|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
W Wwie jest okropna szaruga, buro i okropnie! Sanetko, trzymam mocno kciuki za Was! Xzora, obejrzałam filmiki, też raczej jestem C, ale jednak nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie, w jakich krojach byłoby mi najlepiej... nie jestem C-modelką, chłopczycą, ani C - jabłkiem... Byłam na spotkaniu ze stylistką. 4 godziny mierzenie różnych zestawów, krojów, tkanin i stylów. Było bardzo przyjemnie! Widzę, że jednak mój problem zakupowy wynika z braku cierpliwości i czasu na mierzenie i dobieranie elementów. Wnioski: dobrze mi jest w kolorach butelkowej zieleni, odcieniach niebieskiego, brudnych różach. Przekonałam się do połączeń legginsy + sukienka oraz długich otulających swetrów (do tej pory gustowałam w krótkich sweterkach "do ciała"). Świetnie mi jest w butach na obcasach i obcisłych spodniach. Fajnie było zobaczyć siebie w różnych odsłonach. Kupiłam spodnie-legginsy z przeszyciem a'la kant i bluzkę. W planach mam jeszcze kozaki na obcasie i jakiś dłuższy sweter. |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
niu, 3mam kciuki, żeby dobrze wam się mieszkało na Śląsku. Z notariuszem się nie orientuję, wiem tylko, że podatku się nie płaci jeśli mieszkanie przepisywane jest najbliższej rodzinie i się go nie sprzeda przez 5lat.
Cytat:
ja też się dobrze czuję w takich krojach. Fajnie, że spotkanie ze stylistką było owocne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Wtajemniczenie
|
cześć, ale pogoda
![]() Sanetko, trzymam kciuki ![]() Emilko, super, ze spotkanie udane ![]() Cytat:
![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-11-05 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Niu, czyli jednak przeprowadzka... od kiedy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Emi_lko przeprowadzka raczej pod koniec listopada ewentualnie początek grudnia, czekamy jeszcze na informację od kiedy będzie praca i pakujemy manatki
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odważnie... trzymam kciuki za powodzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziś jechałam do pracy, kierowca bardzo ostro zahamował (bo przecież trzeba hamować w ostatniej chwili na światłach) oparlam się zgieta dłonią o siedzenie z przodu i mnie nadgarstek boli, lekko jakby spuchl ![]()
#2713 |
Wtajemniczenie
|
a możesz obracać? jakbyś klucz przekręcała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Czesc
nooo ruch tu jak w ulu ![]() a gdzie sie Hania zagubila ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Tak moge odwracać, zginac, przy nawracaniu trochę gorzej
![]() Ale wczoraj "na gorąco" od razu w pracy zrobiłam zabiegi, kolega założył mi aplikacje z kinesiotapingu, założyłam stabilizator i dziś lepiej ![]() Czesc... Wszystkie pouciekaly ![]()
#2717 |
Zakorzenienie
|
A Butter?
Sanetko, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!! Wczoraj razem z koleżanką z pracy wysłałyśmy wspólny projekt na konkurs wnętrzarski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem.
Ruch mam ogromny, przez ostatnie 2 dni nawet kawy nie było kiedy wypić. Dziś za to cisza...chyba ten deszcz ludzi w domu zatrzymał. W związku z tym szukam zmywarki. Udało nam się wykombinować miejsce na wstawienie jej..tylko nasz pan od mebli musi do nas przyjśc przyciąć blat, przesunąć zlew- da się zrobić. Będzie jutro. A dziś jadę po zmywareczkę- normalnie będę ją całować jak tylko stanie u nas w kuchni. Mycie garów to jedyny powód do kłótni w naszym domu...więc powiedziałam dość. Co poza tym. Mania pozarażała wszystkich wirusem gardła. Moja mama chora - więc z dzieckiem jest cały tydzień tatuś. Wzór jest. Już tak się wyszkolił w opiece że nawet w domu saigonu nie ma i daje rade odkurzyć w między czasie czy makaron do sosu ugotować. Mam niezłego koguta domowego ![]() Mania mysli już tylko o wstawaniu i chodzeniu. 4 godziny z nią to jak 20 w kopalni. Jest moc. ma tyle energii że nie nadarzamy za nią. Dziś znowu postanowiła się bawić od 1-4 w nocy. Spałam 3 godziny. Ale to już dla mnie norma ![]() Szok bo dziecko jest jak tatuś. Spi jak tatuś, je jak tatuś, jest aktywna wieczorem a w rano by tylko spała- jak tatuś. Najgorzej z jedzeniem...w nocy je co 3 godz...później od godz. 4 do 13 potrafi nie jeśc nic ![]() ![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Faktycznie bardzo rozmowne jesteśmy ![]() Asiuk, trzymam kciuki! Jakiś czas temu też brałaś udział w jakimś konkursie, dobrze pamiętam? Betti, współczuję kontuzji - bezsensownej ![]() Ja mam jakieś wymieszane tematy w głowie, ciągle próbuję znaleźć dobry sposób na organizację pracy (często w domu) i ogarnięcie kwestii domowych - sprzątania, zakupów, gotowania... - nie nadążam nad wszystkimi tematami... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Emilki, nie ogarniasz z braku czasu? Czy po prostu ze złego rozplanowania? ![]() Ja nie ogarniam nic ostatnio, nawet siebie ogarnąć nie moge ![]() ![]() Haniu, pohawilas się jak na zawołanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umówiłam się w sobotę do fryzjera ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-11-07 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie umiem się wbić... ![]() trzymam kciuki za konkurs!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie sypiam tylko ze stresu..albo paradoksalnie- ze zmęczenia. Duża duża..i bardzo śmieszna. Widać już że będzie jajcarą. Moj mąż najchętniej spędzałby całe dnie z Manią. No ale musi czasem pracować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie wstaję ok. 7-7.30. Mąż jest kochany i robi mi codziennie rano śniadanie... które zjadam już w samotności, bo nie mogę się zwlec przed jego wyjściem do pracy. Dobrze mi, bo pół tygodnia pracuję w domu, przez to mam złudzenie, że w między czasie jakoś zrobię pranie, posprzątam, zrobię zakupy... ale skutek jest taki, że jak działam w domu, to nie koncentruję się na pracy... i odwrotnie. No i dużo czasu tracę w internecie... Pracuję przy komputerze, więc wydaje się, że jak na chwilę wejdę do internetu, żeby coś sprawdzić, to nie zajmie mi to wiele czasu, a potem mam problem z oddzieleniem pracy od odpoczynku... Cytat:
Co do fryzjera - jaką masz teraz fryzurę i w jakim kierunku chciałabyś pójść? Cytat:
![]() Jak powrót na studia? Radzisz sobie z tygodniem pracy i weekendami w szkole? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powrót fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Haniu, ostatnie kilka miesięcy to w ogóle nie jest dla mnie dobry czas, ale to dluga historia i nie do opisania w dwóch zdaiach na forum, czuje sie przytłoczona i nie jestem w stanie cieszyć sie życiem jak kiedyś ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Butter, czesc fajnie ze jestes ![]() Emilko, wieczorem wstawie aktualne zdjęcie do profilu ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-11-07 o 11:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Igora zawsze coś rozprasza...do kawy TV włączy, to pójdzie zapalić na balkon, to zacznie sprzątać łazienkę-a jako że szef nad nim nie stoi to sobie sprząta pomalutku i 2 godziny schodzą, później fejsa odpali , pogada to z tym, to z tym i robi się godz.16. Jak wiem że na 11 muszę być w pracy do sprzątam łazienkę w 30 min, kawę piję w biegu, TV nawet nie myślę włączyć, wszystko na biegu robię i to co mężowi zajmuje cały dzień ja ogarniam w 2 godz. Cytat:
![]() To nocne myślenie to jest strzał w kolano- bo jedna myśl goni drugą- nie da rady zasnąć. Kurcze- to oby ten gorszy czas poszedł w zapomnienie ![]() Koniecznie wstaw zdjęcie.
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
cześć
Miałam ciężkie spotkanie służbowe, od rana do teraz, a rozkojarzona jestem, bo życie mi się przecież zmienia. Ale jakoś dałam radę na szczęście |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Nie dostałam zaświadczenia do cesarki więc sn, nie wiem gdzie mama rodzić, odsyłają mnie i "niech pani sama decyduje",zobaczymy co na to moja gin jutro, mam paciorkowca
![]() Schudłam kolejne0,5 (upewniałam się u 2 lekarzy, nie widzą w tym nic dziwnego). Do d... wszystko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.