![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Pokszyfko zdróweczka dla małej, nasz dziś też dużo kupek zrobił, no i bardziej takie wodniste aż się boję czy czegoś nie podłapał... :/
Co do tych nosideł to my mamy coś podobnego z tymi zatrzaskami tylko że z jeansu. też by mogło być ale wolałabym coś bardziej stabilniejszego itp. Te z tym stelażem są rewelka, muszę pooglądać ceny i w razie co w przyszłym miesiącu zamówię. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Ja dziś zaś mam alergie na TZ, masakraaaa ! ![]()
#2702 |
Rozeznanie
|
ale cisza
witamy wieczorową porą mała juz spi dobre pół godzinki ciekawa jestem jak dzisiejsza noc, poprzednia od 1 do 3 mała urządziła sobie czas zabaw, smiała sie, gadała, płakała, rozebrała sie ze spodni i skarpet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2703 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki my jutro kontrolę mamy w poradni rehabilitacyjnej. Trzymajcie kciuki, proszę żebyśmy nie musieli znów na ćwiczenia jeździć
![]()
#2704 |
Zakorzenienie
|
Mamusie ja znów z doskoku
![]() poiedzcie mi, proszę jaką butelke kupić, żeby Michałek nauczył się z niej pić? (narazie nie umie pić z butelki) a chcę go nauczyć, żeby mleko modyfikowane zacząć mu podawać. Chce do roku skończyc kp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Rozeznanie
|
Domi o ile mój wode z butli pił to mm za nic w świecie (miałam z aventu i tommee tippee).Teraz udaje mi się wcisnąc ok 100 ml mm dziennie ale tylko i wyłącznie z doidy lub zwykłego kubka.
Dominej ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Saro a co to "doidy" ? ![]() dominej równiez kciuki trzymam!!! pokszyfko zdrówka dla Niuni! Princ a porobisz focie mieszkanka nowego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co to za koleżanka w tej pracy? jakaś bardziej doświadczona? wcześniej nie pracowałyście razem?? Jej ale głąb ze mnie no jak nowa to nowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- na te nosidło poluję ![]()
Świat nie sądzi czynów ludzkich wedle ich dobroci, ale wedle ich piękności; nie wedle tego, czy są sprawiedliwe, ale czy wielkie; nie wedle ich rozsądku, ale wedle ich nadzwyczajności. Edytowane przez janeczka7891 Czas edycji: 2012-09-13 o 20:12 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
BĘDĘ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
Pokszyfko zdrówka dla maluszka:-D
Dominej trzymam kciuki:-D Domi ja daje mm i picie butla avent,ale pierwsze 5razy mm dawał tz bo młody odemnie nie chciał,pluł,teraz jak już załapał niema znaczenia kto mu daje;-) ja też planuje całkowicie zakończyć kp do roku...będzie ciężko bo lubię karmić piersią :-D ale później może być gorzej skończyć...mam w godzinie przykład,dziecko samo podchodzi do mamy jak na ochote,wkłada rękę za bluzkę i woła daj ,nie ważne gdzie jest;-)
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-09-13 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
doidy to taki krzywy kubeczek
![]() dziewczyny mam pytanie bedziecie szczepiły dzieci na pneumokoki i meningokoki bo kurde nam pediatra polecał i tak sie teraz naczytałam o tym dziedostwie to aż mnie ciary przeszły i my sie chyba zdecydujemy na to.....kurcze z kasą troche krucho ale wole zapłacić niż pluć sobie później w brode, że mi szkoda było 300 zł a teraz dzieciątko sie męczy pfu pfu pfu nie kracze nawet żebym nie wykrakała....
#2711 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
Dominej
![]() Domi nam akurat Nuk first choice podpasowal,aventu nie chciała,moze za twardy?bo Nuk ma dość miękkie smoczki |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Uciekam na Kuchene rewolucje.
Miłej nocki Maminki ![]()
#2714 |
Zadomowienie
|
My z Nuka mamy kubeczek
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Ja czekam na "Przyjaciółki" na polsacie.
#2715 |
Rozeznanie
|
Domi dokładnie jak basiula napisała
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/doidy-cup-rewelacy...613340370.html Mleko u nas bebiko ha-ale u nas alergia. Podobno najsamczniejsze jest nan i bebiko, od ped wiem,ze z bebilonem trzeba uważać bou niektórych rozluźnia stolce (u nas bebilon ha powodował sluz w kupce). Ja tez oglądam kuchenne...Oglądałyście poprzedni odc?Gessler sie pyta o przepis na botwinkę a chłopack-najpierw obróbka wstępna czysta ogórka ![]()
28.11.2011 ![]() ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-09-13 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
Chyba zadnej rewolucji nie będzie...matko jakie rozkapryszone babki.
#2718 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zmyslkobiety - co za babki, wyjechały z tym bananem! mam nadzieję ze nic małe nie wyjdzie... Kuchenne rewolucje... widziałam to z ogórkiem, myślałam ze padnę, zastanawiałam sie co to jest ta obróbka czysta ogórka i jaka to jest brudna? ![]() idę spać! dobranoc... dobrze ze jutro piątek, a i kończymy 10 miesięcy! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zadomowienie
|
jakos ostatnio nie starcza mi czasu żeby na wątek zajrzeć i podyskutować
![]() ![]() Młoda marudzi strasznie - tzn w dzień jest ok, ale wieczorem... ![]() zasypia przed 20:00, potem do 24:00 kilka pobudek - mm, ból brzuszka, cyc (niepotrzebne skreslić ![]() ![]() ![]() ![]() no i w nocy tradycyjnie 2-3 razy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- w związku z powyższym - domi7ks doskonale Cie rozumiem niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Pozazdroscilam wam nieprzespanych nocek i tez sobie nie pospalam
![]() Sie dziecie o 23:30 obudzilo i postanowiło nie spac.pamietam,ze o 2:30 patrzylam na zegarek,ale co było dalej???? Teraz siedzę i poganiam młodego ze śniadaniem,bo co chwile sie zapatruje gdzieś i zapomina o jedzeniu...(pól bułki 15 minut) |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
witam z rana i...chyba nie mam nic wiecej do powiedzenia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
OlusiaS
pewnie młody sie zakochał- to juz ten wiek? ![]() Kasia o codziennych i mniej "ciekawych" tez chetnie posluchamy ![]() ja np. teraz karmie młodego.. parówka z szynki bo... mleczna kaszka pluł :/ burak sie gotuje na deserek pogoda juz dzisiaj lepsza ![]() Domi7ks jak butla ni idzie to niekapka spróbuj- moje znajome tak rob ia...... i j sie przymierzam do przejscia wieczorem/w nocy na mm- mam hippa podobniez tez smaczny i tresciwszy... ale po weekendzie sprobujemy chyba- bo tez sie budzi w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zadomowienie
|
domi7ks my mamy butelkę canpol i aven i z obydwu ładnie pije.
u nas już lepiej, przynajmniej niunia nie ma temperatury. kupcki dalej robi wodniste, ale ich częstotliwość zmalała. brzydko, szaro i ponuro i wczoraj miałam spiecie z tż i już wogóle ehhh...niech ten @ przyjdzie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
hejka u nas nocka poko tylko mały sie obudził o 6:30
![]()
#2725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DOBRY ![]() Nie wiem co to moje dziecko dzisiaj sobie wymyśliło, ale o 5 siadła w łóżeczku i sobie gadała ![]() ![]() Na 12:30 jade do dentysty, boje sie jak zawsze. Dupa mokra jak wstaje z fotela, o plynących rękach już nie wspominając... Masakra, gorzej niż dziecko.. Boli mnie troszkę ząb, jakaś dziurka się pewnie zrobiła eh Jak Sara zauważyła na fb, niunia obchodzi dzisiaj imieniny ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Jak się już urządzimy? Czy takie bez mebli? Mam tylko problem, bo u małej w pokoiku są pomarańczowe ściany. A mebelki aż dwa są różowe, a i jeszcze wisząca półeczka, ale nie wiem czy będziemy wiercić dziury, no i nasza biała szafa tam bedzie stać. I jakoś nie wiem czy mi sie to widzi do pomarańczu, a świeżo malowane... Mogli białe zostawić.. U nas w dużym jasny żółty to ok. Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-09-14 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem my mlieśmy głośne te koopy-strzelające i śmierzące[/QUOTE] u nas od wczoraj takie kupki ![]() ![]() ale dzis juz troche lepiej to wyglada,i lepsze kupki robi domiej ![]() Cytat:
mszpilko ![]() princ a nie chcesz sobie przemalwoac tych scian? ![]() mialam wczoraj wieczorem pisac,pozaznaczalam sobie wszystko i prad wysiadl ![]() mala spi,wiec uciekam sie ogarnac milego weekendu mamcie
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Nocka w miarę ok ![]() ![]() Nika Dzisiaj Paulince też dałam kawałek parówki ale nie chciała jej jeść ![]() Ja też karmię jeszcze cycem a już chcę skończyć za tydzień mam weselicho i nie wiem co zrobię ![]() ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
![]() U nas dzisiaj też ciemno buro i szaro. U nas z 4 wyrzynających się zębuli 3 juz są, czekamy na czwartą dwójkę, broda to chyba H. zgnije od śliny ![]() Princ wszystkiego najlepszego dla Roksanki ale ja na fb dzisiaj nie byłam więc chyba mnie z kims pomyliłaś ![]()
28.11.2011 ![]() ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-09-14 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
przynieś lepiej %% na wątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Basiula nieźli jesteście z tą kupą!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Wtajemniczenie
|
Wariateczka
ojej.... oby te koopy poszły akysz! ![]() ![]() Nettka ja byłam na weselu ale z małym i do 23godz. ... nie było wyjścia... moze by i usnął z babcią bez cyca- ale jak sobie pomyśłam i wyobrziłam że zasypia z wycieńczonego płaczu to mi się zabawy odechciewało-więc poszliśmy razem ![]() piekna pogoda za oknem idziemy na spacerek zaraz ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Basiula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.