|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Pozdrawiam znad karnego i trzymam kciuki za potrzebujace 😄
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Ja też
![]() Sushi mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Miss Pudernica
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Trzymam kciuki za potrzebujące Jeże!
![]() Od rana byłam na uczelni, właśnie wróciłam, oczywiście byłam w Rossmanie. Na poprawę nastroju kupiłam 2 micele Burżuja, peeling Sorayi morelowy, puder Affinitone i 4 lakiery do paznokci. A Wy na co się skusiłyście? ![]() Zaraz robię kawę i jadę z nauką, w nocy sporo myślałam, że nie mogę dać się pokonać jednemu przedmiotowi ![]()
#2704 |
Zakorzenienie
|
Przysiadłam i skończyłam kolejną pracę. Zostaje mi tylko albo aż jedna praca egzaminacyjna i praca mgr.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||||
Zakorzenienie
|
Aha, jak zdecydujecie to daj znać.
![]() Cytat:
![]() aante_e to trzymam bardzo mocno kciuki za ten egzamin! ![]() Cytat:
![]() Dorciak pewnie, że pamiętamy. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja poszłam dzisiaj do R. tylko po tusz do rzęs, ale... popłynęłam. ![]() ![]() Iiiii.... dostałam 5 z wtorkowej zerówki i dzisiaj chyba tak w miarę poszło-wyniki z dzisiaj będą w sobotę. ![]()
![]() |
#2706 |
Konto usunięte
|
Girl
![]() Ja dzisiaj odpoczywam, ale jutro biorę się za robotę bo w poniedziałek kolokwium.-.- |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
Cytat:
![]() Kurcze, jeszcze nie oglądałam. Też bardzo byłam za Justyna. Szkoda że Marcela nie odpadła Jestem na uczelni od 8 i już wytrzymać nie mogę. Nie idę na ostatni wykład. Przejdę się do rossmana i może znajdę coś fajnego dla siebie. I tu głupie pytanie. Od ceny kolorowek tych podanych mam odliczyć 40%? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
patka ja miałam TEN przy dłuższym stosowaniu strasznie wysuszył mi buzię, poza tym mocno podkreśla skórki
![]() dziś siedziałam 6h w pracy i tak mi się super pracowało, że aż żal było mi wychodzić ![]() rozmawiałam dziś z dyrektorką działu sprzedaży i pytała mnie o to jak sobie radzę, o dyspozycyjność i studia, jak powiedziałam jej, że właściwie kończę studia i zostanie mi tylko obrona, to spytała czy byłabym później zainteresowana pracą tutaj. nie jaram się ani nie nastawiam, żeby się nie rozczarować, ale cieszę się, że spytała i że jest możliwość zostania tutaj. może akurat coś z tego będzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
goszzi i Girl
![]() ![]() Kupiłam sobie podkład, eyeliner, tusz i maseczkę, zamiast około 40zł zapłaciłąm 20 ![]() ![]() ![]() Jem ryż z sosem owocowym, jest fajny ![]() Chcą mnie zrobić starostą roku ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Objerze wczoraj top model i biorę się do nauki rachunkowści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Konto usunięte
|
Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Skończyłam mega zakupy. Kupiłam mnóstwo rzeczy i zapłaciłam 60 zł. Czuje się spełniona
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
a my z TZ zamowilismy tapczan
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2712 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za gratulacje
![]() ![]() ja na 19 na kolokwium jadę, rano byłam tylko na tym na speakingu, a wróciłam trzęsąc się z zimna i z gorącym czołem, bolącym brzuchem. darowałam sobie literatury, ale na kolokwium już jadę, nie chcę później tego zaliczać i łazić do niego bo mnie zgwałci ![]() ![]() mimo średniego samopoczucia może też podskoczę do rossmanna, kupiłabym eyeliner, kredkę i może jakiś podkład i peeling do twarzy. i coś dla Mamy. skusiłyście mnie ![]() Tż pojechał na egzaminy sędziowskie, proszę o Jeżową moc kciuków ![]()
#2713 | |
Miss Pudernica
|
Liv super wiadomość
![]() Cytat:
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;40956719]Skończyłam mega zakupy. Kupiłam mnóstwo rzeczy i zapłaciłam 60 zł. Czuje się spełniona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Chwal się szybko. Mi mama jeszcze dokupiła masełko Nivea macadamia, bo są po 5 zł.
![]() |
#2714 |
maszyna, nie człowiek
|
Jestem już...
Zmęczona i wymordowana...
#2715 |
Konto usunięte
|
Ja się nie przyznam co kupiłam i ile wydałam, bo uznacie, że mam za dużo kasy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Poza tym lepiej zrobić zapas jak jest dobra promocja, niż potem kupować wszystko na szybko po normalnej cenie. Ja tak zawsze robię, jak mam kasę i jest okazja to kupuję - kosmetyki, rzeczy do jedzenia, które mi szybko schodzą, pastę do zębów, papier toaletowy :P Bo mieszkając poza domem nie mogę sobie sięgnąć do domowych zasobów, a czasami wypadnie większy wydatek typu rachunek za prąd czy gaz i wtedy tylko wyciągam z szafek wszystkie zasoby i nie ma problemu ;p
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2013-05-23 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
nou dajesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Konto usunięte
|
Pomadkę, podkład, puder, tusz, 2 lakiery, peeling do twarzy, eyeliner, żel do twarzy, krem pod oczy, szampon, waciki, plastry, saszetki pachnące do szafy i worki na śmieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Girl, goszzi gratuluje
![]() Liven,swietna informacja! Ja zahaczylam dzisiaj o Rossmanna,Hebe i Astora,kupilam balsam brazujacy,tusz do rzes,lakier do wlosow i dwie odzywki do wlosow ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ja dziś zahaczyłam o papierniczy i kupiłam łądny zeszyt do zadań i kartki w kratke a4 no i cukiernie bo byłam padnieta i czulam ze jak zaraz nie zjem pączka to się przerwócę ![]() A teraz uznacie mnie za nienormalną ale obklejam brzegi zeszytu taśmą klejącą żeby mi się nie wystrzępił w torbie ![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
nicRu dobry sposób z tym zeszytem! Mi się zawsze tak brzydko wyciera
![]() nou ale za to będziesz mieć zapas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2723 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to wcale nie dziwne
![]() Spróbuję jutro tego podkładu i jak będzie dobry to może pójdę po drugi, bo jednak macie rację, 12 zł a 22 zł to jest różnica... |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Wypisałam sobie co muszę zrobić dziś.
1. Wypisać słówka na niemiecki, mam we wtorek koło. 2. Zrobić rozdział zadań z rachunkowości finansowej, mam poprawę w środę. 3. Przeczytać pierwszy wykład z finansów i rozdział z podręcznika (niedługo egzamin i koło). 4. Pograć w nagrodę ![]() Pędzę robić! |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Widzę atak Simsów! ![]() Jeżu, jak się strasznie wynudziłam w pracy... (w ogóle naszła mnie dzisiaj myśl, czy nie rozejrzeć się za czymś innym...) ![]() Też byłam w Rossie, ale zakupy bardzo małe- peeling z Synergena, pomadka z Nivei (nie dostałam rabatu na nią!) i bloker. Mam ochotę na jakieś lakiery, ale nie miałam ochoty przeciskać się między babkami. Przejdę może jutro jeszcze. Liv, fantastyczna wiadomość! ![]() Gratuluję ocen i zaliczeń! :brawo: Siadam do notatek.
#2726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. 7 stron licencjatu 2. przygotować temat na ćwiczenia za nieobecność 3. ogarnąć zamówienia z Avonu 4. pograć w Herosy lub poczytać książkę ![]() widzę, że podobnie się motywujemy, hahah ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja poki co sie polozylam bo jestem dalej zziębnięta a jak mam zamiar cokolwiek przeczytać to nie w tym stanie...
![]()
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
to ja spadam wrzucić na siebie ciepły dresik, zrobić herbatkę i do boju ruszają moje socjologiczne zapędy :P (zapomniałam, że plan obejmuje przerwę na Ojca Mateusza ;P, więc muszę zacząć raz dwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Konto usunięte
|
No więc tak, kupiłam:
-lakier do paznokci w ślicznym, delikatnym różowym odcieniu - 2 pomadki (jedna na wieczorne wypady, a druga taka delikatna na lato) - 2 peelingi (mój ulubiony z Lirene i jakiś z Kolastyny delikatniejszy) - mój pierwszy w życiu puder - serum pod oczy -4 maseczki z Ziaji i 2 z Perfecty -saszetkę do szafy -dezodorant do butów (nie znoszę jak but śmierdzi w środku, a szczególnie buty TŻ'a). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dzisiaj wypróbuję peeling z Kolastyny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
riva jakie maseczki? Którąś już wypróbowywałaś i możesz polecić?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.