![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Medzia już wyjaśniam:
- parówki light naprawdę są w sklepach ![]() - pieczywo ciemne -rosół tłusty? ja na diecie robię rosół z piersi kurczaka. Dziękuję za baty i wytknięcie błędów. Niestety to była moja porażka żywieniowa. Obiecuję poprawę. Dziś zjadłam na śniadanie węgle ![]() Uciekam do pracy ![]()
#2702 |
Zadomowienie
|
Bottega-mogłaś najpierw zapytać nas każdą z osobna i wysłuchać,a nie od razu kolorową czcionką oskarżać o to! było to nie fair
![]() ![]()
#2703 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry panienki!
![]() Miałam dziś koszmarną noc, budziłam się co chwilę i ogólnie - dramat ;( Czasowo jestem bardzo kiepsko w tym tygodniu, marzę o wyjściu na siłownie, a całe dnie mam tak zapchane, że ledwo się z życiem wyrabiam :P Dietetycznie w miarę ok, chociaz od 3 dni stoi mi 81.8kg i nie chce ruszyc :P Ale spoookojnie, ja się za to biorę ![]() Najbardziej martwie się o piątek, bo robie imprezę urodzinową, moja deitetycznośc zostanie wystawiona na pokuszenie ![]() ![]() A teraz - hie hie hie - pędzę do fryzjera ![]() ![]() ![]()
#2704 |
Rozeznanie
|
Heja banana
![]() O dziwo wstalam przed budzikiem i miejmy nadzieje, ze z glowu mi nie dobrze, a takze, ze nie zlapalam grypy od P. Siedze juz ubrana przed kompem zaraz ide z psem, a potem z mama bede pila kawe z mlekiem i jadla swoje sniadanie, a wlasnie dzis mam dzien jajowy jakos mnie tak wzielo ostatnio ![]() 2liscie salaty, 2bulki z ziarnem, 4platerki drobiowej szynki, 2pomidory, 2jajka do pracy: 6lisci salaty, 6bubkow rzodkiewki, 2zabki czosnku, natka i koperek, 3jajka, gotowane udko z kuraka bez skory(tym razem bylo to, ktore sama sobie robilam), 2ogorki gruntowe, maly jogurt, troche sosu sojowego i octu jablkowwego. Wszystko poza salata poszlo do blendera i miala byc pasta, ktora mialam wsadzic w liscie salaty i zrobic zawijasy ale podejrzewam, ze przez ogorka mi nie wyszlo. Mialam do tego dawac jeszcze kostke sera bialego by byla konsystencja bardziej stala ale bym musiala robic na dwa razy i polowe zostawic na jutro. Nie wiem czy dam rade zjesc cala salate z ta pasta ale to zobaczymy. Dzisiaj mama robi zupe pomidorowa z mojego buliony robionego na kuraki bez skorby i ma do niego wkoric drugie udko, a warzywa beda z rosolu co ona robila. Jak tutaj jestem przy tym temacie to smieszna historia, bo ja zrobilam bulion na tych udkach, a mama nie popatrzyla w lodowce co jest w malym garnku i tez zrobila bulion na dwoch udkach hehe. Mialysmy go mrozic ale teraz jak chlodno mamy chec na zupy wiec dzis przerobka i bedzie pomidorowa. Mamy jest troche tlustrzy, bo gotuje udka dla siebie i sis ze skora ale wymieszany z moim mysle, ze bedzie ok. Po poworcie planuje zjesc zupe czysta chyba, ze mama mi ryz brazowy ugotuje, a co do drugiego dania to zaraz sie z nia bede konsultowac bardziej jak wczoraj ale wstepnie ma byc schab-dla mnie wie, ze ma robic oddzielnie, marynate jej sama robie zawsze i wie takze, ze ma lekko obsmazac bez tluszczu i dlugo dusic.
#2705 |
Zadomowienie
|
Dzieeeń Dobry Słoneczka
![]() Nie mam dziś weny do życia,a trzeba ogarnąć dom i zaraz zająć się niańczeniem bratanicy tżta.. Chciałabym żeby ten dzień się już skończył.. W dodatku nie wiem co zjeść na śniadanie,już nie mam pomysłów na nic ![]()
#2706 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Baleronku ale masz śniadanie, zjesz taką porcję? 2 bułki? jak zjem rano pół to jest dobrze ![]() myslałam, że się wykuruję i pójdę dzisiaj na pumpy...ale gardło mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
agus chodzenie 6h w pracy wzmaga moj ranny apetety i po pracy jem tyle co nic jak np. wczoraj po pracy zjadlam tylko 4plasterki szynki i plasterek sera.
dokupilam sie jeszcze tymbark vega, duzego banana i 6orzechow wloskich. ![]()
#2708 |
Konto usunięte
|
Medziu- Klub przeczytałam i odpisałam
![]() ![]() ![]() Superkas- Mój wczorajszy jadłospis to była porażka, ale dziś zaczęłam od płątków owsianych +siemię lniane + łuskany słonecznik ![]() Baleronowa- Cieszę się twoim szczęsciem, czyt. kinem ![]() Medzia- Do mojego jadłospisu nawet się nie dobrałaś. Bogu dzięki!!! ![]() Superkas- Ja do pracy dzień wcześniej piekę sobie warzywka +ryba/pierś z kurczaka. Pakuję w pojemnik i zabieram ze sobą. W ogołe jak idę na 12h do pracy to wszystkie posiłki poza I śnaidaniem zabieram ze sobą. Da się, więc do roboty ![]() Siedzę sobie właśnie w pracy. Ostatnie 6 godzin. Cieszę się i nie. Na pewno będę tęsknić. O 15 kończę zmianę, odbieram ostatnią wypłatę i schodzą się wszyscy na pożegnanie (łącznie z szefową-właścicielką). Coś czuję, że się nieźle wzruszę. Jak na razie w pracy cisza i spokój. Popijam sobie pokrzywę ![]() nastąpiła u nas "Fryzjerska Fala". Dziś do niej dołączę ![]() ![]() ![]() Ruszam jutro o 6 rano. Jak tylko dojadę to razem z C. idziemy podpisać umowę z dostawcą Internetu. Jak dobrze pójdzie to będę miała podłączenie do świata już w piątek, w gorszym przypadku dopiero w poniedziałek. Jakby nie udało sie załatwić podłączenia na piątek to odezwę się w sobotę, bo wprowadza się wspólokatorka, któa ma Internet bezprzewodowy. Poproszę o możliwość skorzystania i chociaż dam Wam znać, że żyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Rozeznanie
|
Laski po wczorajszym pisaniu z Wami tak się zmotywowałam, że szok. Mąż wyjechał czas powrócić do dbania o swoją urodę i dietę
![]() ![]() Soldus trzymkaj się dzielnie i nie płacz tam ![]() Baleronowa zazdroszczę robotki bo chociaż masz tyle ruchu, że szok. Wyjdzie Ci on na dobre ![]()
#2710 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
przybywam pochwalić się- osiągnęłam 1 cel
![]() ![]() ![]() este- super, że się zmotywowałaś ![]()
#2711 |
Zakorzenienie
|
ehhh powiem tyle - łatwo jest mówić i prawić morały dopóki tobie samemu to się nie przydarzy. Nie skomentuje więcej, bo dla mnie to mija się z celem.
Przepraszam este, Czarną i soldus za wysunięcie podejrzeń w sprawie mieszania się w moje sprawy z K., a przez to dalsze wywołanie kłótni i nieporozumień. Nie mam siły na dalsze dyskusje na ten temat. Wczoraj miałam cholernie ciężki dzień, dzisiejszy nie zapowiada się lepiej. Wzmożyły sie problemy z babcią (które teraz w większości zrzuciła na moje barki), zostałam zwyzywana przez P., a do tego mam mega @ i serce napieprza mi jakby chciało mnie dobić. Puchatku, mówisz, że te buty ![]() dlugorzesista, u mnie tez koszmarna noc + tylko 5h snu. Baleroniku, aż 2 bułki na śniadanie? Faktycznie sporo.Raaany, 5 jaj w ciągu 1 dnia? Baleronik, to nie jest zdrowe! ![]() suzzi, wiem o czym piszesz... ja od wczorajszego wieczoru zabezpieczam okna,ramy itd. taśmą, foliuję meble, wynoszę to, co zostało, czyszczę, poleruję, odkurzam ![]() Niedługo zmykam do pracy. Odezwę się wieczorem.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-09-26 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Konto usunięte
|
Este- trzymam się dzielnie!!! Obecnie jestem SZCZĘŚLIWA mega, ale zaraz napisze dlaczego
![]() Bottega- Zwyzywał???? Wow! Ja bym go ![]() Jak wiecie przeprowadzam się do Gdańska i idę na UG. Chodziły pogłoski, że w tym roku specjalizacji nie będzie. Dziś wlazłam na Portal Studenta w celu odnalezienia planu, którego oczywiście nie znalazłam. Za to okazało się, że specjalizacja jest. Udało mi się zapisać na Reklamę i PR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
|
soldus to ekstra
![]() a tak z czystej ciekawości... dużo jest przedmiotów związanych ze specjalizacją? pytam ponieważ, np u mnie jest tak że 1 rok magisterki to przedmioty obowiązkowe dla wszystkich specjalizacji kierunku, a dopiero na ostatnim roku są po 3 (!!) przedmioty na semestr które są niby specjalizacją i na dodatek są traktowane po macoszemu ![]()
#2714 |
Rozeznanie
|
Tur gratuluję Kochana za osiągnięcie celu
![]() ![]() Soldus bardzo się cieszę Kochana, że wszystko się układa po Twojej myśli ![]() Bottega i po tym jak on Cie obraża nadal myślisz o jego bliskości, przytulaniu i że mogło by coś być? Never.
#2715 |
Zakorzenienie
|
soldus, jest PR i reklama?!! NO WŚCIEKNĘ SIĘ! To po cholere ja jestem na UAM-ie?
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, zwyzywał... tzn. ja to tak odbieram, bo to że podał definicję, a nie nazwywał tego jednym słowiem, to nie ma znaczenia. Powtarzał wiele razy. Szkoda słów, siedziałam do 4 rano i ryczałam. Przespałam się z K. jak zerwałam z P. ZERWAŁAM. Jego zdaniem to zdrada. "nie będę wylizywał po innym" - m.in. to usłyszałam. Rozumiem, że jest wściekły, rozumiem, że go to zabolało, ale cholera jasna nie bylismy razem. Ja go nie rozliczam z tego, co robił między sobotą a dniem wczorajszym. Wiem, że pił i imprezował, a do tego miał kontakt z byłą, którą bardzo kochał. Tak, jestem zazdrosna, ale nie wnikam w to, co robił, a jesli powiedziałby, że coś było, to byłoby mi smutno, ale nie miałabym prawa mieć do niego o to pretensje. Nie zdradzam faceta z którym jestem, a my się rozstaliśmy. Przecież pisał, że nawet nie chce mieć ze mną kontaktu jako znajomi! Popełniłam błąd, ale widocznie musiałam żeby poczuć a raczej nic nie poczuć. Ok, jakby po prostu powiedział,że po tym co wyznałam nie chce mieć już ze mną nic wspólnego. Ale przez 3h czytałam jaka to jestem, KIM jestem, że rzygać mu się chce na samą myśl, brzydzi się mną, jestem żałosna i wiele wiele innych.
#2716 |
|
http://www.szalenstwozakupow.pl/front/discount
może was zainteresuje ![]() ja już się szykuje ![]() ![]()
#2717 |
Rozeznanie
|
Tur mi link nie działa
![]() Bottega a jak Ty lizałaś po innych to było mu dobrze? Nosz co za ku*rwa łoś pie*przony..... teraz chociaż nie będziesz żałowała, że z nim nie spróbowałaś, nie jest wart nikogo i tyle.
#2718 |
Konto usunięte
|
Turkusie- Ja mam po 3-4 zajecia w semestrze w tematach specjalizacji, a do tego w przydmiotach do wybory/monograficznych ect. są tematy dla każdej ze specjalizacji + jeden ogólnodziennikarski.
Bottega- Jest fotografia jakaś tam, a druga specjalizacja to właśnie reklama i PR. Z tego co wiem to zaoczni też mają specjalizacje. Nie wiem czy da się przenieść. Nigdy nie wnikałam w opcje przenoszenia się z uczelni na uczelnię. Ja przez cały czas podejrzewałam, że specjalizacje jednak będą i się nie pomyliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
Medzia biedakuu
![]() este noo ja to nawet nie wchodzę na wagę :| Medzia jak ja bym sobie takie ciasteczka owsiane kupiła to bym zjadła całą pake od razu :| dlugorzes oj ojjj miej się na baczności na imprezie - takie zawsze gubią :P Jak ja wypiję alkohol to już potem jest mi zupełnie obojętne co wkładam do buzi, chipsy czy marchewki - jakoś zaciera mi się różnica :P soldus no to będziesz miała sporo roboty, te przeprowadzki :| Moje to się zawsze ciągnęły w nieskończoność, rozpakowywanie rzeczy i takie tam. I wiem co to znaczy ostatnie godziny w pracy też ostatnio takie przeżyłam i było mi strasznie smutno, a zarazem strasznie miło, że dziewczyny w pracy zrobiły mi takie pożegnanie ![]() Super, że udało Ci się zapisać na sepecjalizacje ![]() turkus GRATULACJE!!!!!!!!! i w ogóle jak Ty to zrobiłaś, że od 18. lipca pocisnęłaś 10 kg?!?!?!?!?! ![]() ![]() ![]() Bottega OMG masakra!!! Po takiej litanii to by mi się chłoptasia na długo odechciało..........
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Tur, dziękuję
![]() ![]() ![]() este, najgłupsze jest to, że mi nadal na nim zależy... wczoraj wręcz go błagałam o szansę, ale niee. Rano napisał: "szansa jest zawsze". A teraz pisze smsy i wydaje mi się, że mimo tego, co gadał, to chciałby jeszcze być ze mną. Ale ja... ja czuję się jakby tir po mnie przejechał. Tyle, że... wczoraj powiedział, że żeby w ogóle chciał się ze mną jeszcze zobaczyć mam: 1. iść do księdza i się wyspowiadać - a najlapiej to siedzieć 2 do 3h 2. Przynieśc zaświadczenie o spowiedzi 3. iśc do egzorcysty 4. przez 3h kąpać się w lizolu* lizol - toksyczny, żrący dla skóry środek, którym odkarza się przedmioty. Jest świetnie... Lecę!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-09-26 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz już mogę w spokoju was opuścić ![]() ![]()
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Soldusiku jak myślisz czy ja też bym mogła popijać sobie tą pokrzywkę?Bo włosy strasznie mi wypadają,dosłownie garść dziennie wyciągam,z moich gęstych i grubych włosów pozostały tylko wspomnienia,a na grzywce zostało z 5 włosów na krzyż
![]() Moje jadło na dziś: ś: zjadłam parówkę z keczupem,bułkę grahamkę i pół pomidora i herbatę porzeczkową II ś zjadłam kubek wiśniowego kisielu O mam mielone,mizerie i ziemniory a na kolacje nie wiem co zjem dziś taki pochrzaniony ten dzień,nawet jeść mi się nie chce.. Wszystko mnie już wkurza ![]()
#2723 |
Konto usunięte
|
Suzzi- Nie wiem za bardzo czy można w ciązy, ale odpaliłam Internet:
http://parenting.pl/portal/pokrzywa-w-ciazy http://40tygodni.pl/Category/012/2,5...l-w-ciazy.html Myślę, że możesz pić śmiało, ale poczytaj sobie na tych stronach dla pewności ![]() Była u mnie w pracy Szefowa. Dostałam od niej Olej Arganowy ![]() ![]() ostatnio ten olej chciałam kupić, a teraz dostałam. dobrze, że wtedy nie kupiłam. teraz będę używać go na włosy ! Już się doczekać nie mogę ![]() Darialex- To moja 18 przeprowadzka w życiu, więc mam niezłą wprawę ![]() ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-09-26 o 11:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
|
Bottega trzeba kupić październikowe in style albo elle. wszystko jest napisane na stronie.
ja już się napaliłam na cubusa, new yorkera, flo i bath&body works ![]() darialex 9 kg ![]() ![]() w ogóle wczoraj sobie coś uświadomiłam. bo tak naprawdę jeszcze na wiosnę się intensywnie odchudzałam i zrzuciłam kilka kilo. i wtedy zaczynałam z wagą 88 kg z tego co pamiętam (trochę jak przez mgłę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2725 | |
Rozeznanie
|
Ale mam dziś urwanie głowy w pracy
![]() Wczorajszy film Jesteś Bogiem... Hm... Nie tego się spodziewałam po tych wszystkich dobrych opiniach i komentarzach ![]() ![]() ![]() Darialex dziękuję ![]() ![]() Martuszka sukienka cudo, ale idealną figurę musisz już mieć ![]() ![]() Żyrafka ja wczoraj znów byłam w Promodzie i widziałam kolejne 2 z nowej kolekcji ![]() Medziu święte słowa - co do kobiet i zakupów oraz załatwiania spraw poza wątkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Puchatku błagam znajdź mnie, przyjedź do mnie i nakop mi porządnie do tyłka - wtedy chyba dopiero się ogarnę ![]() ![]() Suzzi pączek ze śmietaną ![]() Soldus to faktycznie z Ciebie jest lepszy Syzyf ![]() ![]() Cytat:
hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Medziu smaku narobiłaś Sobie i Nam - i fotki jeszcze ![]() Turkusik wyświetliła mi się: Ogłoszenie, którego szukasz, nie jest już dłużej dostępne, ale znaleźliśmy inne ogłoszenia, mogące pasować do tego, czego poszukujesz. Można wiedzieć gdzie się chciałaś ze mną wybrać ![]() ![]() Soldus to skoro już o fryzjerskiej fali wspomniałaś ![]() Wasza Wyrafinowana koleżanka też lada dzień będzie odmieniona - Ombre hair ![]() ![]() ![]() Czarna ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowany- Powiem Ci, ze ja też nad ombre myślę. Jestem ciekawa efektu u Ciebie. Chętnie zdjęcia zobaczę. Ja prawdopodobnie przy kolejnym farbowaniu pomyślę o cieniowaniu włosów kolorami, a teraz jeszcze klasycznie pofarbuję całość.
Przestałam jeśc w końcu Merci ![]() Mam postanowienia ![]() ![]() ![]() Może któraś z Was jest chętna do wspólnego dbania o włosy? Byśmy relacjonowały czego używamy, jakie sa efekty itp. Wiem, że są wątki o włosach, ale pomyślałam, że pierw poszukam bratniej duszy tutaj, a w razie czego ruszę dalej w wizaż ![]() Piję sobie wlaśnie drugi kubek pokrzywy, a zaraz ostatnia w mydlarni czerwona herbatka ![]() Mój Ex chciał do mnie przyjechać (już do Gdn) w piątek, a w sobote o 4 rano ruszyc z powrotem do Olsztyna, bo idzie w sobote do pracy. Okazało się, że piątek mam wolny od kina(tylko inne sprawy muszę pozałatwiać, ale tam mogę iść z nim), dlatego przyjeżdza już w czwartek (jutro) wieczorem. Piszę o nim Ex, bo tak był tu nazywany aczkolwiek można go nazwać 'Kandydatem na mojego mężczyznę". |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Rozeznanie
|
Soldus ja bardzo chętnie ale jestem zielona co do tego jakie odżywki są dobre gdzie je można kupić i wogóle
![]()
#2728 |
|
soldus ja chce zacząć dbać o włosy. ale jestem zielona w tym temacie
![]() WyrafinowanySmak jak dobrze pamiętam to ogłoszenie dotyczyło jakiś bezpłatnych konsultacji z dietetykami czy tam warsztatów o zdrowej żywności. w każdym bądź razie dietetyka. dziewczyny- potrzebuję rady, takiej życiowej (to będzie troche przydługawe) od jakiegoś miesiąca nastawiłam się na to, że w przyszłe wakacje chcę jechać na work and travel do stanów. na całe 4 miesiące od czerwca do końca września. wiem jakie kwoty wchodzą w grę i to mnie trochę przeraża bo przecież jakby nie było jestem studentką ![]() ![]() ratuje mnie fakt, że utrzymują mnie rodzice,mogę jeszcze kilka złotych odłożyć z tych pieniędzy od nich, ale muszę koniecznie iść do pracy. teraz myślę jak to rozwiązać czasowo. studiuję dziennie, ale tak naprawdę jeśli uda mi się to dobrze rozwiązać to co 2 tygodnie będę miała 3 dni tygodniowo wolne plus weekendy i jeszcze jeden dzien gdzie mam 1 zajęcia. chyba że jeszcze lepiej to jakoś wykombinuję. w każdym bądź razie jestem przerażona, bo z jednej strony muszę łapać doświadczenie zawodowe- i tutaj myślę o bezpłatnych praktykach (naprawdę wierzcie mi, wolałabym pracować za kasę, ale moim celem desperacko jest łapanie doświadczenia) ale jednocześnie jestem świadoma że od października MUSZĘ zacząć zarabiać pieniądze żeby opłacić wszystkie koszty WaT. więc myślałam, żeby iść pracować do galerii ![]() ![]() co o tym myślicie? próbuję podejść odpowiedzialnie do tematu, ale jak o tym wszystkim myślę, to mnie to trochę przeraża- żeby nie było, szukam właśnie ogłoszeń z praktykami itp, i wiem w sumie w jakiej galerii szukają sporo sprzedawców i nie byłoby pewnie jakiegoś wielkiego problemu z dostaniem pracy (chociaż październik się zbliża, to nie wiem)
#2729 |
Rozeznanie
|
Soldus obiecuje, że fotki będą
![]() ![]() Turkusik uuu to szkoda, że już wygasł temat - bo chętnie bym się wybrała w wolnej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Turkusiku a nie możesz iść na staż,ale płatny finansowany z UP? Po pierwsze zdobędziesz doświadczenie po drugie kasę.. A z tego co wiem to stażowe ma teraz wynosić tyle ile najniższa krajowa,do tego wolne weekendy i praca po 8h.. Ale można dogadać się z pracodawcą i mieć wolne w dn szkoły za to w wolne od szkoły szła byś na staż.. Nie myślałaś o tym?
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Wyrafinowana chcesz to się podzielę z Tobą ![]() Sodlusiku Kochanie ja też mogę się przyłączyć ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.