|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
Pozdrawiam z pracy...
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
I Dzień Świąt
Mąż do lasu pobiegł na wiewiórki Potem do babci fruniemy. Jutro rodzinka u nas mamy, tata, siostry/szwagierki, szwargry (w tym mój brat) i mała Alicjakindzia, mów co mąż wykombinował. Jak się czujesz kochana? Micia jak Laura? Dziewczyny pisały, że w Wigilię wychodzisz, tzn wyszłaś już? wyrazy współczucia co robisz, że do pracy musisz iść dyżur w szpitalu? strażakiem jesteś? |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam, by minęły one w atmosferze pełnej miłości, pogody ducha, radości A Nowy Rok niech obfituje w same sukcesy na polu rodzinnym i zawodowym ![]() Kindzia, biedactwo! Łączę się z Tobą duchowo A Micia wyszła z Laurą do domu! ![]() Madzia!!! W pracy??? Współczuję
|
|
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczynki
![]() Mam nadzieję że Wam święta spokojnie mijają my zaraz zbieramy się do mojej mamy i przyjaciółki, ale z naszym psiaczkiem bo on towarzyszki jest ![]() Za to wczoraj przy stole był wniebowzięty bo dostawał co chwilę karpia
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
recepcjonistka w hotelu...
|
#2706 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ale dzisiaj leniwy dzien, ja dalej w pizamie Po wigilii bardzo milo, Maz cieszyl sie jak dziecko ze swojej nowej gry, ja dostalam od niego sliczne zlote mini kolczyki Mam nadzieje, ze u Was bylo spokojnie, bo u nas wczoraj rano byla wielka wojna. Tak bardzo sie poklocilismy o to co kto robi i jak zle ta druga osoba robi to co robi , ze nie oddzywalam sie do niego az do wigilii u tesciow. Bylam taka wsciekla, najbardziej o tekst: "ale to jest zadanie kobiety!"
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Żyjecie? Ja ledwo, dożarłam się jak prosiak i od wczoraj pomiędzy kolejnymi partiami grzybów piję dziurawiec albo miętę ![]() Dostałam od Męża 2 charmsy- kieliszek szampański z cyrkoniami i skuter- te już mam dwa Byliśmy na "pasterce" u kumpla w mieszkaniu do 2 w nocy, a teraz wylegujemy się w łóżku Rozkminiamy czy nie pojechać na deske, ale jeszcze nic pewnego.Miłego dnia ![]() PS. Widziałam Laurkę z tatuśkiem na FB-
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38280373]macie ruch?[/QUOTE]
tsaa... taki, że nawet kompa nie włączałam... ani jednego gościa, ani jeden telefon nie zadzwonil...
|
#2710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zakorzenienie
|
u nas 2 wigilie obskoczone, zaraz idziemy na obiadek do moich rodziców i na kolację do teściów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojoj współczuję. Święta w pracy
|
||
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
melduje że pierwsza wigilia w naszym domku się udała. Tylko genialny sąsiad po 12 w nocy zrobił taki juwel że zostaliśmy zmuszeni dzwonić po policję bo nijak sie nie dało ich uciszyć wigilia środek nocy a ten puszcza hip hop z masa przekleństw. Ja święta nie jestem ale kurde są takie dni w roku kiedy takie rzeczy są mega nie na miejscu nie raz były już tam imprezy ale wczoraj przegieli. Na szczęście szybko się uspokoili.
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt! Od niedzieli mam 38 stopni gorączki, w poniedziałek rano byłam u lekarza i dostałam antybiotyk, ale gorączka utrzymuje się nadal Na Wigilii byliśmy u moich kochanych Rodziców i ledwo wysiedziałam... A dziś rozłożyło mojego Męża... Mamy cudowne Święta - leżymy sobie chorzy przed telewizorem :/Kindziu - współczuję pobytu w szpitalu A tu Nasza choinka
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Wiki - śliczna choinka
![]() Laski, Pretty Woman na dwójce
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W przyszłym roku będzie jodła kaukaska wymarzona z ozdobami motylkowymi, w cukierkowych kolorach Tą choinkę i czerwone ozdoby dostaliśmy "w spadku", bo nie mieliśmy kasy na kupienie takiej choinki i dodatków, jakie się nam marzą... A złote kupi moi rodzice, aby drzewko ożywić ![]() Wiecie co - Mąż mi kupił pod choinkę między innymi książkę "50 twarzy Greya" i nie muszę się już męczyć przed monitorem kompa Ale najważniejsze - taką wersję to ja widzę ![]()
|
|
|
|
|
#2716 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38245626]tak w środę się urodziła o 7:35
3,7kg 56cm 10pkt [/QUOTE]Super Widziałam na poczcie, słoooooodziacha Cytat:
Też bym chętnie zobaczyła Twoje kreatywne sznurki ![]() A w Nowym Roku życzę Ci najpiękniejszych firanek na świecie ![]() Cytat:
Cytat:
Ale się staram. Teraz mam wolne do wtorku, czuję się jak pies zerwany z łańcucha No, ale może chociaż 1 dzień się coś zmobilizuję, no i prawdopodobnie z Wami chociaż przez te parę dni będę na bieżąco, co mnie bardzo cieszy A powiem Ci Kochana, że zdjęcia to mamy.... w ogóle się nie mogę napatrzeć na te nasze albumy, są tak cudnie zrobione... wyszły 3, piękne, kwadratowe, czarne, eleganckie fotoksiążki... Do tego dostaliśmy 3 kopie płyt z tak rewelacyjnie zrobioną okładką i wszystkim, że same one są małymi dziełami sztuki A do tego już zupełnie w prezencie od naszych Cudownych Fotografów dostaliśmy 3 wywołane zdjęcia w rozmiarach 30 na 45cm, w tym to z gwiazdami... i szczena mi całkowicie opadła, jak zobaczyłam tę fotę w takim powiększeniu![]() Cytat:
![]() Tobie natomiast życzę, żeby Twoje absolutne szczęście trwało całe obecne i wszystkie następne życia, żebyście podróżowali z Mężem do utraty tchu i z tych podróży przywozili nam najpiękniejsze opowieści i zdjęcia I żeby Wasze życie zawsze było tak pełne i radosne jak teraz Cytat:
no nic, tylko ubić take babe.... Ale kto wie, może po prostu ma tyle kasy, że jej się w Widziałam, bardzo ładna W ogóle macie Dziewczyny śliczne choinki My w tym roku nie ubieraliśmy, bo wyjechaliśmy, za to już sobie ścięliśmy parę sosnowych gałęzi i powieziemy je jutro do domu i będzie nam pachnieć lasem A lampki choinkowe zdobią nam rurę w sypialni i wygląda to czadowo, więc klimat świąteczny mamy i tak ![]() Cytat:
Współczuję pracy Cytat:
|
|
#2717 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lukałam ten film b go lubie ![]() u nas św jak najbardziej udane prezenty trafione ![]() Najadłam sie strasznie ale spłukiwałam miodowym jackiem który obecnie nalerzy do moich ulubionych trunków jabłkowy równie dobry aczkolwiek słaby -chodzi o % ![]() Miłego 2 sw laseczki |
|
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Wita się przejedzona Odżri.
Wczoraj mieliśmy cały dom gości, przyjaciele przyjechali- jak się skończyło chyba nie musze mówić ![]() Miłego ostatniego dnia świąt
|
#2719 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja - również przejedzona
|
|
|
|
#2720 |
|
Konto usunięte
|
nena widze bloga czadowy
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
wita sie równie bardzo przejedzona Madzia
mój brzuszek jest bardzo nie zadowolony
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam - przejedzona i kacowa
a przed nami najgorsze. U nas jest taka tradycja, ze pierwszy dzien spedzamy z najblizszymi, drugi z reszta rodziny, a trzeci ze znajomymi. Jestem chora juz po tym drugim, a trzeci w rankingach wypada najgorzej A ja musze byc na jutro wyspana i zdrowa, bo zaczynaja sie wyprzedaze Ogladam "Ogniem i mieczem" i nie wychodze z lozka do obiadu
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i ja
![]() niedługo przyjadą do nas goście, więc cały ranek spędziłyśmy z teściową w kuchni i pioerwszy raz powiedziałam do niej "mamo" ![]() wczoraj cały dzień spędziliśmy u cioci Tżta więc dziś u nas a po południu jedziemy do moich rodziców. ja podobnie jak audrey piję zieloną herbatę między daniami mój mąż jest tak czuły i kochany, aż pomyślałam, że święta powinny być przez cały rok |
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
ja też popijam zieloną herbatkę a tymi ciastami to już
sorki za dosadne określenie ale mamy tyle jedzenia że chyba będę to wszystko ze dwa tygodnie brac na śniadanie do pracy ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- aha neno moja kochana twoje wieszaki mnie zadziwiają naprawdę
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki obżaciuchy pełne brzuchy
|
#2726 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam i ja! a dziękuję dziękuję zobaczymy na ile mi starczy zapałuCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj na moim nowonarodzonym blogu będzie secik z tą bluzeczką
|
|||
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
nena mam nadzieje że zobaczę Twój nowy kolorek włosów z nowa stylizacją
![]() u nas dzisiaj w miare leniwie bo juro do pracy ble ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- o i jeszcze jedno co mi sie rzuciło w oczy nena mam b podobne spodnie co Ty z tego ostatniego wieszaka na blogu tylko że ciemne i z top sicret :P |
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady! Ja też jutro ruszam, poluję na zarową sukienkę, mam nadzieję że mi się ostanie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Potem do babci fruniemy. Jutro rodzinka u nas mamy, tata, siostry/szwagierki, szwargry (w tym mój brat) i mała Alicja

A Nowy Rok niech obfituje w same sukcesy na polu rodzinnym i zawodowym 

Wesołych Świąąąąąąąąt i cudnych zdjęć od fotografa!
w ogóle się nie mogę napatrzeć na te nasze albumy, są tak cudnie zrobione... wyszły 3, piękne, kwadratowe, czarne, eleganckie fotoksiążki... Do tego dostaliśmy 3 kopie płyt z tak rewelacyjnie zrobioną okładką i wszystkim, że same one są małymi dziełami sztuki

sorki za dosadne określenie ale mamy tyle jedzenia że chyba będę to wszystko ze dwa tygodnie brac na śniadanie do pracy
zobaczymy na ile mi starczy zapału