzieje, wszystko działa, przydaje się do sałatek i do spryskania patelnii przed smażeniem

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę!
Ja również dziękuję za gazetkę
Wizażanka Karolina - biedromanką tygodnia a nawet miesiąca marca za ciężką pracę na wizażu
Co Wy na to ?? Ręka w górę
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 02:00   #2702
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
Ja zawsze piękę takie: rozpuścić pół kostki masła, przestudzić, dodać 2 jajka, 400 ml jog. naturalnego wymieszać trzepaczką. Osobno w misce mieszam pół szklanki cukru, półtorej szklanki mąki, półtorej łyżeczki proszku do pieczenia+szczypta soli. Wlewam do miski to co wcześniej wymieszałam(masło+jajka+j ogurt) et voilà dodatkowo do środka kroję drobno czekoladę, albo łyżeczkę nutelli. Piękę 25 min w 180 stopniach. Wychodzą pyszne, mokre w środku, chrupiące na zewnatrz
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 06:30   #2703
Tequilka_84
Rozeznanie

Mysle ze nigdzie tego nie było w gazetce-bedzie sprite 2 x 2L i batoniki mini snickers,mars,twix.

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość

W zasadzie ten schodek po to jest, a raczej bym powiedziała 'rurka' przy lodówkach, żeby móc wejść, bo nawet pracownice niższego wzrostu wchodzą na tą rurkę, więc nie ma czymś się przejmować tylko trzeba sięgać po swój cel

Te rurki chronia lodowke jak sie wozkiem elektycznym jezdzi po sklepie z paletami zeby nie uszkodzic chlodni

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:44   #2704
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Masz może bloga czy coś gdzie wklepywałabyś przepis? Chętnie zapoznałabym się z jakimś ciekawym i nietrudnym przepisem na muffinki, bo nigdy nie robiłam, a kusi mnie by spróbować
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Muffinki z jogurtem? Dobrze wychodzą?
Korzystam z TEGO przepisu . Piekłam już kilkanaście razy w wersji słodkiej bez i z dodatkami (np. posiekane suszone morele czy śliwki), a także w wersji z jogurtem owocowym zamiast naturalnego i zawsze są superowe. Mój TŻ już po miesiącu nie pieczenia narzeka, że dawno muffinek nie było

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
Ja zawsze piękę takie: rozpuścić pół kostki masła, przestudzić, dodać 2 jajka, 400 ml jog. naturalnego wymieszać trzepaczką. Osobno w misce mieszam pół szklanki cukru, półtorej szklanki mąki, półtorej łyżeczki proszku do pieczenia+szczypta soli. Wlewam do miski to co wcześniej wymieszałam(masło+jajka+j ogurt) et voilà dodatkowo do środka kroję drobno czekoladę, albo łyżeczkę nutelli. Piękę 25 min w 180 stopniach. Wychodzą pyszne, mokre w środku, chrupiące na zewnatrz
Chętnie również wypróbuję. Ile sztuk wychodzi z tego przepisu?
Jeśli więcej niż 12, to będę musiała zabrać od TŻ komplet papilotek, który tam wywiozłam (używam silikonowych pojedynczych)

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:47   #2705
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
co do soli to nie wiem ale knorrowych kosteczek niestety nie ma bo tez je kupuję i wiem że są niedostępne w B
kiedyś były dostępne
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:08   #2706
koala0617
Raczkowanie

A co to są te Milkusie i w jakiej są one cenie? To jakiś jogurt z owocami? To jakaś nowość?
koala0617 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:25   #2707
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość

co ciekawe, to w mojej nowej Biedronce jest taki jakby schodek, metalowy. A we wszyskich starych sklepach jest rurka własnie.
Schodek wygodniejszy
no ale to chyba mało ważne, tak mi się ta pierdoła przypomniała

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez koala0617 Pokaż wiadomość
A co to są te Milkusie i w jakiej są one cenie? To jakiś jogurt z owocami? To jakaś nowość?
Napoje jogurtowe w duzych butlach 700 ml. Nie słuchaj że woda, żadna tam woda (Dudi )Rzadkie bo do picia, jak to w butelce Ja nie jadam zbytnio słodzonych jogurtów, deserków itd a ten o dziwo nie jest dla mnie za słodki, więc to na jego plus. Może jak ktoś zajada deserki z sosem rumowym to dla mniego za mało słodki ? nie wiem
Cena to chyba 2.79? Mogłam się pomylic o 10 groszy

