|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część II
A, no ja po niemiecku to ni.....
. Ja tej pannie młodej dam!
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
czy wszystkie kobiety kibicują tylko Realowi i Barcelonie?
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Spiesz się Stace, konkurencja jak widać nie śpi, także ta męska
Tzn.? Możesz sprecyzować pytanie? Bo jeśli chodzi o ten wątek, to faktycznie najwięcej nas tutaj kibicuje tym dwum drużynom, ale pojawiają się także wpisy dot. np. Chelsea, BVB czy Schalke
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę
Nie tylko
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nasz wątek nie zrzesza wszystkich kobiet świata także nie generalizuj
![]() znam kobitki, które interesują się premier league i wiernie kibicują MU
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba on nad moją ![]() nie
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
Nie, ja jeszcze kibicuje Borussii Dortmund Ale na wątku najbardziej omawiamy mecze właśnie Barcy i Realu ![]() _zolza,Lagaudia, isa666,-Dziękuje dziewczyny ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- hahahahaah To nie moja działka, zdajmy się lepiej na czary Isy
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
I cieszy też to że każda bramkę strzelił ktoś inny
A postać meczu to zdecydowanie Iniesta To co on robił z piłką...geniusz!
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mam tydzień w plecy, nie widziałam żadnego meczu
Najlepsi są moi hości. Miałam wolny wieczór, więc poszłam ze znajomymi na faszing (takie karnawałowe party). Wracam nad ranem, ledwo przytomna i niezbyt trzeźwa, a w domu zastaję taką znajomą tej rodziny i ona mi mówi, że hości wyjechali na parę dni, więc zostaję z dzieciakami. I w sumie to zaraz mam im zrobić śniadanie i zaprowadzić do szkoły/przedszkola Potem mi padł internet (znowu ). A jak już wrócił, to mnie busuu tak wciągnęło, że wypluło dopiero dzisiaj Cytat:
Też mam niezły ubaw z tego wysłałam Ci zaproszenie do znajomych ![]() Ale się uśmiałam z Waszych Ramosowo - końskich rozważań ![]() Już w środę Champions League! |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mnie bardzo cieszy że Alexis strzelił każdy go ostro krytykował i w końcu się przełamał.. ja bardzo w niego wierzyłam |
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na Ligę Mistrzów będziesz? Ja też już zaczynam łapać stresa na ten mecz, dobrze że gramy pierwsze spotkanie u siebie, powinno być łatwiej. Chciałabym żeby Real wygrał ładnie z dużą przewagą Chyba już muszę zacząć odprawiać moje czary ![]()
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będę, muszę! Jeden z najważniejszych lutowych meczów... Byłoby idealnie, gdybyśmy wygrali, to by umocniło chłopaków Też chyba zacznę jakieś modły odprawiać
|
|
|
|
|
#2714 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
dasz radęzaakceptowałam miło Cię zobaczyć tylko się pojawię to zasypuje mnie wiadomościami, boję się, że jutro mi zadzwoni do drzwi jak mi się do tej pory fajnie z nim gadało tak teraz mam odruch wymiotny na samą myśl A ten nasz meczyk to w tv będzie, nie wie ktoś? Cytat:
Cytat:
ale dziołchy działajcie tam solidnie. Wszystko w Waszych rękach ![]() Ja jestem jakoś dziwnie spokojna. Musi być dobrze
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie, to w takim razie solidaryzujemy się w modłach
![]() zolza no właśnie nie wiem czy jakaś stacja go pokaże? Chyba, że TVP się ulituje i pokaże tak jak klasyk na swojej stronie. Fajnie by było, nawet jakby znów komentował Szpakowski ![]() Haha, widzę że kawalerowi nieźle zawróciłaś w głowie Postrasz go naszą mundialową mafią czy coś, to może się odczepi ![]() Aha, pasiaki z ATM znów przegrały wczoraj, więc różnica między Realem a nimi wróciła do 4 punktów!
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Przypatatajałam do Was w przerwie między oglądaniem kolejnych odcinków Lostów, bo oczywiście zamiast się uczyć to oglądam seriale ![]() Cytat:
Z okazji 1000 posta życzę kolejnych 100000000 z nami !! Nie Aczkolwiek faktycznie im kibicujemy najbardziej. Są też tu kibicki innych drużyn, naszej ligi narodowej i innych ![]() Cytat:
![]() ![]() Widziałam sytuację z Lewy, moim zdaniem nie słusznie dostał czerwoną. Może sytuacja nie wyglądała ciekawie ale moim zdaniem żółtko by wystarczyło. Barca świetny wynik ! Dziewczyny w razie co to ja znam tam jakiś Hiszpanów i innych swego czasu sporo obracałam się w erasmusowym towarzystwie i mam dużo znajomych, jak coś to wbijamy w odwiedziny i przy okazji odziewamy się w ślubne kiecki i oświadczamy się na stadionie ![]() A i jedno ostrzeżenie: jako fanka kultury Tureckiej i Arabskiej, uważajcie na internetowych lowelasów O ile osobiście można poznać ciekawych ( i ogarniętych) ludzi z tamtych kręgów, tak w internecie to same namolne typy, które oświadczają się po kilku wymienionych wiadomościach ![]() Miałam 2 takich namolnych adoratorów... Koszmar, prawie jak stalking No nic, galopuję dalej oglądać seriale ! Wiśta wiooo szlachetne klacze, przypatatajam później
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
a ja to już się nie mogę doczekać meczy LM
ciekawe jak to bedzie...
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
wyobraźcie sobie jak siadamy wszystkie razem w jednym rzędzie na Santiago, wszystkie odziane w ślubne kiecki itd. Przynajmniej wygrałybyśmy internet na parę dni
Ej serio, musimy to kiedyś zrobić! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
po prostu się zastanawiam czy jesteście zapalonymi fankami od dziecka czy po prostu bo dane drużyny są teraz na topie?
![]() bo na ten przykład nie widzę fanek włoskiej Serie A czy też holenderskiej Eredivisie lub francuskiej Ligue 1
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-02-11 o 14:08 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łiiii!!!! No to super, wbijamy! ![]() Ja też Cytat:
Potem nasze fotki by śmigały po tumblrach itd. ponury1939 no akurat nie ma tutaj fanek tych serii (przynajmniej żadna się nie ujawniła ), ale ja np. Real lubię od dawna. Ale czasem zerkam też na ligę w Emiratach i ostatnio na Orange Sport wieczorami mi się zdarza obejrzeć coś z portugalskiej Zon Sagres
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-02-11 o 14:11 |
||
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka lat temu, a dokładnie w 2008 roku podczas euro zaczęłam kibicować drużynie Hiszpanii. Znałam wcześniej Real i Barcę, mniej więcej wiedziałam co w trawie piszczy ale nie kibicowałam im jakoś szczególnie. Wtedy byłam zapaloną fanką polskiej ligi. Zakochana po uszy w drużynie ze swojego miasta, po kryjomu przed rodzicami chodziłam na stadion ( nie byłam jeszcze pełnoletnia). Jako, że satysfakcja z kibicowania tej drużynie była coraz mniejsza, wyniki klubu coraz gorsze, jakoś ten zapał osłabł z czasem. Narodowej drużynie Hiszpanii wciąż w międzyczasie kibicowałam. Wtedy, któregoś dnia z nudów postanowiłam sobie obejrzeć parę meczów ligowych Hiszpanii (skoro tak lubiłam drużynę narodową, stwierdziłam że warto zobaczyć co słychać w ich lidze) no i jak piorun z jasnego nieba dopadła mnie miłość do Realu, którego technika, drużyna mnie oczarowała. W końcu zobaczyłam, że można kibicować z satysfakcją, a nie ciągle tylko powtarzać jak mantrę 'nic się nie stało i tak was kochamy' ![]() Po euro 2012, kiedy tutaj powstało sporo wątków, okazało się, że są dziewczyny, które lubią oglądać mecze Także teraz mam w końcu babskie grono, z którym mogę pokibicować Ot to cała moja historia ![]() A dlaczego Hiszpania a nie np Holandia? Dość proste- kocham ten kraj, tam spędziłam swoje pierwsze w życiu zagraniczne wakacje ![]() Przyznam się bez bicia, że obecnie orientuję się jedynie co słychać w lidze polskiej, hiszpańskiej i trochę w niemieckiej i angielskiej. Pozostałych nie śledzę, niestety czas mi na to nie pozwala. Zresztą tyle mi wystarcza ![]() Się rozpisałam
|
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Ja osobiście zapaloną fanką od dziecka... nigdy nie kibicowałam komuś kto jest na topie
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ashaai, fajna ta Twoja historia To ja w sumie mogę napisać, że u mnie od zawsze na 1 miejscu były sporty związane z samochodami (najpierw seria WRC, potem doszła F1). Piłkę nożną lubiłam oglądać jak były mistrzostwa czy Euro, ale nigdy jakoś nie mogłam się przekonać do końca do naszej narodowej reprezentacji. Pierwszą drużyną narodową, której kibicowałam była... Francja Bo pierwszym piłkarzem, który mnie zachwycił swoją grą był Zizou (nawet kota tak nazwałam ). Wtedy wszyscy w szkole się nim jarali i jakoś tak mnie też dopadło i stąd przyszło też zainteresowanie Realem. Nie śledziłam wtedy meczów Realu, ale zawsze informacje o kolejnych sukcesach tej drużyny bardzo mnie cieszyły Pierwsze takie poważne kibicowanie zaczęło się jednak u mnie na mundialu w RPA, wtedy zachwycili mnie Niemcy Po naszym Euro zaczęło mi jakoś tak brakować tych meczowych emocji i postanowiłam, że skoro mam dużo wolnego czasu, to będę śledzić jak tam Real sobie radzi i tak jakoś się wciągnęłam
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
no ale jakby nie patrzeć to i Real i Barcelona zawsze były topowymi drużynami więc mimo wszystko bo z jakiegoś powodu wybrałyście na początek ligę hiszpańską do oglądania
![]() broń Boże się nie czepiam po prostu zawsze mnie to zastanawiało fajnie że są takie dziewczyny jak wy dożywotnie propsy dla Was ![]() jakiś czas po uczestniczę w tym wątku bo Wasza Barcelona zagra z moim ukochanym klubem raczej ja wyjdę z tego pojedynku pokonany ale nadal wierny swoim barwomPER SEMPRE MILAN !
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropos Milanu, a właściwie Milana - Shakira zabrała synka na mecz ![]() http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...974138b014.jpg
|
|
#2726 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale te streamy doprowadzają mnie do szału ![]() wiesz ja to traktowałam z humorem i przymrużeniem oka a gość tak chyba na poważnie jakoś sobie z nim poradzę ![]() Cytat:
wszystkie moje wątki popadały tylko ten się trzyma dzielnie ![]() Ashaai możesz odnawiać powoli znajomości tylko skąd ja wezmę kieckę? ![]() Cytat:
Cytat:
Jeżeli o mnie chodzi to jestem fanką piłki nożnej od pieluch. Miłością tą zaraził mnie dziadek-trener i działacz sportowy. Całe wakacje spędzałam z dziadkiem na boisku i trenowałam z chłopakami ![]() A dlaczego akurat Real? Bo tak! Już nawet nie pamiętam, bo to było bardzo dawno Tak na serio serio to kibicuję im jakieś 12 lat.Generalnie jest tak, że piłkę nożną lubię w każdym wydaniu: czy to liga hiszpańska, czy angielska, czy rosyjska, Puchar Narodów Afryki czy moja ulubiona IV ligowa drużyna, za którą swego czasu jeździłam w każdy zakątek województwa. I guzik mnie interesuje czy ktoś jest na topie i kto - ja mam swój klub i temu jestem wierna. Cytat:
![]() ja też się cieszę, że jesteście, bo moi znajomi już mają mnie dość
|
|
#2727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak wychodzisz z założenia, że Twoja drużyna przegra to kiepski z Ciebie kibic Oczywiście możesz sobie z nami pokibicować, rodzynku
|
|
#2728 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zakończyłam oglądanie przy wyniku 3:0, później pojechałam do TŻ i go pytam czy już tak zostało do końca. Jak mi powiedział, że 6:1 to nie chciałam wierzyć, długą chwilę myślałam że żartuje. ![]() Poradzisz sobie, powodzenia! Cytat:
Cytat:
No ale fakt, mogli uprzedzić jakie mają plany. Cytat:
![]() A no ciekawe. ![]() Cytat:
|
|
#2729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jak cieszy mnie, że mogę obejrzeć mecz z innymi dziewczynami. Większość koleżanek nie wie nawet ilu graczy jest podczas spotkania na boisku. O nieszczęsnym spalonym nie wspomnę
Cytat:
U mnie to dość proste: * czemu w ogóle piłka? - jestem młodszą siostrą ( mam brata) , na podwórku ganiałam z chłopakami za piłką ( byłam niezłym bramkarzem )* czemu liga hiszpańska? - uwielbiam ten kraj. Poza tym zaczęło się od drużyny narodowej Hiszpanii * czemu Real? - po prostu. Ciężko to opisać. Obejrzałam kilka meczy różnych drużyn ale tylko podczas ich meczu poczułam 'to coś'. Serce zabiło szybciej a w brzuchu zaczęły fruwać motylki, czy jakieś tam inne ćmy ![]() Zapraszamy mamy może trochę specyficzny klimat - w końcu baby ale myślę, że nie jesteśmy aż takie straszne ![]() Cytat:
![]() Spoko, kiecki wykombinujemy umiem trochę szyć, więc w razie co poradzimy sobie ![]() Troszeczkę tak Jak później wprowadzili karty i bez zgody rodziców nie mogłam wślizgnąć się na mecz, to za każdym razem jeździłam pod stadion i z trawnika na przeciwko słuchałam co się dzieje a później wracałam do domu w autobusie pełnym kibiców by poczuć klimat ![]() Cytat:
chyba nic mnie już nie zaskoczy
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2013-02-11 o 17:51 |
|||
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, u mnie jest tak samo Rodzice chyba też mają czasem dość jak zaczynam coś o meczach gadać.Ashaai kibol Ja z lat dziecięcych pamiętam trochę kopania w piłkę z koleżankami u mnie na podwórku, też czasem robiłam za bramkarza, bo byłam leniem i mi się biegać nie chciało
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-02-11 o 17:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

. Ja tej pannie młodej dam! 

a co wzmożone treningi na pewno dadzą konkretny efekt 

To co on robił z piłką...geniusz!

Ale na Ligę Mistrzów będziesz? 
Też chyba zacznę jakieś modły odprawiać
dasz radę
jak mi się do tej pory fajnie z nim gadało tak teraz mam odruch wymiotny na samą myśl 

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...
), ale ja np. Real lubię od dawna. Ale czasem zerkam też na ligę w Emiratach i ostatnio na Orange Sport wieczorami mi się zdarza obejrzeć coś z portugalskiej Zon Sagres
jakoś sobie z nim poradzę