Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 15:12   #2701
ch_aga
Zadomowienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
Czy mialyscie jakies problemy z dokonaniem przelewu na konto perfumy-perfumeria.pl? Bo adres tej firmy wskazuje na to, ze miesci sie ona w Czechach. A ja nigdy nie zamawialam niczego z zagranicy i nie wiem co jak i gdzie powpisywac, ma to w ogole jakies znaczenie?
Nie miałam żadnych problemów.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 19:23   #2702
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
Czy mialyscie jakies problemy z dokonaniem przelewu na konto perfumy-perfumeria.pl? Bo adres tej firmy wskazuje na to, ze miesci sie ona w Czechach. A ja nigdy nie zamawialam niczego z zagranicy i nie wiem co jak i gdzie powpisywac, ma to w ogole jakies znaczenie?
Transakcja bez zastrzeżen.
Stary 2010-10-29, 23:39   #2703
brumek
Zakorzenienie

Ja z czystym sercem mogę polecić www.perfumesco.pl
Kupowałam u nich już 3 razy. Perfumy oryginalne oczywiście, nawet nie tak strasznie drogie. Polecam.
Stary 2010-10-31, 07:50   #2704
Charles Freck
Przyczajenie

A kojarzycie może www.stop12.pl? Możecie zaopiniować? Bo moja dziewczyna jest o krok od kupienia tam perfum dla mamy... Z góry dziękuję.
Stary 2010-10-31, 11:04   #2705
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez Charles Freck Pokaż wiadomość
A kojarzycie może www.stop12.pl? Możecie zaopiniować? Bo moja dziewczyna jest o krok od kupienia tam perfum dla mamy... Z góry dziękuję.
Ja kojarzę
To jest perfumeria Wisalia,która ma swoją polską siedzibę w miejscowości Boguszów Gorce, a główna - Cypr.
Osobiście zamówiłam tam na razie raz, ale parę razy zamawiały w niej zbiorczą paczkę z perfumami koleżanki z pracy - wszystkie byłyśmy zadowolone
Można zamawiać i przez internet, i przez tel.
Wszystko było ok i bardzo sympatyczna obsługa.
Przede wszystkim perfumy oryginalne i szybko dotarły.
Jak czegoś nie ma to mailowo o tym informują, a przy wpłacie na konto wysyłka jest gratis.

(zabrzmiało jak reklama hehe) - ale ja zawsze dużo gadam

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 16:08   #2706
norah82
Raczkowanie

Hej Dziewczyny, kupowałyście może kiedyś na Neo24? Mnie się ten sklep dotąd kojarzył tylko ze sprzętem AGD (co do którego zastrzeżeń nie mam, bo tam kupowałam kilka rzeczy), to jakież było moje zdziwienie, jak pod "Pozostałe" znalzałam perfumy w całkiem rozsądnych cenach.
No i jeszcze towar mogłabym sobie odebrać we Wrocku
norah82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 06:06   #2707
pchela1980
Raczkowanie

przegladajac liste polecanych i niepolecanych perfumerii zauwazylam jedna dziwna rzecz:
mianowicie na liscie niepolecanych znajduje sie www.fragrancenet.com .
ale na liscie polecanych znajduje sie - o dziwo - znow www.fragrancenet.com . tyle, ze wystepuje jako www.editionsdeparfums.com
o co tu chodzi?
pchela1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 13:24   #2708
Charles Freck
Przyczajenie

@Itaka: Dziękować!
Stary 2010-11-03, 15:48   #2709
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez Charles Freck Pokaż wiadomość
@Itaka: Dziękować!
Nie za maco

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:04   #2710
metafora
Rozeznanie

Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc Co sądzicie o agito.pl ? Znalazłam tam jedne z moich zapachów, które już są wycofane, na dodatek w cenie miód-malina Jakieś 2 lata temu kupowałam tam pralkę i wszystko było okej, ale pralka a perfumy, to dwie bajki

*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania*

metafora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 08:21   #2711
Emiks
Zakorzenienie

Jako osoba podchodząca z wielką rezerwą i ostrożnością do zakupów perfumeryjnych online, a zwłaszcza po ostatnich niefortunnych doświadczeniach w jednej z perfumerii z wielką przyjemnością zamieszczam swój wpis w tym wątku i serdecznie polecam perfumerię www.scentstore.co.uk

Perfumy bez najmniejszych wątpliwości oryginalne. Przesyłka dociera w ekspresowym tempie, jest doskonale zabezpieczona. Po prostu pełen profesjonalizm.

