Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-25, 06:45   #2701
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Pozdrawiam z pracy...
Stary 2012-12-25, 11:35   #2702
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

I Dzień Świąt
Mąż do lasu pobiegł na wiewiórki Potem do babci fruniemy. Jutro rodzinka u nas mamy, tata, siostry/szwagierki, szwargry (w tym mój brat) i mała Alicja

kindzia, mów co mąż wykombinował. Jak się czujesz kochana?

Micia jak Laura? Dziewczyny pisały, że w Wigilię wychodzisz, tzn wyszłaś już?

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z pracy...
wyrazy współczucia
co robisz, że do pracy musisz iść
dyżur w szpitalu? strażakiem jesteś?

niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:35   #2703
kilianna
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam, by minęły one w atmosferze pełnej miłości, pogody ducha, radości A Nowy Rok niech obfituje w same sukcesy na polu rodzinnym i zawodowym

Kindzia, biedactwo! Łączę się z Tobą duchowo

A Micia wyszła z Laurą do domu!

Madzia!!! W pracy??? Współczuję
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:02   #2704
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Hej dziewczynki
Mam nadzieję że Wam święta spokojnie mijają
my zaraz zbieramy się do mojej mamy i przyjaciółki, ale z naszym psiaczkiem bo on towarzyszki jest
Za to wczoraj przy stole był wniebowzięty bo dostawał co chwilę karpia
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:20   #2705
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

wyrazy współczucia
co robisz, że do pracy musisz iść
dyżur w szpitalu? strażakiem jesteś?
recepcjonistka w hotelu...
Stary 2012-12-25, 12:22   #2706
Konto usunięte

Cytat:
recepcjonistka w hotelu...
macie ruch?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:36   #2707
ladystar
Zakorzenienie

Witajcie

Ale dzisiaj leniwy dzien, ja dalej w pizamie
Po wigilii bardzo milo, Maz cieszyl sie jak dziecko ze swojej nowej gry, ja dostalam od niego sliczne zlote mini kolczyki
Mam nadzieje, ze u Was bylo spokojnie, bo u nas wczoraj rano byla wielka wojna. Tak bardzo sie poklocilismy o to co kto robi i jak zle ta druga osoba robi to co robi , ze nie oddzywalam sie do niego az do wigilii u tesciow. Bylam taka wsciekla, najbardziej o tekst: "ale to jest zadanie kobiety!" Nie chce juz wchodzic w szczegoly, bo od razu mi sie cisnienie podnosi, ale przeszlo mi przez mysl, ze to nie beda fajne swieta Na szczescie juz jest bardzo ok

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 12:46   #2708
a u d r e y
Wtajemniczenie

Hej
Żyjecie? Ja ledwo, dożarłam się jak prosiak i od wczoraj pomiędzy kolejnymi partiami grzybów piję dziurawiec albo miętę

Dostałam od Męża 2 charmsy- kieliszek szampański z cyrkoniami i skuter- te już mam dwa

Byliśmy na "pasterce" u kumpla w mieszkaniu do 2 w nocy, a teraz wylegujemy się w łóżku Rozkminiamy czy nie pojechać na deske, ale jeszcze nic pewnego.

Miłego dnia

PS. Widziałam Laurkę z tatuśkiem na FB- urocze
Stary 2012-12-25, 12:52   #2709
Madziuniusia
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38280373]macie ruch?[/QUOTE]

tsaa... taki, że nawet kompa nie włączałam... ani jednego gościa, ani jeden telefon nie zadzwonil...
Stary 2012-12-25, 12:53   #2710
Konto usunięte

Cytat:
tsaa... taki, że nawet kompa nie włączałam... ani jednego gościa, ani jeden telefon nie zadzwonil...
u mnie w okolicy zamknęli hotel na okres świąt
Stary 2012-12-25, 13:31   #2711
nena1984
Zakorzenienie

u nas 2 wigilie obskoczone, zaraz idziemy na obiadek do moich rodziców i na kolację do teściów

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Byliśmy na "pasterce" u kumpla w mieszkaniu do 2 w nocy, a teraz wylegujemy się w łóżku Rozkminiamy czy nie pojechać na deske, ale jeszcze nic pewnego.
u nas w domu też była taka pasterka, tyle że do trzeciej, a ja jak przystało na "przykładną panią domu" poszłam spać zanim goście wyszli

