|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
hihihihih ![]() ![]() tak by było najprosciej,ale jak juz odessą Ci to i tak byś musiała troszke pocwiczyć,bo po odssysaniu ciałko jest wiotkie,trzeba by je ujedrnić.Lepiej się nastaw ,ze może tak być,ze bedzie dłuzszy przestuj,ale nie martw się wkoncu sie ruszy,z tym,że na te wakacje to cghyba wszystkie niewiele zdziałamy,obysmy do BOŻEGO NARODZENIA zdązyły pochudnać
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe stepperki...hehe sama tez dopiero co zaczęłam stepować i chciałby się dowiedzieć ile Wy dziewczyny robicie w ciągu tych 30 minut??pytałam Navien,ale mi nie odp
Scarlet,a Ty ile kroków zrobiłaś??klion-dziś poleniuchujesz-każdemu odpoczynek się należy-a jutro pewnie z radością wrócisz na stepperek bo poczujesz,że czegoś Ci brak...bo to w krew chyba wchodzą te ćw a ja dziś nagrzeszyłam...zjadłam chyba dwie białe bułeczki z masełkiem i pomidorkiem-mniami...uwielbiam takie kanapeczki ze świeżutkich bułek...1 była na śniadanie a druga na obiad-bo dziś nic innego nie było...ogólnie znowu jadam biały chleb choć wolę ciemny,ale taki mama kupuje...no i ja muszę chyba zacząć sobie sama kupować... powiedziałam mojej mamicie,że zrobiłam 3000 kroków w 35 minut to mi powiedziała,że żeby ćw to ja muszę jeść...a ja jadam i wg mnie to wcale nie mało-tyle,że staram się w miarę chudo jadać(prócz dzisiejszego dnia)..oj,popisłam,ale chyba zamotałam....
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na początku się trochę obijałam bo piłowałam pazurki
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
dygotka to ty smigasz jak stara stepperowiczka,ja w 30 min robie 2300-2500 kroczków.
|
|
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj i tu Scarlet
Taaaa, a mi przysłali stepper z niedziałającym licznikiem, odesłałam licznik do naprawy i teraz na niego czekam i czekam i doczekać się nie mogę, ech...
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlet,grunt,że już zaczęłaś ćwiczyć
Madziarella,ja nie robię tych kroków takich pełnych do końca,ale takie by mi się mięśnie ud i pośladków spinały więc takie płytkie te kroki na przemian z głębokimi...więc nie wiem czy dobrze robię jeśli chę ujędrnić i nieco tłuszczyk tam spalić i to dlatego tyle tych kroków zrobiłam...ale nie ukrywam...namachałam się nieźle,fajnie jak pot spływa z czoła![]() ale jeśli dobrze robię to dziękuję Ci baaardzo za uznanie:P
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
na spalenie tłuszczyku w miarę szybko i płytkie kroczki,na ujedrnienie kroczki pełniejsze nie musi być bardzo szybko
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Pozatym dziewczyny czy to wazne ile się tych kroków zrobi???Bo bede się stresować powiedzcie?
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziarella-czyli te 3000kroków takich płytkich to wcale nie jest tak dużo??
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
dygotka to jest bardzo dobry wynik,nie musisz się zabijac na tym stepperze,3000 kroczków to laski w 45 min.robią,także jak dajesz rade w 30 min. to oby tak dalej.
Scarlet te kroczki są w sumie nie ważne,ważniejszy jest czas w jakim dreptasz,wiadomo im wiecej tym lepiej. O tych kroczkach to zawsze gadamy,dla porównania ile kto w jakim czasie zrobił,po tym mozna poznać jakie kto ma tempo. Jak zrobisz w 30 min około 2300 to bedzie ok wcale nie trzeba wiecej to jest umiarkowane tempo,a w takim spala się tłuszczyk
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
dygotka dopóki masz zapał to korzystaj ,ile wlezie! tylko nie zakatuj stepperka
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nom liczyć raczej nie bede najwyżej sobie kupie taki licznik kroków co chyba si edo paska przypina kiedyś mnie taki kusił ja już w sumie kiedys próbowałam ćwiczyć na steperze ale przy moich 80 kg mnie po 2 minutach tak kolana bolały że nie dałam rady ale teraz jest juz ok
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
Scarlet tez mam taki dodatkowy licznik jest bardzo fajny i przydatny. Tutaj zapłaciłam za niego 15 euro w PL pewnie z 20 zł kosztuje.Z tym stepperkiem i kolanami to wogólę trzeba uważac ,mnie też bola ,dlatego na stepperku cwiczę co drugi dzień ,a reszta dni na rowerku stacjonarnym.Trzeba ćwiczyc na ugietych nogach wtedy kolana sie tak nie przeciazaja
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tych pompek to mi się nie chce robić bo wtedy to fakt,mam zakwasy,ale rezultatów widocznych nie widzę i to mnie zniechęca a marzą mi się nieco umięśnione ramiona....ale się rozmarzyłam...no ale zrobię tych babskich pompek 4serie po4 razy-tak na początek bo i tak zakwasy będą jutro
|
|
#2717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz z mniejszą wagą i lepszą kondycją na steperze dziś wytrzymałam 30 minut i mnie kolana nie bolały ![]() oki ide lulać więc dobranoc wszystkim
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
pa scarlet dobranoc
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem juz
|
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
no to melduj neska jak Ci poszło ???????????
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
piąteczka jestem panią magister
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
neska ja tu czekałam aż się pojawisz i zdasz relacje!!!
gratuluje obrony!!!!!!!!!!!! wiedziałam,że dasz radę a trudne miałaś pytania???
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziękuje i przepraszam, ze tyle czekałyscie ale nie moglam wczesniej zajrzec bo najpierw mnie moj luby zabrał na obiadek po obronie, potem jezdzilismy za fotografem a potem mnie rodzina dopadła no i teraz TZ pojechal, wiec jestem
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Rozeznanie
|
a mnie coś dziś brzuszek w prawej !
strony bolał i zero... i do tego kolanko lewe... kurka, przecież nie ważę dużżo. ale mozliwe, ze te 60 minutek moich to za duzo bylo na stawy? ![]() ach JA GAPA _ NESKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczynki juz oblałam troszkę i mi się jesczze w głowie kręci a co do ćwiczen to oczywiscie dzisiaj nic Ale kupiłam sobie taką taśmę elastyczna do cwiczen i od jutra znow sie biore za siebie
|
||
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Quillajka jak nie smigasz po 60 min. to moze i Tobie za dużo,z tym,ze jak prawidłowo cwiczysz to kolanko nie powinno boleć.Trzeba być ugietym w kolankach i to tak dośc mocno
![]() Pomasuj,podmuchaj.... i przestanie
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Quillaja...starość nie radość
![]() ![]() ![]() ![]() żartuję,ale może rzeczywiście to za dużo 60 min??może lepiej te 45 a potem wydłużać czas po trochu jeśli będziesz chciała? dobrze będzie
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewsuszki
tak zrobię - będę uginać nóżki jutro i dmuchać, chuchać... mój mnie jutro odwiedzi, to mu równiez przekażę coby lepsze efekty były lecę spć - dobrej nocki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

Scarlet,a Ty ile kroków zrobiłaś??
i to dlatego tyle tych kroków zrobiłam...ale nie ukrywam...namachałam się nieźle,fajnie jak pot spływa z czoła

najwyżej sobie kupie taki licznik kroków co chyba si edo paska przypina