![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Pewnej pani zaginął kot. Dała ogłoszenie w wielu miejscach.
Oczywiście wysoka nagroda. Po jakimś czasie zjawia się pan z psem na ręku. Na to pani: ale przecież mnie zaginął kot.! No tak proszę pani ale kot jest w środku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Osiołek z zakątka :)
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Witam moje miłe
Ja ostatnio mało aktywna na forum. Mam problemy zdrowotne i biegam (a raczej przeczołguję się) od lekarza do lekarza. Dzisiaj za leki zapłaciłam 280 zł masakra. Madziolku Zieloniutki Do kiedy mamy Ci te zdjęcia przesyłać? Problem mam z cycatym ale jeszcze szukam. Uśmiałam się z Waszych kawałów i zdjęć wstawianych przez Terenię. Ten pies z kózką mnie rozczulił. Na kuchennym wstawiłam przepis na skrzydełka. Mój mąż je bardzo lubi. Łatwe do zrobienia i tanie. Martunia już je robiła i twierdzi, że dobre. Buziaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Sylwuś, przecie ja sama nauczycielka
![]() Ale teraz jestem po przeciwnej stronie barykady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Figuś wiem
![]() ![]() ![]() A no i właśnie Madziołku Zielony do kiedy ci te cyckowe foty mamy podesłać? Bo rozumiem, że do ciebie na meila ślemy i jaka wielkość żeby to do druku się nadawało? Buziam was i uciekam ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak największe fotki dziewczyny, jak najlepsza jakość ![]() ło jezu, tylko co ja powiem tej mamie Maćka, która miałaby nam to drukować?:P Te baby z gołymi cyckami?:P Zgorszy się i pomyśli, że Pani, która uczy jej dziecko to jakaś nimfomanka:P Musze się zastanowić jak to rozwiązać ![]() Wczoraj byłam w kinie na filmie " Mój rower". Nostalgicznie bardzo, bardzo, ale przynajmniej z treścią. Buziaki
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-11-21 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
Zieloniutka, my też się wybieramy na "Mój rower" mówisz wart obejrzenia
Biernasiu duszko kochana zdrowiej ![]() A ja trzeci dzień w domku jestem na zwolnieniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ot nasza służba zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki moje kochane.
Wstyd powiedzieć ale tez muszę dołączyć do choreńkich lub tych leczących się. W cytologii odkryli "Ascus" atypodowe komórki nabłonka płaskiego o nieustalonym charakterze. Dzisiaj w szpitalu zarezerwowałam miejsce na badanie o nazwie kolposkopia. Boże pierwszy raz mam do czynienia z takim nazwami termin badania . mam na 5.XII. Do tego jeszcze złe OB oraz badanie TSH. dziewuszki czyżbym się sypała?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
|
Nie Tereniu, nie sypiesz się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Niestety z tą naszą służbą zdrowia to tak jest
![]() Buziam i lecę na zebranie z rodzicami.
#2711 |
Zakorzenienie
|
Tereniu
![]() ![]() A służba zd. wszędzie na całym świecie jest taka sama. Z tą różnicą, że w Polsce ostatnio nawet prywatne zakłady są do du...:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje maleńkie za pocieszenie. A książkę czytam w pociągu lub gdy
gdzieś czekam /fryzjer też/. Miesiąc do świąt i dzisiaj pierwszą fazę rob. Limoncello pora zakończyć. Syrop ugotowany studzi się. Zaraz połączę. Ale skórki nie do końca tak do wyrzucenia. Dodałam kawałek do herbaty i jakie smaczne wyszło. Bożenkowe skrzydełka też upieczone ale znów coś zmieniałam a mianowicie dodałam ziemniaczki i pół słoika kiszonej kapustki co mnie denerwowała w lodówce. Lecę próbować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane Wy moje.
Jak to dobrze, że tu kiedyś (przez przypadek ) trafiłam. Czasem aż nie mogę się doczekać kiedy tutaj do Was zajrzę. Właśnie wróciłam od "zębologa". Jestem przeszczęśliwa bo ząb uratowany. Wypadło mi wypełnienie razem z połową zęba. Myślałam, że już po nim. Jednak nie. Powkręcała mi pani jakieś bolce na które włożyła wypełnienie i ząbek jak malowany. Zobaczymy tylko na jak długo. Jutro rano idę robić badania a w piątek ponownie do lekarza. W poniedziałek byłam u rodzinnego, żeby mi przepisała leki na nadciśnienie, bo mi się kończą. No i tak przy okazji mówię. "Pani doktor a może bym sobie zrobiła poziom cukru? Wprawdzie zawsze był prawidłowy ale ostatnio robiłam wiosną." Kazała mi iść do pielęgniarki zrobić. No i się okazało, że jest ponad 200 (norma 100). Od razu glukometr, 4x dziennie badanie poziomu cukru we krwi, tabletki, badania i w piatek do kontroli. Trzeci dzień zażywam te tabletki a poziom cukru dalej bardzo wysoki. Pewnie zwiększy dawkę albo zmieni lek. Pewnie jeszcze się do niej nachodzę. Żeby się zarejestrować (tak jak u Agi) trzeba stać od 6.00 rano w kolejce. Tereniu W naszym (młodzieńczym ![]() Ja cytologię robię co roku. Też bym się już musiała udać do "dowcipnego" lekarza. Madziolku Zielonkowy Jak Ty potrafisz poprawić nastrój człowiekowi znękanemu. Od razu jakoś milej i cieplej na serduchu. Jest w Tobie coś takiego dobrego, pozytywnego, co udziela się innym. Obyś się nigdy nie zmieniła. ![]() Dostałam dzisiaj skierowanie do sanatorium. Tam gdzie byłam rok temu. Niestety w styczniu. My akurat mamy koniec semestru i urwanie głowy. Nie mogę w tym czasie jechać. Zadzwoniłam do ZUS-u w tej sprawie i powiedziano mi, że bez problemu przesuną mi na luty tylko mam napisać prośbę. Buziolki. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-11-21 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Wtajemniczenie
|
Teraniu - wszystko na pewno bedzie dobrze!!!
Cytat:
Trzymajcie się kochane, miłego wieczorku życzę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Birnasiu i Tereniu dużo zdrówka Wam życzę, a na temat służby zdrowia nie będę się wypowiadać, bo każdy wie jak jest ![]() ![]() ![]()
#2716 |
Zakorzenienie
|
Alinko
Nie damy się i będziemy się trzymać. Nasz cel - dobre zdrowie - innej opcji nie ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skrzydełka w Polsce. U nas po 8 zł. Moje miłe spotkania tu z wami i pogawędzenie - to poważne i bardzo miłe uzależnienie. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-11-21 o 21:10 Powód: poprawiono cytat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
Szybkiego powrotu do zdrowia dziewczynki
![]() ![]() Co do służby zdrowia to niestety lepiej nie chorować bo człowiek samym czekaniem w kolejce by się wykończył. Dzisiaj byłam z mamą w szpitalu na zrobieniu zdjęcia bo złapała zapalenie płuc ![]() Dzisiaj byłam na tych warsztatach wikliniarstwa ,robiliśmy koszyki i muszę przyznać że to nie takie proste jakby się wydawało ,no i trochę siły trzeba mieć żeby naciągnąć tą wiklinę. Z pięciu zapisanych osób przyszły aż dwie, ale dla nas to lepiej bo więcej się nauczyliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Halo halo
![]() Wow, Ula, taki równy pierwszy koszyk wiklinowy!!!????? Masz talent! A ja strasznie dziś zapracowana jestem, strasznie. Więc przesyłam buziaki i uciekam! papappa |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Buziolki!!!
Zdrowiejcie Nam Kochaniutkie! Ja też od dwóch tygodni kręgosłupowo niedomagam.Od wczoraj biorę już zastrzyki i prochy bo coraz gorzej było a nie cierpię jak nie mogę się ruszać!!! Służbę Zdrowia muszę trochę wziąć w obronę.My już wszystkie mamy dość.Pacjentów coraz więcej,biurokracji jeszcze więcej(je dłużej pacjenta rejestruję niż robię!! ![]() Dobra dość utyskiwania.Ja czekam z utęsknieniem na następny weekend ![]() Dobrze gadają dziewczyny-dobrze,że jesteście.Troszkę czuję w tym swojej zasługi bo pamiętam jak reaktywowałam u Nas wątek plotkowy i zachęcałam do rozmów nie tylko o decou i potem pierwsze spotkanie u mnie a potem tak poleciało fajnie bo włączyło się tu tyle fajnych duszyczek ![]() Koszyczek rzeczywiście równiutki-jakbyś całeżycie nic innego nie robiła ![]()
#2721 |
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka moje
![]() Nie chorujcie, dobrze ? Nie lubię jak jesteście choreńkie, jak was coś boli itd. Składki nasze jak to na co idą ? Na łatanie budżetu ![]() A widziałyście wczoraj w wiadomościach na kiedy jest termin wizyty do endokrynologa (BTW: sama uczęszczam, ale prywatnie) ? Otóż na 2019 rok ... umarłam ! Koszyczek jest cudowny ![]() ![]() "Mój rower" planuję zobaczyć jutro, wieczorkiem, zarezerwowałam miejsca w kinie, ale nie wiem czy znajoma nie wpadnie na ploty i wtedy po rowerze ![]() Ja też nie mogę doczekać się kolejnego weekendu i cieszę się, że jesteście tutaj kobietki ![]() ![]() ![]() i jeszcze dołączam fajny dowcip ![]() Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2012-11-22 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
wszystkim chorym życzę zdrówka, sama dopiero co się w miarę wykurowałam...
Dziś miałam od rana przygody ![]() jednakowoż na forum publicznym nie chcę pisać, ale no ![]()
#2723 |
Zakorzenienie
|
Kaśka ! Ty gaduło ! 13000 wiadomości ! Stawiasz flachę limoncello !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
jak mnie odwiedzisz to stawię flachę
![]() likier kokosowy umiem zrobić, ponoć dobry ![]()
#2725 |
Zakorzenienie
|
Własnie.... flaszunia dla nas!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
kocham koks ! mmmmmm !
------------------------------------------ kokos ! ma się rozumieć ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
siódemka Ty koksiaro!
![]() zielonka Ty już wiesz, że zaproszona jesteś ![]() Tylko dajcie znać z choć tydzień wcześniej, cobym zdążyła zrobić ![]()
#2728 |
Zakorzenienie
|
Hehehe Jedne chorują drugie imprezują
![]() A my na TH rozdawnictwo mikołajkowe prowadzimy ![]() ![]()
Malowane miotłą Sutasz Zakątek Kreatywnych Kobiet Turkusowy Hamak Perła Art blog ![]() Uroczysko Luny blog Edytowane przez cycol11 Czas edycji: 2012-11-22 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To że jestem cały tydzień nazwonieniu to wiecie, w związku z tym musiałam codziennie stawiać się u pani doktor o 11.50 aby zbadał moje oczy - no czy jest poprawa (bo od 12 zaczyna drugą turę przyjęć) a tam na poczekalni cały czas te same babcie. Dziś już nie wytrzymałam i pytam pani doktor dlaczego tak a ona mi tłumaczy, że są to panie które systematycznie codziennie przychodzą porozmawiać o wszystkim i o niczym, czyli np poskarżyć się na służbę zdrowia czy na syna czy też na synową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A w ogóle co tu tak cicho??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
|
Walerianko jeśli chodzi o Osiołka to stracił głos i ma straaaaaszny katar i ucho go boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.