mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 07:57   #2701
pokszyfka
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2

dzień dobry dzisiaj prima aprillis
i to wcale nie zart, moje dziecko w nosy ladnie spało poszła luli przed 21 - 2 razy podnieś i połóż, przeds 22 obudziła się z płaczem, pogłaskałam po dziobie, uspokoiła się i dalej poszła luli. po 2 i po 5 karmienie i luli do 8

wyspałam się i odrazu dzień jakiś taki lelpszy no poza pogodą...

miłego dnia
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 08:05   #2702
glamourous
Zakorzenienie

A ja wlasniechcialam moim panom zapodac kaszke ale spotkalam sie z zupelnym brakiem zainteresowania. Adam to mnie wrecz wysmial- jakze to pani matko ja mam takie cos jesc??? I to z lyzeczki??? Wyciagaj cyca na stol, ale juz!
Domin zrobil mi ta uprzejmosc ze pare razy dziob otworzyl ale mimo cudownych lyzeczek wszystko co tam zaladowalam wyladowalo na sliniaku

Chyba jeszcze zaczekamy troche z rozszerzaniem po prostu
Stary 2012-04-01, 08:46   #2703
ggoraa
Zadomowienie

Hej
No tak, dzis prmia aprilis, niedziela palmowa i imieniny tesciowej
Nika spala super- jak zasnela o 20-ej tak cyc byl o 6:50 i teraz butle cala wydoila!

Pogoda rewelacyjna- nic tylko usiasc i pic. Wieje, snieg z deszcze chyba od dolu sypie.Zenadaaaaa
Wczoraj obejrzalam ostatni odcinek 3 serii spartacusa i musze czekac rok do nowej buuuuuu
Stary 2012-04-01, 09:49   #2704
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Hej
Nika spala super- jak zasnela o 20-ej tak cyc byl o 6:50 i teraz butle cala wydoila!

Pogoda rewelacyjna- nic tylko usiasc i pic. Wieje, snieg z deszcze chyba od dolu sypie.Zenadaaaaa
Wczoraj obejrzalam ostatni odcinek 3 serii spartacusa i musze czekac rok do nowej buuuuuu
witam w klubie
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:22   #2705
amarantas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Hej

U mi dochodzą urodziny taty i z okazji tego wizyta teściowej

wymianka
amarantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:27   #2706
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
A ja wlasniechcialam moim panom zapodac kaszke ale spotkalam sie z zupelnym brakiem zainteresowania. Adam to mnie wrecz wysmial- jakze to pani matko ja mam takie cos jesc??? I to z lyzeczki??? Wyciagaj cyca na stol, ale juz!
Domin zrobil mi ta uprzejmosc ze pare razy dziob otworzyl ale mimo cudownych lyzeczek wszystko co tam zaladowalam wyladowalo na sliniaku

Chyba jeszcze zaczekamy troche z rozszerzaniem po prostu
dobre dobre moj tak zareagował na jablko, też odpuściłam a smoczka z butelki potraktowal jak gryzak...no cuz...
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:23   #2707
fatal21
Wtajemniczenie

http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...-ml-13521.html
Dobre dla dzieci z problemami skórnymi gdyby któras szukała.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 12:41   #2708
Seona
Zakorzenienie

mnie łeb napierd...

nie wiem od czego ale schudłam do... 54 kg niećwiczeniem i pełną olewką i przegryzaną czekoladą po kątach

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:49   #2709
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...-ml-13521.html
Dobre dla dzieci z problemami skórnymi gdyby któras szukała.
Dzieki za podpowiedz
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 13:30   #2710
glamourous
Zakorzenienie

Seona a piersia nie karmisz?
Mi waga jak w styczniu sie zatrzymalatak ani drgnie- ale to zapewne zalsuga ton slodyczy jakie pochlaniam. Obiecuje sobie ze przestane ale jakos mi sie nie udaje
Stary 2012-04-01, 14:23   #2711
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Dzieciary nie spia od 6 rano
Wczoraj tez im odwalilo, mialam ochote poogladac tv ale na zmiane ryczeli do 21 przez sen az sie z nimi polozylam i byl spokoj
W nocy 3 podudki wiec nie bylo najgorzej

