|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Chociaz nie poprawiaj tych blin, po cholere Ci to ? skad masz pewnosc ze za drugim razem bedzie to lepiej wygladalo?
Dokładnie, nie mam żadnej pewności, poza tym koszt tego to 600€ . Kupilm dzisiaj opatrunki silikonowe, zobaczymy efekt jaki Bedzie za miesiąc
|
#2702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyy ja mam pytanie kiedy Wasze blizny zrobily si jasne? mi zaraz stuknie 8 miesiecy a moje blizny dalej czerwone...a teraz to moze nawet fioletowe
[Moje tez, 7 msc a blizny jakie były takie i są, moj lekarz jak byłam na kontrolach nie kazał mi niczym smarowac, mowil ze to nie jest potrzebne
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc bardzo często jemy wszyscy razem czasem ja jem co innego a ona co innego albo udaję ,że próbuje jej danie i dla mnie bardzo smakuje Ziemniaki uwielbia ,jak tylko widzi ,że my jemy to ona też musi nawet jak jest pojedzona . Twoja córunia jest jeszcze malutka ,na pewno z każdym dniem będzie coraz lepiej.
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Karmienie maluchów to jest prawdziwe wyzwanie
mój młodszy nie sprawiał problemów (wprowadzanie posiłków zaczęłam w 6 miesiącu, wczesniej tylko pierś) ale za to młodszy... każdy posiłek to przedstawienie, nie zmuszam do jedzenia, ale żeby zjadł choć część porcji to muszę go tak zająć by przestał zauważać, że je Ogólnie czasem >tylko spokój nas może uratować<
|
|
|
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo jak Ci malizna nie chce zjadać zupek, a zjada chętnie banana czy jabłko, to dodawaj jej do tych owoców zupkę. Pierwszego dnia łyżeczkę, drugiego dwie, i tak dalej. Zwiększaj dawkę stopniowo, aż się przyzwyczai. Ja mojego młodszego syna do butelki przekonałam jak skończyl rok, z moich względów zdrowotnych musiałam go odstawić w niecałe dwa tygodnie. Teraz butlę wcina, i sam sobie ją trzyma, a ma 15 m-cy
|
|
#2707 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a upatrzyłam juz jakieś niekapki, więc kupię i bedę testować Cytat:
przy każdej pierwszej lyżeczce jedzenia prawie nie otwiera ust, tylko próbuje ociupinkę, czy wogóle warto zabierać sie za jedzenie... no i zwykle kończy sie przy piersi ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
Kochane - dodałam zdjęcie moich prawie że 7-dmio miesięcznych kruszynek
wieczorem dodam wiecej fot. Miłego dnia
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
ooo temat o dzieciach mówj to totalny niejadek więc coś mu wcisnąc to 3h siedzenia i pilnowania by gryzł
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
Olivko,
Ty masz tak, jak ja wszystkie inne piersi wydają się Tobie większe niż Twoje własne ![]()
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie do końca tak, ja moją najmłodszą od początku próbowałam przyzwyczaić do smoka i butli , bo miała okrutne kolki i nic z tego nie wyszło. Co dziecko to inne. Sama najlepiej wiesz.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za szybko sie pochwalilam,
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem wydają mi sie ok, ale czasem za małe ![]() w któryś weekend w końcu będzie
|
|
|
#2715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz próbowałam zmiany mleka bądź butelki? Ja miałam problem z butelka,gdy zmieniłam mały bez problemu zaczął pić mleczko. Tak samo było z wada, z innej butli nie chciał ruszyć nawet. Co do danonkow rownież bym sie wstrzymała,jak juz to moze jogurciki bobowity np. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Jest szansa na to aby dr wyrównał mi piersi? Tzn jedna mam większa i bardziej '' zwisajaca'' ? Boje sie ze po op i tak bedzie różnica |
||
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Rownież jadę na koniec czerwca na wczasy a na moczatku maja chciałabym zrobić cycuszki,porozmawiać w sobotę z dr zobaczę co mi powie
|
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko jest ok tylko ja miałam jeszcze plastyke piersi więc pewnie dlatego.Teraz już jestem po obiadku i czuję się z godziny na godzinę lepiejPo 17 powinnam być już w domku ;-)
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zadomowienie
|
Bettina43,
jeśli masz mozliwośc przełożyć urlop na koniec sierpnia-bo potem rozumiem dzieciaki do szkoły? to ja bym tak zrobiła-jednak late,przez ciepło gorzej się wszystko goi,a tez co za przyjemnośc jak bedziesz na wakacjach "z ograniczeniami" i niczym niepełnosprawna(bo tak to można ująć) bedziesz obserwować z cienia i w koszulce jak inni zażywają kąpieli-morskich i słonecznych,nie mówiąc o jakichś wędrówkach,wspinaczkach i innych sportach jeśli aktywnie czas spędzacie...ja to sobie tak własnie wytłumaczyłam,ze przynajmniej będę w pełni sprawna na swoim wyjeździe i na maxa go wykorzystam,a cycuchy chyba najlepiej robić własnie jeśienią tudzież głęboką zimą i wówczas na lato jesteś jak nówka sztuka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
A co Wy z tymi danonkami...ze niby co-szkodzi to?? Moje skończyły teraz dwa latka a chyba już rok jak jedzą to codziennie. Mało mleka mi piją,więc staram się w jakichś zamiennikach przemycać wpań,a danonek w pełni zapotrzebowuje ogranizm malucha w dzienną dawkę Ca - nawet pediatra mi to powiedziała!! ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Ok,przeczytałam ta informację,ale jak napisałam-moje prawie w ogóle mleka nie jedzą,wiec żeby w ogóle wapn jakiś był to jest danonek,a że jedzenie przetwożone...hm,no cóż-inaczej to nic nie powinniśmy jeść,tylko mieć własny sad tudzież warzywnik i wszystko samemu robić...heh...te czasy minęły-wtedy żyło się zdrowiej i smaczniej,ale niestety-trzeba się pogodzić z tym,ze niektórych rzeczy nie unikniemy-jak własnie przetwarzana żywność!! Oczywiście-trzeba zwracać uwagę na etykiety-ja mam niemal hopla na tym punkcie,ale jak napisałam-nie przeskoczę wszystkiego,więc nie dajmy się zwariować!! Ja mam tak np. z parówkami-tylko mój synek zje od czasu do czasu,ale sporadycznie,bo parówka-wiadomo co to....
|
||
|
|
|
#2722 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Piękne,
ale tu u nas gwarno, tematy się nie kończą ![]() podczytuję Was na bieżąco, ale z racji tego, że ostatnio pracuję nad pracą mgr, rzadko kiedy zabieram głos, ale o Was pamiętam ![]() Cytat:
![]() niezapominajka, rubineczka, malina986 jeszcze się chyba nie odezwały po op albo coś przeoczyłam - mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze ![]() Uciekam, miłego dnia Wam wszystkim!
|
|
#2723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja Ci współczuję-nie cierpiałam tego okresu,nie miałam zupełnie pomysłu na jedzenie dla dzieci i cóż...ratowałam się tymi "specjałami" w słoiczkach-samej przyznam niestety nie chciało mi się gotować,a zresztą i tak nie miałam dostępu do "ekologicznych" produktów,bo nawet nie oszukujmy się-marchewka na rynku jest z giełdy, na której idzie się na ilość,a nie na jakość... Ważne teraz,że dzieci żyją i są (tfu,tfu) zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- [QUOTE=Amorcio;39462792]Polubila juz slodkie i teraz nie akceptuje innych smakow. Kiedys pisalam Ci zebys jej nie dawala takich rzeczy dopóki nie zacznie jesc obiadkow bo ja mialam ten problem przy starszej i dlugo trwalo zanim zaczela jesc obiady. Przy drugiej zrobilam inaczej, Moze to kwestia dziecka albo metody. wszystkim smakuja slodycze a warzywka, obiadki juz nie Musisz probowac, moze samo miesko, ugotowany ziemniaczek z maselkiem. Nie wiem co Ci poradzic jeszcze, Ty madra babka jestes, doswiadczen z dziecmi masz wiecej niz jaOj tak,tak Amorcio dobrze Ci pisze-ja też większą uwagę przykładałam do warzywek i takich w ogle solidniejszych posiłków!! Efekt mam taki,że synek mało kiedy sięga po słodycze-teraz przerabiam to z córkami ![]() Kiedyś była już tu dyskusja i nawet tez w niej brałas Horo udział, ze ważne są nawyki żywieniowe!!A te trzeba wpajać niemal "od kołyski" |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyjazdu nie przełożę choć teoretycznie można by, chyba mamy taką opcje w biurze. Mąż ma zaplanowany urlop. We wrześniu dzieci maja szkołę. Ja pracuję w szkole średniej, też w wyższej (tam we wrześniu nie) w weekendy, więc mam 2 miesiące wakacji ale w innym terminie nie mam wolnego. Jak piszesz, latem chyba niefajnie robić operacje i potem w upale dochodzić do siebie. Urlop jest typowo plażowy plus troche zwiedzania (Grecja 2 tygodnie). Trudno, tyle lat wstydziłam sie na plaży, przeżyję jeszcze raz. |
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki słoiczek odkręcony już może stac w lodówce max 3 dni-ja wiedząc,ze nie zje mi dziecko na raz wszystkiego to odkładałam trochę do małej miseczki-dosłownie takiej ociupinki i wtedy podawała,a reszta zostawała na następny dzień!! Inaczej zbankrutujesz-toż to drogie jak piorun!! A z tym pojeniem łyżeczką to już słyszałam to od kilku osób,ze tak miały z dzieckiem-ja na szczęście tego nie przerabiałama,ale wyobrażam sobie jak to moze wkurzać... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Edzia, nierówne piersi to dla dr-ów nie problem,więc się nie martw-tu niejedna miała tak i teraz wszystko gra ![]() Widze,żeś kolejna co o wakacjach szybciej pomyslała niż o cyckach ![]() Bettina, to w sumie jak zrobisz koniec sierpnia cycuchy to jak znalazł-do czasu pracy spokojnie wydobrzejesz,w dodatku pogoda będzie sprzyjac i też ubrać się mozna tak,co by odrazu w oczy się studentom nie rzucać A wakacje przezyjesz-pamiętaj tylko-dobry stanik w bikini do podstawa!!! ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
O!-to widzisz,gdzieś mi umknęło,ze miałaś plastykę jeszcze, a nowa kolezanka Edzia własnie się martwiła czy da radę coś zrobić z jej biustem oprócz samych implantów ![]() Wracaj zatem szybciutko do zdrowia a potem zajmiemy się fotkami
|
|||
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Zajżałam , poczytałam i nadrobiłam zeległości. Dziś byłam z corcia u lekarza i z krtani przeszło jej już na oskrzela więc dostała antybiotyk Mam nadzieję źe jej przejdzie bo w niedziele jadę z dzieciakami w góry. Moje dzieciaki lubią płatać figle i co wyjazd do kilka dni przed, któreś chore
|
#2727 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie, dobry stanik od stroju kąpielowego. Co byście poleciły dla prawie bezbiuściastej? Kiedyś kupowałam push up w rozmiarze 36 po prostu, ale bokiem było widać, że niewiele tam jest W ubiegłym roku koleżanka z podobnym biustem (trochę większym jednak) poleciła mi zwykłe bikini, nie usztywniany stanik ale włożenie tam 2 par miękkich wkładek. Jest nie tak źle, wygląda jakbym miała mały biust a nie wcale. Z boku nic nie widać. Kurczę, dziewczyny, to jest koszmar znajomych córka 15 latka (jedzie z nami na urlop) ma super biust, moje uczennice w liceum (niektóre) też a ja nic. Okropnie się z tym czuję, każde kupowanie stanika to koszmar, tylko push up, bo inaczej jestem płaska, żadnych dekoltów, sukienek letnich na ramiączkach. Lato jest dla mnie koszmarem, gdy muszę sie rozebrać (choć jestem szczupła). Z drugiej strony kocham lato, kocham upały
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
oglądałam wczoraj rozmowy w toku było o chłopakach przystojniaczkach i jakie tam maja wymagania co do kobiet to jeden powiedzial, że kobiety oszukują makijażem i stanikami wypchanymi w staniku super pięknie a jak ściagnie to wielkie rozczarowanie co za dupek piep.... musi byc ogolona wszędzie bi nie ruszy no proszę a sam pięknisiem nie był taki sobie nawet bym na niego nie zwróciła uwagi
Faceci to normalnie kutasy nic więcej bez klasy no żebyśmy my im tak gadały jak ściągnie gacie i wyśmiały jekiego ma małego to byłaby obraza na cały boski świat
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam wtedy ze znajomymi w Egipcie,to potem jak przy koleżance narzekałam na swój biust to była zdziwiona,bo wracała pamięcią do naszego wyjazdu mówiąc,ze przecież całkiem fajny mam biust ![]() A na ostatnie wakacje byłam w innym sklepie, w którym PAnie mi dobrały idealne kostiumy-co prawda już z gabkami w środku ale zrobiły cuda,bo miałam w nim mały rowek Tutaj masz link do sklepu,ale najlepiej sama się do nich wybierz: http://www.christelle.pl/ tam Panie fajnie dobierają wszystko!! Jusi, proszę-nie oglądaj tego programu-już żeśmy omawiały tu jego poziom ![]() Tylko wkurzyc się można,a co niektórym to chyba tam płacą żeby debili z siebie na wizji zrobili,bo aż nie chce się wierzyć,ze takie elementy są wśród nas
Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-02-26 o 15:37 |
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

[
jak marchew jest jak moje przedramię
Więc bardzo często jemy wszyscy razem czasem ja jem co innego a ona co innego albo udaję ,że próbuje jej danie i dla mnie bardzo smakuje
Ziemniaki uwielbia ,jak tylko widzi ,że my jemy to ona też musi nawet jak jest pojedzona . Twoja córunia jest jeszcze malutka ,na pewno z każdym dniem będzie coraz lepiej.

Ciekawe czy go to pocieszy