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-10 o 08:49
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:06   #2708
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez koala0617 Pokaż wiadomość
Taa, owocami - smak truskawka kiwi: 0,05 aromatu kiwi i 0,o5 aromatu truskawkowego

Cytat:
co ciekawe, to w mojej nowej Biedronce jest taki jakby schodek, metalowy. A we wszyskich starych sklepach jest rurka własnie.
Schodek wygodniejszy
no ale to chyba mało ważne, tak mi się ta pierdoła przypomniała

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Napoje jogurtowe w duzych butlach 700 ml. Nie słuchaj że woda, żadna tam woda (Dudi )Rzadkie bo do picia, jak to w butelce Ja nie jadam zbytnio słodzonych jogurtów, deserków itd a ten o dziwo nie jest dla mnie za słodki, więc to na jego plus. Może jak ktoś zajada deserki z sosem rumowym to dla mniego za mało słodki ? nie wiem
Cena to chyba 2.79? Mogłam się pomylic o 10 groszy
Woda, woda - bo jak nazwać coś co w składzie na pierwszym miejscu ma właśnie wodę, a dopiero pod koniec aromat truskawki i kiwi po 0,05% składający się z soku z marchwii i buraka...

Nauczcie się czytać etykiety i mądrze kupować - koło jogurtu to niestety nie leżało, no ale chyba, że ktoś lubi sztucznie słodzone podróbki prawdziwej żywności...

Edytowane przez DudiBoy
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:07
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:17   #2709
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Taa, owocami - smak truskawka kiwi: 0,05 aromatu kiwi i 0,o5 aromatu truskawkowego

Woda, woda - bo jak nazwać coś co w składzie na pierwszym miejscu ma właśnie wodę, a dopiero pod koniec aromat truskawki i kiwi po 0,05% składający się z soku z marchwii i buraka...

Nauczcie się czytać etykiety i mądrze kupować - koło jogurtu to niestety nie leżało, no ale chyba, że ktoś lubi sztucznie słodzone podróbki prawdziwej żywności...
cichaj cichaj Jak wy tu się zachwycacie serniczkami na zimno, deserkami z sosami, czy kaszkami czekoladowymi czy z sosami owocwymi to ja się nic nie odzywam Każdy je co sobie wybrał To co ja będe pouczać że tony cukru wciagacie, nie będe, toć każdy ma swój rozum i swoj wolny wybór
Niech sobie dziewczyna spróbuje i sama oceni o

Jaki drazliwy z rana!

Z drugiej strony, nie chce mi się wierzyć że sam NIGDY, PRZENIGDY nie zjadasz czegoś co jest niezdrowe, no nie wierze

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:25
Stary 2012-03-10, 09:30   #2710
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
cichaj cichaj Jak wy tu się zachwycacie serniczkami na zimno, deserkami z sosami, czy kaszkami czekoladowymi czy z sosami owocwymi to ja się nic nie odzywam Każdy je co sobie wybrał To co ja będe pouczać że tony cukru wciagacie, nie będe, toć każdy ma swój rozum i swoj wolny wybór
Niech sobie dziewczyna spróbuje i sama oceni o

Jaki drazliwy z rana!
Ale serniczek czy kaszka jest przynajmniej na pełnym mleku a nie rozrobiona wodą jak ten niby napój jogurtowy... I myślisz, że w Milkusiu nie ma cukru? Jedna porcja (175 g) pokrywa zapotrzebowanie na węglowodany w 24% a w butelce mieści się 700g - ile cukru wciągasz za jednym razem wypijając całą butelkę?

Drażliwy na punkcie świadomości konsumenckiej jeżeli już..., ale wybaczcie to zboczenie zawodowe...
Stary 2012-03-10, 09:31   #2711
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Eee to u mnie kostek zatrzęsienie, Winary, Knorr, Culineo- pełen asortyment.
Jaki sos? ten w słoiczku z Develey'a? Paskudny
To firmy Maestro, znalazłam fotkę.

