|
|
#2701 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Szatanica, wróciłaś, brawo
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanico, Ty to potrafisz budować napięcie powrót prawie że po latach "stare" wizażanki wiedzą o co cho
|
|
|
#2703 |
|
|
|
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że jeszcze mnie pamiętacie, ostatnio oglądam serial przy okazji ćwiczeń i chyba częściej będę wpadała ze spoilerami, jeśli nie macie nic przeciwko
|
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
genialne
|
|
|
|
|
#2706 |
|
|
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
O, szatan, witaj
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
No hej
Mnie osobiście ten serial nieco irytuje, dlatego postanowiłam tworzyć alternatywną wersję wydarzeń
|
|
#2710 |
|
|
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ciepłe powitanie i postaram się regularnie streszczać odcinki naszego ukochanego serialu
![]() Nie wiem jak Was, ale mnie irytuje niemożliwie postać Andrzeja "zasapałem się" Brzozowskiego. I ten jego pożal się Boże romans
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2013-03-20 o 20:31 |
|
|
|
|
#2712 |
|
|
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Brakowało mi Twoich spojlerów
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, nie wiedziałam, że aż tak się Wam podobały, postaram się trzymać poziom, podobnie jak nasz ukochany serial
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że z Jureczkiem będą jazdy
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Roman dziś był świetny
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu byłby ciekawszy
|
|
|
|
|
|
#2718 |
|
|
Co do Romana, to jak zawsze
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanica, super spoiler !
![]() ale się dziś uśmiałam, jak Roman się potknął o ten stołeczek dwa razy Wątek z Bogdanem taki sobie, śmiać mi się chciało, jak Pani Maria powiedziała do Włodka- Bogdan tu był a on na to kto? jakby też nie wiedział, kto to jest |
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
drugi odcinek z Bogdanem i mnie już nudzi ten wątek, flaki z olejem
![]() Emilka też nie porywa - takie odgrzewane kotlety w obu przypadkach. pojutrze znów Baśka i Endrju na tapecie
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do Włodka, to racja, to było głupie w ogóle teraz przez 1000 odcinków Maria będzie rozpaczać i gadać o Bogdanie |
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęło się od tego, że mieli tylko Monikę. Potem przypałętał się Grzesiek i Renata, a teraz jeszcze Bogdan... Ile oni jeszcze mają dzieci w szafie? A Pani Maria musi dla wszystkich pierogów nalepić!
|
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nich, takie nagle pojawiające się dzieci, to chyba rodzinne
|
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Na Wspólnej część V
ja tam od poczatku wiedzialam o trojce dzieci bo bylo to walkowane w spoilerach
Wysyłane z mojego OVO Lite za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zauważyłyście, ale jak Emilka Błazej siedzieli przy stole z Agnieszką i tym jej mopem to każdy miał swoje ciastka... Jakby nie mogli jednych położyć na stół...
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Przyczajenie
|
Na wspólnej robi się ostatnio bardzo nudne.. jedyne wątki jakie są godne uwagi to chyba Olka i jej przygody no i u Baśki i Andrzeja trochę się dzieje..a poza tym flaki z olejem :/
Kolejne dziecko Ziębów.. maatko!! Jaka nuda. |
|
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
"Na Wspólnej": Co ciekawego wydarzy się w życiu bohaterów serialu?
Data publikacji: 21 marca 2013 Data aktualizacji: 21 marca 2013 Opisy odcinków 1740 - 1743 ODCINEK 1740 Andrzej proponuje żonie, że po południu pójdzie na wywiadówkę Kubusia. Basia jest zaskoczona i wdzięczna za chęć pomocy. Niestety, plany Brzozowskiego niweczy Jagoda (Magdalena Różańska). Kochanka Andrzeja prosi go o rozmowę… Podczas wspólnego obiadu Wolska wyraźnie daje do zrozumienia, że nie chce rezygnować z ich związku! Jerzy (Wojciech Wysocki) informuje swojego wydawcę, że pisze powieść kryminalną. Uradowany Bułka (Maciej Dużyński) chce jak najszybciej przeczytać choć jeden rozdział – liczy, że to będzie bestseller! Jerzy prosi Izabelę, żeby - jako pierwsza - przejrzała fragment jego powieści, zanim wyśle go do wydawnictwa. Iza obiecuje mężowi, że zrobi to wieczorem. Niestety, nie robi tego… Olivier (Mikołaj Roznerski) zaprasza Olę na imprezę do siebie. Powodem spotkania jest przyjazd jego przyjaciółki – Eweliny (Weronika Jaskółka). Dziewczyna przylatuje z Amsterdamu. Ola dowiaduje się od Indiany, że Ewelina jest modelką i… byłą dziewczyną Oliviera! Podczas imprezy wszyscy chłopcy krążą wokół atrakcyjnej koleżanki - Olivier też… Ola widząc jak jej chłopak i Ewelina raczą się extasy, wkurzona, również zażywa pigułkę! ODCINEK 1741 Do Emilki (Katarzyna Pyszyńska) dzwoni adwokat Dawida – jego klient będzie walczył o prawo widywania syna! Dziewczyna jest załamana… Agnieszka prosi o pomoc Adama, który specjalizuje się w prawie rodzinnym. Podczas spotkania – widząc roztrzęsioną Emilkę - Roztocki zgadza się reprezentować ją w starciu z ojcem Jasia… Jerzy prosi żonę o opinię na temat swojego kryminału – Izabela przeprasza, ale nie dała rady nic przeczytać w nocy. Ale już się bierze do lektury. Jednak, kiedy zasiada do lektury, przychodzi do niej Jagoda. Zdenerwowana kobieta oświadcza, że z przyczyn osobistych rezygnuje ze współpracy z Bud-Maksem! Izabela jest totalnie zaskoczona – prosi Andrzeja, żeby spróbował odwieść Wolską od tej decyzji… Danka ma pretensje do Oli - wróciła nad ranem i zachowywała się bardzo głośno. Jeszcze oszołomiona narkotykami dziewczyna nie ma zamiaru przepraszać… Mówi, że chce spać i nie wybiera się na uczelnię! Po południu Ola spotyka się z Olivierem i zaskoczona dowiaduje się, że podczas imprezy absolutnie zaszalała – chciała się nawet kąpać nago w basenie sąsiada! ODCINEK 1742 Adam nie chce dopuścić do procesu Emilki z Dawidem. Podczas mediacji adwokat Mrozińskiego oznajmia, że jego klient chce uczestniczyć w wychowaniu syna. Emilka kategorycznie odmawia! Kiedy Adam grozi Dawidowi (Tomasz Borkowski) zarzutem uwiedzenia nieletniej - wychodzi na jaw sprawa sponsoringu… Roztocki jest w szoku – nic o tym nie wiedział! Roztrzęsiona Emilka marzy tylko o jednym – żeby Błażej się o tym nie dowiedział… Andrzej prosi Jagodę żeby nie porzucała współpracy z jego firmą. Jednak zraniona Wolska nie chce z nim rozmawiać i wyrzuca go za drzwi! Brzozowski bardzo boleśnie to przeżywa… Wydaje się jednak, że mężczyzna zdaje sobie sprawę, co jest dla niego najważniejsze – chce odzyskać rodzinę. Przynosi Basi kwiaty i zaprasza ją na romantyczny obiad do restauracji… Dzieci Bogdana (Wojciech Brzeziński) absolutnie nie chcą wyprowadzać się z Warszawy! Kasia (Julia Chatys) i Franek (Natan Czyżewski) przychodzą z tym problemem do Ziębów. Kiedy Maria dowiaduje się, że jej syn zamierza wyjechać z dziećmi do Gdyni obiecuje, że z nim porozmawia… Ziębowa wie jedno - nie może znowu stracić Bogdana! I swoich wnuków… ODCINEK 1743 Bogdan z dziećmi przychodzi na obiad do rodziców. Maria namawia syna do pozostania w Warszawie. Okazuje się jednak, że Berg ma już umówioną pracę w Gdyni... Maria próbuje mu wytłumaczyć, że jego dzieci nie chcą nigdzie wyjeżdżać. Bogdan reaguje na to bardzo nerwowo – zarzuca matce spiskowanie za jego plecami! Sklep Honoraty (Aleksandra Konieczna) przynosi rekordowe dochody - dzięki Jurkowi (Waldemar Barwiński)! Zadowolona Leśniewska opowiada Romanowi, że ostatnio Jureczek przyprowadził do sklepu swoich kolegów i dobrał im szałowe ciuchy! Hoffer doznaje olśnienia – Kossowski jest gejem! Honorata w to nie wierzy. Ale postanawia zaprosić Jureczka do domu i… wybadać sprawę! Ewelina proponuje Olivierowi i Indianie surfingowy wypad na… Wyspy Kanaryjskie! Chłopcy są zachwyceni! Ola próbuje przekonać rodziców żeby pozwolili jej jechać ze znajomymi. Zimińscy – słysząc, że eskapada ma kosztować 4 tysiące złotych - kategorycznie odmawiają! Zrozpaczona Ola naiwnie oczekuje, że w takim razie Olivier zrezygnuje z wyjazdu… |
|
|
|
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
Wątek Bogdana się jeszcze dobrze nie zaczął, a już nie mogę na niego patrzeć
Postawiliby na młodych, a nie w kółko albo Wera i jej beznadziejna siostra, a teraz jeszcze ten Bogdan Ciekawie natomiast zapowiada się wątek Emilką
|
|
#2730 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie hitem jest trans-Jureczek
Ale tak pozytywnie, bardzo dobrego aktora dobrali do tej roli A na drugim miejscu z zapowiedzi: Olka No i Emilka też. A Emilka swoją drogą jest bardzo ładna, ale chyba miała sztuczne rzęsy dzisiaj, nie wierzę, że sama ma takie długie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

powrót prawie że po latach

A Pani Maria musi dla wszystkich pierogów nalepić!

Postawiliby na młodych, a nie w kółko albo Wera i jej beznadziejna siostra, a teraz jeszcze ten Bogdan
No i Emilka też.