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witajcie

Ale dzisiaj leniwy dzien, ja dalej w pizamie
Po wigilii bardzo milo, Maz cieszyl sie jak dziecko ze swojej nowej gry, ja dostalam od niego sliczne zlote mini kolczyki
Mam nadzieje, ze u Was bylo spokojnie, bo u nas wczoraj rano byla wielka wojna. Tak bardzo sie poklocilismy o to co kto robi i jak zle ta druga osoba robi to co robi , ze nie oddzywalam sie do niego az do wigilii u tesciow. Bylam taka wsciekla, najbardziej o tekst: "ale to jest zadanie kobiety!" Nie chce juz wchodzic w szczegoly, bo od razu mi sie cisnienie podnosi, ale przeszlo mi przez mysl, ze to nie beda fajne swieta Na szczescie juz jest bardzo ok
dobrze że kryzys zażegnany, nie ma co się kłócić w święta

Cytat:
Pozdrawiam z pracy...
ojoj współczuję. Święta w pracy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 17:23   #2712
(kicia)
Zakorzenienie

melduje że pierwsza wigilia w naszym domku się udała. Tylko genialny sąsiad po 12 w nocy zrobił taki juwel że zostaliśmy zmuszeni dzwonić po policję bo nijak sie nie dało ich uciszyć wigilia środek nocy a ten puszcza hip hop z masa przekleństw. Ja święta nie jestem ale kurde są takie dni w roku kiedy takie rzeczy są mega nie na miejscu nie raz były już tam imprezy ale wczoraj przegieli. Na szczęście szybko się uspokoili.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 18:41   #2713
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Wesołych Świąt!

Od niedzieli mam 38 stopni gorączki, w poniedziałek rano byłam u lekarza i dostałam antybiotyk, ale gorączka utrzymuje się nadal Na Wigilii byliśmy u moich kochanych Rodziców i ledwo wysiedziałam... A dziś rozłożyło mojego Męża... Mamy cudowne Święta - leżymy sobie chorzy przed telewizorem :/

Kindziu - współczuję pobytu w szpitalu

A tu Nasza choinka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00981.jpg (101,3 KB, 42 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 21:54   #2714
nena1984
Zakorzenienie

Wiki - śliczna choinka chociaż Twoim przypadku stawiałam na motylkowe ozdoby

Laski, Pretty Woman na dwójce

Stary 2012-12-25, 22:34   #2715
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Dziękuję W przyszłym roku będzie jodła kaukaska wymarzona z ozdobami motylkowymi, w cukierkowych kolorach Tą choinkę i czerwone ozdoby dostaliśmy "w spadku", bo nie mieliśmy kasy na kupienie takiej choinki i dodatków, jakie się nam marzą... A złote kupi moi rodzice, aby drzewko ożywić

Wiecie co - Mąż mi kupił pod choinkę między innymi książkę "50 twarzy Greya" i nie muszę się już męczyć przed monitorem kompa i oczywiście czytam, bo gorączka spadła troszkę Ale najważniejsze - taką wersję to ja widzę
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 22:38   #2716
Chatka
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38245626]tak w środę się urodziła o 7:35 3,7kg 56cm 10pkt [/QUOTE]

Super Widziałam na poczcie, słoooooodziacha

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam prasować firanki - nienawidzę firanek! Te moje są tak wieśniackie, że rzygać mi się chciało, jak je wyjęłam z pralki i Były lekko wilgotne i po przeprasowaniu zawisły w oknach i szpecą Nam pokój i kuchnię... Ale nie stać mnie na inne, więc dobre i takie - jak kiedyś będzie kasa to sobie kupię nowy karnisz i piękne firaneczki

Mąż śpi, pies śpi a ja dopiero teraz mam chwilę dla siebie: dziś posprzątałam sporo, a to nawet nie połowa. Mąż sprząta i narzeka, więc w "lampie" mam jego pomoc...

Dziękuję za Wasze odpowiedzi o piciu piwa: dziś był grzeczny, wczoraj też, więc może moje obawy były przedwczesne.

A jakby jeszcze przygód było mało to piątek był "radosny": po raz kolejny przebiłam oponę w tak debilny sposób, że aż mi wstyd pisać... Najechałam na krawężnik i poszło! I co - dojazdówka bez powietrza! Więc musieliśmy dzwonić po transport, zabrać przebitą i po drodze do wulkanizatora i co się okazało? Nie da się naprawić, bo za duża dziura i do tego otarcie z boku i po załataniu może wybuchnąć Więc przyjechaliśmy do domu, zabraliśmy pompkę i trzeba było jechać po auto. Modliłam się, aby dojazdówka nie była dziurawa, ale szczęśliwie udało się ją napompować i odstawiłam auto pod dom... Nigdy nie jechałam na tak niepewnej oponie, na śliskiej drodze, w godzinach szczytu, z prędkością maksymalną 40 km/h...

50 twarzy Greya: nie daję rady czytać na kompie... Przy 40 stronie pierwszej części już mi się za bardzo obraz rozmazywał, więc odpuściłam

Choinka i prezenty: nie ma choinki... Ubierzemy w niedzielę - sztuczne, ohydne drzewko Nie mam kasy na jodłę kaukazką, a dla mnie to choinka idealna Mieliśmy ją w domu rodzinnym, miałam ją w dawnej pracy i wyglądała obłędnie Dlatego posiadaczkom tego cudownego drzewka zazdroszczę
A prezenty, jak już wiecie, mamy bardzo skromne - brak funduszy Dlatego zazdroszczę Wam tego szału kupowania, wybierania i pakowania Nas na to nie stać, może kiedyś...

I tym oto "optymistycznym akcentem" kończę swój nudny post i życzę dobrej nocy

P.S.: po zrobieniu trzech prań siostra Męża oznajmiła, że jednak będzie potrzebować suszarki na pranie, więc kreatywny Wiktusiaczek zrobił sobie sznurki z rajstop...
Oj Pięknoto nasza, powiało tu takim pesymizmem, że matko jedyna prezenty to rzecz bardzo względna, czasem prezentem jest tylko obecność drugiej osoby i jej miłość i nie trzeba nic kupować i wielkiej kasy wydawać.
Też bym chętnie zobaczyła Twoje kreatywne sznurki
A w Nowym Roku życzę Ci najpiękniejszych firanek na świecie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Nie śpię, wpakowali we mnie całą tablice Mendelejewa i chodzę po ścianach i tak jak było mi wcześniej powiedziane rzygam dalej niż widzę. Mam ochotę założyć buty i uciec jak najdalej a to jeszcze nie koniec mojej udręki. Czeka mnie tomografia i cała seria innych badań
Współczuję Kochana 3maj się tam i nie dawaj chorobom!

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Jezzzzzuuuu CHATKA!!!!! Ja Ci wcale nie życzę złych świąt, ale JAK NAJSZYBCIEJ WRACAJ DO NAS!!!!!!!!!! No przecież ten wątek to nie ten sam wątek bez Ciebie!!!! WRACAAAAJ!!!! Ty byś musiała widzieć banan na twarzy TŻta jak ten tort zobaczył Tęsknię do Ciebie, Kochana! Wesołych Świąąąąąąąąt i cudnych zdjęć od fotografa!
Oj no już, wracam, wracam Ja też przecież za Wami tęsknię i kiedy mogę, to podczytuję, a wiecie, że to łatwe u mnie nie jest Ale się staram. Teraz mam wolne do wtorku, czuję się jak pies zerwany z łańcucha mam mnóstwo planów, czego tu nie zrobię, jak wrócimy do domu, a ile z tego uda mi się zrealizować to kompletnie inna bajka... No, ale może chociaż 1 dzień się coś zmobilizuję, no i prawdopodobnie z Wami chociaż przez te parę dni będę na bieżąco, co mnie bardzo cieszy

A powiem Ci Kochana, że zdjęcia to mamy.... w ogóle się nie mogę napatrzeć na te nasze albumy, są tak cudnie zrobione... wyszły 3, piękne, kwadratowe, czarne, eleganckie fotoksiążki... Do tego dostaliśmy 3 kopie płyt z tak rewelacyjnie zrobioną okładką i wszystkim, że same one są małymi dziełami sztuki A do tego już zupełnie w prezencie od naszych Cudownych Fotografów dostaliśmy 3 wywołane zdjęcia w rozmiarach 30 na 45cm, w tym to z gwiazdami... i szczena mi całkowicie opadła, jak zobaczyłam tę fotę w takim powiększeniu Jak tylko wrócimy do domu kupuję na to ramki i wieszamy na ścianie, nie ma bata

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Chateczko - sloneczko - zbys tak ciezko nie pracowala i zebys miala wiecej czasu dla siebie mezulka no i oczywiscie nas, bo bardzo nam ciebie tutaj brakuje twoich dlugasnych postow i zawsze madrych rad
Kochana i jak zawsze cudowna Marylko! Dziękuję bardzo za tak pięknie i osobiste życzenia, bardzo są trafne i oby się wszystko, co napisałaś spełniało

Tobie natomiast życzę, żeby Twoje absolutne szczęście trwało całe obecne i wszystkie następne życia, żebyście podróżowali z Mężem do utraty tchu i z tych podróży przywozili nam najpiękniejsze opowieści i zdjęcia I żeby Wasze życie zawsze było tak pełne i radosne jak teraz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wiem, że wam tematy ślubne nie w głowie, ale ogarniecie to? ŚWIADKOWA W JA

http://www.piotrgluch.pl/blog/?p=1970
no nic, tylko ubić take babe.... Ale kto wie, może po prostu ma tyle kasy, że jej się w przewróciło i stwierdziła, że suknia dobra dla PMki będzie dobra i dla niej..

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
wrzuciłam choinkę na pocztę
Widziałam, bardzo ładna
W ogóle macie Dziewczyny śliczne choinki My w tym roku nie ubieraliśmy, bo wyjechaliśmy, za to już sobie ścięliśmy parę sosnowych gałęzi i powieziemy je jutro do domu i będzie nam pachnieć lasem A lampki choinkowe zdobią nam rurę w sypialni i wygląda to czadowo, więc klimat świąteczny mamy i tak

Cytat:
byliśmy jeszcze dziś rano na zakupach w CH. TŻ jakiś czas temu sam sobie kupił prezent, każdemu od niego z rodziny kupiliśmy, zostałam ja bez prezentu. Ale zrobiliśmy dzisiaj zakupy i poszlismy do samochodu je zanieść. TŻ się pyta czemu nie wsiadam, to mówię mu, że chyba jeszcze prezent dla mnie. Z wielkim fochem zaczął się wracać do sklepów, a jak go zpytałam gdzie jest taki i taki sklep to z wielkim oburzeniem powiedział, że nie wie. No to podziekowałam za prezent i wróciłam się do samochodu. W domu próbowałam 3 razy załagodzić sytuację, a okazuje się, że teraz to on jest na mnie obrażony. Czwarty raz nie będe się poniżać... Najchętniej wybyłabym z domu, bo nie mam ochoty siedzieć z nim dzisiaj przy jednym stole.
Coś tego Twojego chłopa nieźle pogrzało I jak, dostałaś w końcu jakiś prezent?
Współczuję pracy

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Wieki mnie u Was nie było , proszę o wybaczenie po Świętach postaram się poprawić ... U nas wszystko w porządku, kończymy powoli 17 tc i w piątek dostaliśmy "prezent" na Święta - będziemy mieć synka! Dziś jesteśmy na Wigilii u moich rodziców (w zeszłym roku byliśmy u teściów), trochę z nimi posiedzimy a potem idziemy do teściów i z dziadkiem idziemy na Pasterkę; a w lutym lub marcu mam nadzieję, że już na 1000% przeprowadzka na swoje "M" Pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia
Gratuluję dobrych wieści

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:34   #2717
201705121336
Konto usunięte

Cytat:

Witam sie i ja
Lukałam ten film b go lubie
u nas św jak najbardziej udane prezenty trafione
Najadłam sie strasznie ale spłukiwałam miodowym jackiem który obecnie nalerzy do moich ulubionych trunków jabłkowy równie dobry aczkolwiek słaby -chodzi o %

Miłego 2 sw laseczki
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:37   #2718
a u d r e y
Wtajemniczenie

Wita się przejedzona Odżri.
Wczoraj mieliśmy cały dom gości, przyjaciele przyjechali- jak się skończyło chyba nie musze mówić

Miłego ostatniego dnia świąt
Stary 2012-12-26, 11:47   #2719
Euphoria_13
Rozeznanie

Witam się i ja - również przejedzona
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:47   #2720
201705121336
Konto usunięte

nena widze bloga czadowy
Stary 2012-12-26, 12:15   #2721
madzia2306
Zakorzenienie

wita sie równie bardzo przejedzona Madzia mój brzuszek jest bardzo nie zadowolony

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:37   #2722
ladystar
Zakorzenienie

I ja sie witam - przejedzona i kacowa a przed nami najgorsze. U nas jest taka tradycja, ze pierwszy dzien spedzamy z najblizszymi, drugi z reszta rodziny, a trzeci ze znajomymi. Jestem chora juz po tym drugim, a trzeci w rankingach wypada najgorzej A ja musze byc na jutro wyspana i zdrowa, bo zaczynaja sie wyprzedaze

Ogladam "Ogniem i mieczem" i nie wychodze z lozka do obiadu

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:39   #2723
klaudusk_a
Zakorzenienie

witam się i ja

niedługo przyjadą do nas goście, więc cały ranek spędziłyśmy z teściową w kuchni i pioerwszy raz powiedziałam do niej "mamo"

wczoraj cały dzień spędziliśmy u cioci Tżta więc dziś u nas a po południu jedziemy do moich rodziców.

ja podobnie jak audrey piję zieloną herbatę między daniami

mój mąż jest tak czuły i kochany, aż pomyślałam, że święta powinny być przez cały rok

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:52   #2724
madzia2306
Zakorzenienie

ja też popijam zieloną herbatkę a tymi ciastami to już sorki za dosadne określenie ale mamy tyle jedzenia że chyba będę to wszystko ze dwa tygodnie brac na śniadanie do pracy

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

aha neno moja kochana twoje wieszaki mnie zadziwiają naprawdę a tak jak mówiłam zainspirował mnie twój wieszak z baskinką z pretty girl i właśnie w nią i do tego czarną spódniczkę ubrałam się na wigilię i wszyscy mnie podziwiali i mówili że pięknie wyglądam, nawet teściu mnie pochwalił

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-12-26, 13:17   #2725
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cześć Żonki obżaciuchy pełne brzuchy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:55   #2726
nena1984
Zakorzenienie

witam i ja!

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
nena widze bloga czadowy
a dziękuję dziękuję zobaczymy na ile mi starczy zapału

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wita sie równie bardzo przejedzona Madzia mój brzuszek jest bardzo nie zadowolony
ooo u mnie to samo, jeszcze od teściowej dostaliśmy wyprawkę. Od rana popijam czerwoną herbatę licząc na cud i przeczyszczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
I ja sie witam - przejedzona i kacowa a przed nami najgorsze. U nas jest taka tradycja, ze pierwszy dzien spedzamy z najblizszymi, drugi z reszta rodziny, a trzeci ze znajomymi. Jestem chora juz po tym drugim, a trzeci w rankingach wypada najgorzej A ja musze byc na jutro wyspana i zdrowa, bo zaczynaja sie wyprzedaze
ja dzisiaj też imprezuję, czeka nas mega klubowy melanż. Miasto oplakatowane ogłoszeniami o imprezie. Najgorzej, że jutro muszę być w pracy

Cytat:

aha neno moja kochana twoje wieszaki mnie zadziwiają naprawdę a tak jak mówiłam zainspirował mnie twój wieszak z baskinką z pretty girl i właśnie w nią i do tego czarną spódniczkę ubrałam się na wigilię i wszyscy mnie podziwiali i mówili że pięknie wyglądam, nawet teściu mnie pochwalił

dzisiaj na moim nowonarodzonym blogu będzie secik z tą bluzeczką

Stary 2012-12-26, 14:48   #2727
201705121336
Konto usunięte

nena mam nadzieje że zobaczę Twój nowy kolorek włosów z nowa stylizacją

u nas dzisiaj w miare leniwie bo juro do pracy ble

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

o i jeszcze jedno co mi sie rzuciło w oczy nena mam b podobne spodnie co Ty z tego ostatniego wieszaka na blogu tylko że ciemne i z top sicret :P
Stary 2012-12-26, 14:49   #2728
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

witam i ja!

a dziękuję dziękuję zobaczymy na ile mi starczy zapału

ooo u mnie to samo, jeszcze od teściowej dostaliśmy wyprawkę. Od rana popijam czerwoną herbatę licząc na cud i przeczyszczenie

ja dzisiaj też imprezuję, czeka nas mega klubowy melanż. Miasto oplakatowane ogłoszeniami o imprezie. Najgorzej, że jutro muszę być w pracy

dzisiaj na moim nowonarodzonym blogu będzie secik z tą bluzeczką
a powiedz mi te spodnie z cubusa które masz w tymże seciku są z aktualnej kolekcji?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-12-26, 15:39   #2729
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedz mi te spodnie z cubusa które masz w tymże seciku są z aktualnej kolekcji?
coś ty, stare jak świat. Ale ostatnio widziałam je na allegro

Stary 2012-12-26, 16:04   #2730
a u d r e y
Wtajemniczenie

Lady! Ja też jutro ruszam, poluję na zarową sukienkę, mam nadzieję że mi się ostanie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości