|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Cytat:
1 miejsce - truskawka banan 2 miejsce - truskawka kiwi a jagody nie próbowałam jeszcze ![]() a gruszki nie lubię i narazie nie mam zamiaru kupować i próbować ![]() Cytat:
też nigdy nie sięgam na najwyższą półkę, więc jak orangutan wspinam się po lodówkach ![]() Cytat:
![]() Są w porządku, ja i moja mama posiadamy obie wersje: szklane i metalowe, nic się nie dzieje, wszystko działa, przydaje się do sałatek i do spryskania patelnii przed smażeniem ![]() Ja również dziękuję za gazetkę Wizażanka Karolina - biedromanką tygodnia a nawet miesiąca marca za ciężką pracę na wizażu ![]() ![]() Co Wy na to ?? Ręka w górę |
|||
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
Mysle ze nigdzie tego nie było w gazetce-bedzie sprite 2 x 2L i batoniki mini snickers,mars,twix.
---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Te rurki chronia lodowke jak sie wozkiem elektycznym jezdzi po sklepie z paletami zeby nie uszkodzic chlodni
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli więcej niż 12, to będę musiała zabrać od TŻ komplet papilotek, który tam wywiozłam (używam silikonowych pojedynczych) |
||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
A co to są te Milkusie i w jakiej są one cenie? To jakiś jogurt z owocami? To jakaś nowość?
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Schodek wygodniejszy no ale to chyba mało ważne, tak mi się ta pierdoła przypomniała ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
)Rzadkie bo do picia, jak to w butelce Ja nie jadam zbytnio słodzonych jogurtów, deserków itd a ten o dziwo nie jest dla mnie za słodki, więc to na jego plus. Może jak ktoś zajada deserki z sosem rumowym to dla mniego za mało słodki ? nie wiem ![]() Cena to chyba 2.79? Mogłam się pomylic o 10 groszy Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-10 o 08:49 |
||
|
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nauczcie się czytać etykiety i mądrze kupować - koło jogurtu to niestety nie leżało, no ale chyba, że ktoś lubi sztucznie słodzone podróbki prawdziwej żywności... Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-03-10 o 09:07 |
||
|
|
|
#2709 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jak wy tu się zachwycacie serniczkami na zimno, deserkami z sosami, czy kaszkami czekoladowymi czy z sosami owocwymi to ja się nic nie odzywam Każdy je co sobie wybrał To co ja będe pouczać że tony cukru wciagacie, nie będe, toć każdy ma swój rozum i swoj wolny wybór ![]() Niech sobie dziewczyna spróbuje i sama oceni o Jaki drazliwy z rana! ![]() Z drugiej strony, nie chce mi się wierzyć że sam NIGDY, PRZENIGDY nie zjadasz czegoś co jest niezdrowe, no nie wierze Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-10 o 09:25 |
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna porcja (175 g) pokrywa zapotrzebowanie na węglowodany w 24% a w butelce mieści się 700g - ile cukru wciągasz za jednym razem wypijając całą butelkę? ![]() Drażliwy na punkcie świadomości konsumenckiej jeżeli już..., ale wybaczcie to zboczenie zawodowe... |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak cena tego mixu sałat to przesada, na mnie już nie zarobią.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ja też zacząłem już kupować sałatę na targu...przesadzają Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-03-10 o 09:35 |
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2714 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Uważam tylko że są gorsze rzeczy w składzie produktów niz woda Poza tym etykietka nie oszukuje, nie ejste napisane że to jogurt a że "napój jogurtowy", ktokolwiek ma tyci rozumu w głowie, to wie co to oznacza Nie wczytałeś się w moje wypowiedzi, gdzie pisałam o Milkusiu że o dziwo az za słodki nie jest jak na dosładzany. Pisałam równiez że kupuję go dla mojego do pracy bo duzy i 3ech jogurtow brać nie musi. Ja sama spróbowałam, bo babska ciekawość nowinki z Biedronki nie przepuści ![]() Jak dla mnie serki, deserki ze sztucznymi sosikami o smaku rumowym co koło rumu nigdy nie leżały, to są akurat rzeczy do wyeliminowania Ale jak mówiłam, każdy sam dokonuje wyboru i nie mozna na niego wyjeżdzać za to że je to, a nie tamto akurat ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Zdaje sie że mixy są tańsze w lidlu? ale nie jestem pewna. Niedługo to już tańsza będzie głowka sałaty lodowej co u mnie o zgrozo po 5.99 wczoraj była Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-10 o 09:41 |
||
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja go bronić zaciekle nie zamierzam bo na codzień nie spożywam takich cudów wianków. Chociaż dalej uważam że w biedronce kupujemy wiele innych gorszych składowo rzeczy i zyjemy ![]() Nie uraziłeś mnie w żaden sposób, tu na forum już tak to jest, że jeden na coś mówi że pyszne, drugi że fe. Weź tu człowieku mądry bądź ![]() A tak btw, dopiero wczoraj otworzyłam paczuszkę pierogów szpinakowych. No mozna zjeść, na plus że cienkie ciasto to nie ciężkie takie. No mogłyby być cały czas, na piatek bez mięsa się nadają ![]() W sklepie osiedlowym o zeta droższe mam ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- aaa zapomniałam opisać, wczorajsza akcję sklepową u mnie. W okolicy pieczywa ze ściany zaczęła mocnym strumieniem nawalać woda z rury, szło to wsio na caluuuuuski sklep, z zatrważająca prędkością, panie latały z wiadrami, szmatami, maszynami, panika była taka że człowiek stał i nie wiedział co robić Słyszałam że dzwonili gdzies tam po pomoc ale im odpowiedziano że juz dziś nie przyjadą Nie wiem jak to sie skończyło, ale dziś mam zamknięte Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-10 o 09:52 |
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Podłączam się do pytania. Jak tanio to mój poleci w podskokach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Są pory w biedronie? Jesli tak to w jakiej cenie?
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja sobie codziennej wizyty w Biedro nie odfajkuję, zamknięte z powowdu tej rury
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy tak mi się nasunęło z tą solą bo ten Pasztet z pieca Krakusa, który jest w folderze "kolorowych Świąt" został wycofany... Dziś jak na zakupach byłem to widziałem ogłoszenie z Krakusa na sklepie, że wycofali ze sklepów ze względu na "nie zachowanie normy [i tu jej numer]", mogłem chociaż zdjęcie zrobić to sprawdziłbym o jakiej normie mowa.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Moderator
|
O proszę. Aż zerknę jak u mnie otworzą.
|
|
|
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zazdroszczę.zaciekawił mnie ten przepis na sałatkę z brokułów i jajek który jest w gazetce ;P czuję ze jutro lub pojutrze go wypróbuję ![]() a samą gazetkę muszę przejrzeć jeszcze raz, ale chyba nic mnie jakoś specjalnie nie zaciekawiło
|
|
#2726 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Tylko sos robię z jogurtu, czosnku wycisnietego, bez majonezu.Ja zakupie tylko dywanik łazienkowy, jeśli będzie w ładnym błękitnym kolorze. Akurat mój mi trochu poniszczył ten co teraz leży bo oblał go Domestosem i wyżarło białą plamę na środku
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-03-10 o 12:15 |
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wychodzi idelanie 12 sztuk, ja piękę w TAKICH
|
|
#2730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiatraczek? Na posiłku na ozdobę i dla smaczku?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Jakbym miała wybrać któryś to chyba jagoda z wiśnia najsmaczniejszy, ale muszę powiedzieć że wciągnęliśym ze swoim wszystkie i nie ma któregoś który by nam nie wszedł
Ogólnie udana linia, jakaś mega przesłodzona nie jest, więc sobie sporadycznie pozwolę

ale co mnie wkur.. w biedronce, to ta najwyższa półka w lodówce, ja tam najzwyczajniej w świecie nie sięgam, jak nie ma chłopa to jak baran skacze albo staję na ten jakby "schodek" lodówki butem, ale to takie brzydkie fe

Jedna porcja (175 g) pokrywa zapotrzebowanie na węglowodany w 24% a w butelce mieści się 700g - ile cukru wciągasz za jednym razem wypijając całą butelkę?
Słyszałam że dzwonili gdzies tam po pomoc ale im odpowiedziano że juz dziś nie przyjadą