Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 18:16   #2701
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez Margolcia4111991 Pokaż wiadomość
Witam w niedzielę! cukraktywna, odpisałam Ci w kwestii piątkowego ślubu.

Wczoraj zarezerwowaliśmy Kraszowjankę. Teraz nam tylko ksiądz został, ale tu nie ma problemu.
Moim znajomym ksiądz odmówił udzielenia ślubu w niedzielę.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:42   #2702
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

ale tu dzisiaj cicho

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 18:54   #2703
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Melduje się na nowym wątku

Opiumalfa, faktycznie piekna data ja tez wtedy ślubuje i jednym z czynnikow decydujacych byl wlasnie dlugi weekend po bozym ciele.
ehh jutro do pracy - dopada mnie smutek niedzieli-wieczor :/
No ja też chcę - w piątek po Bożym Ciele -_- ale nie wiem, czy ksiądz mi to łaskawie umożliwi. Założyłam na ten temat wątek w "Ceremonia i tradycja" :P

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:10   #2704
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja mowilam o sobocie po bozym ciele
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:39   #2705
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ale tu dzisiaj cicho
jak nigdy
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:51   #2706
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Ale mi dzień zleciał - pozytywnie, więc to pewnie dlatego. Wczorajszy wieczór również.
Spektakl w teatrze całkiem, całkiem - zabawnie było. Wylądowaliśmy też u znajomych, na ploty i muffinki z budyniem , po czym dobrze po północy zjechaliśmy do domu i padliśmy jak muchy.

Dzisiaj też okazało się, że jeździliśmy wczoraj kradzionym autem. To znaczy, naszym, ale.. dokumenty smacznie spały w domu, więc przy potencjalnej kontroli mogliby nas wziąć za złodziei.

Idę Was nadrobić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 19:53   #2707
agunineczka
Zakorzenienie

Heej

Właśnie wyszeł ode mnie Tż.. I jak zwykle weekend za szybko zleciał...

Wiecie co, wczoraj byłam z Tzem na spacerze po moim mieście i wstyd sie przyznać jak słabo je znam.. Chyba muszę sobie jakis przewodnik kupić

Lecę Was troche nadrobić
Stary 2013-03-17, 19:58   #2708
moooniaaaa
Zakorzenienie

Kurde jak się nie chceeee poniedziałku
Pobudka o 6:00, samotne noce bo tż ma ten tydzień na nocki. On będzie wracał 6:30,a ja będę wychodziła. I tak cały tydzień, ehh.

Pomalowałam sobie paznokcie na malinowy róż,a te przedostatnie na błękit, bardziej kolorowo, bardziej wiosennie

I wracam na dobrą drogę odżywiania bo w weekend sobie trochę pofolgowaliśmy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:03   #2709
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kurde jak się nie chceeee poniedziałku
Pobudka o 6:00, samotne noce bo tż ma ten tydzień na nocki. On będzie wracał 6:30,a ja będę wychodziła. I tak cały tydzień, ehh.

Pomalowałam sobie paznokcie na malinowy róż,a te przedostatnie na błękit, bardziej kolorowo, bardziej wiosennie

I wracam na dobrą drogę odżywiania bo w weekend sobie trochę pofolgowaliśmy
podziwiam Was, mi się nie udaje zdrowe odżywianie... cała czekolada dziś poszła w ruch, czekoladowe holenderskie, tosty... nie potrafię z tego zrezygnować.

Stary 2013-03-17, 20:14   #2710
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
podziwiam Was, mi się nie udaje zdrowe odżywianie... cała czekolada dziś poszła w ruch, czekoladowe holenderskie, tosty... nie potrafię z tego zrezygnować.
Ja się tak zaparłam, że jak zjem coś grzesznego to mam wyrzuty sumienia. W pracy czekolady leżały otwarte to przeszłam obojętnie W sumie chyba łatwiej mi panować nad posiłkami w tygodniu niż w weekend. Bo a to tż na coś namówi, a to obiad u rodziców itd. Tosty uwielbiam, ale sera żółtego chyba od m-ca nie miałam w buzi :P
Zaraz będę robiła na kolację kotlety sojowe, nawet tż powiedział że zje 2-3 :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:19   #2711
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość