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Seona padlam na ta pileczke

Dziewczyny moze ktoras by sprzedala ttowi dowcip na prima aprilis- kocjanie jestem w ciazy ja bym chetnie to zrobila ale z przyczyn oczywistych nie moge a szkoda bo mysle ze teraz taki zarcik moze duuuze wrazenie zrobic

U nas znow sypie snieg z deszczem.... Cholerrrrra bez spaceru moje dzieci sa nieznosne- cala trojka
ja sie zastanawiałam nad takim dowcipem ale stwierdziłam, że wole nie krakać heheheh

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

mamuśka ta od baniek chińskich nie pamiętam która to heheh jak ty dokładnie to robisz??? i faktycznie działa??? bo sobie zamówiłam i mąż mnie chyba zabije jak to nie bedzie dawało efektów hhhehe a myszeczka druga po mnie pójdzie heheh jak jej mąż zobaczy przesyłke heheh

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:21   #2712
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Seona a piersia nie karmisz?
Mi waga jak w styczniu sie zatrzymalatak ani drgnie- ale to zapewne zalsuga ton slodyczy jakie pochlaniam. Obiecuje sobie ze przestane ale jakos mi sie nie udaje
karmie piersią cały czas, ale zastój miałam przy 59 kg i na głowie stawałam żeby zeszło. nagle przestałam się ważyć bo mi się waga zepsuła i dopiero wczoraj kupiłam wagę i dzisiaj uruchomiłam i szok

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-04-01, 15:43   #2713
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Za 2 tyg. chrzest, mam nadzieję, że wyzdrowiejemy w 100 %

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Gdzie Wy wszystkie jesteście?!?

Domi, za nagrody!!

i hasła Pati:
Mąż coś pił i oparł nogę o taboret, a Pati: "co tak nogę podniosłeś? będziesz sikał?"

i drugie:
Chciała być miła i powiedzieć mi komplement (bo ja jej zawsze mówię: jesteś śliczna jak perełka itp.): "mamusiu jesteś śliczna jak piłeczka, tylko Cię kopać"

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość

Na Marywilskiej te cuda?? Ja bym pkjechała do Fashion House, ale Marywilską też nie pogardzę. tez mam kchotę na zakupy!
Fashion House nie obilo mi sie nawet o uszy tak na Marywilskiej, mam najblizej. jeszcze przymierzalam sliczna pistacjowa marynarke ale musialam sie ograniczyc finansowo wiec odpuscilam a teraz zaluje

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
hej melduje ze zyje, jestem juz przeprowadzona i nawet prawie wszystko ogarnelam ale za to tz sie smarka i kaszle, ja mam gardlo zawalone, a Filip zaczyna sie robic podejrzany a tu zaraz znowu pakowanie bo w srode w nocy wyjezdzamy...

nie wiem czy doczytam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok
a myslalam o Was, jak idzie przeprowadzka zdrowka dla wszystkich

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
mnie łeb napierd...

nie wiem od czego ale schudłam do... 54 kg niećwiczeniem i pełną olewką i przegryzaną czekoladą po kątach
ale zazdroszcze

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Dziewczyny co ja dzis odwalilam
po zajeciach na uczelni pojechalam do CH na zakupy. Zaczelam od obuwniczego. Przymierzalam kilka par butow na lewa i prawa noge. Tak sie zakrecilam, ze wyszlam ze sklepu z jednym swoim butem, a drugim sklepowym i tak robilam zakupy dopiero jak wysiadalam z auta przed domem na parkingu to patrze, ze mam dwa rozne buty Tzn ten sam model ale w dwoch kolorach.
Wyslalam Tzta do tego sklepu (40km w jedna str) zeby mnie wytlumaczyl. Ponoc caly sklep sie zasmiewam ze mnie. No ale przy okazji kupilam te buty bo mi sie spodobaly po takim noszeniu
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:47   #2714
glamourous
Zakorzenienie

Goldi dobre
Stary 2012-04-01, 16:06   #2715
fatal21
Wtajemniczenie

O KURCZE))grunt to byc oryginalnym
Stary 2012-04-01, 16:10   #2716
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie później was nadrobię teraz piszę dopóki mam czas