Aż miło robić zakupy w takiej perfumerii
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 10:08   #2712
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez Emiks Pokaż wiadomość
Jako osoba podchodząca z wielką rezerwą i ostrożnością do zakupów perfumeryjnych online, a zwłaszcza po ostatnich niefortunnych doświadczeniach w jednej z perfumerii z wielką przyjemnością zamieszczam swój wpis w tym wątku i serdecznie polecam perfumerię www.scentstore.co.uk

Perfumy bez najmniejszych wątpliwości oryginalne. Przesyłka dociera w ekspresowym tempie, jest doskonale zabezpieczona. Po prostu pełen profesjonalizm.

Aż miło robić zakupy w takiej perfumerii

Ooo no prosze. Dziekuje za cynk, chociaz przyznam, ze ceny nie powalily mnie jakos specjalnie. Cheapsmells.com, fragrancedirectco.uk czy feelunique.com wypadaja jednak o wiele korzystniej, a tez sa godne polecenia.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 10:26   #2713
Emiks
Zakorzenienie

Bardzo proszę
Ceny może nie powalające, ale za to profesjonalnie, miło i bezpiecznie.

No i można znaleźć jakąś wymarzoną perełkę
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 20:15   #2714
Miss Puppet
Zadomowienie

a czy któraś z was kupowała perfumy na merlin.pl ? czy nie odbiegały niczym od 'normy'? chodzi mi o np. zapachy Burberry
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:57   #2715
Paolo87
Raczkowanie

Witam. W Merlinie są sprzedawane jak najbardziej oryginalne, jeśli o to Ci chodzi (nie kupowałem tam produktów Burberry, ale kupowałem produkty innych firm) perfumy, są one także odpowiednio pakowane i oznaczane na przesyłce jako towar delikatny. Ale, uwaga, ceny tam, na niektóre perfumy, bywają wyższe niż w niektórych perfumeriach internetowych także przed zakupem warto sprawdzić. Należy też zwrócić uwagę na ich podział działów, który czyni kupowanie tam perfum "przy okazji" innych zakupów nieopłacalnym. Jeśli np. zamówisz jakąś książkę i coś z działu kosmetyków to oba towary będziesz miała wysłane oddzielnie co równa się dwukrotnemu płaceniu za przesyłkę. Sklep to tłumaczy tym, że te towary ma w różnych magazynach, ale skompletowanie całego zamówienia w jakimś zbiorczym magazynie i wysłanie go do klienta w jednej przesyłce chyba by nie przekraczało możliwości logistycznych jednej, tak dużej firmy, prawda?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

---- Ostatnio kupowałem w pedecie, zamówiłem kilkanaście próbek różnych perfum (prawie wszystkie męskie jakie mieli w ofercie) i ogromnie się zdziwiłem, kiedy kurier wręczył mi większą paczkę niż się tego spodziewałem. Okazało się, że próbki były wewnątrz kartonu dodatkowo popakowane w folie bąbelkową. Za to ode mnie duży + dla tej perfumerii.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

---- Mam pytanie odnośnie jednej perfumerii - http://mojezapachy.pl - wrzuciłem ten adres w wyszukiwarkę, ale ta nic nie znalazła. Czy ktoś tam kupował i mógłby podzielić się opinią? Bardzo by mi zależało, bo jako jedyni mają w ofercie 30 ml flakon Fahrenheita.

Edytowane przez Paolo87
Czas edycji: 2010-11-11 o 22:05
Paolo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 22:10   #2716
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paolo87 Pokaż wiadomość
Witam. W Merlinie są sprzedawane jak najbardziej oryginalne, jeśli o to Ci chodzi (nie kupowałem tam produktów Burberry, ale kupowałem produkty innych firm) perfumy, są one także odpowiednio pakowane i oznaczane na przesyłce jako towar delikatny. Ale, uwaga, ceny tam, na niektóre perfumy, bywają wyższe niż w niektórych perfumeriach internetowych także przed zakupem warto sprawdzić. Należy też zwrócić uwagę na ich podział działów, który czyni kupowanie tam perfum "przy okazji" innych zakupów nieopłacalnym. Jeśli np. zamówisz jakąś książkę i coś z działu kosmetyków to oba towary będziesz miała wysłane oddzielnie co równa się dwukrotnemu płaceniu za przesyłkę. Sklep to tłumaczy tym, że te towary ma w różnych magazynach, ale chyba skompletowanie całego zamówienia w jakimś zbiorczym magazynie i wysłanie go do klienta w jednej przesyłce chyba by nie przekraczało możliwości logistycznych jednej, tak dużej firmy, prawda?[COLOR=Silver]
Dzięki za odpowiedź.

Właśnie nie byłam całkowicie pewna co do jakości i przechowywania (u nich w magazynach - czy opakowania się nie poniszczyły jakoś itp.) tych perfum bo w końcu merlin.pl to nie perfumeria.

Właśnie mam zamiar kupić tam perfumy 'przy okazji' ponieważ mam akurat drobną zniżkę, a te perfumy co wypatrzyłam są akurat w korzystnej cenie. A że mieszkam niedaleko od jednego z ich punktów odbioru paczek, sama je odbiorę, już przestałam się bawić w przesyłki stamtąd i kurierów z którymi trudno się skontaktować, a mają tendencje do pojawiania się o przeróżnych dziwnych porach. Niemniej jednak masz rację, kiedyś zamawiałam tam kremy i chyba jakieś inne kosmetyki, a były zapakowane osobno i musiałam zapłacić osobno za każdą z paczek, co jest trochę śmieszne jakby nie patrzeć.

Stary 2010-11-12, 07:36   #2717
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź.

Właśnie nie byłam całkowicie pewna co do jakości i przechowywania (u nich w magazynach - czy opakowania się nie poniszczyły jakoś itp.) tych perfum bo w końcu merlin.pl to nie perfumeria.

Właśnie mam zamiar kupić tam perfumy 'przy okazji' ponieważ mam akurat drobną zniżkę, a te perfumy co wypatrzyłam są akurat w korzystnej cenie. A że mieszkam niedaleko od jednego z ich punktów odbioru paczek, sama je odbiorę, już przestałam się bawić w przesyłki stamtąd i kurierów z którymi trudno się skontaktować, a mają tendencje do pojawiania się o przeróżnych dziwnych porach. Niemniej jednak masz rację, kiedyś zamawiałam tam kremy i chyba jakieś inne kosmetyki, a były zapakowane osobno i musiałam zapłacić osobno za każdą z paczek, co jest trochę śmieszne jakby nie patrzeć.
Jestem od lat stałą klientką Merlina (kupuję tam płyty, t-shirty, książki, biżuterię, telefony komórkowe i perfumy) a ponieważ mają siedzibę koło mojej firmy, zawsze odbieram produkty osobiście, płacąc albo gotówką albo kartą kredytową. ZAWSZE JEST TO JEDNA ZALAKOWANA PACZKA z kilkoma produktami.
Przedwczoraj odebrałam wodę Kenzo i pierścionek i obie rzeczy były razem, nowiusieńkie, bez skazy. Jestem mega zadowolona - jak zawsze, więc polecam.
Sęk w tym że większość perfum ma ceny sephorowe albo wyższe - mnie ostatnie perfumy udało się jednak kupić około 30zł taniej
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 00:50   #2718
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
Jestem od lat stałą klientką Merlina (kupuję tam płyty, t-shirty, książki, biżuterię, telefony komórkowe i perfumy) a ponieważ mają siedzibę koło mojej firmy, zawsze odbieram produkty osobiście, płacąc albo gotówką albo kartą kredytową. ZAWSZE JEST TO JEDNA ZALAKOWANA PACZKA z kilkoma produktami.
Przedwczoraj odebrałam wodę Kenzo i pierścionek i obie rzeczy były razem, nowiusieńkie, bez skazy. Jestem mega zadowolona - jak zawsze, więc polecam.
Sęk w tym że większość perfum ma ceny sephorowe albo wyższe - mnie ostatnie perfumy udało się jednak kupić około 30zł taniej
Ja też jestem ich klientką od kilku lat jednak wcześniej kupowałam tam gł. filmy i płyty cd, czasem książki czy właśnie ostatnio kosmetyki.
Akurat te perfumy co mi się tam podobają są sporo tańsze niż w Sephorze. W Sephorze wersja woda toaletowa 30 ml kosztuje 175zł a a tutaj woda perfumowana 50 ml kosztuje 145zł (a w sephorze ta sama za grubo ponad 200zł) więc różnica jest istotna. a jak dodać do tego zniżkę, to już w ogóle super jak dla mnie Kiedyś myślałam (ale w końcu się na nie niezdecydowałam) na zakupem innych perfum na merlinie, które również były sporo tańsze od tych w sephorze, więc nie wiem może to zależy od danych perfum.

Stary 2010-11-13, 13:04   #2719
lolekjarek
Raczkowanie

dziś zakupiłem perfumy w moje zapachy- odbiór osobisty, dojazd jako tako może być(warszawa linia 525), na miejscu mają bardzo duży wybór również innych marek, ogólnie zadowolony jestem- próbkę bosa energeizera dostałem

a co do tagomago to odbiór osobisty również bez zarzutu (z wysyłką wyczytałem parę postów wyżej że już gorzej), ja zadowolony

wiecie może które jeszcze z polecanych internetowych mają odbiór osobisty w warszawie??
lolekjarek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 14:12   #2720
Paolo87
Raczkowanie

kroliczek190, być może w przypadku odbioru w ich siedzibie tak właśnie jest, ale przy wysyłce zamówionych przedmiotów kurierem - niestety nie. Jeśli zamówisz u nich, w sklepie internetowym, coś z działów Książki, Muzyka, Filmy i z działów Multimedia, Elektronika, Zabawki, Kosmetyki, Sport będziesz mieć dwa koszyki a przy składaniu zamówienia przeczytasz komunikat:
Cytat:
Towary, które wybrałeś znajdują się w różnych magazynach, dlatego rozdzieliliśmy je na osobne zamówienia. Szczegóły
W szczegółach dowiesz się, że:
Cytat:
Towary, które wybrałeś znajdują się w różnych magazynach, dlatego prześlemy Ci je w osobnych paczkach. Każda z nich będzie traktowana jako osobne zamówienie, w związku z tym za dostarczenie każdej paczki zapłacisz osobno. W efekcie usprawni to obsługę i skróci czas oczekiwania na przesyłkę, pozwoli nam także jeszcze bardziej rozszerzyć naszą ofertę. Pamiętaj - masz teraz różne koszyki. W jednym mogą znaleźć się książki, muzyka, filmy; w innym multimedia, elektronika, zabawki, kosmetyki i sport.
Stary 2010-11-14, 01:15   #2721
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paolo87 Pokaż wiadomość
kroliczek190, być może w przypadku odbioru w ich siedzibie tak właśnie jest, ale przy wysyłce zamówionych przedmiotów kurierem - niestety nie. Jeśli zamówisz u nich, w sklepie internetowym, coś z działów Książki, Muzyka, Filmy i z działów Multimedia, Elektronika, Zabawki, Kosmetyki, Sport będziesz mieć dwa koszyki a przy składaniu zamówienia przeczytasz komunikat: W szczegółach dowiesz się, że:
dokładnie tak jest. być może to różnica w którym mieście mieszkasz. ja zamawiając z odbiorem w ich siedzibie mam odzielne zamówienia (ustawione odgórnie właśnie tak jak Paolo87 pisze).

Stary 2010-11-14, 12:32   #2722
Robsoneczek1993
Przyczajenie

Co myślicie o stronie iperfumy.pl? Warto tam zamówić?

Edytowane przez Robsoneczek1993
Czas edycji: 2010-11-14 o 12:47
Robsoneczek1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 19:13   #2723
guess17
Rozeznanie

ja właśnie nie dawno zamówiłam, paczka przyszła na następny dzień. Jeśli chodzi o perfumy są orginalne... Na pewno to nie był mój ostatni zakup.

http://zapachmiety.blog.pl

Dziś: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 18:00   #2724
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez norah82 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, kupowałyście może kiedyś na Neo24? Mnie się ten sklep dotąd kojarzył tylko ze sprzętem AGD (co do którego zastrzeżeń nie mam, bo tam kupowałam kilka rzeczy), to jakież było moje zdziwienie, jak pod "Pozostałe" znalzałam perfumy w całkiem rozsądnych cenach.
No i jeszcze towar mogłabym sobie odebrać we Wrocku
No więc pod wpływem tego posta zamówiłam dwa flakony właśnie tam i dzisiaj odebrałam osobiście
U mnie w Warszawie duże biuro i magazyn jest róg Bokserskiej i Obrzeżnej, wygląda bardzo porządnie. Perfumy w idealnym stanie (tzn. kartoniki nie pogniecione, co zdarzało się w innych perfumeriach internetowych), za można powiedzieć grosze w stosunku do Sephory, a przede wszystkim ORYGINALNE
Z pewnością będę korzystać z oferty www.Neo24.pl i polecam waszej uwadze ten sklep bo warto!!!
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:21   #2725
nAtaL!a
Zakorzenienie

hmm ciekawe z tym neo24 a dziewczyny powiedcie prosze czy za mozliowsc odbioru osobistego placi sie? Na stonie pod perfumami jest napisane: "Odbiór osobisty: 10 zł
Wrocław, Warszawa, Bydgoszcz, Gdańsk, Gliwice, Kraków, Lublin, Łódź, Katowice, Poznań, Rybnik, Szczecin"
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:10   #2726
sotie
Zadomowienie

Czy ktos sie orientuje do kiedy będa te obniżki na iperfumy?
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:58   #2727
Paolo87
Raczkowanie

Nigdzie na stronie nie znalazłem takich informacji. Napisz do nich na info@iperfumy.pl to będziesz miała pewne informacje.
Stary 2010-11-19, 12:01   #2728
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wie ktos czy www.perfumieria-sigma.pl jest wiarygodna?
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:08   #2729
uzytkownick
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sotie Pokaż wiadomość
Czy ktos sie orientuje do kiedy będa te obniżki na iperfumy?
Do niedzieli włącznie-tak jest napisane.
uzytkownick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 14:47   #2730
sotie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uzytkownick Pokaż wiadomość
Do niedzieli włącznie-tak jest napisane.
dzięki
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości