|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VII
Cytat:
mamy piękną zimę tej wiosny, więc zapowiada się cieplutko męczę się z @, która już po prostu przegina , a oprócz atrakcji w pracy liczę na szybką realizację końca studiów a u Ciebie? odpoczęłaś po nauce?
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz moge jechac odebrac dyplom - tylko oczywiscie w dni robocze w godzinach mojej pracy takze musze brac urlop..a poza tym sporo pracy u mnie i u tz, widujemy sie głównie wieczorami jak kładziemy sie spac
|
|
#2703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narzekałam w lutym, ale juz jest koniec marca, wytrzymam no własnie i gdzie tu czas dla siebie - zresztą przecież mam tak samo, nawet w weekendy
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze sie udalo---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Szkoda ze wredota przyszla.
|
|
#2705 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
próbowąłam dzisiaj napisać parę słów ale nie szło ze szpiegiem normalnie. Tak na szybciora: u mnie po staremu. Tż odzyskał siły i pedałujemy Małolata dzisiaj przychodzi na obiad. Taka cisza bez niej w domu![]() Mysiu, to za chwile można się będzie przytulać ![]() Nati, znowu idziemy łeb w łeb Izuś, widzisz jak Tż szybko znajduje nową pracę. Gratulacje ![]() Rudziak, normalnie zdobywasz tytuł "Mamuśki 2013". ![]() Basiu, odpoczywaj, co? wyjaśniła się sprawa nieobecności Wiki? Arletko, trzymam mega kciuki. Oby było po Clo. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
ja mam umyte okna, kupiony zielony obrus w biedronie. Na tym jakby koniec ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie śnieg nie ustępuje i nic nie da się zrobić.No szkoda, a Ty Basiu jak się czujesz?? |
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Agabiwro przecież nie opuszczę Cię w staraniach skoro idziemy równo
![]() Przeczekam ten miesiąc i będzie dobrze ![]() Tymczasem mam tyle roboty... ale nudzi mi się, bo człowiek odpowiedzialny za część roboty się spóźnia i przez to ja nie mam co robić Wcale mnie to nie cieszy bo mam opóźnienia przez to... no ale co zrobić?
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane w albumie macie nowe focie mojego Pierdelka
Dzisiaj śpi aż mu w dupce gra-aż się boje pomyśleć co będzie w nocy Agabiwro fajnie że jesteś oby się udało![]() Izka mówiłyśmy że wszystko będzie dobrze gratulacje dla TŻta![]() Koocurku cieszymy się razem z Tobą że Mały Kocurek rośnie i ma się dobrze,zdrówka dla Was ![]() Mysiu jak tylko @pójdzie to gwałć TŻta ile fabryka dała Coffe A mi się tam sprzątać nie chceArletko a jakie możesz mieć skutki uboczne tego Clo? Kami obyś miała dobre przeczucia co do fasolek fajnie by było jakby tu były same ciężarówki-ja już odpadam:PNati oby się udało tak jak sobie wyliczyłaś Zmykam bo Pindoleczek miauczy-trzeba pampka zmienić i po raz ENTY wyciągać cyca na wierzch buziaki Kochane moje
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
izunia gratki dla tż!!!widzisz stara sie chłopak, zawsze to co miesiąc jakis grosz, w miedzy czasei znajdzie nową lepiej płatną pracę
ruda no najważniejszym i najgorszym skutkiem jest zwiekszone ryzyko cp, z czego ja i tam jestem w tej zwiekszonej fazie ryzyka bo jedną już przeszłam cp, wiec się boje, ale mam nadzieje ze będzie dobrze, a te inne skutki uboczne to pikuś, jeden mam, taką gorycz w buzi,ale da sie znieśc.wszystko zniose byle miec takiego małego brzdąca jak ty a i po tym leku mogą być bliżniaki ![]() coś jeszcze komuś miałam napisać i zapomniałąm ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- zakochałam sie, zakochałam się w Kostku!!! aaa, no właśnie dziewczyny teraz sie musimy postarać o panne dla Kostusia
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze musze poczekac tydzien bo mam pojsc po swietach, w czwartek mam dzwonic bo lekarki ktore robia usg maja dac znac jak beda pracowac. I mam nadzieje ze odrazu w srode po swietach pojdziemy . Ide z Tz i Wiktoria bo bardzo chciala zobaczyc dzidziula ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- agabiwro te godziny sie nie wyjasnily . Do tej pani juz nie mam sily . Nie wiem czy w przyszlym roku nie bedziemy zmieniali szkoly . Zastanawiamy sie nad tym .
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Razem z Kostusiem bardzo dziękujemy za wszystkie mile komentarze
Maleństwo śpi,TŻ się kapie i zaraz rusza do mojego Taty na mecz.Ja skorzystam ]z okazji i położę się wcześniej żeby odpocząć troszkę![]() Arletko nie obraziłabym się jakbyś ze dwie kandydatki zmajstrowała ![]() Basiu to dziwne że nie potrafią Ci tego wytłumaczyć a co do zmiany szkoły to już blisko wakacji i będziecie mięli trochę czasu żeby pomyśleć nad zmianą szkoły bo to chyba najlepsze wyjście-nie ma co Malutkiej stresować. Zmykam do wyrka dobranoc moje Kochane Jesteście najwspanialsze na świecie
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Coffe przykro mi że @ przyszła
Arletko ja jestem pewna że będzie dobrze Ruda Kostuś jest przekochany ![]() Basiu fajne takie rodzinne usg
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-26 o 23:30 |
|
|
|
#2713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie damy ci poznac że zostajesz sama, my tu cały czas jesteśmy dziękuje za miłe słowa ha ha i wiecie ze wcale (jeszcze) mnie nie przeraża ciaża bliźniacza?jakby tak było też byłabym szczęśliwa,Bóg obdarzył by mnie podwójnie rolą mamy i wiem że dałabym rade ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
![]() a moze to będzie panienka dla Kostusia ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
dla fasolki warto znieść nawet najgorsze skutki uboczne
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Tż właśnie odebrał telefon że z rozpoczęciem pracy musi poczekać 2 tygodnie do miesiąca ehh
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
ja mam dzisiaj jakąś deprechę-Mały cały czas mi ulewa,czytałam że to normalne bo je szybko i ma mały żołądeczek ale mimo wszystko i tak się martwię.Chodzę i płaczę-podobno w połogu to norma bo hormony szaleją a co będzie jak dopadnie mnie Baby Blues? Aż się boję pomysleć Miłego dnia
|
|
#2716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieciaczki w domu zazwyczaj chudną więc się też nie denerwuj jak by tak Kostello miał. spadam, bo szpieg. Buziole
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=RudaEwcia25;4000565 4]Cześć Dziewczynki
ja mam dzisiaj jakąś deprechę-Mały cały czas mi ulewa,czytałam że to normalne bo je szybko i ma mały żołądeczek ale mimo wszystko i tak się martwię.Chodzę i płaczę-podobno w połogu to norma bo hormony szaleją a co będzie jak dopadnie mnie Baby Blues? Aż się boję pomysleć Miłego dnia [/kochanie spokojnie,przeciez to twoje pierwsze dziecko, pierwsze dni z nim, i ty i tz musicie sie wszystkiego pomału uczyc. mojej Julce do miesiaca czasu się ulewało, a teraz juz jest dobrze. jestes najwspanialsza mama na swiecie! pewnie hormony toba targaja ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- co to za szpieg???? bo nie czaje o co chodzi!
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam Kochane moje od razu mi lepiej.TŻ się właśnie dowiedział że już 2kwietnia wyjeżdża i jest załamany-nie chce nas zostawiać ale nie ma wyjścia bo kasa nam jest potrzebna.Czekamy obecnie na meble do pokoju a później bierzemy się za łazienkę,meble kuchenne zostają na koniec.No i ja jestem bez pracy,miałam w domu zostać do konca kwietnia ale poproszę żebym mogła dłużej z Małym być,mam nadzieję że pójdą mi na rękę i pozwolą ze 2lub 3miesiące dłużej zostać w domu żeby Kostuś był trochę odchowany.Arletko nasza Agabiwro ma szpiega w pracy który ją kontroluje i Biedactwo nawet nie może z nami popisać w trakcie roboty Agabiwro to ten Szpieg non stop się za Tobą czai Dziewczynki kładę się,TŻ się kąpie a powiedział że chce jeszcze ze mną pogadać-widzę że przeżywa wyjazd,Kostulek śpi-marudził troszkę ale zasnął.Czy mówiłam Wam jak bardzo mocno Go kocham? jest taki malutki a ja nie wyobrażam sobie że miałabym żyć bez niego Dam znać jutro jak będziemy po wizycie u Pediatry.Dobranoc Kochane
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda widziałam fotki malutka słodki i
za dwa tygodnie my jutro kończymy 12 tygodni
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Denerwuje sie tą jutrzejszą wizytą u gina Myślicie żeby "pomęczyć" go o to Clo?W sumie taki był plan- tak mówił,a ostatnio przez telefon mówił co innego
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Padam na twarz. W pracy moze byc szef mnie chwali ze sobie swietnie daje rade . Palce cale;-) ale krzyz to MASAKRA.:
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ostatnio koleżanka mi powiedziała żebym zrobiła sobie posiew na bakterie chlamide, ze ona utrudnia zajście w ciaze, tak się zastanawiam, ale głupio mi tak lekarzowi mówić ze chce, ajak zapyta dlaczego to co powiem?żadnych podejrzeń ku temu nie mam,zreszta i w zasadzie dopiero zaczynam leczenie wiec sie moze wstrzymam. jaks ię nie uda jeszcze ze 3 miesiace to już pewnie róźniaste badania będę musiałą robić to może wtedy. izunia i kciuki za wizyte!
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dziewczyny wrzuciłam do albumu fotke z nową fryzurą.
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak masz ładnie oczka pomalowane ![]() Cześć Ja mam znowu ogrom pracy. Ale jutro mam juz urlop, jedzieemy do Krakowa z mężem.
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami .
Ewcia u takich maluszkow to normalne ze sie ulewa. Mojej kolezanki dziecko ma ponad pol roku a jej sie ulewa. Jak karmisz malego mozesz po wszystkim ulozyc go na ramieniu i delikatnie poklepac w plecki az mu sie odbije ,poluz sobie pieluszke tetre na ramieniu na wszelki wypadek i upewnij sie czy nie ma zakrytego noska i buzki przez Twoje ramie . Ale mysle ze tak robisz . To troszke pomaga po posilku gakiemu malenstwu . Mojej malej tez sie ulewalo nawet jak ja poklepalam po pleckach. Nie chce zebys Ewciu mnie zle zrozumiala ale jesli tak robilas to przepraszam. Mojemu bratu tez to pomagalo jak byl maly i go nosilam . Ale jak mu sie pierwszy raz ulalo ma mnie to mama sie smiala z mojej miny a ja i tak sie nie zniechecilam. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Arlwtko mam nadzieje za nosze pod swoim serduchem dziewczyne dla Kostusia . Jakies mam takie wachania nastroju . Jak cos mi nie podpasuje to zaczynam sie drzec na Tz a pozniej placze . To mnie dobija .Staram sie byc spokojna ale nie zawsze mi to wychodzi. Izuniu trzymam kciukasy za wizyte.
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja już po wizycie.Jestem bardzo pozytywnie nastawiona
Lekarz obejrzał wykresy i powiedział ze ostatni wykres i progesteron jest bardzo dobry.Plamienia mogą być z tego że mimo dobrego progesteronu i wzrostu tempki pęcherzyk nie pęka.Zbadał mnie,zrobił usg .Pęcherzyka nie było,ale to dopiero 10 dc.Najważniejsze:dostałam Clo
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze z tego powodu w tym miesiacu arletka zobaczy II kreseczki a pozniej Ty . W miedzy czasie (lub w tym samym czasi)e inne dziewczyny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Basieńko o co mam się gniewać?robię dokładnie tak jak piszesz ale mimo wszystko bardzo Ci dziękuję bo każda rada jest dla mnie bardzo cenna
A co wahań nastroju uwierz mi że ja w ciąży też tak miałam i co najlepsze-sama byłam świadoma tego że jestem nieznośna![]() Izunia super że dostałaś CloMysiu w końcu odpoczniesz Kochana-należy Ci się ![]() My już po wizycie,czekaliśmy 40minut na Lekarkę TŻ skręca meble i bluzga jak nie wiem Miłego wieczorku![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Kami gratuluję i cieszę się że paluszki całe-dbaj o nie bo jak będziesz miała Bobaska to się baaardzo przydadzą
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Moze jak Tz sie jeszcze zdecyduje to ja zakacze ten watek poraz kolejny (cos ostatni wspominal o trzecim) a ja na to ze jeszcze drugie sie nie urodzilo a on o trzecim juz gada. Nawet tesciowa cos ostatnio ze jak sie zdecydujemy na trzecie to mamy zostawiac wszysko ale bez przesady pozyjemy zobaczymy. Pamietajcie ze jak Papierza beda wybierac to pomyscie o mnie ze moze w ciazy jestem
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko czekac na @,oby jak najszybciej przyszła i zaczynasz kuracje hmm...ja myślałam że skoro temperatura wzrasta to była owu i pecherzyk pękł, a jak temperatura nie wzrasta to pęrzerzyk nie pęka, tak to sobie mówiłam, wie moze i te moje pęcherzyki nie pękaja mimo wzrostu temperatury![]() najważniejsze że dostałaś lek ja jakoś zapobiegawczo pije magnez na to moje nieszczęsne endometrium bo to clo hamuje rozrost endometrium, a jak byłam na ostatnim usg to było małe, więc magnez i czasem lampka wina. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
najpierw urodzisz i musisz odchować drugie by potem myślec o trzecim. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- aha iza ja chodzę prywatnie do lekarza, wiec nawet jakby mi dał skierowanie to bym musiała płacic, chodzi mi tylko o to czy da. jaka ty chudzina jesteś, widziałąm fotki,a fryzurka sliczna, ja jutro jade do fryzjera, tylko nie wiem co będzie mi robiła, nie mam pomysłu.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

mamy piękną zimę tej wiosny, więc zapowiada się cieplutko
, a oprócz atrakcji w pracy liczę na szybką realizację końca studiów 
Juz moge jechac odebrac dyplom - tylko oczywiscie w dni robocze w godzinach mojej pracy
no własnie i gdzie tu czas dla siebie - zresztą przecież mam tak samo, nawet w weekendy

fajnie ze sie udalo

fajnie by było jakby tu były same ciężarówki-ja już odpadam:P