Kochane u nas dzień zakupów
Kupiliśmy małej fotelik 9-18 kg Britax first class (jak dobrze pamiętam do odebrania w środę) jest rozkładany w pięciu płaszczyznach ma wkładkę jeszcze dla dziecka do 13 kg i można przypiąć tyłem do kierunku jazdy chciałam taki bo nie wiem czy w czerwcu chcemy nim już jechać do Polski a nie wiem czy jeszcze będzie dobry ten dla niemowlaka

kupiliśmy też krzesełko do karmienia ma też regulowanie wysokości i oparcia dzisiaj je wypróbujemy

goldi dobra jestes uśmiałam siea właśnie śniłaś mi się, zostawiłaś mi pod opieką Olka i go zgubiłam

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2012-04-01 o 16:19
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:21   #2717
nikaa2
Wtajemniczenie

Muff
powrotu do zdóweczka wszystkim i oby mały nie złapał tego świństwa 3mam moooooooooocno kciuki
no i super, ze przeprowadzka taka expresowa

Goldi
fajnie z tymi butami wyznaczyłaś nowy trend od jutra wszystkie będa chodziły w dwukolorowym obuwiu w ch

A Fashion House jest w Piasecznie chyba tylko outlet chyba czy coś, słsyzałamże mają dobre ceny markowych ciuchów

My siedzimy w domku i zamawiam pizze z gruper czy innego grouppnu :P bo na dworzu nie bardzo, tzn. teraz akurat słońce wyszło ale ziiiimno
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:32   #2718
ela3010
Zadomowienie

|Hej

Seonka tekst córy powalający I mam nadzieję że już zdróweczko do was zawita

Goldi .

A my dziś na zakupach, kościół i do domku. Pozbieram rzeczy bo się nabałaganiło i wolny wieczór

Seona gratuluję wagi, wow, chudzina z Ciebie
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 18:04   #2719
Seona
Zakorzenienie

Goldi

Ela, Pati ma resztki kataru ale kaszle jeszcze na mokro, ale coraz mniej. Z Lili już ok.

Ślub
Pati
Lili

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 18:31   #2720
glamourous
Zakorzenienie

Obejrzalam program zawadzkiej w tvn style. Sytuacja jak u nas, starsze dziecko zachowywalo sie kropka w kropke jak Sonia- agresja w stosunku domlodszego, niechec do lekarzyi mycia wlosow tylko niestety nie dowiedzialam sie z programu niczego nowego i pani nie zaproponowala niczego czego juz nie robilam... A liczylam na przelom w wychowaniu
Stary 2012-04-01, 18:46   #2721
ja_dalia
Wtajemniczenie

goldi

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 19:59   #2722
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
karmie piersią cały czas, ale zastój miałam przy 59 kg i na głowie stawałam żeby zeszło. nagle przestałam się ważyć bo mi się waga zepsuła i dopiero wczoraj kupiłam wagę i dzisiaj uruchomiłam i szok
jak j bym chciała by mi waga tak szaleńczo w dół spadła...słodkosci nie jem(prócz wczoraj) a waga jednak chyba stoi w miejscu
a co jadasz??
ja właściwie jadam cały czas to samo od 4 miesięcy
Seona-teksty córy powalające
Glam-ja niesttey nie mogę tż sperzedą ctakie żaru prima aprilisowego bo to nie uwierzy

Goldi-usmiałam się

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-04-01 o 20:01
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 20:02   #2723
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

jak komus sie nudzi zapraszam do klubu....

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 20:19   #2724
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Hej niedzielnie

Czytam Was na bieżąco, ale gorzej z odpisywaniem, proszę o wybaczenie

Amelka nie chce jeść zupek Krzywi się, pluje, odczynia cuda. Ma 6,5 mies, jest na cycu. Myślicie, że powinnam się martwić czy jej odpuścić i jak nie chce to niech nie je?
Poza tym wyszły jej jakieś suche, czerwone place na łokciach. Odstawiłam tydz temu morelę, dynię i szpinak, bo to były nowości i myślałam, że może od tego. Smaruję sudoceremem, oliwką - czasem zblednie, a potem znowu. Ja nie jadłam nic nowego, więc to raczej nie od mleka. Chyba czeka nas wizyta u pediatry. Oczywiście matka wariatka przeżywa i się strasznie martwi

Glam powiedz proszę jak Sonia zareagowała na rodzeństwo? I czy ciężko jest z dziećmi przy takiej różnicy wieku (choć z bliźniakami to pewnie ciężko ) ? Pytam, bo myślałam właśnie nad podobną różnicą wieku dla mojej A.

