|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Chociaz nie poprawiaj tych blin, po cholere Ci to ? skad masz pewnosc ze za drugim razem bedzie to lepiej wygladalo?
Dokładnie, nie mam żadnej pewności, poza tym koszt tego to 600€ . Kupilm dzisiaj opatrunki silikonowe, zobaczymy efekt jaki Bedzie za miesiąc ![]()
#2702 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Dziewczyy ja mam pytanie kiedy Wasze blizny zrobily si jasne? mi zaraz stuknie 8 miesiecy a moje blizny dalej czerwone...a teraz to moze nawet fioletowe
![]() ![]() Moje tez, 7 msc a blizny jakie były takie i są, moj lekarz jak byłam na kontrolach nie kazał mi niczym smarowac, mowil ze to nie jest potrzebne ![]()
#2704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
Karmienie maluchów to jest prawdziwe wyzwanie
![]() ![]() Ogólnie czasem >tylko spokój nas może uratować< ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo jak Ci malizna nie chce zjadać zupek, a zjada chętnie banana czy jabłko, to dodawaj jej do tych owoców zupkę. Pierwszego dnia łyżeczkę, drugiego dwie, i tak dalej. Zwiększaj dawkę stopniowo, aż się przyzwyczai. Ja mojego młodszego syna do butelki przekonałam jak skończyl rok, z moich względów zdrowotnych musiałam go odstawić w niecałe dwa tygodnie. Teraz butlę wcina, i sam sobie ją trzyma, a ma 15 m-cy ![]()
![]() |
#2707 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a upatrzyłam juz jakieś niekapki, więc kupię i bedę testować ![]() Cytat:
![]() przy każdej pierwszej lyżeczce jedzenia prawie nie otwiera ust, tylko próbuje ociupinkę, czy wogóle warto zabierać sie za jedzenie... no i zwykle kończy sie przy piersi ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
Kochane - dodałam zdjęcie moich prawie że 7-dmio miesięcznych kruszynek
![]() ![]()
#2709 |
Raczkowanie
|
ooo temat o dzieciach mówj to totalny niejadek więc coś mu wcisnąc to 3h siedzenia i pilnowania by gryzł
#2710 |
Zadomowienie
|
Olivko,
Ty masz tak, jak ja ![]() wszystkie inne piersi wydają się Tobie większe niż Twoje własne ![]() ![]() ![]()
#2711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie do końca tak, ja moją najmłodszą od początku próbowałam przyzwyczaić do smoka i butli , bo miała okrutne kolki i nic z tego nie wyszło. Co dziecko to inne. Sama najlepiej wiesz.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Za szybko sie pochwalilam,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() czasem wydają mi sie ok, ale czasem za małe ![]() w któryś weekend w końcu będzie ![]()
![]() |
#2715 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz próbowałam zmiany mleka bądź butelki? Ja miałam problem z butelka,gdy zmieniłam mały bez problemu zaczął pić mleczko. Tak samo było z wada, z innej butli nie chciał ruszyć nawet. Co do danonkow rownież bym sie wstrzymała,jak juz to moze jogurciki bobowity np. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Jest szansa na to aby dr wyrównał mi piersi? Tzn jedna mam większa i bardziej '' zwisajaca'' ? Boje sie ze po op i tak bedzie różnica |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Rownież jadę na koniec czerwca na wczasy a na moczatku maja chciałabym zrobić cycuszki,porozmawiać w sobotę z dr zobaczę co mi powie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest ok tylko ja miałam jeszcze plastyke piersi więc pewnie dlatego.Teraz już jestem po obiadku i czuję się z godziny na godzinę lepiejPo 17 powinnam być już w domku ;-)
#2720 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||
Zadomowienie
|
Bettina43,
jeśli masz mozliwośc przełożyć urlop na koniec sierpnia-bo potem rozumiem dzieciaki do szkoły? to ja bym tak zrobiła-jednak late,przez ciepło gorzej się wszystko goi,a tez co za przyjemnośc jak bedziesz na wakacjach "z ograniczeniami" i niczym niepełnosprawna(bo tak to można ująć) bedziesz obserwować z cienia i w koszulce jak inni zażywają kąpieli-morskich i słonecznych,nie mówiąc o jakichś wędrówkach,wspinaczkach i innych sportach jeśli aktywnie czas spędzacie...ja to sobie tak własnie wytłumaczyłam,ze przynajmniej będę w pełni sprawna na swoim wyjeździe i na maxa go wykorzystam,a cycuchy chyba najlepiej robić własnie jeśienią tudzież głęboką zimą i wówczas na lato jesteś jak nówka sztuka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
A co Wy z tymi danonkami...ze niby co-szkodzi to?? Moje skończyły teraz dwa latka a chyba już rok jak jedzą to codziennie. Mało mleka mi piją,więc staram się w jakichś zamiennikach przemycać wpań,a danonek w pełni zapotrzebowuje ogranizm malucha w dzienną dawkę Ca - nawet pediatra mi to powiedziała!! ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Ok,przeczytałam ta informację,ale jak napisałam-moje prawie w ogóle mleka nie jedzą,wiec żeby w ogóle wapn jakiś był to jest danonek,a że jedzenie przetwożone...hm,no cóż-inaczej to nic nie powinniśmy jeść,tylko mieć własny sad tudzież warzywnik i wszystko samemu robić...heh...te czasy minęły-wtedy żyło się zdrowiej i smaczniej,ale niestety-trzeba się pogodzić z tym,ze niektórych rzeczy nie unikniemy-jak własnie przetwarzana żywność!! Oczywiście-trzeba zwracać uwagę na etykiety-ja mam niemal hopla na tym punkcie,ale jak napisałam-nie przeskoczę wszystkiego,więc nie dajmy się zwariować!! Ja mam tak np. z parówkami-tylko mój synek zje od czasu do czasu,ale sporadycznie,bo parówka-wiadomo co to.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Raczkowanie
|
Cześć Piękne,
ale tu u nas gwarno, tematy się nie kończą ![]() podczytuję Was na bieżąco, ale z racji tego, że ostatnio pracuję nad pracą mgr, rzadko kiedy zabieram głos, ale o Was pamiętam ![]() Cytat:
![]() ![]() niezapominajka, rubineczka, malina986 jeszcze się chyba nie odezwały po op albo coś przeoczyłam - mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze ![]() Uciekam, miłego dnia Wam wszystkim! ![]()
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja Ci współczuję-nie cierpiałam tego okresu,nie miałam zupełnie pomysłu na jedzenie dla dzieci i cóż...ratowałam się tymi "specjałami" w słoiczkach-samej przyznam niestety nie chciało mi się gotować,a zresztą i tak nie miałam dostępu do "ekologicznych" produktów,bo nawet nie oszukujmy się-marchewka na rynku jest z giełdy, na której idzie się na ilość,a nie na jakość... Ważne teraz,że dzieci żyją i są (tfu,tfu) zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- [QUOTE=Amorcio;39462792]Polubila juz slodkie i teraz nie akceptuje innych smakow. Kiedys pisalam Ci zebys jej nie dawala takich rzeczy dopóki nie zacznie jesc obiadkow bo ja mialam ten problem przy starszej i dlugo trwalo zanim zaczela jesc obiady. Przy drugiej zrobilam inaczej, Moze to kwestia dziecka albo metody. wszystkim smakuja slodycze a warzywka, obiadki juz nie ![]() Oj tak,tak ![]() Amorcio dobrze Ci pisze-ja też większą uwagę przykładałam do warzywek i takich w ogle solidniejszych posiłków!! Efekt mam taki,że synek mało kiedy sięga po słodycze-teraz przerabiam to z córkami ![]() Kiedyś była już tu dyskusja i nawet tez w niej brałas Horo udział, ze ważne są nawyki żywieniowe!!A te trzeba wpajać niemal "od kołyski" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyjazdu nie przełożę choć teoretycznie można by, chyba mamy taką opcje w biurze. Mąż ma zaplanowany urlop. We wrześniu dzieci maja szkołę. Ja pracuję w szkole średniej, też w wyższej (tam we wrześniu nie) w weekendy, więc mam 2 miesiące wakacji ale w innym terminie nie mam wolnego. Jak piszesz, latem chyba niefajnie robić operacje i potem w upale dochodzić do siebie. Urlop jest typowo plażowy plus troche zwiedzania (Grecja 2 tygodnie). Trudno, tyle lat wstydziłam sie na plaży, przeżyję jeszcze raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
taki słoiczek odkręcony już może stac w lodówce max 3 dni-ja wiedząc,ze nie zje mi dziecko na raz wszystkiego to odkładałam trochę do małej miseczki-dosłownie takiej ociupinki i wtedy podawała,a reszta zostawała na następny dzień!! Inaczej zbankrutujesz-toż to drogie jak piorun!! A z tym pojeniem łyżeczką to już słyszałam to od kilku osób,ze tak miały z dzieckiem-ja na szczęście tego nie przerabiałama,ale wyobrażam sobie jak to moze wkurzać... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Edzia, nierówne piersi to dla dr-ów nie problem,więc się nie martw-tu niejedna miała tak i teraz wszystko gra ![]() Widze,żeś kolejna co o wakacjach szybciej pomyslała niż o cyckach ![]() Bettina, to w sumie jak zrobisz koniec sierpnia cycuchy to jak znalazł-do czasu pracy spokojnie wydobrzejesz,w dodatku pogoda będzie sprzyjac i też ubrać się mozna tak,co by odrazu w oczy się studentom nie rzucać ![]() A wakacje przezyjesz-pamiętaj tylko-dobry stanik w bikini do podstawa!!! ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
O!-to widzisz,gdzieś mi umknęło,ze miałaś plastykę jeszcze, a nowa kolezanka Edzia własnie się martwiła czy da radę coś zrobić z jej biustem oprócz samych implantów ![]() Wracaj zatem szybciutko do zdrowia a potem zajmiemy się fotkami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Zajżałam , poczytałam i nadrobiłam zeległości. Dziś byłam z corcia u lekarza i z krtani przeszło jej już na oskrzela więc dostała antybiotyk ![]() Mam nadzieję źe jej przejdzie bo w niedziele jadę z dzieciakami w góry. Moje dzieciaki lubią płatać figle i co wyjazd do kilka dni przed, któreś chore ![]() ![]()
#2727 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie, dobry stanik od stroju kąpielowego. Co byście poleciły dla prawie bezbiuściastej? Kiedyś kupowałam push up w rozmiarze 36 po prostu, ale bokiem było widać, że niewiele tam jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
oglądałam wczoraj rozmowy w toku było o chłopakach przystojniaczkach i jakie tam maja wymagania co do kobiet to jeden powiedzial, że kobiety oszukują makijażem i stanikami wypchanymi w staniku super pięknie a jak ściagnie to wielkie rozczarowanie co za dupek piep.... musi byc ogolona wszędzie bi nie ruszy no proszę a sam pięknisiem nie był taki sobie nawet bym na niego nie zwróciła uwagi
Faceci to normalnie kutasy nic więcej bez klasy no żebyśmy my im tak gadały jak ściągnie gacie i wyśmiały jekiego ma małego to byłaby obraza na cały boski świat
#2729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam wtedy ze znajomymi w Egipcie,to potem jak przy koleżance narzekałam na swój biust to była zdziwiona,bo wracała pamięcią do naszego wyjazdu mówiąc,ze przecież całkiem fajny mam biust ![]() A na ostatnie wakacje byłam w innym sklepie, w którym PAnie mi dobrały idealne kostiumy-co prawda już z gabkami w środku ale zrobiły cuda,bo miałam w nim mały rowek ![]() Tutaj masz link do sklepu,ale najlepiej sama się do nich wybierz: http://www.christelle.pl/ tam Panie fajnie dobierają wszystko!! Jusi, proszę-nie oglądaj tego programu-już żeśmy omawiały tu jego poziom ![]() Tylko wkurzyc się można,a co niektórym to chyba tam płacą żeby debili z siebie na wizji zrobili,bo aż nie chce się wierzyć,ze takie elementy są wśród nas ![]() Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-02-26 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.