![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
biedronka91 super, oby tak dalej
![]() 11gabriela11 taki "foszek" to żaden problem, pewnie jeszcze dzisiaj się odezwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem, że pierdoła dlatego się nie przejmuję. Po prostu w ostatnim czasie to ja się głównie do niego odzywałam. Ja zaczynałam ale teraz mam to gdzieś. Wiem że się odezwie jak już sobie przemyśli wszystko i zatęskni za mną. I po co te nadskakiwanie... ja nie wiem. Z jednej strony jak nie możemy być razem to chociaż chciałam go zawsze utwierdzać, że mi zależy z dnia na dzień coraz bardziej. Bo znowu nie chcę żeby odległość nas od siebie oddaliła. W co wątpię. Ale teraz oleję go. Niech trochę odpocznie. A ja się pouczę i wyłączę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie mojego tak utwierdzałam, że tęsknię, że kocham i co teraz z tego mam, ehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Rumuński jest podobny do hiszpańskiego? Bo jak dla mnie to podobnie brzmi.
![]() 11gabriela11 Pewnie! Niech teraz on się postara! ![]()
![]() |
#2705 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny, życie byłoby taaaakie piękne bez sesji!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Ja mam w sumie luz w sesji, tylko jeden egzamin mnie czeka, a tak to miałam pełno różnych prac pisemnych na zaliczenie... Tylko moja praca magisterska mnie dobija. A co do nauki języków to ostatnio opadłam z sił, odkąd sie źle dzieje miedzy mną a TŻ nie mam ochoty wcale sie uczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Rozumiem.
![]() Dlatego zwłaszcza jak się źle dzieje, to powinnaś się uczyć! To dla Ciebie, nie dla niego! ![]() 11gabriela11 Ja miałam zamiar uczyć się od maja i znam może 20 słówek, tragedia. ![]() ![]() Niestety, teraz gorący okres i nie ma czasu na dodatkowe sprawy..
![]() |
#2709 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak się źle dzieje to ciężko o motywację ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() Jak się trzymacie? Ja wczoraj słabo się czułam ale to przez ten stres i nerwy podejrzewam w ogóle apetytu nie miałam, ale dziś już lepiej. Pogadałam wczoraj z tż siostrą i doradziła żebym wyluzowała, że on taki poprostu jest i wyluzowałam i zauważyłam zmiane nie chowa się na fb ![]() Dziś i wczoraj na angielskim byłam jutro czeka mnie egzamin, kazałam tż trzymać kciuki żebym zdała ![]()
![]() |
#2712 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sylwusia238907 powodzenia na egzaminie! A ja właśnie rozmawiam z mamą, już nie wytrzymałam i tak po krótce jej opowiedziałam co mi mój nagadał... Moja mama uważa, że ściemnia, mówi żebym sobie dała z nim spokój i że zasługuję na kogoś lepszego. Ja sama czuję, że to wszystko co mi nagadał jest baaaardzo dziwne, tylko nie mogę do siebie dopuścić, że mógł mnie tak okłamać. Poczekam aż zadzwoni i mi powie co i jak, niech to wszystko jakoś wytłumaczy. Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Konto usunięte
|
11gabriela11 Ja mu ufałam do tej pory we wszystkim. Ale nie rozumiem tego co się teraz dzieje, przecież szef nie może mu zabronić mieć narzeczonej, żony (wtf?), co ma życie osobiste do pracy? On jest dobrym pracownikiem, ma tam odpowiedzialne stanowisko i dużo na głowie, rozumiem, że szef nie chce żeby w pracy rozpraszała go dziewczyna/dziewczyny, ale przecież ja nie muszę pracować z nim, mogę pracować na dole albo w ogóle w innej firmie, więc nie rozumiem tych jego (mojego TŻ) obiekcji. Zresztą wątpię żeby Ramon (szef) w ogóle pamiętał o moim istnieniu. Po prostu kilka osób nagadało mu jakichś głupot na mojego (a może już nie mojego?) TŻ. Dla mnie to jest mocno pokręcone i jakieś takie nie do uwierzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie też szef to jakaś porażka, nie powinien mieszać życia prywatnego do zawodowego
![]()
![]() |
#2716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Konto usunięte
|
Mój TŻ ma 32 lata, jeśli on nie rozwiąże tej sytuacji na swoją/naszą korzyść to moim zdaniem tylko dlatego, że nie chce. Mam nadzieję, że nie będzie nic kręcił i powie mi wprost o co chodzi, jeśli nie chce ze mną być to chcę o tym wiedzieć, jeśli mnie nie kocha niech mi o tym powie po prostu. Nie zniosę zasłaniania się pracą, napisałam mu, że dla mnie to nie powód do rozstania, jedyny powód jaki dla mnie istnieje to taki, że mnie nie kocha i nie chce być ze mną, innego po prostu nie uznaję.
W każdym bądź razie niech sobie nawet nie wyobraża, że jeśli mnie zostawi to ja nie pojadę tam do pracy. Tym bardziej tam pojadę i będę miała dziką satysfakcję z dręczenia go, bo wiem, że nie pozostanie obojętny na moją obecność, jeszcze będzie błagał o wybaczenie ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że po rozmowie z mamą jakoś mi lżej, przynajmniej na chwilę ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
na pewno wszystko będzie okey. Zobaczysz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ale z drugiej strony przydał by mi się teraz bo akurat opracowuje sobie tematy o Turcji... eh.. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 |
Raczkowanie
|
Frumoasa Domnisoara jak jest po rumuńsku: kocham Cię? bo mnie to tak zastanawia
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- no zobaczymy czy napisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Konto usunięte
|
Po rumuńsku kocham cię to "te iubesc"
![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
po turecku: seni seviyorum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Nie dziwię Ci się, że lubisz je słyszeć lub widzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
to masz tutaj wesolutką turecką ;D
http://www.youtube.com/watch?v=CPVlePdUroI lub https://www.youtube.com/watch?NR=1&v...ture=endscreen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Konto usunięte
|
Dziękuję, ale jakoś wolę te moje "katy", nie wiem sama dlaczego lubię sobie sypać sól na ranę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
aj też tak mam czasami ;D dobijam się piosenkami Avril które oboje uwielbiamy a są o tęsknocie i pożegnaniu. :/ ehhh..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
U mnie w sumie nic nowego... Czekam aż L wróci z pracy... pewnie troche pogadamy i obejrzymy jakieś NBA
![]() ![]() ![]() Dziś w nocy przebudziłam się o 5 i co? Właczyłam ostatnie minuty gry jego ulubionej druzyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Konto usunięte
|
Ja słucham kilku piosenek na okrągło, mam już swojego ulubionego rumuńskiego wykonawcę nawet
![]() ![]() A teraz męczę to: http://frumoasa.wrzuta.pl/audio/4cWm...pune-mi_iubire lucyohlucy mój TŻ jest fanem piłki nożnej, a konkretnie Realu Madryt ![]() A mi już z tych nerwów waga leci ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze przy kryzysach i rozstaniach chudnę 2-4 kilo. Ale potem wraca, kilogramy zawsze wracają...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.