domi noooo brawo za zakupy buciki śliczne. Ja niestety nie umiem kupować butów przez all. Jakoś się boję

Seona duuuużo zdrówka dla Was
A jak ubierasz L. do Kościoła? Bo ja zamówiłam dla A. szydełkowy komplet tzn. sukienkę i płaszczyk. Pod sukienkę dam jeszcze body na dł. rękawek, czapka, rajstopki i butki. I moja teściowa oczywiście przeżywa, że za lekko, że dziecko się pochoruje i zwątpiłam

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 20:40   #2725
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

Hej niedzielnie

Czytam Was na bieżąco, ale gorzej z odpisywaniem, proszę o wybaczenie

Amelka nie chce jeść zupek Krzywi się, pluje, odczynia cuda. Ma 6,5 mies, jest na cycu. Myślicie, że powinnam się martwić czy jej odpuścić i jak nie chce to niech nie je?
Poza tym wyszły jej jakieś suche, czerwone place na łokciach. Odstawiłam tydz temu morelę, dynię i szpinak, bo to były nowości i myślałam, że może od tego. Smaruję sudoceremem, oliwką - czasem zblednie, a potem znowu. Ja nie jadłam nic nowego, więc to raczej nie od mleka. Chyba czeka nas wizyta u pediatry. Oczywiście matka wariatka przeżywa i się strasznie martwi

Glam powiedz proszę jak Sonia zareagowała na rodzeństwo? I czy ciężko jest z dziećmi przy takiej różnicy wieku (choć z bliźniakami to pewnie ciężko ) ? Pytam, bo myślałam właśnie nad podobną różnicą wieku dla mojej A.

domi noooo brawo za zakupy buciki śliczne. Ja niestety nie umiem kupować butów przez all. Jakoś się boję

Seona duuuużo zdrówka dla Was
A jak ubierasz L. do Kościoła? Bo ja zamówiłam dla A. szydełkowy komplet tzn. sukienkę i płaszczyk. Pod sukienkę dam jeszcze body na dł. rękawek, czapka, rajstopki i butki. I moja teściowa oczywiście przeżywa, że za lekko, że dziecko się pochoruje i zwątpiłam

Ja z bucika i zaryzykowałam, dziękuję w każdym razie kiedys miałam rozm. 37, po ciązy noga mi chyba urosła, bo 37 są za małe Pozwolę się wypowiedzieć co do różnicy wieku rodzeństwa. Młodszy brat lub siostrzyczka to zawsze koniec świata dla dziecka. Więc pratycznie każda różnica jest zła. Ale z tego co nam mówiła pediatra i z tego co czytałam trochę i słyszałam, to najleosza różnica wieku dla dziecka (dla rodziców niekoniecznie) to rok Jeszcze dziecko nic z tego za bardzo nie wie. W naszym przypadku jest dokładnie dwa latka i było cięzko na początku. Teraz Polusia sie juz przyzwyczaiła raczej, ale za to mi samej jest dośc ciężko, bo oboje są bardzo abdosbujący. 3 i 4 latka to dziecko już dużo bardziej przeżywa, a 5 to podobno masarka Koleżanka mi opowiadała, że rodzice jeździli z nią po lekarzach bo taką miała nerwice ale wiadomo, dziecko po jakimś czasie się przyzwyczaja

Myśmy się dziś wazyli i dwa razy wyszła taka sama waga- czyli 7100 g (za tydz 4 mies), waga urodzeniowa 2840g Mój tato mówi, że Michałek jest coś duży i gruby, więc go gasze i mówie, ze jakby całą noc jadł to też by tak wyglądał

Seona teksty Twojej Pati też ozbrajające
Moja jeszcze tak nie zawala z mówieniem, dopiero początki. Wczoraj jak się skończyła reklama z Chuckiem Norrisem to zaczeła machac do tv i "papa pan czak"
Ile masz wzrostu? Ja waze 52kg (mam 161). Ale nie chce schudnac bardziej.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:11   #2726
muffinka90
Zakorzenienie

kobitki help help jak sie nazywa ta rozgrzewajaca masc co mozna maluchy smarowac??? maly sie tak smarcze, ze poplakuje przez sen ciagle, bo go dusi 09.04 chrzest, w srode w nocy wyjazd, boje sie, zeby go nie rozlozylo, a z katarem do lekarza jechac nie bede, bo w kolejce to jeszcze cos gorszego zlapie...