Co do włosów to (w ramach rpzygotowań do ślubu) zawsze po myciu nakładam jakąś tam odżywkę i staram się nie prostować włosów. Już widzę pierwsze efekty zamiast szopy po wysuszeniu mam dość spore fale : ))) !
Cytat:
Napisane przez Mortadella Pokaż wiadomość
A jaki masz typ włosów? Bo mnie się przetłuszczają, rzadko używam suszarki i nie są za gęste (tzw. "cztery włosy w pięciu rzędach"). I zastanwiam się jak im pomóc.
Dziewczyny, ja juz trochę przetestowałam kosmetyków, pokombinowałam z prostowaniem,suszeniem.. i mam już swoje typy, może komuś pomogę
Mam włosy ciężkie, jest ich dużo,ale są cienkie i lejące się. Do tego mocno się przetłuszczają. Codziennie myję włosy ( zależy kiedy mam czas,ale raczej wieczorem) używam szamponu i odżywki do spłukiwania z alterry. cudne kosmetyki,bez silikonów, dobrze oczyszczają i pielęgnują, szczerze polecam! prócz tego jeszcze zamiennie stosuję odżywkę z garniera z awokado i masłem karite,tez super i bez silikonów!
Po myciu nakładam na włosy balsam z joanny z miodem i mlekiem ( do wys ucha, żeby nie przetłuścić włosów u nasady) i na koncówki olej,serum, jedwab,co tam mam.
i teraz układanie
Kupiłam jakiś czas temu duużą, okrągłą szczotkę olivia garden, ceramiczną. ma aż 82mm średnicy, największa jaka jest dostępna! ale wigotne jeszcze włosy suszę nią i mam na głowie bujną, piękną fryzurkę, włosy się nie niszczą zbytnio, a jak to się robi, macie tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=iuvR9...s4oeA&index=47
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
pokaże Wam mojego śpiącego królewicza
oooo, kocham piesiulkiii
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
my dzisiaj byliśmy u proboszcza i zapisaliśmy się oficjalnie

26.04.2014 r godz.15.00
Gratulacjeee!!!
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Fajnie, że zaczęłyście temat o włosach
Może któraś mi poradzi: Mam dużo bardzo cienkich włosów, zazwyczaj po umyciu mam mega objętość, jednak by fajnie wyglądały to muszę je wyprostować :/ Jak nie wyprostuje to muszę je związać. Przez ostatnie pół roku wyprostowałam je może 3 razy i to wystarczyło by się zniszczyły i zrobiły się nieprzyjemne w dotyku. Okazjonalnie używam jedwabiu na końcówki (pomaga mi to je okiełznać). Nie mam problemu z przetłuszczaniem. Najpierw myję szamponem ziaji, a drugi raz gilsskurem czarnym (jak myłam samym to miałam strasznie cieżkie włosy - pewnie przez silikony). Może polecicie mi jakąś prostą i tanią pielęgnację na początek? Zastanawiam się jako szampon kupić jako następny. Proszę o rady
Próbuj kosemtyki bez silikonów - ja polecam alterrę, ale poszukaj w necie, na pewno można znaleźć wiele innych

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-17 o 20:22
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:40   #2712
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
ja też nie potrafię zrezygnować z takich rzeczy, ale staram się je ograniczać i zjeść je np po ćwiczeniach (w nagrodę xd), albo jak mam doła wprowadzam coraz więcej warzyw i owoców, duużo wody i zielonej herbaty. Wstyd przyznać, ale jeszcze 2 tyg temu żyłam na energetykach, coli, kawie + tona słodkości, mc co drugi dzień .. z łóżka się zwlec nie mogłam, boczki się zrobiły wielkości nowych opon mojego Tż, już nie wspomnę o pupie i nowej koleżance pomarańczy

missmalezji skoro już tak się zaoferowałaś to chętnie się dowiem o jakichś kosmetykach nawilżających - testowałaś coś ? chciałabym podkreślić moje fale Co do kosmetyków bez sylikonów to ja zwątpiłam czy takie jeszcze istnieją muszę zobaczyć te o których wspomniałas

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-03-17 o 20:42
Stary 2013-03-17, 20:41   #2713
krolowa_sniegu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Fajnie, że zaczęłyście temat o włosach
Może któraś mi poradzi: Mam dużo bardzo cienkich włosów, zazwyczaj po umyciu mam mega objętość, jednak by fajnie wyglądały to muszę je wyprostować :/ Jak nie wyprostuje to muszę je związać. Przez ostatnie pół roku wyprostowałam je może 3 razy i to wystarczyło by się zniszczyły i zrobiły się nieprzyjemne w dotyku. Okazjonalnie używam jedwabiu na końcówki (pomaga mi to je okiełznać). Nie mam problemu z przetłuszczaniem. Najpierw myję szamponem ziaji, a drugi raz gilsskurem czarnym (jak myłam samym to miałam strasznie cieżkie włosy - pewnie przez silikony). Może polecicie mi jakąś prostą i tanią pielęgnację na początek? Zastanawiam się jako szampon kupić jako następny. Proszę o rady
Tak jak już widziałam wspomniano, też polecam szampon Babydream, fakt może się wydawać, że plącze włosy ale wystarczy potem odżywka (ja używam Isany różowej) i jest w porządku.
Ja mam kręcone włosy i też ciężko z nimi ale dzielnie zapuszczam teraz Po ślubie pójdą pewnie do ścięcia i zmiany koloru.
krolowa_sniegu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:42   #2714
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Właśnie wróciłam od TŻ-ta, jestem wykończona. A jutro do pracy na 6tą więc pobudka znów o 4... Nie dam rady dziś nadrobić

A takich ciekawszych rzeczy to od wczoraj zaczęłam stosować odżywkę do rzęs
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html
o taką
TŻ mi kupił, może coś zdziała Do paznokci mają boskie odżywki to może ta też okaże się strzałem w dziesiątkę

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:50   #2715
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też nie potrafię zrezygnować z takich rzeczy, ale staram się je ograniczać i zjeść je np po ćwiczeniach (w nagrodę xd), albo jak mam doła wprowadzam coraz więcej warzyw i owoców, duużo wody i zielonej herbaty. Wstyd przyznać, ale jeszcze 2 tyg temu żyłam na energetykach, coli, kawie + tona słodkości, mc co drugi dzień .. z łóżka się zwlec nie mogłam, boczki się zrobiły wielkości nowych opon mojego Tż, już nie wspomnę o pupie i nowej koleżance pomarańczy

missmalezji skoro już tak się zaoferowałaś to chętnie się dowiem o jakichś kosmetykach nawilżających - testowałaś coś ? chciałabym podkreślić moje fale Co do kosmetyków bez sylikonów to ja zwątpiłam czy takie jeszcze istnieją muszę zobaczyć te o których wspomniałas
nie polecam szamponów z ziaji i wszelkich napchanych silikonem z szamponów testowałam alterrę właśnie, babydream ( z rossmana dla dzieci) i hipp, też dla dzieci. po 2 ostatnich strasznie wypadały mi włosy, z alterry jestem mega zadowolona. są różne rodzaje do wyboru, na bank znajdziesz coś dla siebie z ziaji jedynie odżywka oliwkowa jest super i bez silikonów, polecam
Prócz tego kocham szampony joanna rzepa, smrodki ale wspaniale pielęgnują włosy. i też bez silikonów.
nie zrażaj się jak na początku włosy wyglądają gorzej. tak może być, bo zmywane są z nich silikony ktore dają tylko efekt zdrowych włosów.
Mycie polecam metodą kubeczkową - cyzli szampon rozcieńczony wodą. ja poprostu robię tak, że dolewam wody do butelki z szamponem
Jako maskę używam już osławionego biovaxa, najczęściej do włosów zniszcoznych. wstawię wam moje włosy jak były długie i się kręciły a do tego trochę im pomagałam się kręcić - tj. nosiłam koczek na noc tak wyglądają dzięki w.w pielęgnacji

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od TŻ-ta, jestem wykończona. A jutro do pracy na 6tą więc pobudka znów o 4... Nie dam rady dziś nadrobić

A takich ciekawszych rzeczy to od wczoraj zaczęłam stosować odżywkę do rzęs
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html
o taką
TŻ mi kupił, może coś zdziała Do paznokci mają boskie odżywki to może ta też okaże się strzałem w dziesiątkę
dzięki ich odżywce do paznokci pierwszy raz mam swoje długie pazurki

ponieważ kłaczki mocno wypadały aktualnie sięgają tylko do ramienia ale do ślubu na bank będą takie długie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia Zdjęcie1473.jpg (58,2 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-17 o 20:52
Stary 2013-03-17, 20:53   #2716
KaMilka4891
Zadomowienie

witam dziewczęta, ja dzisiaj gniłam cały dzień w łóżku, bo wczoraj ze świadkową dopadłyśmy się do tequilli
ijaa jutro się odezwę w kwestii projektu
jutro idę do apteki po drożdże, bo pić ich nie będę, bo mnie cofa ;p ponoć na wzrost kłaków dobrze wpływają no i na cerę, jakoś boję się dermatologa, a moja skóra woła o pomstę do nieba bo jak coś wyskoczy to przecież nie mogę odpuścić i później wyglądam jakby mnie kto pobił spadam gnić dalej bo sił nie mam nawet na pisanie
Stary 2013-03-17, 20:55   #2717
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
wstawię wam moje włosy jak były długie i się kręciły a do tego trochę im pomagałam się kręcić - tj. nosiłam koczek na noc tak wyglądają dzięki w.w pielęgnacji
aaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeee piękneeeeeee takie kręciołki mogłabym mieć

Stary 2013-03-17, 20:55   #2718
little_zosh
Rozeznanie

wenedka Wielebny Bracie powinno być ok

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dla kogoś z zewnątrz nie, ale dla mnie bardzo Niechcący taka metamorfoza, chciałam wypróbowac farbę Majirel i słabo dobrałam odcień
Z takich http://i.iplsc.com/margot-robbie-kol...JX-C116-F4.jpg na takie http://i2.pinger.pl/pgr398/693ff6a0001bdb334d760816
Mi zmiana się podoba. Śliczny odcień, taki naturalny

mala_czarna_21 gratulacje! Też muszę maila napisać do księdza, żeby zarezerwować termin

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:57   #2719
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
witam dziewczęta, ja dzisiaj gniłam cały dzień w łóżku, bo wczoraj ze świadkową dopadłyśmy się do tequilli
ijaa jutro się odezwę w kwestii projektu
jutro idę do apteki po drożdże, bo pić ich nie będę, bo mnie cofa ;p ponoć na wzrost kłaków dobrze wpływają no i na cerę, jakoś boję się dermatologa, a moja skóra woła o pomstę do nieba bo jak coś wyskoczy to przecież nie mogę odpuścić i później wyglądam jakby mnie kto pobił spadam gnić dalej bo sił nie mam nawet na pisanie
mam to samo, nie odpuszczę żadnem syfkowi
osttatnio jak byłam chora nie dość że się rozdrapałam, to jeszcze uderzyłam ustami w szafkę lustrzaną i górna wagra mi spuchła.. Chora z wiszącym gilem, spuchnięta i rozdrapana, git

Stary 2013-03-17, 20:57   #2720
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
nie polecam szamponów z ziaji i wszelkich napchanych silikonem z szamponów testowałam alterrę właśnie, babydream ( z rossmana dla dzieci) i hipp, też dla dzieci. po 2 ostatnich strasznie wypadały mi włosy, z alterry jestem mega zadowolona. są różne rodzaje do wyboru, na bank znajdziesz coś dla siebie z ziaji jedynie odżywka oliwkowa jest super i bez silikonów, polecam
Prócz tego kocham szampony joanna rzepa, smrodki ale wspaniale pielęgnują włosy. i też bez silikonów.
nie zrażaj się jak na początku włosy wyglądają gorzej. tak może być, bo zmywane są z nich silikony ktore dają tylko efekt zdrowych włosów.
Mycie polecam metodą kubeczkową - cyzli szampon rozcieńczony wodą. ja poprostu robię tak, że dolewam wody do butelki z szamponem
Jako maskę używam już osławionego biovaxa, najczęściej do włosów zniszcoznych. wstawię wam moje włosy jak były długie i się kręciły a do tego trochę im pomagałam się kręcić - tj. nosiłam koczek na noc tak wyglądają dzięki w.w pielęgnacji

ponieważ kłaczki mocno wypadały aktualnie sięgają tylko do ramienia ale do ślubu na bank będą takie długie
dzięki ! na pewno kupię alterrę co do rzepy joanny to włosy mi po nim wypadały boję się do niej wrócić... a szampon też zawsze rozcieńczam czasem na ręku, czasem w butelce. Dodatkowo myję tylko włosy przy skórze głowy, a na długości już nie. Tylko i wyłącznie tak 'przelatuje' ręką z resztką szamponu po całej długości. Gdzieś wyczytałam, ze tak należy myć włosy podatne na kręcenie

masz świetne loczki, zawsze takie chciałam mieć
Stary 2013-03-17, 21:00   #2721
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki ! na pewno kupię alterrę co do rzepy joanny to włosy mi po nim wypadały boję się do niej wrócić... a szampon też zawsze rozcieńczam czasem na ręku, czasem w butelce. Dodatkowo myję tylko włosy przy skórze głowy, a na długości już nie. Tylko i wyłącznie tak 'przelatuje' ręką z resztką szamponu po całej długości. Gdzieś wyczytałam, ze tak należy myć włosy podatne na kręcenie

masz świetne loczki, zawsze takie chciałam mieć
tak tak, ja też ta myję, że właściwie tylko skapl masuję a włosy myja się same ściekającą pianą
Ja miałam kręcone jako dziecko, potem proste druty, teraz znów zaczynają się kręcić, ale jak ścięłam to układam na szczotkę, więc znów nie są kręcone ale jak odrosną to dalej będę je chyba kręcić.

Stary 2013-03-17, 21:01   #2722
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:

piękne włosy
do rzęs dzisiaj odkryłam Xlash, i chyba w niego zainwestuję, drogi jak cholera (ok.200 zł) ale czytam opinie, że warto
Stary 2013-03-17, 21:01   #2723
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeee piękneeeeeee takie kręciołki mogłabym mieć
dziękuję! niestety, to już przeszłość ;( jak zawsze, żałuję że obcięłam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 21:01   #2724
KaEs
Wtajemniczenie

ja z cerą nigdy nie miałam problemów, właściwie rzadko kiedy coś wyskoczy,a jak wyskoczy to nikt tego nie zauważa Tż mówi, że jest jak pupcia niemowlęcia może dlatego, że ja syfków z reguły nie wyciskam Edit: chociaż nie, gdybym nie kremowała miałabym mega suchą skórę ...

właśnie uskuteczniam maseczkę do twarzy

Stary 2013-03-17, 21:02   #2725
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
mam to samo, nie odpuszczę żadnem syfkowi
osttatnio jak byłam chora nie dość że się rozdrapałam, to jeszcze uderzyłam ustami w szafkę lustrzaną i górna wagra mi spuchła.. Chora z wiszącym gilem, spuchnięta i rozdrapana, git
: hahaha:
Stary 2013-03-17, 21:05   #2726
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję! niestety, to już przeszłość ;( jak zawsze, żałuję że obcięłam.
ja też, ja też miałam do niedawna długie... Dziewczyny już widziały, ale wstawię żebyś i Ty zobaczyła

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-03-17 o 21:45
Stary 2013-03-17, 21:05   #2727
misiadelko
BAN stały

Ja tylko napiszę od siebie jako posiadaczki prostych i cienkich włosów - moje włosy z silikonami (w nieprzesadzonej ilości) bardzo się lubią, szczególnie teraz, zimą Jakiś rok temu odstawiłam silikony całkiem i po kilku miesiącach wróciłam do nich.

Idę spać, dobrej nocy, jutro jadę szukać sukienki na wesele na które się wybieram
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 21:06   #2728
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też, ja też miałam do niedawna długie... Dziewczyny już widziały, ale wstawię żebyś i Ty zobaczyła
Piękne... Kocham długie włosy!! A jak je mam, to ścinam.. gdzie tu logika.

Stary 2013-03-17, 21:08   #2729
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja mam taki problem, że moje włosy zbijają się w kolonie jak u tej dziewczyny http://styl.fm/item/1692208
mam to samo (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 21:10   #2730
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
tak tak, ja też ta myję, że właściwie tylko skapl masuję a włosy myja się same ściekającą pianą
Ja miałam kręcone jako dziecko, potem proste druty, teraz znów zaczynają się kręcić, ale jak ścięłam to układam na szczotkę, więc znów nie są kręcone ale jak odrosną to dalej będę je chyba kręcić.
a ja zawsze miałam szopę - takie nie wiadomo co i musiałam albo prostować albo kręcić. Tak czy siak zawsze męczyłam je wysoką temp. Teraz jestem baaardzo szczęśliwa, że wystarczy im suszarka i gniecenie pianką albo żelem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości