|
|
#2701 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Miałam dodać zdjęcia mojej maxi dress. Dziś u mnie szaro, zimno i ponuro przez co zdjęcia takie sobie (robione kompaktówką, bateria do lustrzanki się ładuje). Mniej więcej widać, co i jak, choć kolory wydają mi się lekko przekłamane.
|
|
|
|
#2702 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jak skoncze ten kierunek to musze brac nastepny zeby pieniadze dodatkowe byly dalej z podatku. Ktos pisal o staniku, mam dobre tylko zle go zapielam, a sie ubieralam na szybko po kapieli zeby wam foty wstawic i byl ostatni dzien @. Co do niku to sciagnelam go z tytuly ksiazki pt" Baleronowa na diecie" Z ojcem i ta sprawe poszlo cos przodu. Lokator bedzie sie dokladal do rachunkow. No w sama pore, a tak to 4miechy musial sobie sam radzic. Inicjatywa z rachunkami wyszla od lokatora. Na wdze tylko +0.5 ale to pewnie jeszcze skutek @ i tego, ze sie nie wyproznialam.
|
|
#2703 |
|
Konto usunięte
|
foty dodane
|
|
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Chyba ominęłam sporo Waszych postów, bo żadną miarą nie wiem, o jakich albumach mówicie
![]() Wczoraj pozbyłam się indeksu i mam wolne Przed chwilą wszamałam obiad, zjadłam całą michę warzyw A za chwilę - kosiarka (trawę w ogródku mam po pas ), a później będę oglądać mecz, więc na pewno zaliczę rowerek ![]() Ja nie będę od Was odgapiać spódnic, bo nie cierpię. Za to chętnie chodziłabym w sukienkach (a kiedyś nie lubiłam), tylko nie w taką pogodę :|
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Superkas- po pierwsze- jesteś śliczną dziewczyną. Po drugie- Twój biust robi wrażenie jakby zmniejszył się po połowę. Porównując zdjęcia 'przed' i 'obecnie' największą różnicę widać w Twojej postawie. Teraz jest Ci chyba wygodniej, z mniejszym biustem, i od razu inaczej. Biust jednak trochę waży, i nie oszukujmy się, obciąża kręgosłup. Na zdjęciach 'obecnie' stoisz wyprostowana i nie chowasz swoich atutów
Btw. mój biust też się zmniejszył podczas diety, ale akurat mi to na gorsze wyszło ![]() Suominadia- 'Albumy' pozwalają nam się wzajemnie oglądać. Kliknij sobie 'we mnie', znajdź zakładkę 'staty', tam znajdź info o ilości albumów i możesz tam sobie zajrzeć. Ja to robię tak. Nie wiem czy to na skróty czy na około Niektóre dziewczyny nie mają zdjęć, albo musisz mieć je w 'zaprzyjaźnionych', by móc obejrzeć ich albumy.
Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-06-15 o 14:58 |
|
|
|
#2706 |
|
Konto usunięte
|
Baleronowa jaki róż u Ciebie w profilu aż w oczy kole
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Soldus właśnie dlatego załączyłam zdjęcia żeby też swoje zdanie ktoś inny napisał,bo ja na siebie patrze ale to ja a nie ktoś inny i właśnie chcę się dowiedzieć czy jest jakaś różnica Dziękuję
|
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
superkas : myślę że różnica jest bardzo duża. Zgadzam się z all co soldus napisała
soldus: ta kiecka ma boskie kolory, ja za długimi nie przepadam ale kolory są piękne!
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
Elganja- Właśnie kolry urzekły mnie w tej sukience. Nigdy nie miałam wcześniej maxi dress, ale tej nie potrafiłam skrócić, bo serce mi krwawiło na samą myśl, że mam to zdobienie z dołu odciąć. Poza tym cena była kusząca, całe 34zł w sh (z metką była nawet)
|
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
superkas zalezy co kto lubi
![]() nie wiem jak u was ale u mnie pogoda nieciekawa, a czeka mnie spacer do osiedlowego
|
#2710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Helo Laseczki
U mnie słonko świeci i jest cieplutko,jestem już prawie blondynką![]() Bottego Słoneczko do Twoich ślicznych nóżek to każdy bucik pasuje,ale jesteś śliczna,nie mogłam się na Ciebie napaczeć ![]() Lubię i takie jak te,które Ty kupiłaś,wręcz uwielbiam,ale moje chodzenie w takich nie jest za dobre,w dodatku tż niski więc lipa
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
Ale mnie głowa boli :/
|
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
Superka-nie jesteś sama z bólem
mnie też cały dzień boli i to tak,że aż w głowie wiruje:-/ wzięłam ibum bo nie wytrzymałam już i teraz tylko szumi.Chyba przez tą pogodę i ciśnienie tak nam się dzieje
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
Elganja no trochę zadziora jestem
![]() Puchatku ja za bardzo lubię dostawać prezenty Ale wyjścia też są fajne. Ale na diecie to dla mnie zbyt kuszące Wyrafinowany to jednak moje kciuki się przydały cieszę się, że nie masz problemów ze zdrówkiem Jestem dziś strasznie zmęczona i nerwowa, nie wiem co się dzieje. Pogoda się poprawia a mi nastrój pada . Miałam iść na fitness ale chyba pójdę spać
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
Laski strasznie mnie zlejecie jak zjem malutki kawałeczek kiełbaski z grilla? Pozwolicie mi? Bo już tyle czasu mam ochotę a właśnie tż kopci na podwórku i tak się biję z myślami czy mogę choć troszkę i zjem pomidorka,a za to może karniaczków więcej,ciom?
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale bez chleba
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
suzzi a może jakiś warzywny szaszłyk ?
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
Oj Superka ja o mięcho pytam
Nie chce mi się bebrać w warzywskach,mam chcice na kiełbasiora Zjadłam taki malutki kawałeczek,zaspokoiłam swe rządze,a teraz proszę o karniaki
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Kochanie może być,od Ciebie zawsze
|
#2721 |
|
Konto usunięte
|
kochana
|
|
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwie mocne kawy pod rząd postawiły mnie trochę na nogi
Dziś w kauflandzie jest noc kibica (warzywa i owoce 25% taniej ) więc pójdę zobaczyć. Serki Hochlanda w przecenie, może dorwę moje fity. Jeszcze bon dają gratis, fakt że nieduży, ale zawsze coś Także muszę dotrwać do 22.
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka-WSZYSTKO W PROMOCJII??
suzzi superka nie zdradzajcie mnie ze sobą
|
#2724 |
|
Wtajemniczenie
|
Z ulotki wynika że wszystkie warzywa i owoce
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Jadę!!!!
będ ę się cisnęła![]()
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
No tuż po 22 może być tłok, ale co tam
Lecę
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
czarna słońce gdzie Ty się podziewasz
kup mi coś jak jedziesz tam gdzieś na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja jutro kupuję młodą kapustkę i mam zamiar zrobić bigosik light na 2 dni dla mnie i Tżeta |
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Anusiawa mam nadzieję, że przyjęłam Twoje zaproszenie. Boże ja jestem taka uwsteczniona w ogóle nie umiem korzystać z tego forum oprócz publikowania postów. Więc zaznaczylam ptaszek przy obrazku i kliknęłam 'zapisz zmiany', więc mam nadzieję, że Cię przyjęło haha.
A co do albumów, o których to piszecie to w ogóle nie mam pojęcia jak to i gdzie to xD Ja nie mam ostatnio kiedy usiąść przed kompem, dlatego się tak mało udzielam
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#2729 |
|
Konto usunięte
|
darialex każdy kto chce zakłada sobie album ze zdjęciami,czyli wkłada swoje fotki, wchodzisz na swoj profil i masz po prawej stronie bodajże w pasku pod znajomymi(przyjaciele) będziesz miała załóż album . Jeśli chcesz zakładasz,dajesz fotki ot cała filozofia
|
|
|
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcecie zobaczyć cyrk to tylko wybrać się do Kauflanda
Jezu ludzi jak przed świętami. Jak wyjechała cola na palecie to się tak rzucili że ekspedientki nie wytrzymały i zaczęły się śmiać Wielkie branie miała też przeceniona młoda kapusta, kupiłam 4 główki i będę robić bigosik. Widzę Superkas że mamy podobne plany kulinarne . Kupiłam też grzyby mrożone i śliwki suszone do bigosu No i na koniec dostałam bon na 20 zł bo rachunek przekroczył 100 zeta (109 dokładnie, ma się to wyczucie matematyczne ). Także z zakupów jestem bardzo zadowolona.Darialex, musisz wejść w profil kogoś z listy przyjaciół i po prawej stronie będzie album (po prawej, trochę tak w dole). Zobaczysz zresztą zdjęcie Czarna, jak tam zakupy?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

a żeś doebała z tym nowym nickiem... 
daj znać jak poszło .

), a później będę oglądać mecz, więc na pewno zaliczę rowerek 

. Miałam iść na fitness ale chyba pójdę spać
). Także z zakupów jestem bardzo zadowolona.