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Muff
powrotu do zdóweczka wszystkim i oby mały nie złapał tego świństwa 3mam moooooooooocno kciuki
no i super, ze przeprowadzka taka expresowa

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

nikaa kobitka juz 50% gotowa

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:17   #2727
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
kobitki help help jak sie nazywa ta rozgrzewajaca masc co mozna maluchy smarowac??? maly sie tak smarcze, ze poplakuje przez sen ciagle, bo go dusi 09.04 chrzest, w srode w nocy wyjazd, boje sie, zeby go nie rozlozylo, a z katarem do lekarza jechac nie bede, bo w kolejce to jeszcze cos gorszego zlapie...

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

nikaa kobitka juz 50% gotowa

odpowiadam na help ta maść to PULMEX BABY

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:50   #2728
muffinka90
Zakorzenienie

basiula dzieeeeki za szybka odpowiedz
slysze tylko jak steka z lozeczka, oj noc bedzie boska...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:53   #2729
elf27
Zadomowienie

SEONKA boska ta Twoja córa

Mój alergikmały zniósł dzielnie dzisiejszą rozpustę kulinarną matki - rano wmamlałam 5 bagietek z pieczonym schabem, obiadek raj dla podniebienia- szparagi, buraczek, frytki i mielone a na kolację kluchy śląskie z koperkiem przesadziłam
zobaczymy jaka będzie nocka

JAGODA czytam Searsa - fantastyczna książka
Stary 2012-04-02, 05:55   #2730
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Ale mialam fajny dzionek pojechalam na zakupy i kupilam brazowo kurtke taka dopasowana (przez Pricnesske mi sie takiej zachcialo), czarne rurki, balerinki brazowe, granatowa torebke worek(wpada az w czern). No i 4 pary rajstop ale w kurteczce jestem zakochana
a Tz siedzial dzis z mlodym caly dzien, o!
Widzę swój pozytywny wpływ na Ciebie

DZIEŃ DOBRY

Jeeeeeezu jak mnie wczoraj uczelnia wykończyła.. Egz z filozofii porażka, nie wie, jaki będzie tego finał... Ale jedno jest pewne: myślenie filozoficzne ala Kartezjusz i inni totalnie mi nie pasi

Pogoda masakra, pada śnieg, deszcz, jest zimno, mroźno, gdzie ta wiosna?

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Ja bańki kupiłam na allegro chyba za 10zł ale dużo nie kosztują
W zestawie są 4 różnej wielkości bańki.

Najpierw wcierasz w siebie oliwkę tak żeby bańka miała "poślizg" i ją zassysasz i ciągniesz ją po skórze na początku trochę boli ale potem skóra się przyzwyczaja...

Ja na brzuchu nie próbowałam.

Takie mam Bańki: http://allegro.pl/banki-chinskie-gum...230213796.html
Przemyślę ten zakup

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:
i hasła Pati:
Mąż coś pił i oparł nogę o taboret, a Pati: "co tak nogę podniosłeś? będziesz sikał?"

i drugie:
Chciała być miła i powiedzieć mi komplement (bo ja jej zawsze mówię: jesteś śliczna jak perełka itp.): "mamusiu jesteś śliczna jak piłeczka, tylko Cię kopać"

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Dziewczyny co ja dzis odwalilam
po zajeciach na uczelni pojechalam do CH na zakupy. Zaczelam od obuwniczego. Przymierzalam kilka par butow na lewa i prawa noge. Tak sie zakrecilam, ze wyszlam ze sklepu z jednym swoim butem, a drugim sklepowym i tak robilam zakupy dopiero jak wysiadalam z auta przed domem na parkingu to patrze, ze mam dwa rozne buty Tzn ten sam model ale w dwoch kolorach.
Wyslalam Tzta do tego sklepu (40km w jedna str) zeby mnie wytlumaczyl. Ponoc caly sklep sie zasmiewam ze mnie. No ale przy okazji kupilam te buty bo mi sie spodobaly po takim noszeniu
Ale dałaś Ale przynajmniej masz nową parę bucików
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości