|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Esia ja też wyposzczona strasznie jestem
![]() Fiol ładny podpis dodałaś ![]() Elizka a na avatarze to Ty jesteś? Monia ![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cześć kochane
![]() Nie mam na nic czasu ![]() Jak tam ciężaróweczki ![]() ![]() Perse gratuluję kochana z całego serca i mocno trzymam kciuki ![]() Kocurku kiedy mnie odwiedzisz?? ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Kocurku własnie doczytałam że Ty też ujrzałaś II kreski ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cynamonowa współczuję i przytulam ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to lista typowań: Czarnula 26.11 Perse 28.11. Elizabarbara 2.12 Fiolusiek 6.12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Konto usunięte
|
O 15 zjadłam bułkę, a teraz CAŁĄ paczkę chrupek Monster.....
Dasti dziękuję ![]() Jak tam u Ciebie i u Olka, jak w pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37723087]O 15 zjadłam bułkę, a teraz CAŁĄ paczkę chrupek Monster.....
[/QUOTE] a na zdrowie niech wam wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Maga, niestety nie
![]() A ja sie mialam odchudzac (przytylo mi sie w ciazy na encortonie z 7kg), ale brak mi motywacji. Zjadlam 2 batony i kanapke z bialej bułki.. a mialam nie jesc ani pieczywa, ani slodyczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Eliza... To jeszcze nie czas na takie postanowienia. Teraz musisz być dla siebie dobra, rób sobie jakieś małe przyjemności (sory że tak piszę, ale dla mnie baton jest czasem przyjemnością). Potem pomyślisz o wadze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37723087]O 15 zjadłam bułkę, a teraz CAŁĄ paczkę chrupek Monster.....
Dasti dziękuję ![]() Jak tam u Ciebie i u Olka, jak w pracy?[/QUOTE] Echhh u mnie tak sobie : 10 listopada umarł mój ukochany kot ![]() ![]() A Ty jak się czujesz?? Kto Cię prowadzi?? Bierzesz jakieś dodatkowe leki? Na kiedy masz tp? ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie kochana potrzebuje, porady.. Czy teraz mogę pofarbować włosy?? Wyglądam okropnie.... ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37723423]Eliza... To jeszcze nie czas na takie postanowienia. Teraz musisz być dla siebie dobra, rób sobie jakieś małe przyjemności (sory że tak piszę, ale dla mnie baton jest czasem przyjemnością). Potem pomyślisz o wadze...[/QUOTE] Ja po # zrobiłam sobie sexi sesje zdjeciowa. Musiałam coś ze sobą zrobić i trochę mi to pomogło....zrobiłam rzeczy, których wczesniej bym nie zrobiła... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Strasznie mi przykro z powodu kotka ![]() Ale dobrze, że cała reszta OK. Mam nadzieję, że w pracy masz lepszych pracowników, niż ostatnio... Dziękuję, to na razie 5t3d, jest OK, czasami mnie mdli, ale bardziej się stresuję, jak wszystko jest OK. Chodzę do takiej lekarki, ma gabinet bardzo blisko mojego domu, a w razie W - pojadę do tego lekarza, o którym kiedyś pisałam. Z nią miałam kontakt w szpitalu i dość dobrze ją wspominam. Miałam duży problem z wyborem lekarza, teraz każdy wybór nie będzie dobry (jeden niewystarczająco dobry, drugi za daleko,.....). Biorę duphaston i silny kwas foliowy. Siedzę od piątku na zwolnieniu i wszystko robię na luzie. TP mam (net mi wyliczył:P) na 20.07 ![]() Jesteśmy dobrej myśli z TŻem. Odganiamy złe scenariusze. Czuję się jakaś spokojniejsza w tej ciąży. W tamtej miałam od początku złe przeczucia :/ Może teraz tak mam dlatego, że wiem, że na większość rzeczy nie mam wpływu... Robię wszystko, co mogę i pozostaje mi tylko mieć nadzieję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Dasti tak mi przykro z powodu kotka, wiem co czujesz
![]() A Olek jak się chowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi z powodu kota..wiem, że to jak cżłonek rodziny... ![]() ![]() Wiesz co, poczekam do 30.11 na USG wtedy zapytam lekarza. Jeśli mi pozwoli to w grudniu bym przyszła...bo patrzec na siebie już nie moge... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
2 pory
2 puszki groszku 1 puszka kukurydzy 4 ogórki konserwowe 7 jajek majonez winiary 400 ml sól, pieprz do smaku umyte i pokrojone pory spażam 1-2 min. odcedzam, ogórki i ugotowane jaja na twardo kroję w kosteczkę, kukurydzę i groszek odcedzam. Wszystkie składniki łącze, mieszam, przyprawiam do smaku. Tak wyglądała moja niedzielna: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Maksi chyba wyliżę monitor
![]() ![]() Macie jakieś sprawdzone przepisy na jakieś ciepłe danie na chrzciny ![]() Na obiad pewnie standard rosół+ schabowy, a potem chciałabym podać jakieś ciepłe danie, ale nie mam pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bigosik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
ja się bałam nawet kichać...
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37720705] I wstąpiłam do Lidla i przypadkowo mam prezent na Mikołaja (albo na Święta, jak stwierdzimy, że Mikołaja nie robimy) dla TŻa ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie sądzicie, że czas na typowanko dla Eseski? ![]() [/QUOTE] też uwielbiam puzzle, jak ja dawno nie miała czasu ich układać ![]() esia ja stawiam na 1.12.12
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Esia ja stawiam 30.11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
![]() a jak Olek? wciaz z babcia? masz nowego pracownika? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37723087]O 15 zjadłam bułkę, a teraz CAŁĄ paczkę chrupek Monster..... [/QUOTE]i gites ![]() ![]() Berbie, jak? kciuki pomogly??? Eseska, życzeniowo to ja Ci polecam 3 XII. Bedzie Zosia miec fantastyczne astrologiczne blizniaki ![]()
![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
na dziś pomogły. dziękuję. jednak nie zaszkodzi jak jurto też będziecie trzymały.
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A tak swoją drogą zerkam teraz na wątek mam V-VI, jak to jest możliwe, że dziewczyny z terminem porodu na koniec maja już znają płeć? Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-20 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() No więc mój smok waży 480g i jest niegrzeczny przed chwilą myślałam że przerycze cały wieczór ale poczytałam troche na internecie i mi się polepszyło No więc wszystko jest pięknie, idealnie się rozwija, serduszko zbudowane itd cud miód ale.. no własnie jak zawsze ALE zastawki się nie domykają (serce pompuje za dużo krwi i sie nie domykają) na 99% przez fenoterol który biore na skurcze.. także ide jutro do lekarza i mam nadzieje że mi je odstawi. czytałam teraz na czym ta wada polega o właściwie bardzo dużo osób ją ma tylko o niej nie wie.. ogólnie nie daje jakiś konsekwencji czy objawów (bo ja to myślałam że koniec świata), ale bardzo duża szansa że jak odstawie leki to się domkną, łożysko się przykleiło to i zastawki się domkną prawda? ![]() ale już nie schizuje.. poporstu zawsze musi byc coś nie tak, ale zaraz później musi być dobrze żeby nie było nudno ![]() mały obrócił się tyłkiem i nie ruszyl ani troche więc widzieliśmy uszy i pupe ![]() za 2 miesiące znów jedziemy do kontroli a i odstawiam acard, bo ta Pani powiedziała ze w 3 trym trzeba monitorować przepływy co miesiąc przy acardzie bo zdarzają się przypadki śmierci dzieci, wiec jak usłyszałam o smierci to odstawiam raz dwa, bo mi nie ma kto tego monitorować Mi też się tak wydawało, na szczęście nie sprawdziłam i Ty też nie sprawdzisz żadnego "W" ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37716802]Choć odganiam te myśli i nie zakładam czarnych scenariuszy, to czasami tak myślę, że jakby coś się miało stać, to nie tak późno.... ![]() ![]() ![]() Ani trochę się nie dziwie że tak myślisz.. ja tez tak chciałam ze najlepiej żeby odrazu się stało, na początku, a w Twoim przypadku to całkiem zrozumiałe... Cytat:
![]() a z seksem to pozwolił w II trym ale ciągle coś sie działo więc i tak nic z tego, zresztą sami się baliśmy bo przynajmniej w moim przypadku im większe dziecko tym większy strach o nie... ale brak doskwiera strasznie! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37720705] Dziewczyny nie sądzicie, że czas na typowanko dla Eseski? ![]() No nareszcie ![]() Cytat:
![]() Esia daj znać co doktorek powiedział, ja typuje na ten tydzień 24,11 ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-11-20 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Witam po długiej nieobecności....
cynamonowa, elizabarbara- tulę Was mocno, my AM znamy ten ból, nic więcej nie napiszę bo myślę o Was i wszystko wraca.... ChocoCherry - witaj kathe, Perse, kocurku- kciukam cały czas, niech fasolki zdrowo rosną Natalia-- 100 lat dla Mikołaja! ale kawaler! (P.S. Natalko- nie ogarniam, dzisiaj nadrobiłam forum po 3 tygodniach a w telefonie mam kilka smsów na które nie odpisałam od zeszłego tygodnia ![]() agusia, fioluś- znam te przeprawy z NZF i bioderkami... kunia- niech internet będzie Twoim sprzymierzeńcem, rób zakupy na allegro bo naprawdę mało czasu monika- cena szafy- padam ![]() Lucy- znowu katraki? eh, u nas też, dzisiaj odroczyliśmy szczepienie do piątku.... inutilku- to oczy na około głowy bo Julek "podróżuje" na całego.... ![]() pani- wyleżysz szczęśliwie Torreasiątko, wiem, że chciałabyś zacząć się ruszać ale cel najważniejszy ![]() bacha- są pierwsze kroczki? kiedy Tz-et wraca?? BERBIE- pracujesz czy masz urlop? esesia- myślałam, że już jesteś rozpakowana ![]() Maga - robisz zakupy? maksi- co teraz działacie w nowym domku?
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37724931]
A tak swoją drogą zerkam teraz na wątek mam V-VI, jak to jest możliwe, że dziewczyny z terminem porodu na koniec maja już znają płeć?[/QUOTE]u nas niektore laski na I genetycznym juz wiedzialy ![]() i to jest wazne! reszta- bedzie dobrze, nie ma inaczej! ![]() ![]() co u Was? jak w pracy? jak Kasia? jak maz w nowej sytuacji???
![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani mam nawet fajną fryzjerkę ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() przepraszam,ze nie udzielam sie ostatnio,ale doba dla mnie zwyczajnie za krotka jest ![]() ![]() pozdrawiam i sciskam
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
synek-Torresinek
![]() rozumiem(y). ukochaj od e-ciotki Maluszka!!!! ciesze sie ze sie odezwalas! ![]()
![]() |
![]() |
#2730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cholerny Fenoterol :/ Ja nie wiem, czy mi przypadkiem nie rozregulował ciśnienia, u Ciebie to... Trzymam kciuki za Was ![]() Ta, moi znajomi też. Jakież było zdziwienie, gdy po II genetycznym się okazało, że sukienusie poczekają na kolejne dzieciątko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.