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Wiadomo ;-)
Masz może bloga czy coś gdzie wklepywałabyś przepis? Chętnie zapoznałabym się z jakimś ciekawym i nietrudnym przepisem na muffinki, bo nigdy nie robiłam, a kusi mnie by spróbować

No to mamy podobnie, bo z tej samej przyczyny kupuję mniejszą Tolę Sos nie za bardzo Ci podszedł jak mi, ciekawe czy jeśli pęknę i kupię szpinakowe pierogi to też będę miała podobne odczucia hehe Jak na nie patrzyłam na zakupach też ubawił mnie ich kształt. Zaskoczył mnie lekko Odnośnie mixu sałat to właśnie zapewnili sobie, że nie skuszę się na nie. Wolę kupić pekińską i mieć ją na kilka razy....Szkoda, że nie ma u mnie sklepu, o którym wspominałyście, że mix jest po 3,75zł
Śmieszne, miałam zabawę na patelni, bo układałam z nich wiatraczek
Tak cena tego mixu sałat to przesada, na mnie już nie zarobią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sosmaestrogkufolec.jpg (43,9 KB, 87 załadowań)

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:34   #2712
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość

No własnie o ten mi chodziło- jak spojrzysz na etykietę, to zobaczysz, że robi je Develey.

Fakt, ja też zacząłem już kupować sałatę na targu...przesadzają

Edytowane przez DudiBoy
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:35
Stary 2012-03-10, 09:37   #2713
kayra
Zadomowienie

Cytat:
No własnie o ten mi chodziło- jak spojrzysz na etykietę, to zobaczysz, że robi je Develey.

Fakt, ja też zacząłem już kupować sałatę na targu...przesadzają
A to przepraszam, aż tak nie zagłębiałam się w lekturę etykietki

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:40   #2714
alamirka
Moderator

Cytat:
Ale serniczek czy kaszka jest przynajmniej na pełnym mleku a nie rozrobiona wodą jak ten niby napój jogurtowy... I myślisz, że w Milkusiu nie ma cukru? Jedna porcja (175 g) pokrywa zapotrzebowanie na węglowodany w 24% a w butelce mieści się 700g - ile cukru wciągasz za jednym razem wypijając całą butelkę?

Drażliwy na punkcie świadomości konsumenckiej jeżeli już..., ale wybaczcie to zboczenie zawodowe...
Akurat mnie to nie pouczaj bo od 10 lat jestem diabetykiem i wiem doskonale co to znaczy swiadomie robić zakupy i czytać etykiety, co ma cukier a co nie. Od tego moje zycie zalezy.
Uważam tylko że są gorsze rzeczy w składzie produktów niz woda Poza tym etykietka nie oszukuje, nie ejste napisane że to jogurt a że "napój jogurtowy", ktokolwiek ma tyci rozumu w głowie, to wie co to oznacza
Nie wczytałeś się w moje wypowiedzi, gdzie pisałam o Milkusiu że o dziwo az za słodki nie jest jak na dosładzany.
Pisałam równiez że kupuję go dla mojego do pracy bo duzy i 3ech jogurtow brać nie musi. Ja sama spróbowałam, bo babska ciekawość nowinki z Biedronki nie przepuści
Jak dla mnie serki, deserki ze sztucznymi sosikami o smaku rumowym co koło rumu nigdy nie leżały, to są akurat rzeczy do wyeliminowania

Ale jak mówiłam, każdy sam dokonuje wyboru i nie mozna na niego wyjeżdzać za to że je to, a nie tamto akurat

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:

Przesada Zdaje sie że mixy są tańsze w lidlu? ale nie jestem pewna.
Niedługo to już tańsza będzie głowka sałaty lodowej co u mnie o zgrozo po 5.99 wczoraj była

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:41
Stary 2012-03-10, 09:42   #2715
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Akurat mnie to nie pouczaj bo od 10 lat jestem diabetykiem i wiem doskonale co to znaczy swiadomie robić zakupy i czytać etykiety, co ma cukier a co nie. Od tego moje zycie zalezy.
Uważam tylko że są gorsze rzeczy w składzie produktów niz woda Nie wczytałeś się w moje wypowiedzi, gdzie pisałam o Milkusiu że o dziwo az za słodki nie jest jak na dosładzany.
Pisałam równiez że kupuję go dla mojego do pracy bo duzy i 3ech jogurtow brać nie musi. Ja sama spróbowałam, bo babska ciekawość nowinki z Biedronki nie przepuści
Jak dla mnie serki, deserki ze sztucznymi sosikami o smaku rumowym co koło rumu nigdy nie leżały, to są akurat rzeczy do wyeliminowania

Ale jak mówiłam, każdy sam dokonuje wyboru i nie mozna na niego wyjeżdzać za to że je to, a nie tamto akurat
Nikt nigdzie nie wyjeżdża, jeżeli już to tylko Milkuś bo jest okropny i tylko niego się uczepiłem, wybacz, jeżeli w jakiś sposób Cię dotknąłem, lub uraziłem - nie miałem takiego zamiaru...
Stary 2012-03-10, 10:00   #2716
alamirka
Moderator

Cytat:
Nikt nigdzie nie wyjeżdża, jeżeli już to tylko Milkuś bo jest okropny i tylko niego się uczepiłem, wybacz, jeżeli w jakiś sposób Cię dotknąłem, lub uraziłem - nie miałem takiego zamiaru...
a czepiaj się Milkusia Ja go bronić zaciekle nie zamierzam bo na codzień nie spożywam takich cudów wianków. Chociaż dalej uważam że w biedronce kupujemy wiele innych gorszych składowo rzeczy i zyjemy
Nie uraziłeś mnie w żaden sposób, tu na forum już tak to jest, że jeden na coś mówi że pyszne, drugi że fe. Weź tu człowieku mądry bądź
A tak btw, dopiero wczoraj otworzyłam paczuszkę pierogów szpinakowych. No mozna zjeść, na plus że cienkie ciasto to nie ciężkie takie. No mogłyby być cały czas, na piatek bez mięsa się nadają
W sklepie osiedlowym o zeta droższe mam

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

aaa zapomniałam opisać, wczorajsza akcję sklepową u mnie. W okolicy pieczywa ze ściany zaczęła mocnym strumieniem nawalać woda z rury, szło to wsio na caluuuuuski sklep, z zatrważająca prędkością, panie latały z wiadrami, szmatami, maszynami, panika była taka że człowiek stał i nie wiedział co robić Słyszałam że dzwonili gdzies tam po pomoc ale im odpowiedziano że juz dziś nie przyjadą
Nie wiem jak to sie skończyło, ale dziś mam zamknięte

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:52
Stary 2012-03-10, 10:03   #2717
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
a czepiaj się Milkusia Ja go bronić zaciekle nie zamierzam bo na codzień nie spożywam takich cudów wianków. Chociaż dalej uważam że w biedronce kupujemy wiele innych gorszych składowo rzeczy i zyjemy
Nie uraziłeś mnie w żaden sposób, tu na forum już tak to jest, że jeden na coś mówi że pyszne, drugi że fe. Weź tu człowieku mądry bądź
Wiadomo, że każdy ma wolny wybór i nie musi lubić to samo, ale jeżeli ktoś pyta, czy to jogurt z owocami to należy go poinformować, że niestety tylko napój z aromatem.
Stary 2012-03-10, 10:06   #2718
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
Mysle ze nigdzie tego nie było w gazetce-bedzie sprite 2 x 2L i batoniki mini snickers,mars,twix.
w jakiej cenie Sprite??
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:08   #2719
alamirka
Moderator

Cytat:
Wiadomo, że każdy ma wolny wybór i nie musi lubić to samo, ale jeżeli ktoś pyta, czy to jogurt z owocami to należy go poinformować, że niestety tylko napój z aromatem.
No to tak, zgadza się.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
w jakiej cenie Sprite??
Podłączam się do pytania. Jak tanio to mój poleci w podskokach
Stary 2012-03-10, 11:21   #2720
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Są pory w biedronie? Jesli tak to w jakiej cenie?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:33   #2721
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Są pory w biedronie? Jesli tak to w jakiej cenie?
Są, są ale po ile nie pamietam...

Ładne przegięcie z tą solą...u Was też wycofali te pasztety Krakusa?
Stary 2012-03-10, 11:45   #2722
alamirka
Moderator

Cytat:
Są, są ale po ile nie pamietam...

Ładne przegięcie z tą solą...u Was też wycofali te pasztety Krakusa?
O ja nic nie wiem. Nie wiem które to pasztety, ale tak coś mówili że nie ma się o co martwić itd hm

Ja sobie codziennej wizyty w Biedro nie odfajkuję, zamknięte z powowdu tej rury
Stary 2012-03-10, 11:52   #2723
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
O ja nic nie wiem. Nie wiem które to pasztety, ale tak coś mówili że nie ma się o co martwić itd hm

Ja sobie codziennej wizyty w Biedro nie odfajkuję, zamknięte z powowdu tej rury
To znaczy tak mi się nasunęło z tą solą bo ten Pasztet z pieca Krakusa, który jest w folderze "kolorowych Świąt" został wycofany... Dziś jak na zakupach byłem to widziałem ogłoszenie z Krakusa na sklepie, że wycofali ze sklepów ze względu na "nie zachowanie normy [i tu jej numer]", mogłem chociaż zdjęcie zrobić to sprawdziłbym o jakiej normie mowa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:55   #2724
alamirka
Moderator

O proszę. Aż zerknę jak u mnie otworzą.
Stary 2012-03-10, 12:02   #2725
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
(...)
aaa zapomniałam opisać, wczorajsza akcję sklepową u mnie. W okolicy pieczywa ze ściany zaczęła mocnym strumieniem nawalać woda z rury, szło to wsio na caluuuuuski sklep, z zatrważająca prędkością, panie latały z wiadrami, szmatami, maszynami, panika była taka że człowiek stał i nie wiedział co robić Słyszałam że dzwonili gdzies tam po pomoc ale im odpowiedziano że juz dziś nie przyjadą
Nie wiem jak to sie skończyło, ale dziś mam zamknięte
wow.. to niezła masakra nie zazdroszczę.

zaciekawił mnie ten przepis na sałatkę z brokułów i jajek który jest w gazetce ;P czuję ze jutro lub pojutrze go wypróbuję
a samą gazetkę muszę przejrzeć jeszcze raz, ale chyba nic mnie jakoś specjalnie nie zaciekawiło
Stary 2012-03-10, 12:13   #2726
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
wow.. to niezła masakra nie zazdroszczę.

zaciekawił mnie ten przepis na sałatkę z brokułów i jajek który jest w gazetce ;P czuję ze jutro lub pojutrze go wypróbuję
a samą gazetkę muszę przejrzeć jeszcze raz, ale chyba nic mnie jakoś specjalnie nie zaciekawiło
Bardzo smaczna taka sałatka, często jadam Tylko sos robię z jogurtu, czosnku wycisnietego, bez majonezu.

Ja zakupie tylko dywanik łazienkowy, jeśli będzie w ładnym błękitnym kolorze. Akurat mój mi trochu poniszczył ten co teraz leży bo oblał go Domestosem i wyżarło białą plamę na środku

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-10 o 12:15
Stary 2012-03-10, 12:15   #2727
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Bardzo smaczna taka sałatką, często jadam Tylko sos robię z jogurtu, czosnku wycisnietego, bez majonezu.
o to to to! tez taką nieraz robię, na jogurcie greckim
Stary 2012-03-10, 12:26   #2728
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo smaczna taka sałatka, często jadam Tylko sos robię z jogurtu, czosnku wycisnietego, bez majonezu.

Ja zakupie tylko dywanik łazienkowy, jeśli będzie w ładnym błękitnym kolorze. Akurat mój mi trochu poniszczył ten co teraz leży bo oblał go Domestosem i wyżarło białą plamę na środku
Cytat:
o to to to! tez taką nieraz robię, na jogurcie greckim
skoro takie opinie to tymbardziej ją sobie zrobię
Stary 2012-03-10, 12:27   #2729
semantique
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Jeśli więcej niż 12, to będę musiała zabrać od TŻ komplet papilotek, który tam wywiozłam (używam silikonowych pojedynczych)
Polecam wychodzi idelanie 12 sztuk, ja piękę w TAKICH
Stary 2012-03-10, 13:26   #2730
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Korzystam z TEGO przepisu . Piekłam już kilkanaście razy w wersji słodkiej bez i z dodatkami (np. posiekane suszone morele czy śliwki), a także w wersji z jogurtem owocowym zamiast naturalnego i zawsze są superowe. Mój TŻ już po miesiącu nie pieczenia narzeka, że dawno muffinek nie było
(...)
Dziękuję za przepis. I Tobie i przedmówczyni Semsantique z poprzedniej strony Pokusa wielka, trza kupić spodki do muffinekj
Cytat:

No tak, te same jadłam, i więcej już nie miałam na nie ochoty Wiatraczek? Na posiłku na ozdobę i dla smaczku?

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości